Új privát üzeneted érkezett!

Reditke, nagy-nagy gratulaKép

Soraya??Kép
orsoly

Reditke: nagy gratu MilánhozKép

Jellemző, hogy én meg hogy lemaradtam erről a ruhaprojektről...amikor van vmi izgi, nincs időm Rátok!Kép

Tali-kaja téma hogy áll? Vagy még korai?

puszi:
Jovi+Berci

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

NoémiKép
Azt hiszem pont ezen a fórumon olvastam már ilyen cisztáról és ha jól emlékszem az is felszívódott.
De majd jönnek a lányok és tájékoztatnak!
Én csak drukkolni tudok!

Nálunk semmi új. Méhszáj zárt, tökösök 2100 gr küröl, de a doki már alig tudja mérni őket, mert annyira össze-vissza fekszenek.
Olivér koponyavégü, Botond harántfekvés - mondhatnám, hogy szokás szerint.
A doki szerint mostanában nem lesz ebből szülés.
Két hét múlva megyek megint, de utoljára. Aztán valószínüleg be is kell feküdnünk, persze csak ha addig nem történik semmi.

NoémiKép
Április... hát, addigra szerintem már nem csak a hócipőm, hanem minden másom is tele lesz a helyzettel. Szerintem maradjunk a március végénél.

Soraya?????

StellaKépKép
34+6

Kép
stella9

HumiKép
Aucs! Mármint a lépcsőre! Akkor tényleg kell a rács. Az a baj, ha egyszer elkezdenek kimászni, akkor nem hagyják abba.Kép Mit nekik egy kiesésKép

RékacsKép
Hanga tündér.KépJó hamar elindult...Kép

JovikaKép
Csatlakozz a következő szállítmányhoz! Írd a listádat és küld az e-mail címemre!Kép

StellaKép
Kitartás! Csak, hogy tudd, nagyon szeretnék jövő tavaszzal hasonló dolgok miatt panaszkodni. Megrögzötten ikreket szeretnék minden lebeszélés ellenére.Kép Tetszenek a nevek, A férjem Botond.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

StellaKép
Ha nem haragszol elkérem a mobilszámodat, és tartanánk a kapcsolatot, ha a kórházban leszel. Melyikbe fekszel be? Szépen kihúztad, már nincs sok hátra!!!!

RékacsKép
Hanga nagyon szép kiscsaj lett! Kár, hogy már ilyen korán vissza kellett menned dolgozni! Na ezzel a 3 hozzászólással nem úsztad meg ám egy évre a dolgot, azt tudod?KépKépKép

SorayaKép ??????? Csak nem babázik már?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok, kissé lemaradtam, de vagyok!

Lujza, drága: gratulálok!!! Így kell ezt csinálni.Kép

Reditke: óriási gratula a kis Boriszhoz, akarom mondani MilánhozKép!! Sok-sok boldogságot kívánok a Rendes(sy) családnak!

Cat, Egcsi: élveztem az első barátság/szerelem sztorikat!!!

Pontosan mikor lesz a tali??

Nálunk a helyzet szuper: Ádám továbbra is igazi angyal, tegnap volt 10 hetes és elmúlt 5 kilós!Kép
Naponta összesen ötször eszik, nappal 4 óránként éjjel 5-6. Közben nagyokat alszik, úgyhogy mindenre jut időm. Kell is, mert az on-line magazinnál főszerkesztő-helyettes lettem. Fene sem gondolta, hogy így alakul majd. Ádámmal minden nap sétálunk egy hatalmasat ha esik, ha fúj. Jót tesz neki a jó levegő, úgy lefárad tőle, mint a sicc.
Tegnap elkezdett stabilan mosolyogni - mindezt éppen akkor, amikor elkezdtem fotózni. Tök vicces volt, mert sokáig fotóztam és ahogy abbahagytam, ő is abbahagyta a vigyorgást. Már nem volt miért.Kép

Na megyek, mert mindjárt lejár a 4 óra, és feltámad a kis zabagép.

Virág

KépKép
virág33

CatKép
De aranyos vagy! Szívesen tartanám én is a kapcsolatot Veletek.
(Illetéktelenek most ne nézzenek ide: 30/259-82-31 Kép) Várom a csere-számot, jöhet a mail-omra is (profilomban)

Pécsen a Megyei kórház szülészetén fogunk dekkolni, de remélem nem túl sokáig.
A Babanetre apa majd remélem, hogy szállítja a híreket Kép. De még tanulja a topikok rendszerét. Azt hiszem fel fogom neki írni, hogy hova kell híradóznia.

