Reditke
Sajnálom, hogy ez után a szép szülés után ilyen rossz híreket kaptatok. Kíváncsi vagyok, mit mond a másik orvos. Képeket megnéztem, és rendesen meg is hatódtam. Én is gyakran elképzelem, milyen lesz, ha Zéti találkozik majd a tesójával. Hiába, a hormonok.
Kirri
Na, ti aztán jó sokáig titkolóztatok! Ejnye-bejnye! Akkor majdnem egy idős kismamik vagyunk, és most töltöttem a 21. hetet, de mindig egy héttel kisebbnek mondják a babát. Lehet, hogy egyszerre szülünk?
Noémi
Aranyos vagy, hogy érdeklődtél, hogy vagyok. Köszi, jól vagyunk, csak sokszor lusta vagyok írni. Pocak már növöget szépen, és a baba is egyre aktívabb. Most már néha napközben is érzem. Egyik este olyan nagyot rúgott, hogy még apa is érezte a kezével. Ezt azóta sem ismételte meg, de ami késik, nem múlik. Remélem, ti is jól vagytok! Nagyon aranyos név a Dani.
Soraya
Gratulálok neked is. Nagyon helyes kis családod lett!
Lujza
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. Valami homeopátiás szert nem lehet erre alkalmazni?
Tali
Megyünk apával együtt, de mi is korán tudnánk menni. Apósom szülinapját ünnepeljük aznap, és ebédre hozzájuk kell menni.
Hurki
Szívesen lemondok a húszsír készítésről. A férjem így is azzal cukkol, hogy ha mindig azt viszek, majd rajtam ragad a név, hogy a "zsíros Alena".
Szóval valami sütit szívesen csinálok, ha az jó.
Puszi, Alena