Új privát üzeneted érkezett!

Angyal!

Az mit jelent hogy a te esetedben? Miért kell méhszáj tágítás? Csak ha nem vagyok indiszkrét persze...
Azért én remélem március 27-én hátha már nem kell menned, mert sikerrel zárul a rátapadás akció. Kép
Persze én is remélem, hogy kihagyom majd a lapart, de csak titkon.
Na és virágot kaptál a dokitól? Oda?

Olvastam a másik topikban hogy nem rajongsz a mesterséges dolgokért. Abszolult és teljes mértékben egyet értek veled. Én is húztam halasztottam, de most már. Csak beveszem, mert rámennek erre az egészre az idegeim. Kép
Viszont elhatároztam, ha ebben a hónapban sem járunk sikerrel, elmegyek egy aerobik tanfolyamra, és majd aqua fitnesst fogok tanítani. Nem idgelem magam tovább, lefoglalom magam mással.

Vagy virágokat ások ki-be a keremben mint Ildi! Kép Jó is az... Ne legyen rossz hangulatod. Jó a görbéd, bár a hőmérsékletet nem tudom róla elolvasni. 36,9?

Scali! Köszönjük a tapaszalat átadást. Kép

Monyókám! Mi volt ma? Remélem semmi gond!!!! Hun vagyol?

Holnaptól beveszem a bogyókat. 2*1-et, Closty-sok. Nálatok is ez az adag?
j.
Vendég

Judger: Nekem egy kb. 6-7 éve diagnosztizált PCO-m van. Már lementek a hormonális kivizsgálások, de az eredmény még nincs meg - vagyis biztos megvan, csak nem hajlandók kiadniKép (amíg a férjem el nem megy a 2. spermavizsgálatra, nem hajlandók szóba állni velem... leletet meg csak orvos adhat ki...). A PCO-t egyébként egy belgyógyász is megerősítette, most ő kezel. A prolaktin szintről nem tudok, azt nem tudom, hogy nézte-e a belgyógyász, de nekem semmi olyan nagyon különleges tünetem sincs ami a magas prolaktinszintet jellemzi ld. megduzzadt mellbimbó.Viszont szedem a premenst ami elvileg csökkenti a prolaktin szintet.. vagy szabályozza... nem tudom.

A SOTE1-re "járok" de valszeg nem sokáig... adok egy kis időt a metforminnakKép (viszont mindenki a prolaktint mondja így tényleg jó lenne, ha végre kiadnák a leleteimet és megtudhatnám, hogy minden rendben van-e vele...)... ja... egy átjárhatóságit azért még ki fogok magamnak harcolni...

(és az előző ciklusban viszont volt PÉ-m úgyhogy optimista vagyokKép))))
csakegysokadnick

Csakegy:Üdv én is az Sote1-re járok! De épp ma kértem ki a papírjaimat elegem lett a helyből 2 sikertelen után kértem csinálják meg az átjárhatóságit azt mondta a kedves Ákoska doki még nem tartunk ott! Jó mi? Kérdem én mikor? Majd ha fél milliónál tartunk?
Nekem nincs peteérésem ezt stimulálják otthoni probálkozás terminált eggyüttlét. Elvileg ennyi de érzem átsiklanak fontos dolgok felett. Pl:HSG, clamidia stb. Nem pazarlok több időt erre a helyre. Ja és pénzt!
judger

Judger: nem mondod, hogy nem hajlandók átjárhatóságit csinálni... én CSAK azért mentem oda... hát akkor kapják be. Meg se csináltatjuk a második spermavizsgálatot hanem kikérem a papírjaimat. Köszi az infót! (Tényleg... sima nőgyógyász kérhet átjárhatóságit?)
csakegysokadnick

Judger: két sikertelen inszem után? Te egyébként hová mész tovább? Én szívem szerint még jó ideig sehová se mennék de ehhez előbb ki kéne zárnom az összes fizikai okot (ld. átjárhatóság stb.)
csakegysokadnick

Ja... még egy... nálam a Sote 1-en nem vették észre az előző ciklusban, hogy PÉ lesz... (talán 2 nappal előtte...)... én akkor döntöttem el, hogy csak lezavarom a vizsgálatokat aztán viszlát...

