Új privát üzeneted érkezett!

Ha igy folytatom akkor ideggyogyaszatraKép!
Gondolom most jon majd az atjarhatosagi nekem is!

Kép
Kép
ancsa81

Angyal
Eredményed a középmezőnyben?Az jó!!
Az UH hozzám képest jó!KépEgyébként nem mondanám szupernek.
A domina remélem nem megy át cisztába majd!

Ancsa
Hová utalnak be?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
jaj, ne is mondj ilyet! nem megy át és kész! Kép Szépen megreped! Kép

Ancsa,
Kép
aha... beszéltetek már róla a dokival?

angel37

Ancsa! Köszi a drukkokat!Kép
És nem lesz valamikor szünet? 3. hónap után szoktak kis szünetet tartani. Nem?

Junko!Kép
Most én sem érzek semmit. Lehet, hogy pont ez a jó??? Ki tudja.

Csakegy!Kép
Akkor drukk a pé-ért.
Két hónapon át éreztem szurkálást, hányingert...

Kép
Kép
zsazsóka73

Mindig csak egy honapra elore mondja a dolgokat!De most en fogok rakerdezni hogy hogyan tovabb!De ez a kovetkezo lepes szerintem!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kép
Kép
Kép

Drága Regina!

Kérlek ne haragudj, rémlik, hogy valahol leírtad, hány hetes vagy, de most nem találom és nincs időm megkeresni.... Megírnád még egyszer a gyengébbek kedvéért!!!KépKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali!
Koszonjuk a tablat!!!
Ha lesz idod atirnal engem holnap az elso cn-ra,meg javitanad hogy a 4.Closty+2.Choragon!Elore is KOSZONOM!!!!

Holnap telik le az egy honap Tonticanak!Akkor lehet hogy csak holnap ernek haza????????????

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Holnap legyen az első nap? Egy kicsit gyenge a felfogásom....Kép

Livi

bali78

Ancsa
Akkor most megjött?

Bali
Köszi a táblát!

Tontica nem két hetet említett?

KépKép

KépKép
okr

Hello lanyok!Vegre van internetem!Vasarnap a szel elmozditotta az antennat,de most mar helyretettuk.Ebben a honapban leallunk a babaprojektel,ugyanis vasarnap sikerult elrepesztenem a konyokomet.Kilenc napig leszek gipszben,utanna rehab.Sajnos rongtgeneztek is,igy amig rendbe nem jovok,gyakorlom a homerozest,iszom a cickateat,hatha a kovetkezo honapba sikerul orvosi segitseg nelkul teherbe esnem.Jo ejszakat mindenkinek!
scali9

Scali
9 nap gipszben?Sztem nem sok értelme van!
Egyszeri rtg dózis nem árt!Tutira!
Előttem babásan lőtték el a rtg-t és semmi gond nem lett.A kolléganőmnek meg vesefestést csináltak,mert azt hitték kő miatt fáj a hasa,közben meg terhes volt!Úgyhogy szerintem nyugodtan akciózzatok!!!!

KépKép

KépKép
okr

Bali!
Igen,holnap van az 1.napon!KoszonomKép

Kriszti!
Most este megjott!Fel voltam ra keszulve!
En egy honapra emlekszem!!!!

Scali!
Te szegeny!!!KépMit csinaltal???Jobbulast!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa
Nézd csak ezt találtam a clostyról:
"Clostilbegyt hatására az ovuláció sokszor nehezen idózíthető, és ezt követően gyakori a sárgatest-elégtelenség, ezért a fogamzás után ajánlatos profilaktikus progeszteronkezelést kezdeni."

