Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Én teljesen tanácstalan vagyok, mert nemtudom hogy terhes vagyok-e.Úgyérzem igen.Ugyanis sok jel jelentkezik rajtam,de megjött nemrég is.Viszont a megszokott 5nap helyett csak két napra.Ez nem szokványos.Adoki már átirányított engem a dilidokihoz, hogy ha fáradt vagyok ,bizti kivagyok borulva...Ti közületek járt már valaki hasonlóképpen?
Csak fáradékony vagyok nem dilis, de 2 hete - terhestesztem volt.Tanácstalan, bizonytalan vagyok!!!Tudtok erre valami okosat mondani?
Köszike Kriszta
Krisztib71

Sziasztok!

Szilvi, én meg lennék a szánkó nélkül!
Amúgy én szoktam lenni, azt nem tudom a Többiek merre járnak?

Kriszti, amikor én pocakos voltam nálam is a legfőbb tünet az álomkór volt az elején. Szerintem ha a teszt pozitív lett, minden esélyed meg van egy újabb babára! Kép
Szerintem az a legbiztosabb, ha csináltatsz egy UH-ot!
Bár azt csak a 6-7 héttől érdemes a leginkább!
Szorítok!

Kata

Kép
Kép
kata_77

Kriszti!
Az én sogornöm most vár kisbabát,nála is jelentkezett 1-2 napos gyenge vérzés az elején,söt mondok mást is,az otthoni terhességi teszt szerint állapotos volt,az sztk vizelet teszt szerint (amire a nögyógyász utalta be)nem.Az ultrahangon sem látszott akkor semmi,már fogamzásgátlot akart neki a doki irni,hogy elinditsák a menszeszét.De Õ nem adta fel,várt.Most kb.6 honapos terhes,minden ok,juniusban születik a baba.Hallottatok már ilyet?
Szoval pici türelem,és késöbb uh vizsgálat,akkor kiderül minden.Ne aggodj,minen rendben lesz.

Kinga

Kinga
skinga

Kriszti!
A barátnőm 3 éve ugyanígy járt. Furán érezte magát, de megjött neki. Igaz, csak 2 napra és nem a megszokott mensije volt. Így elkezdett reménykedni. És tavalyelőtt augusztusban megszületett Bálint! Szóval van ilyen! Ez nem törvényszerű, de emiatt nem kell dilidokihoz menned! Pihenj sokat, egyél sok vitamint és hidd el: Ott van a pocakodban a babó!!!!!!
Szilvi

Kép
Kép
deerszilvi

Hát köszönöm a sok biztatást, mert sokat segítettetek evvel!Már 2 napja éjjel émelygésre ébredek...Nemtúl kellemes,de ha itt van a pici pocaklakó,akkór még ezt is szeretni fogom!Szóval másoknál is vannak trükkök?!?Érdekes!Az ember azt gondolná,hogy minden simán megy!
Mi is voltunk szánkózni kicsit,a kiscsaj élvezte, pedig leborult egy párszór.
Holnap veszek terhes tesztet.Meg megyek Tátra jósnőhöz csütőrtökön este.Kíváncsacsi vagyok.Ti szoktatok ilyen helyekre járni?Sziasztok Jó éjt!Kriszta
Krisztib71

Kriszti, ki a dokid?
jamina

Az orvosom Pesten a Dr Rácz Tibor a Péterfy utcai kórházban.Különben az Iványi doki dignosztizált nálam nemrég elmegongokat, mert fáradékony vagyok, és ezt sírva mondtam.
Krisztib71

Az Iványi elmehet a p...ba!!!!
Bocsánat!
A sogornömnél Õ nem látta a terhességet!
Nem akartam nevén nevezni a gyereket,de felháboritott az,hogy egy fáradt sérülékeny nöt egyböl dilidokihoz küld!!!!!!!
Akkor engem hová küldene?A zártosztályra egyböl?Mert 3 gyerek mellett (16,12,1)föleg ilyen sz..r idöben elég gyakran kiborulok!!!!!!