Viszont azon filózok, hogy a belgyógyászommal ki tudnám-e kéretni a papírjaimat (ő is Sote1 csak belgyógyászat)... végülis most ő kezelKép
csakegysokadnick

Izé... asszem ma este már csak én írogatokKép

Szóval most elgondolkoztam azon, hogy mennyire zavarodhatott össze az LH szintem... (arra tippeltem, hogy amikor legutóbb pozitív lett, akkor minden összezavarodott és azóta is magas - így az összes LH tesztem pozitív)... szóval ma teszteltem egyet és totál negatívKép Ez viszont marha jóKép Mármint akkor nálam talán még lesz értelme az LH teszteknekKép (valaki írta, hogy nála PCO-val folyamatosan jelez valamit)

Viszont akkor valszeg elindult nálam legutóbb valami csak nem tudott megrepedni a tüsző...

Az miért lehet?

(agyon vagyok csapva a metformintól... érdekelne, mikor múlik el rólam az álomkór... tegnap már 10-kor lefeküdtem aludni és 9 óra alvás után most 1/2 9-kor megint hulla vagyok...
csakegysokadnick

Csak egy kerdes:hogy birjatok a cickafark teat meginni???Kevertem hozza egy kis mentat,de...szornyu.Lehet cukrozni?
scali9

Csakegy: Nálam legalább is nem csinálták meg az tuti ée annyira friss a dolog hogy a hónap elején voltam utoljára! Azt mondta a korom és az előzményeim nem adnak rá okot és ritka hogy mind a kettővel baj legyen! Nem akartam mondani neki hogy körülnézett a váróba a lombikra várók között fele emiatt van ott!
Sima nőgyógyász is kérhet szerintem HSG-t. Én most kinéztem egy dokit aki a dél pestibe van itt a fórumba is szokott irogatni elég szimpi meddőségi szakértő nekem ez lényeg sok jót hallottam róla Csákány M. Györgynek hívják! Holnap hívom időpontért majd kiderül de nagy reményekkel indulok neki! Clamidiát se nézték meg még azt sem hogy kinyírom e a spermákat érted? Mert olyan is van! Szóval nem jó tapsztalataim vannak a két doki is tök unszimpi!
judger

Sziasztok!

Angyal
Nagyon-nagyon fogok drukkolni 27-én.Kezem-lábam ökölbe lesz szorítva.

Csakegy
Amíg nem működött a babanet én is azt írtam az újrakezdődő ciklusról,mint Ildi saját,és Kamilla példáját felhozvaKépKép (csak nem küldte el)
Fel is rakom azt a görbémet.
Kép
Az LH tesztről mondtam egyszer,hogy azért nem csinálok,mert magas folyamatosan,így meg mindig jelezne.

Scali
Én nem iszok cickát,de próbáltam,és szörnyű!Kép
Persze van nála rosszabb is pl. almaecet,meg az agnucaston cseppek(mintha szájvizet inna az ember)
Nálam az egyhúzásra leöntjük vált be leginkább!

Monyoka
Na mesélj,mi volt!?

Junko
Én 1X 1/2 tbl clostyt szedek,ma volt a 2. adag.

Zsóka
Meglátod most fog sikerülni!Kép

Meddőségihez hozzászólni nem tudok,én sima nőgyógyászhoz járok.

KépKép

KépKép
okr

Okr: nem tudnád esetleg megmagyarázni ezt az újraindulót? (hülyegyerek stílusbanKép Kicsit agyon vagyok csapva, annyira hulla vagyok, hogy alig műxik az agyamKép((( Köszi Kép
csakegysokadnick

Judger: hát annak a kórháznak elég rossz a híreKép ráadásul nem is meddőségi központ... a kedves doktor úrral meg volt egy szép nagy vitánk a PCO-val kapcsolatban anno és elég izé itt a fórumban... és hát... szóval hülyén reagált (olyan dokinak tűnik, aki presztizskérdést csinál mindenből és nem a betegek érdekét tartja elsősorban szem előtt... a vitából legalábbis ez jött le nekem). Én akkor se mennék hozzá, ha ő lenne az egyetlen orvos a városban... (de én ezt olyan PCO-sként mondom, akit ott tutira félrekezelnének...)
csakegysokadnick

Regina!
De ide is gyere azértKép

Kép
Kép
sosi

Csakegy
Ezt én tudományosan megmagyarázni nem tudom,mert az anovulációs ciklust is követi ált.-ban mensi.Nálunk kicsit megbolondulnak a hormonok ilyenkor,és ezért újraindul az építkezésKép
Pl. az előbb feltett görbémnél a 30.napon meg kellett volna jönnie,ehelyett felszökött a hőm.Kép
Persze nálam minden hővonal ellenére akkor ov. nem volt,mert voltam UH-n,és nem láttak ilyesmit.

