Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Itt vagyok ám én is!!Csak az a baj,hogy mire most végigolvastalak titeket addígra Apa már készen lett a fürdéssel és most én jővők!!KépKép
Hát elöször is gratula az ujdonasült kismamának!!Tamesz!!Nagyon örűltem mikor olvastam!Szurkolok nektek hogy csajszi legyen!!KépKépKépKicsít írigykedem is mert nekem már nem lesz ilyen kicsí bébim!!KépKépKépMinden ultrahangrol beszámolot kérünk!!És mindenképp talizni akarok veled mielött szülsz,hogy aztán ne ismeretlenül menjünk a korházba látogatni!!KépKépKépMegaztán utána egy ídeig bizti nem tudunk majd!!Ugyhogy még nyáron nyélbe ütünk egy randit!!!
Kép

Nagyon jók a talis képek kár,hogy nem mentünk!!De sajna mára már én is elég rossz közérzettel ébredtem!!Egésznap fáj a fejem,és taknyolok is rendesen!!Miron is még taknyos!!KépKépKép
Eveka!!
Nagyon aranyos Marcí,főleg az ingbe!!Én nagyon ingpárti vagyok,csak ne kéne vasalni őket!!KépKépKép
Figyuzatok már!!
Ha Adri ott volt akkor ezek szerint Flames is volt??Olyan régen hallottam rola!!Mi van vele???
Miért nem ír???
Na jo ennyí voltam Apának sürgős dolga akadt itt a gépen!!KépKépKépKép
Szép estét mindenkinek!!
Remélem holnap tudok többet irni!!
ANDI
Vendég

Sziasztok!!
Itt vagyok ám én is!!Csak az a baj,hogy mire most végigolvastalak titeket addígra Apa már készen lett a fürdéssel és most én jővők!!KépKép
Hát elöször is gratula az ujdonasült kismamának!!Tamesz!!Nagyon örűltem mikor olvastam!Szurkolok nektek hogy csajszi legyen!!KépKépKépKicsít írigykedem is mert nekem már nem lesz ilyen kicsí bébim!!KépKépKépMinden ultrahangrol beszámolot kérünk!!És mindenképp talizni akarok veled mielött szülsz,hogy aztán ne ismeretlenül menjünk a korházba látogatni!!KépKépKépMegaztán utána egy ídeig bizti nem tudunk majd!!Ugyhogy még nyáron nyélbe ütünk egy randit!!!
Kép

Nagyon jók a talis képek kár,hogy nem mentünk!!De sajna mára már én is elég rossz közérzettel ébredtem!!Egésznap fáj a fejem,és taknyolok is rendesen!!Miron is még taknyos!!KépKépKép
Eveka!!
Nagyon aranyos Marcí,főleg az ingbe!!Én nagyon ingpárti vagyok,csak ne kéne vasalni őket!!KépKépKép
Figyuzatok már!!
Ha Adri ott volt akkor ezek szerint Flames is volt??Olyan régen hallottam rola!!Mi van vele???
Miért nem ír???
Szép estét mindenkinek!!
ANDI
Vendég

Sziasztok!!
Kép

Eveka!!
Figyuzatok már!!
Miért nem ír???
Szép estét mindenkinek!!
ANDI
Vendég

Sziasztok!!
Kép

Eveka!!
Figyuzatok már!!
Miért nem ír???
Szép estét mindenkinek!!
ANDI
Vendég

Sziasztok!

Hát, apánk megint lebetegedett Marcitól, most ki van akadva, azt mondja, arra nem gondolt, mikor gyereket vállalt, hogy minden egyes gyerekbetegségen mégegyszer át fog esni... Kép Kép Kép MOndjuk nekem is kapar a torkom, szerintem csak azért nem dőltem még ki, mert a hólyaghurutra még szedem az antibiotikumot, így nem tudnak támadásba lendülni a bacik... Kép

Fanka, gyógyulj hamar!!! Remélem, Panni stramm kiscsaj, és nem kapja el! Kép Akkor következő MOM-os minitali áprilisra halasztva? Kép Na, azért remélem, előbb kilábalunk a nyavalyákból, meg az idő is... de ezt már le se írom... Kép
Lakáscsere merre lesz? Remélem, nem költöztök nagyon messze! Kép

Andi, nektek is mielőbbi gyógyulást!!! Kíra jól van?

Lego, köszi a homokos infókat, én Krk szigetén Krk-ben voltam, aztán valahol Split környékén egy kempingben, meg a makarskai riviérán. Tudsz esetleg internetcímet küldeni vagy hotelnevet, ahol tutira homokos a tengerpart? KÖszi! Idén még nem tudom, hova megyünk (megyünk-e egyáltalán), de nagyon szívesen nyaralnék tengerparton!!!

Tamesz, írtam mailt!

Ma elszabadultam este egy kicsit, elszaladtam a MOM-ba, beszereztem egy Megasztár-cd-t Kép , úgyhogy holnaptól ezt fogjuk bömböltetni Marcival!!! Kép Kép Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Hát, apánk megint lebetegedett Marcitól, most ki van akadva, azt mondja, arra nem gondolt, mikor gyereket vállalt, hogy minden egyes gyerekbetegségen mégegyszer át fog esni... Kép Kép Kép MOndjuk nekem is kapar a torkom, szerintem csak azért nem dőltem még ki, mert a hólyaghurutra még szedem az antibiotikumot, így nem tudnak támadásba lendülni a bacik... Kép

Fanka, gyógyulj hamar!!! Remélem, Panni stramm kiscsaj, és nem kapja el! Kép Akkor következő MOM-os minitali áprilisra halasztva? Kép Na, azért remélem, előbb kilábalunk a nyavalyákból, meg az idő is... de ezt már le se írom... Kép
Lakáscsere merre lesz? Remélem, nem költöztök nagyon messze! Kép

Andi, nektek is mielőbbi gyógyulást!!! Kíra jól van?

