Sziasztok!
Köszi szépen mindenkinek a jótanácsokat, igazán kedvesek vagytok!
Szopis tanácsadáson én is gondolkozom, hogy el kéne menni, ez így tényleg macerás.
Dóri:
Nem is az a legnagyobb baj, hogy pici a mellbimbóm, hanem, hogy relative lapos is, és hozzá van akkora mellem, mint egy jólfejlett görögdinnye. Szegény gyerek teljesen elvesz a sok cici közt, és elég pici a szája, nem fér be neki elég egyszerűen.. Meg arra is kell figyelem állandóan, hogy kap-e egyáltalán levegőt, szóval siralmas... De talán az Istvánban tudnak mondani valami okosat, egy ismerősöm is ott volt szopis tanácsadáson és bevált neki.. A klinikán sajnos nem sokra mentek a csecsemősök..
Császár téma: eleinte nagyon bántam, hogy valószínűleg nem szülhetek, de aztán megláttam, mekkora baba Eszterke, és hálát adtam magamban, hogy nem engedték, szerintem szét is ment volna az alfelem, az tuti, akkora baba volt. Csodájára járt az egész gyerekágyas osztály, mindenki ismerte ránézésre..
)
Kópé:
Ezt a belelógatós-témát próbáltam én is, de Eszterke annyira kis mohó, hogy ez nála abszolút nem jön be sajnos..
Próbáltam azt is, hogy előtte adtam neki üvegvől, hogy ne legyen annyira éhes és ezáltal annyira mohó, de akkor meg bealudt néhány szívás után (ő mindig bealszik, a cumin is, ha jóllakott)...
Szóval sehogy sem jó.
Edit: köszi még egyszer Neked is, azért kicsit megnyugtató látni, hogy meg lehet csinálni így is, nincs minden veszve. Én mindenképp úgy tervezem, hogy vagy így vagy úgy, de legalább 6 hónapig mindenképp csak anyatejet kapjon. Kopp-kopp, remélem meglesz
Üdv:
Zsuzsa