KépKép

KépKép
okr

Kaptam repeszto szurit,ami idozitette!Voltam verveten is 2honappal ezelott a huszon x napon es jo lett a progim!Nem ertem hogy miert nem sikerul!Mar irom a listat,legkozelebb mindent megkerdezek!
Remelem neked sikerul ebben a honapban!!!!!Kép
Most mar mennem kell!!!
Jo ejszakat mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Remélem emlékeztek még rám! Kép
Nagyon szégyenlem magam, hogy így itthagytalak benneteket, de csak nagyon ritkán tudok jönni úgy, hogy írjak is. Olvasni mindig szoktalak.
Látom, sajnos nem sok új bébi lett, de ami késik nem múlik.
Nálunk a helyzet változatlan, semmi...
Édesapám nálunk lakik a sugárkezelések ideje alatt, immár 4.hete. Elég nehéz így, de kibírjuk, mert a gyógyulásért mindent megteszünk. Pont ma megyünk a papa lakásába kipakolni, nehéz lesz, mert még csak 2 hónapja, hogy meghalt. De mivel mi fizetjük annak a lakásnak is a rezsijét, ki kellene adni, mert a családi költségvetést igen megterheli.
A párommal nagyon dolgozunk a babadolgon, remélem összejön, mert elég türelmetlen vagyok! Kép
Bocs, hogy önző dög révén csak magamról írtam, de megpróbálok figyelmesen visszaolvasni és remélem tudok többször jönni hozzátok! Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok csajok!

Megjottunk! Kép
Ugy orulok Nektek, bar meg visszaolvasni nem volt idom es mostanaban nem is lesz mert vendegek vannak nalunk es raadasul a vendegszobaban van a gep de majd probalok irogatni.
Mi van Veletek???
Jo hir? Kép Rossz hir? Kép
Velunk minden szupi, nagyon orulunk egymasnap apaval, szerelmes vagyok Kép es a fiunk egy angyal (kiveve amikor nem Kép )
Most vagyok az 5. napon ha jol emlekszem. Kép
Majd rakok fel kepeket ha lesz idom.
Pusszancs!!!

KépKép
KépKép
tontica

[color=#ff0000]
Örül a lelkem,hogy újra itt vagytok!!!!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa,
Sajnálom, hogy megjött Kép Kép
Fene vinné már valahová a topic összes mensijét!

Timocska,
jó, hogy jelentkeztél! Kép Örülök, hogy jobban van apukád!
És drukk nektek!

Tontica,
üdv újra itt! Kép

Szia Kriszta! Kép
Itt vagy még valahol?

angel37

Szia Angyal!
Itt vagyokKépKép

KépKép

KépKép
okr

Na szép, én meg közben csúnyamód eltűntem...Kép De feltűntem a másikon! Kép

angel37

Sziasztok!
Csak egy gyors bekuksi.
Tontica!
Már hiányoltunk ám!
anettgy

Hello lanyok!Megint vacakol a netem,nem tudom sikerul e elkuldeni a levelet.Csak egy kerdesem van:vasarnap ota magasabb a hom szajban merve,36,8,de honaljba ugyanaz mint eddig.Ez mit jelenthet?
scali9

Scali!
ha tudnám, eddig hogyan mérted, okosabb lennék... Kép

Timocska!
Remélem, most már gyakrabban jössz!!Kép Hol tartasz? nem bizti, hogy jól vagy benne a táblában....

Tontica!
Azért többet is mesélsz kis hazánkról , remélem! Kép Meddig maradnak a vendégek? ... mert ha elmennek, visszaadoma táblát... Hátha a Te kezed alatt egy kicsit szaporábbak leszünk!!Kép

Livi

bali78

Angyal
Kép

Anetty
Mi újság veled?

Anyapoc
Újabb elmélet:

A hypothalamusban termelődik a GnRH.a hypophysis porta-rendszerén jut le az FSH- ill. az LH-termelősejtekhez,melyek secretiojat stimulálja.A GnRH-,s így a gonadotropinok elválasztása is pulsatilis jellegű.A pulsatiok frekvenciája és amplitudója ciklus-függő.A pulsatio dereglálódása-mely egyes esetekbenaz endogen opioid peptidek túlsúlyának tulajdonítható-menstruációs és ovulácioszavarokat eredményezhet.

Ehhez mit szólsz?

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Kép

Anetty
Mi újság veled?

