Sziasztok!
PIldi! Jaj, valóban tulképp tõled is kaptam virágot. Ui én elhoztam párat
Most az ablakpárkányon laknak, várják végleges helyüket. Van valami használati utasítás is, mondjuk hogy mennyi vizet, napot igényel ilyesmi. Abszolúte kezdõ kertész vagyok/leszek. Szóval köszi a virágot
Snoopy! Szerintem igen, akkor volt az Avon futás, legalábbis ott Szentendrén Avon feliratú szalagokkal zárogatták le itt-ott az utakat.
Pele! Hurrá, újra itt
Naggyon örülök a virágnak is
Hanna nem semmi
A mi mosógépünkben egy pár melltartó merevítõ kolbászol valahol, idõnként mosás közben hallatnak magukról. Kedvünk bizony lenne a strandhoz, de most sajna nem alkalmas..
Norcsi! Bánknak jobbulást! A kubu nálunk is nagy kedvenc. Próbáld ki. Egyébként magamon is észrevettem valamelyik nap mikor egész nap a dög melegben kószáltam Szszmiklóson a városban fel-alá, hogy hiába ittam dögivel az ásványvizet egyáltalán nem kellett pisilnem. Máskor ha keveset iszom is szaladgálok a WC-re. Kitti is végülis vacsorakor iszik, aztán reggelig csak a cici (uannyiszor mint nem kánikulában), és reggelre mégsincs szinte semmi a pelusban, míg máskor ugyanennyitõl ölni lehetne a pelenkával ha fejbe dobnék vele valakit. Én most mégsem aggódom gondolom csak nem szárítja ki magát, ha szüksége lenne több folyadékra kiabálna a lelkem. Nem túl kellemes így a kánikulában a nátha
Vica! Kittinek csak most kb. egy-két hete szûnt meg a hatfogúsága, pedig õ is már 16 hónapos. Már azt hittem nem is lesz neki több. Most 8 van, szinte egy idõben bújt ki két rágófog. Mióta átment kannibálba azóta eszembe sem jut hiányolni a többi fogacskát.
Anikó! Sajnálom, hogy nem jöttetek vasárnap. Pedig végül pont utazós idõ volt reggel. Igaz du-ra már gatyarohasztó
Kitti nem csak 1 egész csemegeuborkát tud megenni együltõ helyében, hanem szinte 1 egész üveggel ha olyanja van. Ezért szoktam aggódni. Idõnként végigtúrom a lakás rejtett zugait, mert hihetetlennek találom, hogy ezt a mennyiséget mind magába pakolja és nem máshova.
Feksi! Én úgy vettem észre nem fáj a hasa az uborkától. Viszont a pelenkába érkezõ végterméknek rettenetes "illata" van
Bigacsiga! Gratula a kezdetleges szobatisztasághoz
Egyébként az baj, ha sárga lesz a bõre a gyereknek a bétakarotintól? Lehet, hogy hülye kérdés, és ciki, hogy nem tudom, de bevallom nem tudom. Van ennek valami káros következménye? Mikor lesz a babanetes tali? Tudom megkéne néznem a topikot, de örülök, hogy most ide egyáltalán írni tudtam, sosincs elég idõm netezni. Suttogjátok már el itt is ok?
Ahogy így olvaslak titeket nekünk egész kellemes napunk volt így a kánikulában. A Duna egy kis holtágában van anyukáméknak egy hétvégi telkük. Komfotfokozata szinte nulla, de ma szuper jó volt az árnyas fák alatt ücsörögni, miközben a nagylányom a barátnõjével csónakáztak és úszkáltak a mondjuk szerintem nem túl tiszta vízben, a kicsi pedig meztelenül szaladgált, és a kismedencébe ugyan nem ült be, de össze vissza pancsikolt kívülrõl is. Szóval mindnyájan nagyon jól éreztük magunkat, nem éreztük olyan vészesnek a kánikulát. Fõleg, hogy klímás autóval hoztak vittek minket
Amúgy úgy néz ki jövõ hét végén kiköltözünk a lakásból, megyünk anyuékhoz. Még nem biztos, talán hét közepére fixálódik. Mindenesetre már több mint 2 hete dobozolok, elég alaposan össze vagyunk már cuccolva, bár még van mit csinálni. Bevallom inkább a strandra mennék hétfõn, de muszáj pakolni. Na ezt nagyon úútálok kánikulába
Amikor belevágtunk ebbe az egészbe azt hittem ilyenkorra már kint fogunk lakni. Erre még az sem biztos, hogy nyaralni már onnan fogunk menni (júl 22).. na mindegy, egyszer csak vége lesz.
Sok puszi mindenkinek
jó pihenést máramennyire lehet ebben a melegben
Kati