Lego, köszi a homokos infókat, én Krk szigetén Krk-ben voltam, aztán valahol Split környékén egy kempingben, meg a makarskai riviérán. Tudsz esetleg internetcímet küldeni vagy hotelnevet, ahol tutira homokos a tengerpart? KÖszi! Idén még nem tudom, hova megyünk (megyünk-e egyáltalán), de nagyon szívesen nyaralnék tengerparton!!!

Tamesz, írtam mailt!

Ma elszabadultam este egy kicsit, elszaladtam a MOM-ba, beszereztem egy Megasztár-cd-t Kép , úgyhogy holnaptól ezt fogjuk bömböltetni Marcival!!! Kép Kép Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14

Juc!
Eszembe sem jutott, hogy bárki meglátja Apát is a képen Marci mellett Kép!

Lego!
Dorka belopta magát a szívembe Kép. Egyik barátnőmnek ikerlányai vannak, a másiknak pedig egy kislánya van. Mindhárman rajonganak Marciért. Élőben is, de képeken is nagyon szeretik nézegetni, pedig az ikrekkel félévente találkozunk, mert nagyon messze vannak. 2 évesek, de minden nap kérik, hogy keressék meg Marci képét a számítógépen Kép.

Remélem a Kolpingos hétvége összejön és nagyon jól fogjátok magatokat érezni!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka

Juc!
Eszembe sem jutott, hogy bárki meglátja Apát is a képen Marci mellett Kép!

Lego!
Dorka belopta magát a szívembe Kép. Egyik barátnőmnek ikerlányai vannak, a másiknak pedig egy kislánya van. Mindhárman rajonganak Marciért. Élőben is, de képeken is nagyon szeretik nézegetni, pedig az ikrekkel félévente találkozunk, mert nagyon messze vannak. 2 évesek, de minden nap kérik, hogy keressék meg Marci képét a számítógépen Kép.

Remélem a Kolpingos hétvége összejön és nagyon jól fogjátok magatokat érezni!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka

Sziasztok!

Tamesz, majd holnap küldöm át a képeket, mára hulla vagyok.
Beszéltem apával, részünkről okés a KOlpingos hétvége, de ha a soginőd esetleg a 18. estét még be tudná nekünk foglalni az nagyon tutkó lenne. Ha nem akkor sebaj, ennek is nagyon örülünk. Kép Kép

Kriszta
Láttam már írtak a többiek is Baby Luuf témában, eszembe se jutott, hogy Rossmannban is van.
Viszont valamelyik Kismama melléklete volt egyszer egy Gabriell nevű kiadvány nekik van a XV. kerületben üzletük, ebben a kiadványban reklámozták ezt a terméket 690,-Ft körül van, ha jól emlékszem. És a jó hír, hogy ugyan ez csak 3 éves korig jó, de van 3 éves kor felett is. No, de ez még odébb van.
Megnéztem, itt az elérhetőségük: http://www.gabriell.hu/

Eveka,
lufi figurák honnan vannak? én nem mertem ilyet bevállalni, lebeszéltek a boltban róla, mondván hogy a másik fajta sokkal strapabíróbb. Fanni mai napig püföli még az 1-es számot.

Juc
Jobbulást Apának is!

Na szétnézek az iwiw-es is, tényleg minden hónapban volt meghívó osztás, mert én ebben a hónapban még nem kaptam. Nagyon nyaggatnak érte...

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!

Tamesz, majd holnap küldöm át a képeket, mára hulla vagyok.
Beszéltem apával, részünkről okés a KOlpingos hétvége, de ha a soginőd esetleg a 18. estét még be tudná nekünk foglalni az nagyon tutkó lenne. Ha nem akkor sebaj, ennek is nagyon örülünk. Kép Kép

Kriszta
Láttam már írtak a többiek is Baby Luuf témában, eszembe se jutott, hogy Rossmannban is van.
Viszont valamelyik Kismama melléklete volt egyszer egy Gabriell nevű kiadvány nekik van a XV. kerületben üzletük, ebben a kiadványban reklámozták ezt a terméket 690,-Ft körül van, ha jól emlékszem. És a jó hír, hogy ugyan ez csak 3 éves korig jó, de van 3 éves kor felett is. No, de ez még odébb van.
Megnéztem, itt az elérhetőségük: http://www.gabriell.hu/

Eveka,
lufi figurák honnan vannak? én nem mertem ilyet bevállalni, lebeszéltek a boltban róla, mondván hogy a másik fajta sokkal strapabíróbb. Fanni mai napig püföli még az 1-es számot.

Juc
Jobbulást Apának is!

Na szétnézek az iwiw-es is, tényleg minden hónapban volt meghívó osztás, mert én ebben a hónapban még nem kaptam. Nagyon nyaggatnak érte...

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76

Szép napot.Kép

Csajok mai program???Mentek valahova?Mi szerintem itthon leszünk,még mindig nagyon hideg van...de a szél nem fúj szerencsére.