KépKép

KépKép
okr

Okr: hát azért az én görbém még csak nem is hasonlít a TiédhezKép Nincs benne semmi emelkedés... Szóval az enyém szerintem egy sima anovulációs.... bár vannak benne fura dolgok, de ennyi kavarás után ami engem ebben a hónapban ért (ld. D vitamin bombák + metformin) nem is csoda...
csakegysokadnick

Csakegy
Nekem időnként iszonyú hányingerem van a metformintól.KépHa nem ez gyötör,akkor az álomkór!Nálad mi a helyzet ezügyben?

KépKép

KépKép
okr

Hányinger fronton tökéletes a helyzet, az teljesen elmúlt. A csokizabálhatnék és az álomkór viszont erőteljesen súlytKép Ebből az álomkór az ami a legjobban zavarKép (most is... 9 óra alvás + KV és mint akit agyoncsaptak... tegnap 10-kor már úgy kúsztam az ágyam felé... most is csak azért ülök itt, merta férjemnek koncertje van és csak 10 körül jön haza és valami meglepit ígért... csak tudnám, mi lehet azKép)
csakegysokadnick

Sírhant művek komplett 4. évad 5 DVD-nKép Jó lesz a hétvégénk asszemKép
csakegysokadnick

Csakegy
Milyen koncert???
Sírhant műveket sajna nem nagyon szeretem!Kép

KépKép

KépKép
okr

őőő... nem tudom... valami olasz karmester vezényelt rajta asszem... (komolyzene... ő énekes)...

Én szeretem a Sírjhant műveket is, a kés alattot is és a rém rendes családot isKép Most a kés alattra vadászunkKép (kölcsönzőben)
csakegysokadnick

Üdv!

Csak gyors beugr! Máris mennem kell, hétfőn leszek legközelebb!

Tlidi,
köszi! Kép Kép

Kriszta! Köszi, drága vagy! Kép
Micsoda görbe! Kép

Junko,
ha tényleg érdekel az esetem, megírom mélben, csak adj egy címet! Kép
Érdekes, fel se merült bennem, hogy erre a HSG-re esetleg nem is kerül sor... Kép

angel37

SZiasztok!

Csatlakoznék a SOTE 1 anyázók táborához. Eddig én is oda jártam, de mikor utoljára voltam tavaly ősszel, elhatároztam, hogy az volt az utolsó alkalom. Most a Szent Imrébe akarok átmenni, de ez egyelőre csak terv, de már nagyon aktuális lenne egy nődoki látogatás.

Csakegy....! Nekem is volt egy anovulatory ciklusom és akkor nekem nem is jött meg csak a legközelebbi peteérést követő 14 napon, ergo két hónap múlva. Azóta úgy néz ki helyreállt a ciklusom. (Rásegítettem egy kis cickával-palástfűvel)
A cickra tényleg nagyon rossz ízű,de meg lehet szokni. A palástfű viszont nekem izlik. Mondjuk én a kamilla-teát is szeretem, pedig azt is utálja mindenki.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

(et2w21erdrtrrrrrr)-Ezt Ada írta
Esküszöm tegnap este még volt itt egy hsz-m mára eltűntKépHogy van ez????

Angyal
Reggel eszembe jutottál,és én pont azon gondolkodtam,lehet nem is kell HSG.Na meg azon,hogy hogyan fogod visszamondaniKépKépKép

Kamilla
Hát persze,hogy szereted a kamilla-teát!Pont Kamilla ne szeretné!KépKépJaj,bocsi,de ezt nem hagyhattam ki!
Egyébként Ada kizárólag az üres kamillateát issza meg!

KépKép

KépKép
okr

Angyal!

koeszt@vipmail.hu

Kriszta!
Csak egyszer fél szem? Hogyhogy nekem meg ilyen sok? Mindegy is végül is.

Scali!

Én a cickát simán meg tudom inni, sőt szeretem is az ízét. A másik topikban egy lány teaízesítő csipkebogyó szörpöt tett bele, úgy emlékszem. Ez is Herbária termék, gondolom reformboltokban lehet venni. Ha már ízesíted sztem vegy ezzel, vagy mézzel tedd.
Én mindent meg tudok inni, úgyhogy nekem még az almaecettel sincs gondom. Mindent lenyelek. Kép

Judger, Csakegy!