EgcsiKép
Miért akarnak lebeszélni az ikrekről??? Szerintem nagyon jó dolog Kép. Persze lehet, hogy pár hét múlva kicsit módosul a véleményem, de az majd csak a fáradtság miatt lesz Kép.

RékacsKép
Hanga igazi kis hölgy ebben a szoknyában és a nyaklánccal Kép!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

ReditkeKép
GRATULAKépKép

Lanyok!
Mit jelent az SE LH ertek?
A baratnomnek alacsonyabb,mint kellene,1,5 U/L es 2,57-21,53 kozott jo.Ez nagy gaz?
Holnap felhivja a dokijat,csak izgul,en meg mondtam,hogy Ti biztos tudtok segiteniKép

Koszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

VirágKép
Berci ugyanilyen vigyori volt, ha meglátta a fényképezőgépet már vigyorgott is.Kép Ráadásul ugyanolyan jó baba volt mint a te fiacskád.Kép
És ha már annyit fotóztál, nem tennél fel egy képet?Kép

StellaKép
Éppen az első hetek miatt nem ajánlják.Kép Én pedig szeretem a kihívásokat.KépPersze aptyuknak nem is említem a szándékomat, mert a következőre is nehezen lehet rávenni, nem még ha ikreket emlegetek.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

magyar idő szerint 1/2 8-kor megszületett Soraya kisfia, Dominik Kép 3510 gramm és 49 cm Kép

nagy gratula nekikKép
orsoly

SorayaKép
Na, nem sokkal maradtál le!Kép Hatalmas gratula és nagyon jó egészséget nektek!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

EditkeKép SorayaKép
Nagy nagy gratula!!!KépKépKép
Sok boldogságot, és sok-sok tejcit kívánok!KépKép

Nem sok időm van mostanság a géphez ülni, mert Botim nappal nem sokat alszikKép Persze azért továbra is nagyon jó fiúKép, csak igényli a társaságot.! Jókat szoktunk beszélgetni - főleg az "őőőőő" "eeőőő" megy hatalmas vigyorok közepedte!Kép
Megint rámtört a frász a tejci miatt, mert egyik pillanatról a másikra sokkal kevesebbet kezdett enni Boti (ugye, aki nem tud szabadulni a mérlegtőlKép)
De megnyugodtam, és eldobom a mérleget, mert a Drágám ma 11 hetesen 6,18kg, és 62cm!Kép Sz'al nem éhezik!Kép

És íme a fiatalúrKép:

Kép

Kép

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Gratula Editnek és Sorayának is, mind a két új kis topikfiúnak sok-sok tejcsit kivánokKép!

Zitus, hát, nem semmi Botid mekkora férfiassággal rendelkezik...Talán az én két és fél éves Ádámomnak sincsenek ekkora zacskói...KépKép

Alakul a költözés, lassan mindenhol dobozok gyülekeznek, remélem nem fog semmi tönkremenni...

Sziasztok,megyek is tovább dobozolni...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Soraya Kép hatalmas gratula Dominik Babához! Nagyon szép súlyú baba lett ő is!

Stella Kép azt hiszem nem írok esténként egy darabig finiselős emailt Kép majd csak március végén neked KépKépKépKép.

Zituska Kép milyen szép Boti! Tényleg dobd el a mérleget (könnyű nekem még ezt mondani Kép) mert nagyon szépen nő.

Puszi
Noémi
18+6
Vendég

Kriszta Kép
Nem vagyok nagy szaki, de az LH a sárgatestserkentö hormon. Nem tudom, mennyire gáz a határértéktöl eltérés, de szurival kaphat "utánpótlást"
De az okosabbak majd mondanak okosabbat Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Reditke Kép, Soraya Kép !!!
Nagy irigykedesek kozepette GRATULALOK, egeszseget, minden szepet jot kivanok a kibovult csaladjaitoknak !!!

szoszi
szoszi

SorayaKép
Hát, ez tényleg nem sokon múlt!
Gratulálok Dominik babához!
Jó egészséget és sok tejcsit Nektek!!!

