Sziasztok!
Ugy erzem, jolesik kiirnom magambol a banatomat, azt nem tudom van-e ra valami gyogymod.
A ferjemmel 2000-ben hazasodtunk ossze, es tavaly ev vegen szuletett meg a kisfiunk. Addig tobbe-kevesbe minden jol ment, bar voltak kisebb osszezordulesek, de hol nincsenek? Nagyon vartuk a babat, es megsem felhotlen a boldogsagunk (vagy legalabbis az enyem
). Mar a korhazban sem lattam a parom arcan azt a nagy oromet, nem ajnarozott korul, mint a friss anyukakat szokas. Es azota teljesen kifordult onmagabol.
Ejt nappalla teve dolgozik, a fiaval eleinte alig torodott (ez azota kicsit javult). Egyszer ki is csuszott a szajan, hogy talan nem kellett volna meg ez a baba (mellesleg masfel evbe tellett, amig megfogant). Sajat cegben dolgozik, epitgeti a karrierjet, csak azt nem tudom, mi hogy ferunk bele az eletebe. Velem szemben is megvaltozott, basaskodni kezdett. Szerinte az O penzebol elunk, en azert vagyok, hogy neveljem a fiunkat es tartsam rendben a hazat. Mivel teljesen ra vagyok utalva (egy faluban elunk, nehezen tudnek kimozdulni a babaval), sajnos nem nagyon tudok tenni ellene.
En mindig azt tartottam, hogy amig jobb a parunkkal elni, mint egyedul, addig nem szabad elhagyni a masikat. A baj csak az, hogy egyre inkabb affele haladok, hogy jobb lenne nelkule... Nem lennenek a veszekedesek, es lassan ott tartok, hogy sok mindent rahagyok, csak ne legyen belole vita. Ha kibukott belolem, hogy nem birom, hazakoltozom a szuleimhez, a valasz az volt, hogy menjek. Az a baj, hogy iszonyuan onfeju es makacs, es felek, hogy ha elkoltozom az vegleges lenne. Egyszer sikerult vele beszelnem arrol, hogy miert dolgozik annyit. (Szerintem ez mindennek az oka, ha faradt es kialvatlan, nagyon mogorva tud lenni, es olyankor abszolute nem lehet vele beszelni). Kozolte, hogy o mindent meg akar adni a fianak, hogy ne induljon hatrannyal az eletbe mint o. Keptelen voltam meggyozni arrol, hogy a fianak nem a penzere van szuksege, hanem a jelenletere.
Nem tudom, van-e valakinek otlete, hogyan lehetne radobbenteni arra, hogyha igy folytatja, akkor elveszithet minket? Neha teljesen olyan eletet folytat, mint aki agglegeny.
Koszi, hogy meghallgattatok, bar nem erzem hogy jobb lenne most nekem.
k.o.