Eveka
A csajok viselkedésén cseppet sem csodálkozom,tényleg nagyon jóképű Marci.És mi lesz 15-20 év múlva.....KépKép

Juc
"homokos infók"KépKép
Krk-n nem voltam,de úgy hallottam,hogy ott majdnem mindenhol homokos a strand.Viszont Rab szigeten Lopar-ban nagyon szupi a partKépSekély,gyerekeknek való,nagy stranddal,parttal.Tökéletes választás volt tavaly részünkről.
Sajnos semmi szálloda,ill más infót nem tudok,mert mi csak úgy megyünk......Elindulunk 2-3 ismi családdal és ahol épp kikötünk.Mindig szupi helyeket fogtunk ki.

Jók legyetek
Viki
Vendég

Szép napot.Kép

Csajok mai program???Mentek valahova?Mi szerintem itthon leszünk,még mindig nagyon hideg van...de a szél nem fúj szerencsére.

Eveka
A csajok viselkedésén cseppet sem csodálkozom,tényleg nagyon jóképű Marci.És mi lesz 15-20 év múlva.....KépKép

Juc
"homokos infók"KépKép
Krk-n nem voltam,de úgy hallottam,hogy ott majdnem mindenhol homokos a strand.Viszont Rab szigeten Lopar-ban nagyon szupi a partKépSekély,gyerekeknek való,nagy stranddal,parttal.Tökéletes választás volt tavaly részünkről.
Sajnos semmi szálloda,ill más infót nem tudok,mert mi csak úgy megyünk......Elindulunk 2-3 ismi családdal és ahol épp kikötünk.Mindig szupi helyeket fogtunk ki.

Jók legyetek
Viki
Vendég

Sziasztok!

Lego, mi ma kirándulni mentünk volna, de Marci betegsége miatt ez elmaradt... Kép Úgyhogy itthon lazítunk... Kép
Köszi a tengertippet! Kép Megpróbálom megjegyezni... És mindig találtok szállást, amikor csak úgy belevágtok a kalandba? Mi tavalyelőtt mentünk szállásfoglalás nélkül, hát nem volt könnyű szállást szerezni... Kép MOndjuk, ez már délebbre volt Makarska környékén. És Dorkával együtt is ilyen bátran nekiindultok?

Juc

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Lego, mi ma kirándulni mentünk volna, de Marci betegsége miatt ez elmaradt... Kép Úgyhogy itthon lazítunk... Kép
Köszi a tengertippet! Kép Megpróbálom megjegyezni... És mindig találtok szállást, amikor csak úgy belevágtok a kalandba? Mi tavalyelőtt mentünk szállásfoglalás nélkül, hát nem volt könnyű szállást szerezni... Kép MOndjuk, ez már délebbre volt Makarska környékén. És Dorkával együtt is ilyen bátran nekiindultok?

Juc

Juc

Kép
juc14

Ja, Timka, köszi a jókívánságokat, már jobban van az ember, legalábbis a kedve jobb... Kép

Juc

Kép
juc14

Ja, Timka, köszi a jókívánságokat, már jobban van az ember, legalábbis a kedve jobb... Kép

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

csajok, ezt nem értem! Visszaigazoltak a Kolpingből, hogy szobájuk már nincs az általam kért időpontra, de kisapartmanjuk VAN!!! május 18-21 között, ahogy szerettem volna, és a kisapartman felár 3500 FT/éj plusszba.
A nagy apartmanhoz is vajon felár?
Beszélek apával, hogy mit szeretne, mert így esetleg még tudna jönni Juc, Tamesz családon kívül még valaki, ha Tameszék 3 helyet tartanak fent. Na? ki jönne még?
Jajj, de jó, már nagyon várom!!!!

Mi ma valszeg itthon leszünk, Apa Fannizik én meg takaríton a házat. Fanni ma elég nyűgi, jön a 7. foga és még mindig nem törte teljesen át az ínyt.
Olvastam a mostani Babapatikában, hogy a fogzásnál az íny áttörése előtti 3 napon, amikor áttör és utána még 1-2 napig nyűgösek a gyerekek.
Asszem megint adok neki Dentinoxot, már tiszta függő lett a gyerekem, tátja a száját amikor látja hogy adnám neki. Persze a felét benyalja, nagyon ízlik nkei.
Vettem Viburcol kúpot is, de apa azt mondta kérdezzem meg dokinénit előtte, csak úgy ne adjak be semmi, mert ezt meg azt hallottam róla. Aki adta az csak éjszakára adta vagy nappal is?
Használati utmutatóban az áll, hogy napi 2-3 kúp mehet nekik.

Szép napot nektek, itt süt a nap, szél nem fúj, de hideg jött be az ablakon.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!

csajok, ezt nem értem! Visszaigazoltak a Kolpingből, hogy szobájuk már nincs az általam kért időpontra, de kisapartmanjuk VAN!!! május 18-21 között, ahogy szerettem volna, és a kisapartman felár 3500 FT/éj plusszba.
A nagy apartmanhoz is vajon felár?
Beszélek apával, hogy mit szeretne, mert így esetleg még tudna jönni Juc, Tamesz családon kívül még valaki, ha Tameszék 3 helyet tartanak fent. Na? ki jönne még?
Jajj, de jó, már nagyon várom!!!!