Bocsánat még1szer a kitörésért,sziasztok.
Kinga

Kinga
skinga

Sziasztok!
Kinga!Megértem a kiborulást, mert az Iványit már régóta ismerem, ilyennek.Sajnos Dorogon aznap ő volt bent a rendelésen.Különben gratulálok a három gyerekhez,én is annyit szerettem volna, de az anyagiak miatt csak 2 lessz.
Különben nemtudom ma mire foghatná egy doki a rossz állapotomat, mert nem mensizek és mégis migrénem volt+hányingerem.
Ja persze!Frontra!
De hagyjuk a negatívumokat! Szóval szoktatok jósnőhöz járni?
szép estét mindenkinek ,Kriszta
Krisztib71

Sziasztok!

Jajj, most én leszek a gonosz, DE Krisztib71, szerintem csinálj megint egy tesztet. Ugyanis ha az negatív, akkor valószínűleg nem vagy terhes. A hcg 2 naponta duplázódik.
Szóval mielőtt leírnád Iványi dokit, meg kéne győződni, hogy valóban rosszul mondta azt, hogy nem vagy terhes. Persze nem kellett volna egyből pszichológushoz küldenie, ha ez miatt vagy felháborodva, azt megértem.
Migrént és hányingert én nem terhesen is tudok produkálni, olyat, hogy majd belepusztulok.

(szeretném leírni, hogy nekem semmi közöm dr. Iványihoz, soha nem jártam hozzá, nem is ismerem stb, csak eddig általában jókat hallottam róla, na meg a hozzászólásom lényege nem is a doki megvédése volt.)

Kép
Kép
Kép
ecsv

Ecsv!
Migrénre is tudok 1 jó kis ellenszert! ;-))
Szép estét Mindenkinek!
Szilvi

Kép
Kép
deerszilvi

Köszike a tippeket!A dokinál 2 hete voltam ,de a mai tesztem is-.Nemtudom, még kénytelen vagyok türelemmel várni.Ha terhes vagyok is , akkor is csak 7-8 hetes lehetek.Szóval várok..Köszike .Jó éjt!
Krisztib71

Azért kicsit lassabban, lányok, jó? Nekem Iványi a dokim, és én nagyon kedvelem. Szóval 2 oldala van az érmének...

Kriszti, 7-8 hetes terhességet azért már bőven ki kéne mutatnia a tesztnek. El kéne fogadnod, hogy lehetséges, mégsem vagy terhes!

Jamina (10+3)
jamina

Szép jó reggelt csajok!

Hát egy kicsit tényleg paprikás a hangulat! Kép

Kriszti meg lehet, hogy elkaptál egy vírust, ami hányással és fáradsággal jár és azért érzed magad rosszul. Én pont a napokban estem át rajta és nem volt valami kellemes élmény!
Szerintem menj UH-ra, ott minden kiderül! Jamival és Ecsvvel azért egy kicsit egyetértek!

Kinga, 3 gyerkőc? Hát, nem is tudtam, gratulálok! Kép Akkor Te nem untakozol!

Jami, hogy szalad az idő! Már 10+3 vagy?
Hogy viseled?

Ildi, Gabi, Rahel, Zsuzsi és a Többiek még mindig merre járnak?

Kép
Kép
kata_77

Köszi, Kata, most már egész jól vagyok, kifelé a kezdeti nyűglődésekből Kép

Volt vki tegnap Máltain?
jamina

Nekem személyszerint nincs semmi bajom az Iványi dokival,csak mivel rajtam is elég gyakran (mostanában)elötör a depis hangulat,az paprikázott fel egy kicsit,hogy azonnal pszihodokihoz küldené Krisztit.Bár a teljes sztorit nem ismerem,csak ez igy kitört belölem,na és a sogornöm esetét ismerem vele kapcs.-ban.Persze Jami mindenkinek más a véleménye,minden orvosnál ugy van,hogy valaki dicséri,valaki pedig szidja.Ez általában személyes,vagy családi tapasztalatok alapján történik.Nem is akartam pocskondiázni,csak kitört belölem....
Örülök,hogy Neked jo tapasztalataid vannak .Kép
Kriszti Te pedig légy picit türelemmel,és terhességi teszt ezerrel,vagy uh,ahogy a csajok javasolták.
Kata hát igen nincs unalom,de ez igy van rendjén,csak néha egy picit fáraszto(nagyonKép)

Kinga

Kinga
skinga

Kinga,
így már rendben van Kép Krisztit nem ismerem, Iványit viszont már 5,5 éve, nála szültem/szülöm minden gyerekemet. És ő nem ilyen, mint amilyennek Kriszti lefesti. Elhiszem, hogy neki most fokozott érzékenyésgénél fogva rossz tapasztalatai lettek, és úgy gondolom, most csak az segített volna a depijén, ha azt hallja: ön gyermeket vár.

