Sziasztok!
Megszülettem! 2006.03.08-án 11.30-kor igazi nőnapi királylány. 3200 gr és 49 cm-el.
Köszönöm a szurkolást és a sok bíztatást. Hááááát...., tudok mesélni....
Hihetetlen szakmai apparátus vett körül a JF-ben. Mindenki értünk volt.
Az igaz, h sokáig vajúdtunk, de megérte.
Sikerült gátvédelemmel szűlni. Én már aznap flangáltam. Az én szülésznőm Gerdei Helga volt, akinek a hangjára a picúrom mindig odafordult, már közvetlenül szülés után is. Mindennap amikor ideje engedte meglátogatott bennünket és sok jótanáccsal látott el bennünket. Az orvos akinél szültem ifj.Fekete Tamás volt. Ott szúrkolt nekünk az apukája is. Találkoztunk a szülőszobán a Gyuri dokival is, aki azonnal megismert és mosollyal nyugtázta, h sikerült magától (indítás nélkül) a szülés. itt szeretném megköszönni neki, a mosolyt, az mindent elárult.
Velem a nővérem jött be a szülőszobára és nagyon sokat segített abban, h neki már két babája van. Tudta, h mit élek át és nem a fájások alatt osztogatta a jótanácsait. Így oda tudtam figyleni rá.
Szólt előre, h kezdjem el a légzést... amíg tudok arra koncentrálni.
Számomra meglepő volt, h lehetett volna bevinni zenét is. Miután erre nem készültünk, rádiót hallgattunk és szerencsére nagyon jó számok voltak, igy még volt amikor énekeltünk is. ;)
Nekem a labdán való vajúdás az nagyon bejött. A sors furcsa fintora az volt, h 1x az az orvos volt ügyeletben aki nem vállalta el a szülést, de ott kedvesen megkérdezte, h mekkora súllyal született a picur. Amikor a szobába belépett vidáman nyugtázta, h régi ismerős!
Csajok, ha valaki szeretne kérdezni személyesen, megadom az emilem:
samonyo@freemail.hu üdv: Móni