Mi ma valszeg itthon leszünk, Apa Fannizik én meg takaríton a házat. Fanni ma elég nyűgi, jön a 7. foga és még mindig nem törte teljesen át az ínyt.
Olvastam a mostani Babapatikában, hogy a fogzásnál az íny áttörése előtti 3 napon, amikor áttör és utána még 1-2 napig nyűgösek a gyerekek.
Asszem megint adok neki Dentinoxot, már tiszta függő lett a gyerekem, tátja a száját amikor látja hogy adnám neki. Persze a felét benyalja, nagyon ízlik nkei.
Vettem Viburcol kúpot is, de apa azt mondta kérdezzem meg dokinénit előtte, csak úgy ne adjak be semmi, mert ezt meg azt hallottam róla. Aki adta az csak éjszakára adta vagy nappal is?
Használati utmutatóban az áll, hogy napi 2-3 kúp mehet nekik.

Szép napot nektek, itt süt a nap, szél nem fúj, de hideg jött be az ablakon.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76

Haho Cajok!!
Nálunk is supi az idő!!Most voltunk a Hősők -Terén koszoruzni de valahogy Míron nem értékelte a dolgot ugyhogy a himnusz után léptünk!!
Beszarás Kíra hogy nyomja a Himnuszt is és a Nemzeti Dalt is!!
Lehet,hogy tényleg tanulnak valamit mégiscsak az oviba???Eddig nem ugy nézett ki!!KépKét olyan rossz ovonőt fogtunk ki,hogy azért is tartom őt otthon sokszor mert eddíg otthon többet tanult tőlem mint az oviba!!
Az eggyík ovónéni erősen vallásos és délutáni alvásnál a Bibliábol mesélt nekik!!KépKépKépTöbb se kellett APÁNAK nem hagyta szó nélkül!!Õ nagyon nem vallásos,keresztelönél is alig lehetett beráncigálni a templomba!!
És még nem tudja,hogy idén mégegyszer be kell mennie!!KépKépKépKeresztszülők leszünk!!KépKépKép
Majd valahogy beadagolom neki!!Kép
Milyen kúp????Mire van???Fogzásra???
Nekem a dentinox bejött,és Míron is nagyon nyalogatja!!Na meg este 3 ml.NUROFEN!!!
Egyébként a fogkrémmel is igy vagyunk mindig ott áll a fogkeféjével,hogy nyomjak neki még rá!!Eszébe síncs fogat síkálni,csak a fogkrémet eszi meg!!KépKép
Juc!!
Jobban vagytok már???Jol kijár nektek is mostanába!!KépNem baj ahogy jön a tavasz majd a nap meggyogyít mindent!!Ma ís olyan jol esett a séta!!KépKép
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég

Haho Cajok!!
Nálunk is supi az idő!!Most voltunk a Hősők -Terén koszoruzni de valahogy Míron nem értékelte a dolgot ugyhogy a himnusz után léptünk!!
Beszarás Kíra hogy nyomja a Himnuszt is és a Nemzeti Dalt is!!
Lehet,hogy tényleg tanulnak valamit mégiscsak az oviba???Eddig nem ugy nézett ki!!KépKét olyan rossz ovonőt fogtunk ki,hogy azért is tartom őt otthon sokszor mert eddíg otthon többet tanult tőlem mint az oviba!!
Az eggyík ovónéni erősen vallásos és délutáni alvásnál a Bibliábol mesélt nekik!!KépKépKépTöbb se kellett APÁNAK nem hagyta szó nélkül!!Õ nagyon nem vallásos,keresztelönél is alig lehetett beráncigálni a templomba!!
És még nem tudja,hogy idén mégegyszer be kell mennie!!KépKépKépKeresztszülők leszünk!!KépKépKép
Majd valahogy beadagolom neki!!Kép
Milyen kúp????Mire van???Fogzásra???
Nekem a dentinox bejött,és Míron is nagyon nyalogatja!!Na meg este 3 ml.NUROFEN!!!
Egyébként a fogkrémmel is igy vagyunk mindig ott áll a fogkeféjével,hogy nyomjak neki még rá!!Eszébe síncs fogat síkálni,csak a fogkrémet eszi meg!!KépKép
Juc!!
Jobban vagytok már???Jol kijár nektek is mostanába!!KépNem baj ahogy jön a tavasz majd a nap meggyogyít mindent!!Ma ís olyan jol esett a séta!!KépKép
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég

Sziasztok,

Mi délelőtt játszótereztünk-amíg bírtam. Hol jobban vagyok, hol rosszabbul... állva el tudnék aludni mindig, meg fáj fejem, torkom Kép

Képzeljétek, a férjem se szó, se beszéd vett egy motort.Én nagyon kiakadtam, hogy meg sem beszélte, de főleg azon, hogy sztem elég veszélyes a városban motorozni. Egyre infantilisebb sajnos, ahelyett, hogy megkolyodna Kép

Én vagy 10 éve voltam Krk-en. Nem emlékszem homokos partra, bár mi mindig "szabadstrandoltunk". Nagyon nagyon tiszta a tenger, az egyik legnépszerűbb búvárparadicsom, ha jól tudom. Meg arra emlékszem, hogy baromi sok a tengeri sün.

Kolpingot még régebben feltérképeztük a neten, kértünk is árajánlatot, de olyan pofátlanul drága (pedig nem főszezonban mentünk volna..), hogy végül inkább Sopronba megyünk a jövő héten egy Hunguesthotel-ba.

Juc
Te aztán nagy megasztár fan vagy Kép! Én is szívesen meghallgatnám őket élőben. Költözés: Nem szeretnénk messzire költözni, legszívesebben maradnánk ugyanebben az utcában, ha volna nagyobb lakás KépNem tudom, mi jön össze, egyelőre el kell adnunk a lakást, hogy újat nézzünk Kép Ez a legszarabb része számomra, hogy idegenek jönnek majd és vizslatják a mi kis fészkünket Kép
Jobbulást a férjednek!