Hangsúlyozom: nem ismerem Krisztit, nem ismerem a valódi helyzetet. De nem hiszem, hogy az orovos lenne egyedül a hunyó, még ha nem is Iványiról lenne szó, hanem mondjuk Orgoványiról, aki még rendel Dorogon.
jamina

Sziasztok!
Megpróbálom 2.szor is, mert az előző hsz-om elszállt.
Szóval úgy gondolom, ha az ember nem magánrendelőbe megy, akkor előfordul ilyen eset. Lehet, hogy a doki is fáradtabb, nyűgösebb vagy csak rossz napja van. Én is jártam így a saját dokimmal, akkor már 5 napból 5ször ő volt a szakrendelős. Így kicsit pipa volt, és nem olyan stílusban válaszolt a kérdéseimre, amit én megszoktam tőle. Nem mondom, akkor rosszul esett, de később beláttam, ez talán a túlérzékenységem miatt történt így.
Iványiról én sokat nem tudok, ill annyit, hogy én nála születtem. Anyu csak superlativusokban beszélt róla mindig. Nagyon meg volt vele elégedve.
Kriszti!
Egyetértek Jamival abban, hogy a tesztnek már ki kéne mutatnia a terhességet. Az uhnak már tuti ki kell mutatnia, ha nem is a hasinak, de a hüvelyinek biztosan. De manuális vizsgálattal is megállapíthatja a doki a terhességet, már érezhető ilyenkor.
Kriszti!
Én úgy gondolom, hogy a biztos nem jobb lenne, mint a bizonytalan igen. Vagy rosszul gondolom?
Szép napot Mindenkinek!
Szilvi

Kép
Kép
deerszilvi

Szilvi! Én is nála születtem! Kép Sőt a húgom is! Kép

Kép
Kép
kata_77

sziasztok!Teljesen igazatok van abban, hogy mindkét verzióra fel kell készülnön!
Az Íványi dokival talán azért nemcsípjük egymást, mert 17évesen fogamzásgátlót akartam feliratni vele, és ő neki ez nemtetszett.Vagyishogy fel sem írt semmit, és kiselőadást tartott nekem, hogy a nemi élet még korai nekem.
Ez a baja velem ,és szerintem ezt ő még mindíg "érzi" ha megyek a rendelésre.Különben már nemvezethet le szülést ,és nemlehet magánrendelése sem.Ezt az infót kaptam a Dorogiaktól.
Sajnos a szakrendelésen nemtarják szükségesnek az uh-t, így hiába is kértem , nemcsináltak...
Még vároktürelemmel!Hamarosan minden kliderül.Pontosan a hó végén.
Köccike mindenkinek!pusza Kriszta
Krisztib71

Akkor hülyeséget hallottál. Szülést is vezet, magánrendelése is van, műt is.
jamina

Uhh, muszáj rosszindulatú pletykákkal lehúzni egy orvost? Te jó ég! Az ilyentől mindig is rosszul voltam, akkor is, ha nem az én orvosomról van szó Kép

Kép
Kép
Kép
ecsv

Kriszti, nem lehet hogy csak beképzeled magadnak, hogy unszimpi vagy a dokinak és ezért te is így állsz hozzá?
Nem hinném, hogy azért nem szipmpatizál veled, ami több mint 10 évvel ezelőtt történt. Nem hinném, hogy emlékszik rád, hiszen naponta több emberrel is találkozik, az évek meg ugye csak telnek...
Az ultrahangról csak annyit, hogy a TB 4 alkalmat fizet, így az való igaz, hogy SZTK rendelésen a 12.hét előtt valóban nem erőltetik, de erről nem a dokik tehetnek, szerintem!
Amúgy Jaminak igaza van, nemcsak hogy lehet, de van is magánrendelése, amit feketén ugye nem lehet működtetni, és ebből gondolom, hogy van több száz betege is, akik gondolom meg vannak vele elégedve!
Kriszti, nyugodj meg, hiszen ha babát szeretnétek az a legfontosabb!

