Sziasztok!
Gigi!
Debrecenben vacak idő volt? Nálunk klassz, itt Pest környékén, de húgommal megbeszéltük, hogy ott mindig a pesti idő ellentettje van...
Bea-Beuka!
Én a terhességi csíkok miatt kenem, nekem nem húzódik és Marcival sem húzódott sosem. A vége felé viszont iszonyatosan viszketett.
Szerintem is látszani fog már a szívdobogás, hüvelyivel meg pláne
Majd mesélj!
Barnázás
Pihenj sokat!
Szamy!
Üdv itt és gratula
Nézd csak meg a táblát
Gabi!
Remélem nálunk nem lesz ilyen 2 éves kor körüli nehézidőszak Marcinál, mert Ketteske Marci 21 hónapos korában fog születni és és hogy is mondjam, hát most megijedtem egy picurit.
MSE!
Én barnamedve ügyben: napok óta fekete hasmenésem van
Nekem nincs keményedésem, még korai lenne. De figyelj oda rá és esetleg említsd meg a dokinak is.
Suezika!
Az amniocentézis (hasfalon keresztüli magzatvíz-vétel) tudomásom szerint 35 év felett sem kötelező, mert vetélést okozhat, így nincs joga senkinek erre kötelezni bárkit is. Maxi felajánlják a lehetőséget, a Down kórra való nagyobb kockázat/hajlam miatt.
Az AFP szűrés tuti mindenhol ingyenes. A csajszik szerintem a vérből történő Down-kór szűrésre gondoltak, amit eddig én is térítéskötelesnek hallottam, de már mint látjuk, valahol ez is ingyenes.
Tudom, hol laksz
Hú, megint megborsóztam Deákvár miatt! Ha eladjuk a házat, akkor az új ház megvételéig Deákvárra költözünk, mert ott van nagyszüleimnek egy lakása. Imádom azt a környéket, és eddig Dunakeszi jött be leginkább, csak szörnyen drága. De valahogy majd lesz
Ja és mennék én már holnap Felétek lakni, csak venné már meg valaki a házunkat
Jadey-Kriszti!
Asszem nekem vannak baba-mama bolt címeim még előző terhességből, megpróbálom előkeresni és közkinccsé tenni. De a legfontosabb az utánajárás, nem szabad sajnálni rá az időt! Mi nem sajnáltuk és utólag láttuk csak a különbséget, illetve éreztük a többletet a pénztárckánkban
Jade? Még nem is hallottam ezt a nevet
Hogy találtatok rá? Angolosan kell ejteni?
Kata!
Örülök, hogy kész a konyha! Elhiszem, hogy boldog vagy
Brendon tényleg méregdrága! Persze ott is ki lehet fogni jól dolgokat, pl. mi a légzésfigyelőnket vettük ott jó áron. Kismamarucit szerintem mindenhol olcsóbban találsz, mint ott! Majd felrakom az üzletlistát és mászkáljatok, nézzetek körül, megéri!
Ma igazán izgalmas napunk volt: délelőtt vásárlás, aztán pihizés, délután pedig sötétítőfüggönyt varrtam. A függöny nem lett az igazi, de felraktuk, mert Marci ma negyed 7-kor ébresztett már. Remélem csak azért, mert hasára sütött a nap. A függöny remélem gátat szab ennek. Holnap tesztelünk
Apropó, valamelyikőtök rókicája eltévedt és nálam kötött ki. Porszívózás közben úgy rámjött, hogy épp kiértem a fürdőbe és a mosdót kaptam el. Hihetetlen rossz volt. A rókicát elzavartam jó messzire, így nem talál vissza az eredeti gazdihoz
Puszi Mindenkinek: Melinda (17+1)