Panninak van pár kedvenc reklámja, ha meghallja a zenéjüket, odaugrik a tv elé és rázza magát, miközben tapsol Kép. A bonduelle kukoricás, az új pannonos, meg egy t-mobile-os a kedvence + a barátok közt zenéje. Meg a múltkor, mikor nem adtam már neki több köles golyót, kiment a konyhába és felkapaszkodva arra a polcra, ahol tartjuk (nem túl magas) vett magának Kép. Hát, ilyenek...

KépKép
fanka

Sziasztok!

Fanka,
Fanninak is bejön az új Pannonos reklám, meg az a hülye pá-pá-pá-pá fület fogós reklám, na és a BK zenéje a csúcs, azt mindketten nagyon szeretjük.
Õ a Legyen ön is milliomosnál integet a bemutatkozó embereknek nagy pá-pázások közepette.
A motort lehet meglepinek szánta a férjed, gondolom most örül neki nagyon. Van rá jogsija vagy csak olyan kicsi vmit vett, amit minden jogsis vezethet?

Andi
Babusról tudom hogy adott Kristófnak Viburcol kúpot, ez vmi homeopátiás kúp, de más is írta hogy használta.
Te már adsz Mironnak fogkrémet? én úgy olvastam hogy azt majd ha 2-3 évesek lesznek.
Mondjuk anno én is ettem a fincsi Gabi fogkrémet. Kép
Én néha Panadol szirupot adok neki, Miron miért kap Nurofent? az is vmi fájdalomcsillapító?
Rémlik már vmi, mintha hallanám is a reklámszöveget, "...láz és fájdalomcsillapító, és az öcsém is ismeri..."- hülye kérdés volt! Kép

Na beszéltem apával Kolping ügyben, neki így is jó, hogy mi egy kis apartmanban vagyunk, úgyhogy akkor Juc és Tamesz közösködhettek, és esetleg jöhet még vki a plusz szobába. Nem akarok már azzal kavarni, hogy nekünk 18-ra is kellene szoba, úgyhogy én erre a felállásra szavazok. Nem mintha nem közösködtem volna veletek szívesen, sőt! DE majd este jó sokáig ott leszünk, hogy a két legény udvarolhasson a lányomnak! Kép és együtt nézzünk Juccal a Megasztárt!
Csak jó idő legyen!!!

Korog a pocim, egyek kajolni!
Írjatok csajok sokat!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76

Timka
Édes lehet Fanni, ahogy integet a tvben az embereknek Kép A motor igazából robogó, így nem kell rá jogsi. Persze örül neki nagyon. Azért nem szólt róla, mert jól tudta mi a véleményem a dologról, ezért sunnyogott az ügyről. Nem tudok hosszú távon haragudni rá (sem), ezt tudja, és jól ki is használta...Na, mindegy, remélem nem esik baja!
Az a Rubofen-es reklám, amit írsz Kép. A Nurofen is lázcsillapító, csak nem tableta, hanem szirup.

Ilyen sz*r idő még soha sem volt Márc. 15-én, nem? Mintha megint hó jönne...
Én lehet, hogy most bejújok a kicsi lány mellé az ágyba szunyókálni!

KépKép
fanka

Fanka
Rubofen, Nurofen: egy kutya.

Férjre ne haragudj, inkább menjen vissza gyerekbe, és ebbe élje ki magát!

Én is jót aludtam Fannival, majdnem 3 órát szunyált a kisasszony. Engem is beszippantott az ágy, mert ma már tutira csak este 11 körül lesz alvás.

T.

Timka

Kép
Kép
timka76

Hahó!

Csak egy nagyon gyors bekukk, aztán mennem kell társasozni a férjemmel... Kép

Fanka, az én férjem is vett magának tavaly egy robogót titokban, hasonló állásponton voltam, mint te most... Kép Õsszel aggódtam egy darabig, aztán télen persze nem használta, most meg mialatt telelni voltunk Ausztriában, ellopták!!! Kép Kép Hát mit mondjak, nem szomorkodtam túlságosan... Kép Mondtam is neki, hogy én lopattam el. (Egyébként elve egy lestrapált használ robogót vett, hogy az úgyse kell senkinek, le se zárta ?! , úgyhogy nem igazán vigyázott rá.)

Timka, tök jó akkor a Kolping-hétvége! Ti már ezek szerint 18-án lementek és felderítitek a terepet? Akkor mi lakunk Tameszékkal, és ha nem bírjuk Kép , félidőben cserélünk??? Kép És ki jönne még a megüresedett szobába? CSajok?

Na, sziasztok, majd este jövök!

Juc

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Juc! Mi Biográdban voltunk. Nagyon jó kis hely csendes, nincsenek hangos szórakozóhelyek meg nagy zsivaly. Csendes kis sétálóutcák, hangulatos kávézók, nagyon tetszett. Mi is úgy mentünk mint Legóék, csak nekivágtunk az útnak reggel értünk le, 10-kor már egy nagyon jó apartmant találtunk kb. a 3. szálláshely volt jó. Szerintem így a legolcsóbb és a legjobb, mert látod hogy milyen környéken van a szállás. Bár Lucával már nem szeretnék így elindulni.

Lego! Kijött a negyedik fogunk!:happy2: Dorkánál mi a helyzet? Úgy látom lányaink nagyon egyformán haladnak.:thumbsup:

Csajok! A Kolping miatt nagyon irigyellek benneteket, nagyon sok ismerősünk volt ott mostanában és csak jót meséltek a helyről. Mi is mindig betervezünk egy-egy hétvégét de eddig még tovább nem jutottunk, kivéve egy Hévizi kiruccanást tavaly nyáron.