Anyapoc
Újabb elmélet:

A hypothalamusban termelődik a GnRH.a hypophysis porta-rendszerén jut le az FSH- ill. az LH-termelősejtekhez,melyek secretiojat stimulálja.A GnRH-,s így a gonadotropinok elválasztása is pulsatilis jellegű.A pulsatiok frekvenciája és amplitudója ciklus-függő.A pulsatio dereglálódása-mely egyes esetekbenaz endogen opioid peptidek túlsúlyának tulajdonítható-menstruációs és ovulácioszavarokat eredményezhet.

Ehhez mit szólsz?

KépKép

KépKép
okr

...én meg voltam valami kismamás-házi orvosos vizsgálaton, és ezt mondta a doki: "de szép nagy szeme van! Menjen el pajzsmirigy vizsgálatra!" hmmm....... Hááát jó, elmehetek... Mi van???????

Livi

bali78

Angyal
Kép

Anetty
Mi újság veled?

Anyapoc
Újabb elmélet:

Ehhez mit szólsz?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
ez igazán szép elmélet! majd elolvasom még néhányszor, de ma úgy tűnik tompa vagyok Kép

Bali,
ezt neked mondta vagy a gyereknek?
Pajzsmirigy túlműködőseknél lehet olyan tünet, hogy nagyon kidülled a szemük (Basedow-kór).
Na de hát az nem ugyanaz, mint egy nagy szem!

angel37

Angel!

szia! nekem mondta. mennem kell vérvizsgálatra, meg nyaki ultrahangra. A nyakam olyan, mintha folyton be lenne gyulladva a nyirokcsomó, meg a szemem is "nagy", de én már megszoktam... meglátjuk... Régen, Gergő születése után szednem kellett valami bogyót, mert az egyik hormonérték nem volt tökéletes, de már nem emlékszem, mi volt az. Nagyon lefogytam, izzadtam, mint a ló, úgy éreztem, kiugrik a szívem ilyesmi.... De most nincs semmi bajom...

Livi

bali78

Tontica!
Orulok hogy ujra itt vagy!!!KépKépKépMajd meselj!

Kép
Kép
ancsa81

Szasztok!

Mingyá' szétmegy a fejem... egész nap fájtKép Amióta nem szedem a bogyót, ilyen még nem volt.... gááááááááááázKép Kép (és akkor is csak a szünet alatt)... nem ééértemKép(((((

Remélem, mindenki más OK...

(Ui: megjönni meg nem akar...)
csakegysokadnick

Bali!
Ma vagyok (15-én) a 28.napon. Kijavítanál a táblában? Köszi! Kép
Tontica!
Na, milyen volt "itthon"? Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Bali,
amit elmondtál, az nagyon pajzsmirigy túlműködésre utal (gyors szívverés, izzadás, fogyás), barátnőmnél is ugyanez volt/van Kép
De ha most ezek nincsenek, akkor az biztos, hogy jót jelent! Kép Drukk neked a vizsgálatokhoz! Mikor mész?

Csakegy,
szegény Kép sz*r lehet egy ilyen fejfájás! Kép
jobbulást neked!

angel37

Jot nevetek rajtatok! Kép Kép Kép
Olyan jo itt a hangulat mindig. Kép

Kriszti: az en kicsi lelkem nagyon orul ezeknek a szep viragoknak! Koszike!!!
Hogy alsz ezzel a csunya PCO-val? Remelem azota mar volt egy szep nagy erett petecsked. Kép
Szep elmelet, en egy kukkot nem ertek belole de kaptam egy oriasi szuleszet-nogyogyaszati konyvet mostantol azt fogom olvasgatni unalmas oraimban (amik most nem igazan vannak) Kép
Mindenkinek aki hianyolt: Kép
Kép
Annyira angyalok vagytok hogy Nektek csak ilyen angyal babaitok szulethetnek. Kép

Bali: Minden ok? Ferjeddel dul az I love you? Szerintem tetszettel a dokinak. Kép
Szep kis hazankrol annyit hogy majd megfagytam most meg egy szal poloba maszkalok hi-hi-hi.
Amugy jo volt otthon a csaladdal, nagyon boldogok voltunk mindannyian de itt is jo az en kis hapsimmal. (bar lehet hogy egy het mulva mar legszivesebben kivagnam az ablakon Kép )
A vendegek 22-ig maradnak, koszi hogy addig orzod a tablat. Kép

Csakegy: szia, mi meg nem ismerjuk egymast, majd visszaolvasom az egy havi termest es begyujtom az infokat Rolad! Kép

Most nem tudok tobbet irni mert nem akarom lefoglalni a szobat.