CatKép
Köszi, megkaptam!
Ma, elég rosszl vagyok. Menziszerü fajádalmak és minden egyéb nyüg, de fekve jobb, úgyhogy itt is hagyom a gépet!
Pusza
Stella
35+0

Kép
stella9

Soraya: naagy gratula Dominikhoz - boldog nappalokat és mihamarabb átaludt éjszakákat kívánok Nektek!

Zituska: szép súlyban van gyönyörű kisfiad!
Ádám 10 hetesen 5100-at nyom, ami a 2430-hoz képest, amivel hazahoztuk szintén nem rossz, ugye?

Egcsi: teszek föl képet, amint apja letölti a gépről, sajnos én ehhez túl szőke vagyok...

Stella: pihizz sokat és kitartás!

Virág

KépKép
virág33

Soraya család Kép
Éljen-éljen-éljen sokáááááig Kép Sok boldogságot Dominikhoz!

Cat Kép
Ti hova jártok tuti turizni, ahol ilyen jó minöségü cuccok (is) vannak? Hátha nekünk is útbaesik Kép

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKép
Ide a Telepes utcába járunk Zuglóba, a barátnőméknek van üzlete. Virág is itt vásárol Ádámnak.KépKép A cím: Telepes utca 110.(Telepes Huszt utca sarok) Csinibaba ruhabolt.
De a Blahán a Bástya mozi helyén van a Renoválás turi, ott is vannak jók, főleg pici méretek, 80-asig.

StellaKép
Biztos az idő hozta a görcsöket.Inkább feküdj, és polcold fel a lábadat. Nem lesz gond.KépKép

ZituskaKép
Tényleg jó nagy a férfiassága a fiatalúrnak! Apára ütött?KépKép

Cat
Kép
cateye

Gratulálok én is az új babákhoz, nőjenek nagyra és legyenek nagyon boldog babák...
laikus kérdés: Ha pl amerikában megszületik egy gyerek, és pár év múlva a kint dolgozó magyar szülők hazajönnek magyarországra, akkor ha a gyerek már magyarországon majd megkérdezi hány órakor születtem, mit mondanak? Majd mindig hozzáteszi, hogy melyik idő szerint? ez lesz az aztrológusok, számmisztikusok rémálma Kép
hurki

Cat Kép
Kösz az infókat. Ált. kiesne ez a környék, de hétfönként a szomszéd utcába (Birtok u.) járunk Dévényezni, ugyhogy lehet, hogy majd bekukk. A Bástya mozi viszont tuti utba esik!
Köszi szépen!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

HumiKép
Ma gondoltam rátok. A fiam lezúgott a dohányzóasztalról. Szegénykém nagyon sírt, én is leizzadtam, mert a nyakára esett.Kép Előtte legalább 25-ször szedtem le az asztal tetejéről és persze minden alkalommal irgum-burgum kíséretében. De mint a mellékelt ábra mutatja nem sok eredménnyel.Kép Szerencsére 5 perc múlva rohangált, mintha mi sem történt volna.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

MinyuKép
Csak nem a Bujáki Katihoz jártok?KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Bocsi, Burján Kati, nem Bujáki.Kép

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

ReditkeKép SorayaKép Gratulálok!!!KépKépKép

Megjöttünk a nagyszülőktől, nagyon élveztem, egy hétig nem engem nyúztak drága gyermekeim. Azóta ugyan megbolondulok tőlük, sajnos nagyon gyorsan hozzászoktak, hogy 3 ember ugrik azonnal. Úgyhogy most megint tombol a földhözvágommagam hiszti, de majdcsak visszarázódunk.
Megcsináltattam Soma fütyijét, horror volt, na de túl vagyunk rajta. Sírt szegény minden pisilésnél, előtte tartogatta ameddig csak bírta, nagyon sajnáltam szegényt. Azóta is tiltakozik minden fürdetésnél a huzigálás ellen.Kép A kórházban az ápolónő Sárának is meg akarta csinálni, még jó, hogy legalább ő megúsztaKép

Következő dilemmám, hogy menjenek-e gyermekeim szeptembertől oviba, vagy ráérnek majd jövőre. Kétnaponta változik a véleményem. Ti mikortól tervezitek az ovit? Már ha nem kényszerből kell menni, mer azon ugye nincs mit agyalni.

Jövő vasárnap tali!!!KépKépKép Írhatjuk a listát!

Puszi, Edi
edi

VirágKép
Nagyon jó husiban van Ádi is!Kép De ez nem is kérdés annak tudatában, hogy mit képes megenni a Fiatalúr!Kép
Tényleg, még mindíg akkora étvágya van?

CatKép
Nem akarom apát púderezni, de mi tagadás...igenKép

Kép
Kép
zituska28

Edi Kép
Mit akartak Sárával csinálni a dokik? És mi volt Soma fütyijével és hogyan csinálták meg? És előtte te huzigáltad vagy a dokitok javaslatára nem húzigáltad (mert ez a hivatalos orvosi álláspont)
Gyerekpszichológus ismerős mondta, hogy igazából a legtöbb gyerek 4 évesen válik oviéretté, addig az a legjobb nkei,(ha lehetősége van rá és nem kényszermegoldás az ovi) ha anyuval van otthon és napi 1-2 órát gyerekek közt vannak, anyuval!, esetleg anyu néha kicsit eltűnik de visszajön hamar. Fokozatosan 4 éves korra egyedül lehet hagyni az oviban pár órára.
Az anyukák inkább a lelkiismeretük megnyugtatására mondják saját maguknak az oviérett szöveget, meg persze ha egyszer muszáj akkor muszáj. Azt is mondja, hogy a gyerek pontosan érzi, hogy anyunak muszáj dolgozni ezért oviba lesz sokkal együttműködöbb a gyerek, vagy anyu otthon van tesókával és akár otthon is lehetne vele együtt gondolja a 3 éves, hogy lepasszolják, engem kevésbé szeretnek én nem lehetek otthon míga tesó igen és indul ismét a testvérféltékenység.
Az ovodaérettség megállapításánál nem minden gyereknél kell azt várni, hogy odamenjen a vadidegen gyerekekhez, felnőttként sem mindenki extrovertált.némi szocializáció azért szüókséges persze.
Hogy ikreknél mi van nem tudom, arról nem beszélgettünk. Lehet totál más mert ők eleve egymás társasága. Én lehet azt csinálnám, hogy elkezdeném lassan az ovit csak délelőttel. Reggeli otthon, tízórai már odabent és alvás előtt elhoznám úgy hogy én már nem vagyok ott velük. És ha ezt az akadályt simán veszik akkor utána lehet ottaludni és szunya után hoznám el. CSak azt mondják az nem jó ha vannak bónusznapok amikor a najómanemmegyünk engedmények, mert elkanászkodik. Aztán persze minden gyerek más, így a gyerekpszihológusok is tévedhetnek Kép

Tali-lista sok kérdőjellel:

Edi - fasírt (jól gondolom? Kép) ez elmaradhatatlan
Orsoly - képviselőfánk (én úgy tudom van egy olyan babanettalis törvény, hogy nincs tali orsoly féle képviselőfánk nélkül Kép
Alena - többedmagam nevében mondom: sülthusizsít ne hozz könyörgöm Kép
Hurki - gyümisali energiabomba (Cat nem baj?)
hurki

HurkiKép
Persze, hogy nem baj! Ha nem haragszotok, akkor most én csak üdítőket és italkákat vinnék, mert előtte nap kirándulunk, és nem lesz időm főzni/sütni.
Kérdés: Mikor lesz a buli? Lehet korán menni? Ugyanis a kölkeim 1/2 12 fele kidőlnek (mivel reggel 6-kor kelnek) és 2 órát szoktak aludni. Sajna már nem hiszem, hogy ott elalszanak (régi szép időkKépKép), így nekünk akkor indulni kell haza.

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép
Először is nagyon nagyon köszönjük a jókívánságokat.

SorayaKép
Nektek is nagyon sok boldogságot, és látod csak 1 nappal csúszott meg a fiad Kép

NoémiKép
Nekem volt Milánnál 5 mm-es ciszta az agyban, én paráztam itt szét magam a topikon. Aztán a következő uh-n már nem találtak, de most ennek tudatában benn szülés utáni napokban csináltak teljeskörű uh-t és sehol semmi. Szóval ez tényleg simán lehet fejlődési dolog. Próbálj ne izgulni rajta.

Csak gyorsan:
Tegnap jöttünk haza a kórházból.
fantasztikus szülésem volt, ami Bálint horror szülése után leírhatatlan számomra.
Csak gyorsban:
hajnal 1-kor kakilási ingerre ébredtem. Megijedtem, hogy csak nem kimaradt a vajúdás és máris a tolófájás jön, de azért szép óvatosan elmentem WC-re. Szerencsére nem tolófájás volt, viszont 40 percig 10 perces 40 mp-ig tartó aránylag gyenge fájásaim voltak.
Gondoltam, hátha megint 30 órát vajúdok, még nem megyek sehová, így visszabújtam apa mellé. El is tudtam aludni, de 1/2 3-kor újabb WC-zési ingerre ébredtem és arra hogy mindjárt leszakad a derekam. Na ez már a vajúdás volt. 4 perces 45 mp-es fájásaim voltak. Vártam egy fél órát, akkor hívtam szülésznőt és bébiszittyót. Bébiszitty 1/2 4-re odaért, akkor elindultunk kórházba.
4-re beértünk, szülésznő is. Akkor már 3 percenként 1 perces elég erős fájások, már 3 ujjnyi voltam, ügyeletes orvos szerint 6-ra baba lesz.
Innéttől bedurvult, irtó intenzív volt, de a tudattól hogy pár órán belül babám lesz, a fájások közti szüneteket végig röhögtük meg bohóckodtuk.
6 előtt ért be Villányi, akkor már ágyon feküdtem (nála csak úgy lehet) és a 3. tolófájásra kinn volt az én 10/10 Apgaros gyönyörűségem.
Minden előzetes rémisztgetés ellenére, én nagyon elégedett voltam az orvossal. Kedves volt és nagyon határozott, ami nekem jól jött, mert így nem tudtam szétesni.
Minden úgy történt, ahogy szerettem volna, rövid vajúdás, burokrepesztés, felsíró baba, pocakomra tették, apája vághatta el a köldökzsinórt. Szóval kb 2 perccel a szülés után már el is felejtettem milyen k-ra fájt, mert olyan boldog voltam.
És lelkileg, fizikailag is sokkal-sokkal jobb volt. Nem lehet összehasonlítani, milyen 30 órán és 2,5 órán keresztül szívni.
Volt egy 15 perces "felületes" altatásom, mert a méhlepény kicsit töredezett volt, és azt megkaparták, de így legalább alva varrtak.
Ja, az altatást végigpofáztam minden kórházi dolgozó örömére Kép. állítólag azt magyaráztam el, hogy én akkor most gyorsan szülök egy kislányt is. A tudatalatti vágyak Kép Kép
Egy dolog, hogy nem tudtam Arninál szülni, dehát nem alakulhat azért minden 110%-san az én igényeim szerint Kép

Milán már a 2. napon 50-ket szopott, most 70-80-kat. Óramű pontossággal 3 óránként szopik. Sokat alszik, és egyelőre hang nélkül nézelődik meg mosolyog ezerrel. De nem ringatom magam hiú reményekben, tudom hogy ez még csak a beetetés Kép

Bálint egyelőre imádja. Segít pelenkázni (ő adja a kenőcsöt), mindig kér cumisüvegből tejet, ha a baba szopizik, ha sír nyomja oda a kezemet, hogy simogassam.
Majd szerintem hetek múlva, mikor rájön, hogy Milán örökre ittmarad, akkor kezdődnek a gondok, de azt majd megoldjuk akkor. Egyelőre nagyon élvezem a babázást meg a nagyfiúzást és várakozva állok az elkövetkezendő hetek előtt.

Fotókat majd dobok később.

Van pár kérdésem:
1. iszonyúan beindult a tejem. én Bálintnál sosem fejtem, csak akkor, ha elmentünk valahová és akartam itthagyni cumisüvegben valamennyit. Semmi mellgyulladás ilyesmim nem volt, de most azt mondták a kórházban, hogy a felesleget mindig fejjem le. Én ezt nem akarom, mert akkor meg még több lesz csak. Kinek mi a tapasztalata, ha nem fejem le, be fog gyulladni?

2. Nem Arninál szültem, így a lét nem neki adtam. Ugye, minden egyes rendelésen azért adtam neki, de valahogy úgy érzem meg kellene köszönni neki a terhesgondozást. Pénzt nem tudok (akarok) adni, mert abból kis összeget ciki, viszont tudtok-e abban segíteni, hogy ha ajándékcsomagot adunk, miket érdemes beletenni. Nagy dilemma ez.

Most csak ennyi.
Sok puszi nektek.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Hello,

mi is itthon, köszi a gratulákat!! Majd jövök bovebben, de esemény van Kép

Edit Kép
nekem is fejnem kell, sot, apasztani, iszonyu sok a tejem megint..annyit szedj csak le h ne feszuljön.

Mutatok Dominikot gyorsan még
1 órával szuletése után:
Kép
2 naposan hormonfoltosan Kép
Kép
anyával, Martinnal Kép
Kép

Kriszta
soraya

Ja, egyetlen dolog, hogy sajnos találtak egy kis szívzörejt Milánnál, így hétfőn a Heim Pál kardiológiáját kell hívni vizsgálatra, de azt mondták ne parázzunk, mert ez gyakori, és majd elmúlik, mert valami 3 mm-es ér vagy mi nyitva maradt aminek záródni kellett volna.
Szóval csak ez van, de a keringése tök oké, így szerintük semmi komoly.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
gratulálok!

szívzörej: van/volt Máténál is, voltunk kardiológián - 3 napi hideg élelemmel készülj a HeimPálba! mi 5.5 órát vártunk. (pedig protekciónk volt, vagy talán pont azért)
szóval iskolás korra kinövi, azt mondta a prof.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta Kép
gratulálunk nektek is!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
De igen, hozzá járunk Kép

Reditke Kép
Szuper, hogy ilyen gyorsan jött ez a Milán baba. Kép És nagyon biztatónak tünik, reménykedem, hogy a 2. (majd) nekünk is jobban fog sietni (én is vajúdgattam 20 órát... Kép)

Pusz mindenkinek.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

EditKép

Mégegyszer minden jót kívánok a kibővűlt családnak!Kép Örülök, hogy jó élményként maradt meg a szülésed. Ne nyomd el a tudatalattid, hajrá, még egy kislány is elfér nálatok úgy 2 év múlva.Kép
A fejésre csak annyit, ha nagyon feszül a melled, akkor fejjed le amíg kényelmesebben érzed magad, a többit majd Milán beállítja igényei szerint.Kép
Nagyon kíváncsi vagyok a képekre.Kép A nagyfiad egy tündér, reméljük nem lesz komoly a testvérféltékenység, ha lesz!Kép

KrisztaKép
Gratulálok mégegyszer és sok örömet a fiacskáidhoz!Kép Nagyon drágák! Martin hogy fogadta az öcsköst?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

friss képek:

ha nem bénáztam volna el Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

így főzünk mi:

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hétvégén már tali!!! Kép
Dana most lábalt ki egy kis megfázásos lázas betegségből, remélem ez azt jelenti, hogy egy időre túl vagyunk az ilyeneken, és a hétvégén mi is ott tudunk lenni. Elvileg italokat vinnék ahogy általában, de majd meglátom, hátha sikerül valami könnyen szállítható sütit vagy kekszet sütnöm.

Orsi!Kép
Nagyon édesek a fiúk! Mi is hasonlóan főzünk. Kép

Soraya!Kép Reditke!Kép
Gratulálok az édes babákhoz!!!

Puszi, Leone

KépKép
leone

SorayaKép
Nagyon szépek vagytok! Mégegyszer gratulálok! Ha jól látom Dominik nagyon hasonlít a Martinhoz, apró korában!KépKép

ReditkeKép
Nektek is gratula Milán babához! Elégedett voltál a kórházzal ? Szerintem valami jófajta bornak örülne az öreg, meg sokat utazik, így valami utazásos könyv is klassz lenne.

OrsiKép
Nagyon helyesek a fiúk!KépKép Mostanában kevés képet látok Róluk, épp ideje volt!Kép Talira ugye jöttök?

MinyuKép
Olit is a Kati kezelte, azóta is nagyon jóba vagyunk, remek csajszi!

Cat

Cat
Kép
cateye

Még szép, hogy megyünk Kép
ugyan nem tudom, hogy 3an vagy 4en Kép nálunk ez nehéz kérdés Kép

nekem sem volt képem róluk, mert K. kölcsönadta a gépet, így majdnem 1.5 hónapig nem volt fényképezőm... már komoly elvonási tüneteim lettek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi és Cateye
Nem raknátok fel több képet?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Tali lista (lányok eddgi csak én vagyok tuti apamentes?)