Fanka! A reklámok nálunk is nagyon bejönnek, de Lucámnak szinte mindegy milyen, ha reklám van hozzá se lehet szólni. Õ a téli olimpián integetett vissza rendületlenül a pontozásra váró korcsolyázóknak :-D

Timka! Köszi a Gabrielles infót majd megnézem, ha lesz egy kis időm.

Aktuális körkérdésem: Nincs valakinek tippje nagyon erős derékfájást, hogy lehet enyhíteni? A diclofenac+algopiryn párosítás nem jött be.:'-( Szegény Lucát már csak ejteni tudom az ágyába letenni nem nagyon, annyira fáj a derekam.

Kriszta
kriszta07

Juc
Hát jó, ezek szerint nem csak az én pasim reménytelenKép. Nekünk lehet, hogy hamarosan a kocsinkat nyúlják le, mert azóta a szent motor bent parkol a garázsban, a kocsi meg az utcán...

Kriszta
Hurrá, negyedik fog Kép! Derékfájásra: Maszíroztasd meg vk-vel Kép Nekem segíteni szokott, ha időnként Richtofit krémmel átgyúrja a férjem. jobb ötletem sajna nincs.

KépKép
fanka

Juc
Hát jó, ezek szerint nem csak az én pasim reménytelenKép. Nekünk lehet, hogy hamarosan a kocsinkat nyúlják le, mert azóta a szent motor bent parkol a garázsban, a kocsi meg az utcán...

Kriszta
Hurrá, negyedik fog Kép! Derékfájásra: Maszíroztasd meg vk-vel Kép Nekem segíteni szokott, ha időnként Richtofit krémmel átgyúrja a férjem. jobb ötletem sajna nincs.

KépKép
fanka

SziasztokKép

Csak nagyon futólag olvastam át.

Tamesz
Hatalmas gratula a kistesóhozKép
Amikor a múltkor írtad, hogy álomkóros vagy, egyből ez jutott eszembe, csak mire odajutottam, hogy írjak, már elfeledkeztem rólaKép

Eveka
Ne haragudj, azt hiszem, én lemaradtam Marci szülinapi üdvözléséről, úgyhogy utólag bár, de nagyon-nagyon boldog 1.szülinapot kívánunk!!!KépKépKép

Újakat én is üdvözlöm, bár lassan már én is újdonság leszek itt, annyira ritkán tudok jönniKép

Viburcolt én kizárólag csak éjszakára adtam.

Velünk annyi, hogy Kristóf harmadjára is beteg lett, apája visszafertőzte, hétvégén nagyon pocsékul volt, annyira köhögött, hogy kaja, innivaló, gyógyszer, minden visszajött belőle.
Most már jobban van, csak engem fertőzött újra vissza.
Járkálni már járkál ezerrel, szinte már sosem esikKép

Most ennyire tellett, megjöttek a srácok a pancsibólKép

Babus

Kép
babus2005

Juc

Kriszta

KépKép
fanka

Timka,
18-a estét nem tudom, azt elfelejtettük megkérdezni.
Igan, az apartmant úgy értettem, hogy a 3 család közül kettőnek kellene együtt lakni, ha ez nem gond, és egy szoba van még külön.

Nos az árak felnőttnek 13.000,-/fő/éj, ebben benne van a félpanzió is, a gyerekeknek 1700/fő/éj, szinétn fp-val. Ehhez jön a IFA ami 250Ft/fő/éj, csak a felnőttekre, remélem jól emlékszem, mert közben MArci lenyúlta a cetlimet!Kép

És ezen felül még vannak fizetős szolgáltatások. van gyerekprogram, emgőrzés, úszás, masszázs, ....

Mennem kell
tamezs

TamEsz
KépKépKép
tamesz

EZT NEM AKARTAM ELKÜLDENI, EZ A TEGNAPI VOLT! BOCSIKA, A GYEREK ALKOT A GÉPEMEN, AMJD ESTE JÖVÖK!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Hát ezt hányszor küldtem már el!!! Bocs

KépKép
fanka

Sziasztok!

Látom ma volt forgalom!

Mi sem untakoztunk, mosómedvét játszottam!!!
MAjd kimentünk sarat dagasztani Marcival, mondanm sem kell, hogy a legnagyobb sárban sétált és el is csúszott, tiszta dagonya lett, de letöröltem a száját és mentünk tovább, nem zavarta! Majd két óra közös szuni jött, és egyszercsak betoppantak a barátaink, akik most mentek el, szóval eltelt a mai napunk, bár még takarítanom kellett volna!

Holnap jön a sógornőm, akkor még vele majd kifaggatjuk a kolpingot és akkor este lebeszéli!
szép estét, éhes a gyermek!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Jó estét!

Babus, örülök, hogy Kristóf jobban van, és egyben boldog névnapot is kívánok neki!!! Kép Kép Kép

Kép

Juc

Juc

Kép
juc14

Jó estét!

Babus, örülök, hogy Kristóf jobban van, és egyben boldog névnapot is kívánok neki!!! Kép Kép Kép

Kép

Juc

Juc

Kép
juc14

Na, látom, én is dupláztam, bocsi! Kép

Betegeknek gyógyulást!

Fanka, előirányozunk Kép egy jövő heti MOM-ot, hogy lebegjen vmi cél a szemem előtt? Kép Kép Kép Panni élvezi a játszóteret? MIt csináltatok?

