szia!
én is ki voltam, egyetlen rendes volt, egy fiatal pasi,a többi tök szemét volt velem, főleg mikor meglátták,hogy gyulai a dokim.
sokan mondták nekem, hogy csabán nagyon pénzéhesek az orvosok, és ha nem fizetsz eleget, akkor tojnak rád.Persze biztosan van, akinek bejött itt is csabán, egyetlen lányt ismerek.
25hetesen görcsök miatt be kellett feküdnöm Gyulán a kórházba 10napra,és egy szintén csabai csaj volt a szobatársam, aki 25hetesen váltott dokit, mert a csabai dokijával nagyon nem volt elégedett és azt mondta, neki csabán is kellett feküdnie a kórházban és nagyon bunkók voltak vele, a személyzet, de még a takarítónő is szemétkedett a "betegekkel".Én Gyulán teljesen elégedett voltam, amkor a nőgyógyászaton feküdtem terhesen akkor is és a szülészeten is nagyon kedvesek, segítőkészek,figyelmesek voltak, bár a felszerelés, a szülőszoba állítólag Csabán sokkal jobb, de nem bántam meg, hogy nem a legcsúcsabb szülőszobán szültem, pont aznap fogadtam egy szülésznőt,amelyik napon megindult a szülésem
és ha ő nem lett volna ott, akkor felőlem lehetett volna akármilyen király a szülőágy,meg a szoba, biztos megnyiffantam volna...
Pest megyeiek a szüleim, "otthon" is mindenki pestre megy szülni és tökre meg is szívják, mert a nagyonszuper klinikákra állandóan hozzák a problémás eseteket, koraszülések vannak ott inkább és a "normálisan" szült nőkre meg senki nem figyel, csomó császárt csinálnak mert nem várják végig a hosszú vajúdásokat...lehet, hogy valaki azért jön Gyuláról Csabára, mert ez a megyeszékhely?nem tudom...
Mit mondott neked a doki aki bunkó volt? nekem volt, hogy szinte hozzámvágta a kiskönyvet...
hány hetes vagy most?Mikorra írtak ki?
Üdv
Zsófi