Jóreggelt!
És igen, meghoztuk pénteken a tavaszt, tegnap és ma is süt a nap!!! Irány a kert, igaz ott még mindig hó van nálunk, de már csak foltokban!!!
Pénteken valami undorító szakadó esőben jöttünk 5 és fél órát, kinéztük a szemünket, mert annyira esett! A lényeg azaértünk. Tegnap voltunk Győrben, apa megkapta a meglepit, egy GPS-t kapott, mert tájékozódási képessége nulla, mindig engem hív ha elakad. Így összefogott a család, én leleveleztem a céggel és megvan. És mindt egy kisgyerek, azóta is játszik vele, tegnap én vezettem győrből vissza, hogy ő addig nyomkodhassa!
Mondanom sem kell, hogy már egy órája megint azzal játszik!
Andi,
nálunk is gyakori a tömeg az ágyban, főleg, hogy MArci keresztben szeret aludni kettőnk között, így én alul, kanyarban alszom!
Lego,
aranyos a kislányod, micsoda frizura!!!
"ganajkodás" nálunk is megy, a kedvenc a konnektor és a dugók, szerintem fogunk csinálni neki egy sámlit konnektorokkal, kábelekkel és dugókkal, mint unokaöcsémnek, mert neki is ez volt a mániája, de miután csináltak neki egy ilyet, a fali már nem érdekelte. Viszont ő lett MArci keresztapja!
Lehet, hogy itt rontottuk el??
Juc,
akkor meggyógyultatok? Akkor kedden megyünk, remélem!!!
Pelus,
tényleg ki kér, mert végük is akkor hozott apa 4 csomaggal, tehát tudok vinni ha kér valaki, de el is tudjuk használni, mert a hosszú utakra, indig sensitivet adok rá!
Rus,
jobbulást a gyerkőcöknek és Neked is, remélem gyorsan meggyógyultok!!!
Eveka,
beszámolót várju a maratoni buliról!!!
Na emgyek, MArci is felébredt és most emgyünk Árkádolunk egy kicsit, meg kaját is kell vennünk, mert nincs itthon semmi!!!
Szép napot!
tamesz