Nahááát! Hazajövök egy hét után és nincs egy olvasatlan oldal telehozzászólva!!! Hát nem kopott le a lakk a körmötökről!
ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ: Nagggyon jól sikerült a telelésünk. Gyönyörű napsütéses idő volt szombatig, akkor ért oda ez a hóesés. Mindenkinek tudom javasolni a + 2 személy szervezését a síeléshez. Így jól kitombolhattuk magunkat a sípályán, csak úgy lobogott a sapkám!!! Ezalatt (a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban) Nórika a másik párossal járta az erdőt és hatalmasakat szunyált. Ebéd előtt 2 órát és ebéd után is 2 órát. Nem semmi, a jó hegyi levegő megtette hatását. Egyébként nem is gondoltam volna, hogy Bogyó ilyen simulékony lesz. Persze az ő napirendjét követtük, de azért mégiscsak itt enni, ott enni, itt aludni, ott aludni, szóval nagy volt a nyüzsi, de remekül bírta.
Arra hamar rá kellett jönnünk, hogy én kellek az altatáshoz, pedig anyukám itthon mindig gond nélkül altatta. Egyik este, amikor anyukámék nem akartak jönni vacsizni, otthon hidegtálaztak a szálláson, ő is otthon maradt, mi meg a szemközti étterembe mentünk. Kajarendelés után jött a telefon, hogy nagyon sír és nem nyugszik meg. Úgyhogy rohantam haza, csúcsot javítottam 100-on. Gyors szopi, altatás, rohanás vissza, de nem hűlt ki a leves! Na ez elég izgi volt. Szóval szuperjól éreztük magunkat!
Nagyon örülök, hogy végre beszámolhatok arról, hogy az én lusta lányom átfordult hasáról hátára, végtére mindjárt 7 hónapos. Jobb lesz, ha belehúz. Foga sincs még. Ezt viszont nem bánom.
Mára viszont lebetegedett szegénykém, tegnapi nap is kész horror volt, azt gondoltam, hogy egy hét alatt jól megszokta, hogy 4 ember ugrál körülötte. Egész nap vele kellett foglalkozni, annyi időm volt csak, hogy kivegyem meg betegyem a mosásokat. Ma ez még fokozódott, hajnali 5-kor kelt nyüszizve, sírt egész reggel. Aztán a hasamon aludt egy órát. Amikor felkelt, nagyon forró volt, popiban 39.4 volt a láza! Gyors kúp, drnő ki tudott jönni. Azt mondja tiszta a tüdeje, nem jön a foga, vmi vírus lehet. Kúp mellé Nurofen oldatot kell kapjon. Viszont jól ebédelt, most meg elaludt. Remélem, a du. könnyebb lesz nekije és persze nekem is!
Többi kis betegnek is jobbulást!
Floci,
Mindig van Nálad ruhamazsola, vagy csak most hétfő, kedd?
Jó hosszú lettem, lőjetek le!
Na még egy fotó Téltündérről és egy közös felvonós.