Jocakat!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Most már nem bírok visszaolvasni csak beugrottam. Hogy sajnáljatok,Kép mostanáig dolgoztam. Kép

Tontica!
Szervusz-szervusz,de jó hogy újra itt!!!!!

Angyal!
Olvastalak, írni fogok...

Pusszancs, megyek majd hajnalban még benézek...
Most lefekszem.
j.
Vendég

Sziasztok!
Bocsi a tegnapi tripláért,de a babanet mindig azt írta hiba-hiba,én meg kattingattam a küldés gombot.Kép

Ma egyébként csuda sz.r kedvem van!Kép
Tegnap a gyerek 23-ig ébren volt.Közben összevesztünk apával is,így sex 0.Ma ügyel,így sex 0.Hát semmi értelme tüszőnézés,meg closty,mert akció nélkül max a szentlélek szállhat meg.Kép
Aztán tegnap voltam a szemöldöktetkómat korrigáltatni,hát éjszaka a gyerek egy darabot lecsípett a még pörkös részből.Azt hiszem ott egy fehér folt lesz,most meg szép piros.Kép
Következtetés,amit levontam:Akinek kis gyereke van,üljön a seggén,és hagyjon fel minden reménnyel,akár babáról,akár kozmetikusról van só.

Ma megyek még UH-ra.Majd legfeljebb du. jövök.Persze ha marad a kedvem ilyen ramaty,akkor inkább olvasok,és nem írok semmit.

KépKép

KépKép
okr

SZiasztok!

Bali! Engem dobjál le 2cn-re.

Köszi!

Kép

Kép
kamilla306

Bali!

A táblázatban jó az adat, ma a 44. napon vagyok, hetekben számolva hétfőn lettem 6 hetes.

Kép
regina3

Kamilla
Kép

KépKép

KépKép
okr

Tantika: SziaKép (Kérdezz csakKép)

Ui: ma már nem fáj a fejem.... Kép Újabb ragyáim se jöttek elő, a régiek száradnak lefelé...és még mindig nem akar megjönni... szóval semmi változás...
csakegysokadnick

SZiasztok,

Kriszta, Kamilla,
írtam nektek a másikban!
azért ne tűnjetek el, néha lépjetek ki az olvasó üzemmódból! Kép
Drukkolok a dominádhoz!

Csakegy,
az jó, ha nem fáj már a fejed! Kép talán a többi dolog is sorban megoldódik! Kép

Junko,
mit csináltál ilyen sokáig? Kép vagy gyakran van ilyen maratoni napod?

angel37

Sziasztok.
Olvasgatlak am beneteketKép

Tontika.Udv ujra koztunkKép

junko,hu menyit dolgozol.KépAzert jut idotok a babarojektre is ugye?Kép

csakegy.latom nem akar megjonni.Meg a hod is egy helyben topog mint nekem mikor 90 napos ciklusom voltKépprobaltad mar a cicka ulofurdot?hatha segit.

scali.JobbulastKépnekunk nem fujta el a szel az antennankat hala az egnek.Milyen szolgaltatonal vagytok?

Kép
monyoka

Monyoka: nem merek ülőfürdőt venni mert olyankor mindig megtámad a gombaKép (legutóbb pl. hólyaghurut lett belőle véres vizelettel stb. stb. ) szóval nem merek kockáztatni... de még mindig a vasárnapi Aviva tornában reménykedek... (csak nehogy közbejöjjön valami...)
csakegysokadnick

Hello mindenkinek!Itt vagyok es remelem a gepem is mukodik.Holnap megyek UH,kivancsi vagyok a cickatea es az almaecet mennyire segitett.A hom ma ismet visszaesett honaljba es szajba merve is.
Monyoka:hogy vagy,mit inteztel az orvosnal?Olyan szukszavuan jelentkeztel akkor.ja es a suonlinenel vagyunk,vasarnap a mi antennankat fujta el a szel,de tegnap meg naluk volt meghibasodas.Alitolag javitjak,de meg mindig nem jo.Es mondjatok meg mi az az Aviva torna?
scali9

Sziasztok.
Már óga belem annyira fátradt vagyok. De látom ti si dolgoztok...

