Szilvi
NAGYON HÁLÁS VAGYOK! Nem is tudom ezt hogy fogom tudni meghálálni. Gina egyre jobban van, de nem szívesen megy ki, mozogni is ha kell, csak akkor. Ez tegnap volt, ma hajnal 4-kor jelezte, hogy wc-nije kell, visszajött, aztán 6-kor végleg kiment. Jól van, de a kedve nem teljesen az igazi, lehet, hogy tegnap sokkot kapott.
Nem akartok ma úszni menni? Ha igen, odaadjuk a bérletet!
Laga
Te Teusnak mindent főzől? Nem semmi volt ez a kimerítő bölcsi/ovi dolog! És olyan jól összefoglaltad a szempontokat! Lassan nekünk is aktuális lesz a bölcsi helyfoglalás.
Cory
Hogy vagytok? Felkészültél a nagy napra?
Cas
Már ezer éves, de talán aktuális még. Az Auchanba is csomó zöld színű cucc van! Kori kapott is szülinapjára egy rugit, és egy nadrág felső együttest, mindkettő zöld!
Kórházas mizéria nem semmi ez a magyar egészségügy! A Madarászba a HP-os beutalóval fogadtak, vagy a beutalóra nem volt ráírva? Kinek és hogy jutott eszébe a Madarász kórház? Én még annyira nem vagyok jártas ezekbe a gyerek kórházakba, bár nem is szeretnék! Ha megnyugtat, akkor a kötözéshez hozzá fog szokni! Korinak a cicijét már 2 hónapja kötözzük, és már emeli a kezét, hogy körbe tudjuk tekerni a fáslit rajta.
Egy tanulsága van a betegségről azért. Tudod Kori elvette a kekszet, amit ettél és mondtad, hogy nem vagytok betegek, erre este tessék, szóval az ilyen dolgokkal csínján kell bánni, mert ez a bacik egy/több gonosz lappangó rosszakarók!
Mi az a bioptron lámpa?
Mucus
Pelusban sok különbség van, nem csak minta. Pl.: láb közötti szélesség, betét vastagság, hátul gumírozott vagy nem.
Hmmc
Sáraának a gyógyszer kiütései elmúltak?
Nem haragszol a 15% miatt? Ha megyek újra 21%-ért közzé teszem! Köszi a megértést és bocsi!
Ginának kisebb belső vérzése van és a tüdején egy ödéma.
Szilvi
Tényleg nincs kép, ahogy Kinga eteti a Hugit? DE most már van, nagyon aranyosak! Minta testvérek az én szememben a két lány!
Enikő tudom, hogy titokban Te is (mint Kori) szoktad olvasni a netet, ezért légyszi anyád tejeszacsijait kíméld meg, mert megvonás lesz belőle!
Kriszti
Ha már most ilyen ritkán kukkantasz ide be, akkor mi lesz két gyerek mellett? Pedig azt ígérted, hogy tavasszal majd jössz ide fel hozzánk talira is!
Boglárka
Fanni beteg lett, vagy csak két hányás volt?
Tudomásom szerint minden 2005-ben született babások kaptak, akik a dm bababónos6kuponos dolgot igényelték!
Ilba
Szóval bővebben, nem büszkélkedek, de már írtam a panaszkönyve Corába (nem is egyszer), Auchanba, Metroba, DM-be csak emailen. Ez utóbbira bakfity választ se kaptam. A Corába kicsit úgy érzem, hogy használt az észrevételem, Auchan 4 fal többet ér!
Beni nagyon édes, és nagyon szalad is idő! Ilyenkor érzem azt, hogy tényleg mennyire lehet vágyni egy újszülöttre megint, de hol van az még nálunk????
Viki
Én nem is jártam olyan versenyeztető oviba, amiről itt írtak a lányok és mégis mi lett belőlem. De ez sajnos fakadhat a neveltetésemből, 2 tesóm néhányszor többször simán megkapott ezt-azt én nem! Talán ezért vagyok ilyen "harcos".