Timka, nekem az a gyanúm, hogy május végén már nem lesz Megasztár... Kép

Fogkrém: mi kb. 2 hónapja használunk, asszem Elmex gyerekfogkrémet. Ezeknek a babafogkrémeknek csökkentett a fluortartalma, így állítólag az sem baj, ha lenyelik. Ja, erről jut eszembe: mire való a fluortabletta?

Hát nálunk tökmindegy, mi megy a tévében, Marci odamegy közel, és püföli... Kép Illetve ha mtv, vh1 vagy viva megy, akkor táncol... Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14

Babus,

Boldog Kristóf napot! hogy ünnepelt a névnapos?

Nem tudom mi történt nálunk, de a csajszi ma már kb. ötödjére fosizik. És rohadtul büdi. Igyaz már 2-3 napja elég híg a kakija, de a fogzásra fogtam. Esszük a Normaflore-t, de semmi hatása.
Holnap lehet megmutizom a gyerekdokinak, mert nekem úgy tűnt, mintha a szeme egy kicsit gyulladt lenne. Erre Apa jól leszólt, hogy minek egyből orvoshoz rohanni, a ygerekenek majd nem alakul ki a védekezőrendszere, ha egyből gyógyszerel tömöm. Azt hittem nekimegyek, de visszafogtam magam.

Juc
Az a hétvége a mostanival együtt a 10. lesz, még vannak 9-en! lehet hogy akkor lesz a döntő, ha kimaradna valamikor egy hét! De ha nem lesz az se baj, majd hallgatjuk a Mega cd-idet! Kép

Tamesz
Most egyedül vagytok Marcival? apa dolgozik?
Nem irigyellek a váratlan vendégek miatt. Sóginődet faggasd majd ki KOlpingről.
Én lehet holnap telefonon lebeszélem velük a mi dolgunkat!

Megyek fürdetni, aztán altatni!
Szép estét mindenkinek!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76

Juc
Mi jövő kedden elutazunk, de hétfőn még lehet róla szó, ha nem hagyok mindent az utolsó pillanatra Kép. Hétvégén még térjünk vissza rá, oké? Játszóteret imádja Panni. Elsősorban a többi gyereket szereti nézegetni, molesztálni, hangosakat kurjongatni nekik Kép. Aztán van bébi-hinta, amiből nem esik ki. Mostanában már csúszdázni is szokott, azért nem egyedül, de nagyon élvezi.
A fluortablettát a dokink Panni fogai védelmében írta fel. Kb ugyanaz a lényege, mint a fogkrémben lévő fluornak: gátolja a szuvasodást. Most, hogy ez szóba került, nekem dereng valami, hogy az oviban nekünk is adtak minden nap valami sárgás, szopogatni való tablettát. Fogmosás nálunk még fogkrém nélkül van, ha közelítek a kefével Panni már vicsorog Kép.
Valamit egyébként nagyon átállított délután a gépen, mert sokkal nagyobbak a betűk a monitoron Kép.

KépKép
fanka

Timka, remélem, semmi komoly az a fosi! Nekünk is NOrmaflore-t mondott a dokinéni még a múltkor, de azt sehol nem kaptam, állítólag hiánycikk. MIndegy, vettem helyette Protexint, abban több baci is van, csak drágább is. De segített, meg most is segít, az antibigyó mellé adom, mert első nap elkezdett tőle menni Marci hasa, most már okés.

Juc

Juc

Kép
juc14

Sziasztok, tenyleg volt forgalom.
JO, hallani a hetvegi kiruccanasrol, helyekrol. MI a nyari programon gondolkodunk, itt valami bababarat helyen, marmint nem kulfoldon.
Ha valaki tud jo helyet, net cimet, irja meg. KOszi.
Derekfajasra en homeos bogyoban olvastam az arnicat, vettem is. Amikor faj, vagy megemelem magam, napkozben veszek be, elmulik. HOgy ettol-e nem tudom, de jo fel napnal nem tart tovabb.
Fluortabl....zymafluor ha jol tudom, nalunk azert ajanlottak, mert az ivoviz fluorszegeny. MI babavizet iszunk, en nem adom a tabl.
Fogkremet hasznalunk, a vedono is mondta, nyugodtan. Ha picit lenyel, nem baj.
Ja, Tamesznak mi is gratulalunk, jo egeszseget, sok erot kivanunk.
Juc, en is nezem mindig a Megasztart, az elozo kettot nem neztem. Vagyis felvesszuk videora, mert mi akkor furdetunk, fektetunk.
Rahel
rahel

Fanka!
Az új mocival utaztok el Kép??? Bocs, nem tudt am kihagyni. Remélem óvatos lesz a Férjed és az autótok is megússza a kalandot!
Én hunguestes voltam/vagyok, így mi negyed áron nyaralunk a szállodáikban Kép! Sopronban viszont még nem voltunk, majd írd meg, hogy milyen volt. A galyatetői szállodát viszont nagyon ajánlom. Van mini vadaspark a kertjében és egy igényes kis játszótér is, no meg egy nagy udvar. Azt hiszem az idén mi csak a szülőknél és Hunguest szállodákban fogunk nyaralni, ki tudja, hogy GYES után visszavesznek-e még? Addig ki kell használnunk ezt a kedvezményt.

Babus!
Köszi a jókívánságokat! még bőven 8 napon belül! Kristófnak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Egyik barátnőmék voltak tavaly nyáron a 11 hónapos kislányukkal Horvátországban. Õk Rab szigetén voltak, Loparban. A part homokos és a kislány borzasztóan élvezte. A szállásuk nem volt jó, így azt nem tudom ajánlani.