Angyal!
Hát nem mindig csak amikor leadási határidő van. Tegnap inkább lófráltam J-vel a városban és VETTÜNK KUTYÁT és jó volt, ám így feláldoztam az iccakát.

Kamilla
Basszus-basszus. Erre nem lehet mit mondani.

Ma talán eljutok dokihoz, de holna akarok UH-re menni. Majd este talán lesz egy kis időm...

j.
Vendég

Junko,
kutya? de jó!!! Kép imádom őket! Kép
Egyszer vki írta egy topicon, hogy náluk a kutya után jött rögtön a gyerek! Kép

Scali,
az aviva egy női torna, ami helyre tud rázni hormonműködést, rendezni tudja a ciklust, erősíti a belső női szerveket, és segített már egy-két nőcinek a babásodásban! Kép
Könyököd hogy van?

angel37

Sziasztok Csajszik!

A múltkor írtam egy hosszut és elszállt, azóta nagyon annyira nincs kedvem b.netezni! Felesleges sajna sokat írni, mert akkor csak bosszankodunk, ha elszáll!

Kamilla sajnálom, h megjött!

Kriszti! Tudod! Édes a kibékülés! Ne szomorkodj!

Junkó! Mi van? icca=macska? Ha így van miét? Megférnek azok egymás mellet!

Ancsa! Neked azt írtam a múltor, bár sztm. már nem aktuális, hogy sírd jól ki magad! Nálam az segített! Megnéztem egy jó romantikus filmet (tudod tök Happy End: a végén kiderül,hogy gy kósza numárából terhes maradt a csaj(pedig nem is akarták)meg imádják egymást meg stb...) Jót bőgtem a végén! De sztm. már túl vagy a múltkor szomorkás hangulaton!

Na megint jó sokat írok! Majd morgok ha elszáll és megint nem jövök 2napig!
Remélem nem!

Tontica! Jó hogy jöttél!

Ja és csajok, hol vannak a görbék???

Bali! Asszem 6. cn! Köszi!

Csakegy! Rekordra készülsz??? Hanyadik cn.-en vagy?

Angel! Mikor lesz a Hsg?

Nálam! semmi extra! Kriszti kérdésedre válaszolva:ugyan olyan volt a mensim mint eddig, tehát vékony nyálkharátya! Most szedem az Aspirnt! Görbét nem raktam mert a végén már nem is mértem. De szépen kijött a luth fázis 14 napra! Asszem a páromat kéne noszogatnom, h menjen el csákóvizsgára, én úgy érzem, nálam így a clostival, azért lenne eséy, ha jók a katonák! Szóval lehet, hogy nála is van gond! Ja voltam homeonál! Kaptam alkati szert+ Folliculinumot (mondtam neki, h egyszer már szedtem és hogy milyen potenciált milyen adagban erre azt monda, az semmi nekem. Úgyhogy most naponta szedem +kaptam lutheniumot! Ja és iszom a closti mellé a cickát! Lehet szerintetek? 27.-en tüszőnézés! Aszem.
Vendég

Jaj de jó elküldte!! Hurrá!

Bocsi, h tele van hibával!
Vendég

Tlidi: rekordra készülök... nanáKép (Na jó, a rekordom 63 nap volt, most az 56. napon vagyok Kép)

Mindenesetre már írtam egy ciprusi nőgyógyásznak, hogy mondja már meg, mi van velemKép (hát... izé... szerintema távdiagnózis is diagnózisKép) Remélem, válaszol... (anno ő adta meg a belgyógyász elérhetőségét akihez most járok)
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?