Én sima nőgyógyászhoz járok, igaz korházban rendel. Õ mindent megcsinál nekem. Jövő hónapban lesz HSG vagy Lapar. Valószínű az utóbbi, és azt is megcsinálja. Meg után lesz összeférhetetlenségi és azt hiszem talán azt is. Úgyhogy én csak ha ezek sem hoznak eredményt, akkor megyek meddőségibe, azt hiszem.

Persze remélem - Angyallal együtt - talán mindezt megúszom. Kép

Ancsa!
Veled mi a helyzet, hogy áll a ciklusod?

Monyó!
Mesélj!

j.
Vendég

Én is imádom a Kamilla teát, főleg mézzel.

Hun a görbéd Kamilla? Kép
j.
Vendég

Lányok!

Én ezt a tea dolgot nem értem. 2 hónapig ittam a cickafark-palástfű teát 1:1 arányban, mindig frissen készítve és teljesen normális íze van. Iható. Én a Fitopharma zacskós termékét vettem, 1-1 teáskanálnyit leforráztam és 15 percig állni hagytam. Nem volt rossz íze. Ennyir különböznénk ízlelőbimbó terén??? De a kamillát én sem komálom.

Kép
regina3

Hát a cickafark szerintem is OK.. a palástfű az ami borzalom... én speciel mézzel ittam volt amíg ittamKép

Aki hagyta már ott a Sote1-et: mivel lehet őket rávenni arra, hogy adják ki a leleteimet? Ha azt mondom, hogy meggondoltam magam akkor kiadják?
csakegysokadnick

Ja... és csak, hogy ON legyek... a változatosság kedvéért ma is 36,1 a hőm... bevallom, eldobom az agyam... ilyen nálam még nem volt... 4 napja egymás után... Mi a fene történik velem?Kép))) (olyan ugrálós normálisan a görbém, hogy tanítani kellene... a hőmérőm meg teljesen OK, mert felkelés után 1/4 órán át mocorogva már 36,3 volt... tegnap délután meg 36,6)
csakegysokadnick

Csakegy
Jogod van a dokumentációdat kikérni.Tudod 1997-es eü törvény!

KépKép

KépKép
okr

Okr: köszi, akkor jövő héten megpróbálom megszerezni... és elmegyek ahhoz a nőgyógyászhoz aki eddig egyetlen dokiként azt javasolta a sorozatos gombáim után, hogy hagyjam abba a fogigátlót... egy vagyon lesz de talán megéri...
csakegysokadnick

Sziasztok!

A babát szeretnék topicból jöttem át egy pillanatra. Látom, hogy Junkónak "sima" nőgyógyász csinál összeférhetetlenségit. Meg tudnád nekem mondani (vagy esetleg valaki más), hogy hogyan csinálják ezt és ki ez a doki?És a HSG-t menniyért csinálja és mennyivel korábban kell bejelentkezni?
Én egy meddőségi intézetbe járok, de itt összeférhetetlenségit nem csinálnak. És mivel sokan vagyunk, a HSG-re is várni kellene még. Gondoltam lehet, hogy addig megcsináltatom valahol máshol. hormonvizsgálat és spermavizsgálat már megvolt. Hát a katonák elég lusták. Kép

Köszönöm előre is!
Julcsi2

Sziasztok!

KrisztaKép

Látom,Ada is szereti a billentyűzetetKép!
Tuti,hogy nem volt most nálad baba a dologban?Nem emlékeszem már,milyen volt az uccsó ciklusod.De ez az erős vérzés elég gyanús...nem?
Érdekes ez az anovulációs ciklus-dolog.Mindenhol csak azt írják,hogy kimaradhat a vérzés,később jelentkezhet,lehet sok,kevés...de hogy miért...?Kép
Én olyasmit hámoztam ki,hogy ugye normálisan lehet vérzés anovulációs ciklusnál is,mivel a gyarapodó ösztrogén tovább vastagítja a nyh-t,ami aztán elhal és ezért válik le(tehát nem közvetlenül hormonális okokból).Akkor ezeknél a nemvérzéses ciklusoknál nincs elég ösztrogén sem esetleg???
Egyébként amit most feltettél hőgörbében mennyire tuti,hogy volt PÉ?Mert a Ferti-nél sokszor az az érzésem,hogy tök mindegy,milyen a ciklus,amint felmegy egy bizonyos magasságba a hő(mindegy hogan),akkor már jelöl...

Csakegy

Neked homronsznteket néztek már?Pajzsmiriy stb?Ha írtad már,akkor bocsKép...

Angel

Drukk tőlem is megy,vagy ezért,vagy azért KépKépKép!

Junko

Azért én jobban örülnék,ha pocaknövesztgetéssel töltenéd az idődetKép...persze a virágok ebbe is beleférnek Kép!

Julcsi

Az összeférhetetlenségi vizsgálat:
"Postcoitalis teszt:
A nemi aktus után 6-12 órával mintát vesznek a méhnyakat boritó nyákból. Ha ebben nem találnak élő, mozgó spermiumokat, akkor:

Vagy immunológiai összeférhetetlenség van a párnál (azaz a nő immunrendszere "megvédi" a szervezetet az általa tévesen károsnak itélt spermiumotól, és elpusztitja azokat)
Vagy valamilyen súlyos nőgyógyászati fertőzés van a méhnyak területén.
Néhány perces, nem kellemetlen vizsgálat."

Tsók,Anyapoc

anyapoc

Julcsi: én speciel elbizonytalanodtam az összeférhetetlenségivel kapcsolatban... sokak szerint semmi értelme. Egy csomó olyan nő esett már teherbe, akinél kimondták, hogy kinyírja a kiskatonákat... úgyhogy valszeg azt nem fogom megcsináltatni.
csakegysokadnick

No,nem sikerült javítnom,nem engedi ez a fránya Babanet...Szóval
Postcoitális tesztről van szó és Anyapoc vagyok KépKépKép!

anyapoc

Csakegy

Amit bemásoltam az összeférhetetlenségiről,az megmagyarázza.Mármint hogy miért estek később teherbe.Mert nem csak immunológiai oka lehet,más is.

anyapoc

Anyapoc: hát remélem ha nálunk van valami ilyesmi, azon a kineziológus változtat majdKép
(meghát tény, hogy véges időn belül nem fogjuk megtudni, mert eddig még a peteérésig sem sikerült eljutnomKép) Az átjárhatósági viszont szerintem elengedhetetlen vizsgálat... mert azon a kutyafüle sem tudna változtatni... és akkro hiába is érlelgetném a petéket... (na jó, nem hiába... )
csakegysokadnick

Szia Julcsi!

Nem tudom te hová valósi vagy, de én szegedi. A nődoki is itt rendel. Konkrétumot, még nem beszéltünk meg a dokival, csak annyit, hogy most lesz egy closty-s hónap és a köv. ciklusban lesz a HSG vagy lapar. Hogy akkor mikor, mennyiér, azt még nem beszéltük le, de úgy gondolom ha most megjön, akkor a köv ciklusban mehetek is. Az összeférhetetlenségi még kicsit távoli (2 hónap) ezért arról még enynit sem beszéltünk, csakhogy majd az lesz az utolsó vizsgálat.

Ha többet tudok (jövő héten megyek hozzá) akkor majd megírom neked, ha gondolod.

Csakegy!
Én is hallotta, hogy sok a bizonytalanság, ezzel az összeférh. vizsgálattal,de én úgy vagyok vele, essünk túl ezen is.

j.
Vendég

Csakegy

Na igen,első lenne petécskéket érlelniKép!
Én mondjuk a kisebb ellenállás felé venneém az irányt,illetve a kevésbé macerás vizsgálatokkal indítanék.Mivel ez tk nem egy nagy dolog(mármint az összeférhetetlenségi),megcsináltatnám,ezzel is okosabb lennékKép...

Junko

Mitől függ,hogy HSG vagy lapar?

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!!

Sikerült berendezkedtünkKép.már van internet is Kép!!
A teloval fotoztam pár képet de nem olyan jó minöség tegnap tettem fel a babát szeretnékbe,ha vkit érdekel.Ja és bocsika hogy nem tegnap irtam ide ,de el is felejtettem !Képzeljétek a drága kolleganöm ugy bekevert hogy elment szemészetre (pont most amikor tudta h költözés van nálunk) és mivel nem látot kénytelen voltam bemenni (szerdán) ,de az nem elég + 1 órát tullóráznom kellett,tiszta ideg voltam Kép!Na de a m.helynek nem veszem fel a telefont ,jövö keddig az tuti!
A szervezetem is kezd rendbe jönni ,tegnap már volt egy kis rózsaszin és ma megjött ,és nincs barnaKép.Nem tum de ennyire még nem örültem a mensinek mint most!!
Nagyon nem vagyok képbe történt valami éedekes mig nem voltam??Az jó rég volt már!De mivel már nem hömérözök ..!!Azért adtam életjeletKép!

Mindenkinek jó hétvégét!!
Sziasztok!!Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Junko!
Koszi hogy hianyolsz!KépItt vagyok de csak olvasok!Nem is mertem mostanaban a homet!KépProbalok most inkabb a megerzeseimre figyelni!Azok meg lehet hogy nagyon pofara fognak ejteni a jovoheten!Tegnap nagyon hanyingerem volt,ma mar kevesbe,viszont fajdogalnak a melleim!A hasam is neha szurkalgat!Lelkileg viszont nem erzem hogy babas lennekKép!Azt viszont mar eldontottem hogy megint fogok csinalni tesztet a 28.napon!Szeretnem tudni hogy most is ugy jarok-e mint mult honapban!
Nekem 3x1 Clostyt kellett szednem!

Kriszti!
Koszonjuk Adanak a leveletKép!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Már elkezdtem egy csomószor az irogatást,de a kisasszony meghiúsítottaKépMost végre elaludt ,így gyors gépelésbe fogok!Kép

Anyapoc
Jó,hogy jöttél,gyere gyakrabban!Kíváncsi vagyunk rá,mi van veled,és elkél egy-két jótanács is!Kép
A mostani mensim kizárt,hogy vetélés lett volna,pont a megjövetel reggelén teszteltem egy negatívat.Inkább a 14mm-es endo lehetett a bőnös,az meg a clostytól nőtt megKép
A régi görbém,amit felraktam UH szerint anovulációs volt.Ekkor ugrott fel a prolaktin is sztem!

Ancsa
Mikor leszel a 28.cn-n?Drukkokat készítjük!
Ada a levelét bármikor szívesen megismétli!KépFolyton itt kontárkodik az ölemben!
Emiatt már egész gyorsan tudok gépelni(persze sok hibával Kép )

Editke
Én már megnéztem tegnap a képeket!szuper kis lakotok lett!Grat!!!!!
Meglátod a baba is nemsokára beköltözik hozzátok!Kép

Junko
Események sorozata vár rád!KépUnatkozni biztosna nem fogsz!Biztosan félsz tőle,de nyugtasson a tudat,a baba miatt csinálod!

KépKép

KépKép
okr

Kedden lesz a 28.napom!
Marci is a multkor amikor kivolt kapcsolva, elkezdte pufolni a billentyuket!Kerdezem tole hogy mit csinal,erre:irok a neniknek!Kép
En is csak nehezen tudom innen elhajtani!Foleg amiota van jatek neki rajtaKép!

Elkoszonok!
Jo ejszakat mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Keddre drukk!Nincs is már messze!
Ada ha ki van kapcsolva,akkor bekapcsoljaKépLassan jobban ért már hozzá,mint mi!Kép
Jó éjt nektek is!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta

Húúú,14 mm...
Azt olvastam,hogy a PCO együtt jár (egyebek között) a prolaktin emelkedésével is.Kép
De a kérdés akkor is érdekes,hogy hogyan következik egy anovulációs cikl. után egy normálsKép...Fel van adva a leckeKép...
Hogy velem mi van?Megvagyok,kicsit fáradtan,már egyedül,de azért bírom.KépVillővel egyre könnyebb,ahogy nő KépKép...

Hja,lányok,az még csak a kezdet,ha a billentyűzetet ütik és bekapcsolják a gépet!KépDe készüljetek fel...az én fiam már internetes játékokkal játszik...KépKép

Na jó éjt,megyek nézni tovább a Szex és New York-ot

Pusz,Anypaoc

anyapoc

Anyapoc
Igen a prolaktin ,és PCO gyakran együtt járKépA dokim szerint nekem előbb volt a magas prolaktin,aztán jött a PCO.Persze sztem a sorrend jelenleg nem számít.

