Sziasztok!
Kriszta
Látom,Ada is szereti a billentyűzetet
!
Tuti,hogy nem volt most nálad baba a dologban?Nem emlékeszem már,milyen volt az uccsó ciklusod.De ez az erős vérzés elég gyanús...nem?
Érdekes ez az anovulációs ciklus-dolog.Mindenhol csak azt írják,hogy kimaradhat a vérzés,később jelentkezhet,lehet sok,kevés...de hogy miért...?
Én olyasmit hámoztam ki,hogy ugye normálisan lehet vérzés anovulációs ciklusnál is,mivel a gyarapodó ösztrogén tovább vastagítja a nyh-t,ami aztán elhal és ezért válik le(tehát nem közvetlenül hormonális okokból).Akkor ezeknél a nemvérzéses ciklusoknál nincs elég ösztrogén sem esetleg???
Egyébként amit most feltettél hőgörbében mennyire tuti,hogy volt PÉ?Mert a Ferti-nél sokszor az az érzésem,hogy tök mindegy,milyen a ciklus,amint felmegy egy bizonyos magasságba a hő(mindegy hogan),akkor már jelöl...
Csakegy
Neked homronsznteket néztek már?Pajzsmiriy stb?Ha írtad már,akkor bocs
...
Angel
Drukk tőlem is megy,vagy ezért,vagy azért
!
Junko
Azért én jobban örülnék,ha pocaknövesztgetéssel töltenéd az idődet
...persze a virágok ebbe is beleférnek
!
Julcsi
Az összeférhetetlenségi vizsgálat:
"Postcoitalis teszt:
A nemi aktus után 6-12 órával mintát vesznek a méhnyakat boritó nyákból. Ha ebben nem találnak élő, mozgó spermiumokat, akkor:
Vagy immunológiai összeférhetetlenség van a párnál (azaz a nő immunrendszere "megvédi" a szervezetet az általa tévesen károsnak itélt spermiumotól, és elpusztitja azokat)
Vagy valamilyen súlyos nőgyógyászati fertőzés van a méhnyak területén.
Néhány perces, nem kellemetlen vizsgálat."
Tsók,Anyapoc