Szia
nincs messengerem, ICQ-m van. De mindjárt csinálok, úgyis ismiknek is főleg msn-jük van.
a babát szeretnék-be szoktam írogatni, ott leírtam, hogy most is mi a helyzet. Csak barnáztam egy kicsit hajnalban és reggel, és azt hittem meg is jön. Lekopogom, hogy eddig még nem erősödött. Reggel bemegyek a kórházba, hátha megvizsgál vmeik doki.
Tegnapelőtt még korainak tartottam a vizsgálatot, most meg ez van.
Nálunk ez a 2. alkalom volt, az első karácsony és szilveszter tájékán.
Voltam hormonvizsgálaton, ahol annyit állapítottak meg, hogy van peteérés. Utána barnáztam pár hónapot, majd volt egy eü kaparásom, ekkor semmi rendellenességet nem találtak. A dokim azt mondta, hogy jók a hormonjaim, az nem okzhat ilyet. Aztán nemrég tudtam meg, hogy nem is akkor kell elvégezni a hormonvizsgálatot, amikor csinálták!!! A következő vizsgálat a HSG lett volna most februárban. De mivel a doki nem törődött a problémámmal, és hülyének nézett, ott hagytam. Azt mondta mind a 4 pozitív tesztemre, hogy hibásak, selejtesek...
Egy szemét pénzéhes doki volt, utólag rájöttem, és mástól is hallottam
Nem írtad, hogy voltak e tüneteid?
Igazad van, valamit már tudunk produkálni, még ha rejtély is övezi
Azzal vigasztalom magam, hogy biztos beteg lett volna, és a szervezetem kidobta magából. Holott én sejtem, hogy hormonzavaros lehetek.
Hali