Mi is fogkrém nélkül mosunk fogat. Nekünk a Dentinox gél jött be, a Viburcol nem. Ha nagyon fájt Marcinak, akkor a délutáni és az esti alvása előtt kentem be néhány napig.

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka

Az említett barátnőm ezeket a címeket küldte át Horvátországról:

http://www.lopar.hr/eng/privatni.html

http://www.croatia.hr/English/Default.aspx?aspxerrorpath=/accomodations/privSmje staj.aspx

http://www.croatian-apartments.com/

Most már megyek Apát kényeztetni!

Eveka

Kép
eveka

Sziasztok!

Na végre elaludt a csemete, meg én is majdnem!!!

Köszi mégegyszer a gratulációkat, azért én mgé egy hónapig biztosan sokat fogok aggódni, szóval csak bízunk benne, hogy minden renben lesz!

Timka,
ok, intézd akkor a Ti szobátokat, majd holnap akkor jön sógornőm és kifaggatom!
EGyébként igen, most egyedül vagyunk, tegnap reggel visszament apa, csak hétfőn este voltunk dokinál, és ő is látni szerette volna ketteskét!Kép De holnap jön, mert pénteken Egerbe megyünk, apukámnak lesz szülinapja, meg a Nagyikám nincs túl jól, megint a csontritkulásos gerince, már harmadik hete iszonyatosan fáj neki és fekszik, meg injekciózzák, szóval látnom kell!
REmélem Fanninak nincs komoly baja, és tényleg a foga miatt van a fosi! Marcinak semmi baja, eddig!Kép

Eveka,
köszi a tenger tippeket, majd megnézem őket, KRK-re mi is készülünk még előszezonban!

Fogkrém, mi használunk, Vademecum almás, imádja MArci, és annyira édes ahogy sikálja a fogát!

Babus,
Boldog névnapot Kristóf nagylegénynek!!! És most már gyógyuljatok meg végre!!!Kép

Fanka,
nem semmi apátok, mocit vett!Kép Marci is nagy reklámimádó, most hogy itthon vagyunk nagoyn élvezi őket, mert a DunaTV-n nicns túl sok, bezzeg most, kutya, baba, béres csepp, ..... Kellemes pihenést Nektek!

Rahel,
sógornőm Lipóton dolgozik egy szállodában, az is angyon sézp hely és tudnak bababarátok is lenni! Az áraikat nem ismerem, még cska enni és pancsolni voltunk ott!Kép

Na megyek, elrakom magam, mert reggel emgyünk a védőnőhöz, maratoni lesz, mert MArcit is le kell márni, mert a kiskönyvet is kiállítja, arra emlékszem, hogy az Marcinál egy óra volt, most mondtam neki, hogy minden adatunk ugyanaz, háta előre dolgozik!!Kép
Szép álmokat!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz, koszi, megneztem a honlapon LIpotot, jol nez ki.
Majd meg nezegetek, aztan hatha eldontjuk.
R.
rahel

Jó reggelt!

Eveka, köszi a linkeket! Ugye te írtad, hogy nem jártok védőnőhöz? 1 éves méreckedésen sem voltatok? Mert mi sem járunk, a régi védőnőnk kijött, az új meg mondta, hogy menjünk be mérésre. Az kötelező? Marci már mindjárt 13 hónapos, de egyszerűen nem jutottunk el eddig az 1 évesre, mert vki mindig beteg volt. Kép Most már hanyagolhatom is? Kép

Rahel, kimondottan bababarát helyről én csak a Kolpingról, a Várgesztesi Villaparkról meg vmi Pécs melletti üdülőközpontról tudok, majd berakok linkeket is. De mi pl. tavaly egy egyszerű balatoni apartmanban voltunk, csak mi voltunk a barátainkkal, olcsó volt (nem divat mostanában a Balaton), csak az idő volt pocsék... Kép

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14

Jóreggelt!

Juc,
a dokinéniknek kell egy 1 éves jelentést csinálni, illetve a védőnőknek is, ahol lemérik és valami központi adatbázisba küldik az adatokat. Ez kötelező nekik, legalább is nekem ezt modnták, hogy évente kell jelentenik 8 vagy 10 éves korig??? Most akarják ezt is változtatni.
Süssön a napocska!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

SziasztokKép

Aranyosak vagytok, köszönjük a névnapi gratulációkat, tavaly valóban ekkor tartottuk Kristóf névnapját, de idén úgy döntöttünk, hogy áttesszük július 25.-re, hogy ne minden év elején legyen nekiKép
De tényleg arik vagytokKépKösziKép

Babus

Kép
babus2005

Hahó!!!

Hova lett a tegnapi lelkesedés? Hol vagytok? Kép

Addig is itt küldöm a linkeket Rahelnek:

http://www.villaparkvargesztes.hu/

http://www.kolping.hotel.hu/cgi-bin/index.php

http://www.csiribiri.hu/

Közben ez is eszembe jutott:

http://www.korteporta.hu/

Mi lehet, hogy megyünk ide egy hétvégére tavasszal, barátaink csodaszépeket meséltek róla, és olcsó is! Ajánlom mindnekinek! Babatalira? Kép

Juc

Juc

Kép
juc14

Jajjaj, mi történt? Kiirtottam a fórumot??? Kép Kép

Teszek föl akkor egy képet a kis takonypócról:

Kép

Juc

Juc

Kép
juc14

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint