Sziasztok!
Rejo, Bzsuzska, Bujka: tényleg sok volta heti 30 óra, plusz a 2x4 órás délutáni felvételiztetés...olyannyira, hogy péntekre beelegelt a baba, és már ülés közben is keményedett, feszült a hasam, amitől bepánikoltam....ez fokozódott, úgyhogy hazajöttem. egy kollégám hazahozott kocsival. Ithhon fekvés azonnal, lábak felpolcolva. Abba is hagyta a feszülést rögtön. du. 4 órát aludtam egyhuzamban. Egész hétvégén lustiztam, szuper jó volt.
Rejo, tuti, hogy a mensi miatt vérezgetsz, főleg, ha kevés. Egy pici nekem is volt jan. végén, de inkább csak barnás. Azóta semmi.
Siba, volt benn egy kolléganőm pénteken, 21 hetes. Most akkora a hasa, mint az enyém, én meg 14 vagyok!!!! szép nagy darab leszek...kecses, áramvonalas bálna...
Olyannyira, hogy holnap ünnepség a suliban, és szük az eddigi szoknyám...vennem kellett egy fekete kordbársony szoknyát(más nem volt) , az tök jó. Nem volt ANNYIRA drága (6000)
KISMAMA OUTLET: sOROKSÁRI ÚT 140. állítólag tök jó, nem csak ruhák vannak, olcsó! jövő héten megyek letesztelni.
Krisszi, a 12. heti uh-val én is gondban vagyok...nekem olyan egyáltalán nem volt...Én nettó 13+3 leszek, amikor csinálják, két hét múlva.
Piró, uabban a rendszerben csinálták neked is, mint nekem fogják,a tarkóredőt...Te sem 12. hetes voltál, ugye?
Suezika, Melinda, kedvenc témámhoz értünk, a "végülis mekkora a baba, és mégis honnan számolják?"-című altopikhoz....szóljatok, ha már nagyon unjátok...
Biztos, hogy a gép mensitől mér?..
febr. 24-én voltam mensi szerint 12+1 napos A gép kiírta, hogy 9+3...
Ezt érti valaki?
Az a baj, hogy úgy látszik, csak nálam számolnak így...de a dokim meg elismert szakembernek számít, szeretem is, csak zavar, hogy nem tudom, hányadik hétben vagyok...
A terheskönyveket már nem tudom, hol nyissam ki...most valami mérettáblázatra vadászok hátha abból okosabb leszek.
Ráadásul a védőnő mensi szerint írt ki szept. 8-ra, ami kizárt, ha a doki számolását nézem...
A vizsgálatokról ne is beszéljünk... a 12. heti uh-ról már írtam, az afp pedig nekem ápr. 14-én esedékes, amkior a baba nettó 16+3, mensi szerint viszont 19+1!!!!
Tudjátok, nem is zavarna az egész, mert a baba úgyis tudja, mikor fog jöni, de hozzátok képest nálam egész máshogy csinálnak mindent.
ha megkérdezik, hány hetes vagyok, röhej, de nem tudok válaszolni...
Gigi, mint eü-s, van valami tipped?
Tényleg nem terhellek többet titeket ezzel de valakivel/valakikkel muszáj megosztanom...most már eldugulok ezügyben..
most pedig írány a dolgozatjavítás, hurrá....
Puszi mindenkinek, édes pocaknövesztést, és róka, ill. gondűző tavaszt mindenkinek!
Szeretettel Angel/Kriszti
(aki inkább nem ír hetet...
)