Üdv Kata

Kép
Kép
kata_77

Sziasztok,
mi voltunk szerdan a Maltain, eleg sokan voltak, ket picike baba is, persze a nagyobbak is, pocakos anyukak is.
A tema - szopis problemak - csalad, konfliktusok. A vegen kicsit szo volt az elvalasztasrol.
Ennyi.
R.
rahel

Sziasztok!
Kata!
Értem az infot és köszike,megnyugszom.Valóban babát szeretnénk , csak nem most.
Ecsv és Jamina!
Nekem egy a házunkban lakó csaj mondta ,ezt a lhúzó pletykát konkrétumként.Ez az anyuka is Egomban szült.és 17 éve Dorogon lakik.Felteszem a kérdést:-miért ne hittem volna neki?

Különben nemtettem lekicsinylő,vagy fikázó megjegyzést a dokira, ha nemtévedek!Mindettől függetlenül elnézést kérek mindenkitől, mert rossz infot adtam tovább tényként!
Még valami:amikor legutóbb ugyanígy mentem be a rendelésre Egomba, és a doki manuális vizsgálat után nemterhességet állapított meg...másnapi rendelésen az Orgoványi doki uh-ra vitt és 6 hetes terhes voltam!
Igazábol az bánt engem ebben a dologban,- bár nemkérdezte senki- hogy mégcsak megsem hallják, amikor hozzáteszem hogy fáj a hasam.Nemcsináltak kenetvizsgálatot sem , ami mindenképpen javasolt 1×1 évben.Szóval mégcsak kérdésként sem hangzott el,hogy akarok-e ilyesmit.Lehetséges ,bár ilyet nemszivesen mondok ki, hogy van valami cista v.ilyesmi...Valami oka mindíg van annak, ha valaki hasa gőrcsöl, fáj.
Sajnos most nincs pénzem privát menni orvoshoz, de egy bizti, aki nekem pénz nélkül is orvos a szememben:Hováth doktornő.Berbik(szomszédok voltunk),Orgoványi,és még a Szentjobi .Persze róla is tudnék mondani tini koromból valamit,de nemteszem, mert rendi volt velem egyszer.A következő volt:félévente kenetre kellet járnom, és nemtudtam miért...Õ mondta el nekem ,hogy méhnyak daganatom van.Senkisem vette a fáradságot nekem ezt elmondani, csak ő!De hol van az orvosi felelősség,pl ha nmemegyek többet ellenőrzésre,és rossz irányba fejlődik a dolog?!?
Szóval szerintem is jobb tudni ,mint enm tudni.-és hülyén hallni meg!
Ez most durva volt, bocsika!
Egyébként tudom hogy sokan megvannak elégedve az Egomi dokikkal, és a Dorogiakkal is, és ennek én is örülök!Elnézést az öszinteségemért, és kívánok jó éjt szép álmokkal!
Krisztib71

Mégegyszer nemakartam kitőrni senkiből sem semmiféle rosszérzést,csak félek, mert biztosat egyorvostol kéne tudnom leltek után,de nincs lelet, vizsgálat is csak manuális és én meg félek...Vigaszt is kaptam tőletek , köszönöm!
Azthiszem majd pár hét múlva írok még nektek.Addig még megnézem mit írtatok ti.
Sziasztok!Minden jót!És köszönöm az eddigi csevegést!Pusza Kriszta
Krisztib71

Rahel, következőn már remélem, én is ott tudok lenni.

Körkérdés: megszervezzük akkor áprilisra a zsibvásárunkat????
jamina

Én benne vagyok!;)

Kép
Kép
deerszilvi

Jó, csak el ne felejtsük Kép
jamina

Sziasztok!

Mindennap olvaslak titeket, de sajna sok időm nincs, hogy írjak is. Egy kérdésem azonban lenne: milyen zsibvásárt szeretnétek tartani? Vagy még egyszerűbb van valakinek eladó járókája? Méretben nekem a 70x100 cm-es lenne jó, ami fából van, és kerekei is vannak.
Ha valaki tud ilyet, és értesítene, az megköszönöm! További jó időtöltést!

