Hú,látom milyen vihar volt itt az elmúlt napon. De lányok, tényleg ne egy ilyen butaságon múljon a topik élete. Igaz, hogy én nagyon új vagyok köztetek, személyesen még nem is ismerjük egymást, de talán én is elmondhatom a véleményemet.
Se Évi, se Gigi nem minősített senkit azzal, hogy elmondták a véleményüket a gyereknevelésről. Nekik kötélből vannak az idegeik, másnak (köztük Nekem is)csak cérnából, és igen is van, amikor százszor elmondott dolog után, igen is nyomatékosítom a tilalmamat egy kis kézrelegyintéssel (hatásos), és igen, én is hagytam sírni Lackót esti elalvásnál (pár hónap után átaludta az éjszakát). De ettől se jobb, se rosszabb anya nem vagyok. És ezt nem is állította senki!
Dia szívére vette, de szerintem nagyon hamar túl is lépett rajta a téma lezárásával. És ez így van jó. Lehet, hogy rossz napja volt, Domi nyűgösebb, ilyenkor érzékenyebb az ember (magamból kiindulva).
Zsófi hozzászólása tényleg egy picit erős volt (szerintem) de mint írta, ő egy ilyen szókimondó asszonyság. Van aki szebben körítette volna, neki ez a véleménye.
Tényleg olyan jó lenne, ha mindannyian túl tudnátok ezen lépni. Annyira kár lenne ezért a topikért. Annyi ötletet, jótanácsot és vidámságot kaptam már tőletek, és annyira jó lenne ha így is maradna.
Magunkról röviden.
Kislackó már hellye-közzel rendbejött, ugyan még taknyos egy picit, de mint a kisördög olyan eleven.
Nagylackó még elég ramatyul van, őt még rendületlenül ápolom.
Jaj! Olyan édes volt a fiam. Kapott egy szaloncukrot, kibontotta, megette, majd odament a szemeteshez és kidobta a papírját. Senki nem mondta neki. Totál el voltam ájulva tőle. Bár amilyen tisztaságmániás mostanság nem is csodálom!
![Kép](http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/happy.gif)
Gigi, Évi, Dia!
Visszavárunk benneteket!
Puszi!
Judit