Edi-fasírt ?
Cat-innike
Leone-innike
Hurki-gyümisali
Orsi-
hurki

SorayaKép
Nagyon helyesek vagytok Kép

OrsiKép
Kis szakácsaid isKép

CatKép
Köszi az ötletet.

Szívzörej: Ma délután voltunk a HeimPálban és sajnos nagyon friss és nagyon rossz az élmény egyelőre. Sajnos nem azt találták, amivel odaküldtek (3 mm-es ductus, ami tényleg nagy százalékban kinövős dolog), hanem találtak 2 másik lyukat Kép Kép Az egyik a kamrák között, a másik a pitvarok között. Mindegyiknél visszafelé áramlik a vér és a tüdőbe kerül, ami kb 10%-kal több terhelést jelent, mint normál esetben. A pitvarok közöttire van nagy esély, hogy még összenő, de a kamrák köztire nagyon kevés. Legközelebb április végén kell visszamennünk, akkor újra megnézik és valszeg gyógyszeres kezelésre lesz szükség és elég nagy valószínűséggel, ha eléri az óvodást kort, akkor szívműtét. Hát tudom, hogy tartani kell magam és Bálintnak is meg Milánnak is teljes értékű, nyugodt és jól tejelő Kép anyára van szüksége, de most azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nyugodt vagyok és nem kerülget minden pillanatban a sírhatnék.
Egyelőre úgy kell kezelni a baát, mintha tök egészséges lenne, mert még nagyon pici és még nagyon sok a "ha" a betegségében, de vannak dolgok már most, amire nagyon oda kell figyelni.
Nem lázasodhat be illetve nem kaphat el semmilyen fertőzést, így most minimum április végéig senkit nem fogadunk látogatni és Bálint sem mehet közösségbe.
Nem szabad egyszerre sokat ennie, és a 3 órás evési időközöket ki kell várni, hogy kiürüljön a szervezet és ne terhelje túl magát.

Hát ez van, majd jelentkezem Kép
Hogy én még a "sima" szülést és 10/10-es apgart sem tudom szárazon megúszni......

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Hát ez nem túl jó hír.Kép Küldök pozitív energiákat, hátha segít a megnyugvásban.++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép Minden rendben lesz, stramm kis legény Milán baba!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edit Kép
nagyon-nagyon drukkolunk Nektek, hogy ami beforrhat beforrjon! sajnálom, hogy ilyen híreket kaptatok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KagylóKép
Mi a www.csehicsalad.hu oldalon megtekinthetők vagyunk.KépKép

ReditkeKép
Nem lesz semmi gond Milán babával, ne izgulj! Az ilyen aprók még nagyon könnyen gyógyulnak, regenerálódnak, így be fog nőni a luk. A lényeg, hogy folyamatosan ellenőrizzék az állapotát. Gondolj arra, hogy sok babánál észre sem vesznek ilyet, és teljesen hétköznapi életet élnek velük.

Cat

Cat
Kép
cateye

SorayaKép
Szívből gratulálok!!!
Editke
Próbáljatok mindent betartani amennyire csak lehet. Egy hónap sok idő, remélhetőleg javul a dolog.
Lányok, köszi az érdeklődést. Pénteken voltam dokinál, már dobogott a szívecskéjeKépKépÉn viszont nagyon rosszul vagyok. Rengeteget hányok és egész nap émelygek. Aznap, amikor az orvosnál voltam semmi nem maradt meg bennem, még egy korty víz sem. Kaptam kúpot, B6-ot, savlekötőt és majdnem kórházba kerültem infúzió bombára. Gyorsan riadóztattam Anyukámat, most itt lesz nálunk 2 hétig. Szinte egész nap fekszek és a gyógyszerek ellenére is ma már 4X dobtam taccsot (bocsKép). Botival később kezdődött és nem volt ennyire durva. Szóval boldog vagyok, de naggggyyyon ramatyul érzem magam.
Lujza
lujza

Cat
Imádni valók, nagyon hasonlítanak az apjukra.Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

LujzaKép
Sajnálom, hogy ennyire beköltözött hozzátok a róka.Kép Reméljük nem marad sokáig!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?