Judit

Kép
KépKép
anyaaa

<font face="Comic Sans MS">Judit,
csak kicsiben gondolkodunk Kép A következő havi szopis csoportba vinnénk megúnt-kinőtt cuccokat -elsősorban ruhákat- és azt adnánk-cserélnénk egymás között Kép

Gyere gyakrabban, rég láttunk Kép</font>
jamina

Sziasztok!
Ma voltam Egomban dokinál.Már nemvagyok terhes,de az utóhatások még jelen vannak.Hétfőn újra megyek, de már a Dorogot kihagyom.Lesz mindenféle vizsgálat, tudjátok némi labor is.
Hát ezekután nemtudom mit is gondoljak, de egy bizti,nem a doki a hibás ebben.A nővérem ugyanígy járt 3 éve, fájt a hasa amikor terhes volt(kiskönyvvel),és a doktornője úgy gondolta, ez normális.Nem is lett baba.Hát ez van.A férjem pipa rendesen, mert ő is azt gondolja amit én, hogy jelezve lett időben a "gond"!Õ nem gondolja a szóban fórgó dokit jó orvosnak, sőt ....
Persze ez a mi realtásunk!Csak ennyit szerettem volna erről még írni nektek.De a férjem kiváncsi az Iványi pártolókra, és szívesen elmondaná a véleményét az illetőknek.Minden jót
Jó éjt!egy volt kismama
Krisztib71

Kriszti, nagyon sajnálom ami történt. Viszont hidd el, ha egy ilyen kis terhességgel nem stimmel valami, akkor az sajnos el fog menni. Igaz itt még erről nem írtam és nem is fogok többet, de most leírom, hogy én a legnagyobb odafigyelés ellenére 4 babát veszítettem el, mind a négyszer műtéti befejezésre volt szükség. Szóval tudom mit érzel, de hidd el, hogy egy orvos sem tudott volna mit tenni Kép Tényleg nagyon sajnálom, hogy így alakult.

Kép
Kép
Kép
ecsv

De a férjem kiváncsi az Iványi pártolókra, és szívesen elmondaná a véleményét az illetőknek.

Hát ezzel meg mit akarsz mondani? Szeretném, ha már túltennéd magad az Iványi-témán, és azzal foglalkoznál, mi lesz, nem azzal, hogy ki volt a hibás. Nincs hibás ebben a történetben, ugyanis. Egy embriót nem lehet megmenteni 5-6 hetesen, ha el akar menni.

És ezennel befogom a szám, mert már én kezdek ideges lenni, az meg árt egy kismamának Kép
jamina

Sziasztok!

Egy ideje csak döbbenten olvasom az oldalt?!
Mi van itt csajok?Ez a hangnem itt nem szokás!!!
Történetesen a szóban forgó orvost nem ismerem,mivel én pesten szültem 3-szor,de nem hiszem,hogy bármi köze lenne egy ilyen korai vetéléshez!
Sajnálatos ami Krisztivel történt,tudom mit jelent ez,sőt...,de ez most nem lényeg.
Ha egy ilyen korai terhesség elhal,annak oka van.De szerintem nem az orvosban keresendő!
Szóval Kriszti próbálj kicsit megnyugodni és regenerálódni.Kívánom,hogy mihamarabb sikerüljön.

Jamina:
szánom-bánom,de csak most láttam,hogy babát vársz.Gratulálok hozzá!!!Kép

petergabi

Kép
jamina

Sziasztok!

Nagyon régen írtam mert volt egy kis zűr nálunk.
Liliánát megműtötték a Heim Pál kórházban.
Majd írok részletet ha valakit érdekel.
Eddig csak olvasó üzemmódban voltam,de ezt már nem bírom nézni amiket Kriszti itt írogat!

Kriszti!

Én is dorogi vagyok(12 éve),de nem hallottam még ilyesféle híreket az Iványiról.
Az első gyermekemet borzasztó élményekkel szültem Budapesten.
Aztán a barátnőm tanácsára kerestem fel Iványi doktort a második terhességemmel.
Az a babát és még az utána következőt is elvetéltem.
De eszembe sem jutott ezért Õt okolni.
Ez a természet törvénye és aki ezt nem tudja elfogadni annak tényleg nem árt ha elmegy a lélekbúvárhoz!!
Mellesleg Liliánát neki köszönhetem,mert ha Õ nem bátorít a vetélések után én már nem vállaltam volna Babát.
A férjedtől meg meg kell mondjam nem fogok megijedni,mert meglepne ha neki szülési élményei lennének Iványi doktorral.
Nekem pedig vannak,és nem is akár milyenek.
Ez volt életem egyik legszebb és legjobb napja!
Különben pedig minden ember más,van aki szimpatikus és van aki nem.
Szived joga kiválasztani azt az orvost aki neked szimpi.
Ha Iványi nem jön be,van még elég aki között válogathatsz!
Ami veled történt nagyon sajnálom,de nem az orvos a hibás!
Nem akartalak bántani,de nem szép dolog ilyeneket nyilvánosan irogatni!!!

