Sziasztok csajok,
Szörnyű elvonási tüneteim voltak múlt péntek óta.... A gépünk ugyanis szervízben volt azóta
Zolira hirtelen rájött, hogy fel kéne javítani a kapacitását, gyorsan szétkapta, hogy megnézze miből milyen van most benne, persze rosszul rakta be a memóriakártyát és így egyből zárlatos lett. A szervízben meg szombat óta ültek rajta, csak ma este tudtuk elhozni. Már annyira féltem hogy lemaradok valaki szüléséről,de látom még mindenki egyben
Mi is jól vagyunk, befejeztük a vásárlást, hál istennek minden megvan (azt hiszem). A sötétítő függöny majdnem kész, a ruhák,pelenkák mosásásával vasalásával már félúton járok. Szóval hét végére azt hiszem megleszünk mindennel.
Engem csak ez a fránya jobbkéz zsibbadás kínoz,de ez pont elég. Éjszakánként legalább kétszer felébredek, és volt már mikor fél óra kellett hogy visszatérjen a kezembe az élet. Hétfőről keddre pedig hajnali 3-6 között nem tudtam aludni, paráztam, és kiolvastam a könyvből hogy biztos toxémiás lettem (vérmérgezés). Igy kedden hívtam a dokit, persze ő is rögtön erre gondolt, ugyhogy rohantam hozzá beutalóért, aztán vérvételre, aztán délután az eredményért, utána meg vissza hozzá...Jó kis nap volt, de szerencsére minden rendben. vagyis legalábbis nincs toxémiám. Javasolta hogy menjek háziorvoshoz, ehhez viszont nincs kedvem, ugysem tudna mit mondani. A védőnő is csak annyit mondott, hogy lehet egyszer csak elmúlik. Addig meg szedem a B6 vitamint, a homeos bogyot, ülve alszom és gyakorlom a kétóránkénti ébredést
Úgy látszik mindenkinek jut valami
Unique,
Úristen, te már 38. héten vagy !! Bocs a H&M miatt, ugyanazok a cuccok mint Ausztriában vagy svájcban, árak pedig nagyon jók. Bár a Kenguruban is voltak szuper nyári cuccok jó áron.
Drukkolok neked, hogy már ne sokat kelljen várnod a szülésre
Én a 38. hétre tervezem az enyémet
Renoka,
Örülök hogy minden rendben veletek és a Nagy Lepénnyel. Szóval te tudni fogod előre a császár időpontját is ? Ez aztán a tervezés
Stella,
A pocakod fantasztikus.
:
Milyen csúcsos
Azért te marha jól bírod ennyi ideig az ikrekkel
Nagyon izgi lesz a következő két hét nálatok is
Norka,
Örülök hogy az inzulinod és a kilóid is jól vannak
Pihenj sokat, most úgyis olyan csúnya idő van. Mikor kisüt a nap addigra újra erős leszel és nekilendülhetsz a vásárlásoknak !
Orsi,
A fiúk imádnivalóak!!
Beszélni még bőven ráérnek
Addig is élvezd a jelbeszédet
Süni,
Nagyon szép a szoba, gondolom a falon a figurákat te készítetted ?? Nagyon ügyes vagy
Timi,
Boldog szülinapot, és jobbulást kívánok !!
Jövőre már biztos legalább hármasban ünnepeltek majd
Fanni,
Megindultak a drukkok a stimura, mire mi megszülünk, hozzátok is beköltözik a gólya
Ez tuti
Alig bírok gépelni ezekkel a béna ujjakkal, igy most eldugulok. Nem hagyom hogy Zoli mégegyszer hozzányúljon a géphez a közeljövőben
Kriszta35+5