Sziasztok!
Tök jól kezd benépesedni ez a topik!
Helyes, csak így tovább, és remélem, hogy abban a bizonyos táblában hamarosan mindenhol kis szívecske, vagy szivecskék fognak dobogni
Kiscsillag,
nekem a Jahn Ferenc kórházban lesz, és a "hagyományos" nőgyógyászom fogja csinálni, aki a BMC-be irányított, és akinél szándékozom majd szülni
Kicsit félek ugyan, de nem lehet rosszabb, mint az elmúlt 2 nap...
Miért lehet, hogy nem csinálják meg az inszemet? Baj van? Megosztod velünk?
Saci,
még nem múlt el, de már csökkent a dolog, bár ma a "méh-tekeréses" fájdalom elmúlt, de jött helyette a kismanó, aki alulról egy bazi nagy karddal szurkál... ez sem jobb, de remélem a "Niagara" alapását jósolja.
Zuzmó drága!
Hol vagy? Remélem nincs baj, hogy nem jelentkezel, és csak Papamacival vagy elfoglalva!
Szuszi,
igen a szivecske babócát jelent!
Az első konzival mi is így jártunk, kb. 3,5 órát vártunk Apával, és csak nekem kellett bemennem, és szerintem sem volt több 5 percnél - bár lehet, hogy 10 is volt, de az előttem lévők meg 15-20 perceket is bent töltöttek, igaz vizsgálattal együtt, úgyhogy ott sem lehetett több a beszélgetés. Igazából ennyi orvossal sajna csak így lehet, mert, ha mindenkive fél órákat beszélgetnének, akkor az amúgy is hosszú várakozási idő egész napossá duzzadna. Több doki kellene, nagyobb váró, hogy sehol ne kelljen állva várni.
Bár én szeretek ezek ellenére is oda járni, valamiért, és remélem, hogy nem fogok sokat járni oda, és egyből összejön a várva-várt kisbaba!
Amúgy mostanában vettem észre magamon - most hogy nem dolgozom két napja
- hogy egyre többet foglalkoztat a téma. Igazából régen csak úgy volt,hogy elképzeltem, hogy terhes leszek, és ott a kisbaba. De ahogy öregszem, egyre tovább vezetem a történetet, az álmot, és már kisgyerekként nevelem is - viszem állatkertbe, megyünk kirándulni, tanítom az életre Apával együtt...
Remélem, hogy ez nem csak egy álom marad, mert akkor belepusztulok, úgyhogy elhatároztam, hogy kűzdeni fogok, és nagyon-nagyon akarni fogom, hogy tényleg megvalósulhasson ez az álom
Hű, szófosás... bocsánat