Egész nap ezen az anovulációs ciklus vérzés nélkül dolgon agyaltam.Semmire sem jutottam.
Mert pl. ha nincs ovuláció,nics elég ösztrogén,sem sárgatest.Tehát a méhnyh vékony,a sárgatest elsorvadása pedig nem okoz vérzést(mert nincs minek elsorvadni).Ez eddig jó,de mégis sokszor van vérzés ovuláció nélkül is,vagyis a mensi nem jelenti egyértelműen volt ovuláció a ciklus során.Akkor meg az egész elméletemnek fuccs!
Az épp elképzelhető,hogy egy-egy élethelyzet hoz magával anovulációt,és az addig rendezett ciklus felborul,majd visszaáll eredeti kerékvágásába.
Az tény,az emberi szervezet egy rejtély!Teljesen nem lehet kiismerni!

Gyerkőcök:Sajnálom ám,hogy egyedül vagy velük.Nagyon nehéz lehet!KépMeddig lesz távol apa?
Gyerekek hiányolják?
Van egy ismerősöm,az ő férje annyit van távol,hogy a kisebb gyerek bácsinak hívja,és fél tőleKépvagy inkábbKép Remélem ti azért gyakrabban fogtok együtt lenni,minthogy ez előfordulhatna!Kép
Én egyébként úgy érzem,minél nagyobb Ada annál nehezebb vele.Nagyon akaratos(vajon kitől örökölhette?Kép )

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc
Ezt találtam még a neten:
Nem specifikus anovuláció: A szabályos ovulációval járó ciklust váltakozva ovuláció nélküli ciklusok követik.

A link:http://www.behsci.sote.hu/nok/w_imed22.htm

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Ezt találtam:

Megvonásos vérzésen értjük a hormonszintek csökkenése utn bekövetkező nyálkahártya lelökődést, vérzést. Ennek klasszikus példája a bifázosos ciklus végén, a sárgatest sorvadása utáni menstruatio.
Ösztrogénmegvonásos vérzés tipikus példája az anovulatios vérzés.
Áttöréses vérzés keletkezik, ha egy állandó hormonszint már nem elegendő a nyálkahártya adott állapotban tartásához (relatív hormonhiány). Jó példa erre a perzisztáló tüsző mellett kialakuló vérzés, amikor a megvastagodott méhnyálkahártyában a relatív ösztrogénhiány miatt degeneratív folyamatok indulnak meg: elhúzódó pecsételgető vérzés kezdődik.

Anovulatios vérzés: amikor az endogén eredetű ösztrogének szintjének csökkenése eredményezi a secretiós fázisba nem jutott prolifelációs méhnyálkahártya lelökődését vérzés kiséretében.

Szerintem ovulatio esetén az ösztrogén és prog. szint leesés, anovulatio esetén ösztrogén leesés idézi elő a vérzést. de a fő különbség a nyálkahártya minőségében van.

Kép
Kép
sosi

Jo reggelt lanyok!Csak bekoszonok es megyek visszaolvasni a leveleiteket.Ezeket a hormonos sohasem ertettem,de latom tegnep ez volt a tema es most igyekszem jobban belemerulni.Ti aztan sok mindent tudtok.Tulajdonkeppen ez baj,mert sajnos csak sima kufirccal nem tudunk osszehoni gyereket,es kenytelenek vagyunk a dolgot tudomanyos alapokon vegezni.Ha nem talalkoznank,mindenkinek kellemes hetveget kivanok!
scali9

SzasztokKép

Na gondoltam én is beköszönök... épp férjet ápolok... a mostanában divatos vírusos torokgyuszi miatt szenved szegény. Láza is van, de 38,3 úgyhogy hagyjuk, hagy dolgozzon... egyébként meg homeopatikus szerek.

Ja. Pont emiatt vettem ma egy sima higanyos hőmérőt. Mert mindenki azt mondta, hogy a digitális nem megbízható. Hát a miénk az. Mindenhol mértük (hónalj, száj) a férjem is és én is... és mind a kettő mindenhol ugyanannyit mutatott. Szóval innentől kezdve én megbízhatónak kiáltom ki a digitális hőmérőnket!

(Ui: hülye kérdés: ha a férjem lázas, az mennyi időre nyírja ki a katonákat? Most gondolom az összesnek kampec, de nem tudom, hogy ez csak néhány napra vonatkozik vagy a teljes újratermelődéshez szükséges 3 hónapra... szerintetek?)
csakegysokadnick

Csakegy!Kép
Nem vagyok profi a témában, de szerintem a három hónap túlzás.
Néhány nap és rendben lesznek.
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?