Mindenki próbáljon megnyugodni,főleg a pocakosok!!!Kép

Nemsokára itt a tavasz és meglátjátok,sokkal jobb kedvünk lesz.
Mindenkinek szép napot,Saxi
saxi

Kriszti!

Miért töröltetted a profilodat??????????
Ha már bekevertél vállald,és védd meg a véleményedet!!!!!!!!!!!!
Akár Te akár a férjed!!!!!

Saxi
saxi

Azt hiszem ezt hívják természetes kiválasztódásnakKép

petergabi

Saxi:
uram atyám,mi történt a lánykáddal?Kép
Engem érdekel,de gondolom a többieket is!!!

petergabi

Szia!

Oksi,majd este írok.
Most vendégeim vannak.

üdv,Saxi
saxi

sziasztok!

bár én nem tartozom közétek, és még csak nem jártam Esztergom közelében sem eddig, csak annyit szeretnék irni, h nem kell valakit mindjárt megkövezni (krisztib71et),mert más véleménye van a ti kedvelt dokitokrol, én pesten és vidéken is szültem már, sajnos mindkét terhességgel csupa rossz dokit fogtam ki, én is irtam roluk rosszat abban a korházas topikban ahol szültem, mégse kaptam soha rosszat, ott eltudták fogadni a forumozok, h nem csak szépet és jot lehet irni egy dokirol..látszik h mekorra különbségek vannak nők és nők között..

ennyi, köszönöm h elolvastátok!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla, ha nem olvastad végig rendesen... nem erről volt szó, mint amit Te írsz.

De hagyjuk már.
jamina

Ó, na most van elegem az egészből Kép
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=39890&post=854613#POST854613

Hát Kriszti...!
jamina

Sziasztok!

Lányok,ez a nő nagyon gáz!!
Lehet,hogy Iványi első látásra tudta,hogy klinikai eset???KépKépKép

Majd jövök.

Üdv,Saxi

Ui:

Jamina!

Nyugi,nem ér ez a nő ennyit,hogy felhúzd magad miatta!!
Gondolj a pocaklakódra.
saxi

Saxi,közben én rájöttem ám, hogy olvastalak, mi történt a kislányoddal (megláttam a neved és kíváncsi lettem Kép ), csak nem akartam abba a topikba beírni. Fő, hogy már túl vagytok azon a részén. Esztergomi kórházba nem akartad volna vinni? Bár nem akarok így utólag okoskodni Kép
Kívánom, hogy minél hamarabb teljesen elfelejtse a kórházat a kisleány!
jamina

Huh,1-2 napig nem jöttem,és csak pislogok,hogy mi van itt??
Jami igazuk van a többieknek,ne idegeskedj,gondolj a picikédre!Jol vagy amugy?
Krisztib71,ha olvasol...hát tényleg gáz egy picit a dolgod az elolvasottak alapján.Gondolom érted mire gondolok....ha igen,akkor lehet,hogy tényleg fel kéne keresni egy emberkét,akivel erröl elbeszélgetsz!Ezt hidd el,csupa jo szándékkal irom Neked!!!!
Saxi
én nem tudom mi van a lánykáddal,megirnád?Csak azért kérdem,mert mi is járunk a Bazsival a Heim Pálba.Lehet,hogy egyezö problémával...

Üdv.:Kinga

Kinga
skinga

Sziasztok, Saxi engem is érdekelne ami Liliánával történt! Sajnos nem tudom, melyik topicba írtál!
Kinga, ti miért jártok a Heimbe?

Kata

Kép
Kép
kata_77

Sziasztok, Saxi engem is érdekelne, mi történt Liliánával, sajnos nem tudom, melyik topicba írtál!

Kinga, Ti miért jártok a Heimbe?

Kata

Kép
Kép
kata_77

Inkább kétszer, mint egyszer sem! Kép Nem igaz?

Kép
Kép
kata_77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?