Sziasztok!
Nagyon köszönöm az érdeklődést. Lázunk még van, egyéb tünet nincs. Most reggel 38,1-cel kezdtünk, de-i alvás után nem volt. Tegnap nagyon nyűgös volt, meg du-n nem jöttek be a topikok. Nem értem mostanában nagyon gyakori.
Kriszta
Üdv körünkben. Én sem olyan rég óta vagyok itt. Szép kis családod van
Jó, hogy erősíted a lánycsapatot is.
Jó sokat írtatok, olyan jó ilyenkor olvasni. Ezért elnézést, ha vki vagy vmit kihagyok.
Sahi
Sajnos érdeklődés egyenlő a nullával. Nem tudom így egyáltalán sikerül-e az idén.
Nora
Esés
De édesen reagált rá Dorka. Olyan okosak tudnak lenni néha, kinevetik az embert ha hibázik. A meleget már mi is nagyon várjuk. Csak úgy is legyen.
Aniko
Nem csodálom, hogy nem sok időd van. Én nem tanulok mégis néha besokallok.
Éva
Nekünk is nagyon elhúzodott a járni tanulás. Kb. másfél vagy két hónapig. Sokáig ragaszkodott legalább 1 kézhez. Megijedt, ha nem kapaszkodhatott. Most bezzeg....
Bizzo
Melo
Nem semmi mennyi foga van Tominak. Mi még mindig 7-nél tartunk. Eddig pont 5 nap különbséggel jöttek a párok, de most a 8. nem akarodzik kibújni. Nagyon rágja a cumisüveget, a nyálfolyamról már nem is szólva.
Roli
Én is voltam úgy, hogy már láttam a fogat utána meg nem. Szerintem ilyenkor még nem tör át rendesen és az íny felduzzad. A kocsi szuper.
Lego
Au-n én is gondolkoztam, hogy milyen jó lett volna, ráadásul mi 25 km-re vagyunk csak a határtól. De hát Krizsi még nem az igazi, meg nincs neki útlevele.
Most betettem a járókába, mégha nem is tetszik neki nagyon. De ha állandóan futkos, akkor nem igazán csökken a láz. Ha még pár napig tart, majd értekezem újra a dokival, de amíg nincs más tünet ő sem tud mondani semmit. Én pánikolok be mindig a láztól. A hányás meg anyukám szerint attól volt, hogy tejet adtam neki. Nekik nem javasolták lázas betegnek a tejet. Igaza lehet, mert róka-koma azóta nem jelentkezett és hasmenés sem volt.
Én meg befejezem a szófosást.
Mindenkinek szép napot!
Timi