sziasztok lányok és édes kisfiaik
Delfinke
én is sajnálom, hogy nem jön össze nekünk a hét, de annyira rég láttam anyukámat, úgy örülök, hogy jön, hogy madarat lehetne velem fogatni. egy kicsit kifújom magamat, mert hát, én nem igazán tudok elszakadni a családomtól. tegnap egy kicsit sétálni akartam a havazásban, de csak a gyerekkel indulhattam, mert apa sztájkolt. szörnyű képzeljétek hisztizik a lányunk és apa egyáltalán nem bírja. bezzeg nekem 24 órán keresztül bírnom kell a hisztit két oldalról, mert ugye rákezd a lányunk, aztán apa, majd újra a lányunk és így tovább....
hogy mikortól dolgozni, hát már holnap is elindulnék, ha lenne hova, de nagyon nehéz, nagyon nehéz.... főként, ha itt szeretnék kőbányán dolgozni, vagy a szomszéd kerületekben. és ugye nagy álmaim is vannak, úgy mint végre megtanulni gyakorlatban a szakmámat (könyvelés) vagy normális időbeosztásban dolgozni, mindenre legyen időm, családra és munkára egyaránt. beosztani az időmet.
Delfinke ha nem találkoznánk a kisfiad születésnapjáig:
Kicsi szívünk jó nagy szánk boldog első születésnapot kíván. Isten éltessen nagyon sokáig Marci. Drága anyukádnak sok szeretettel háláld meg a sok jót, türelmet, kedvességet amivel elhalmoz téged, és ugye világra hozott, légy jó gyerkőce és okoz neki nagyon sok örömöt.
Az apukádnak pedig:
Kedves apuka úgy lehetsz még jobb apa, ha a kisfiad édesanyját nagyon szereted. (ezt egy gyerek fogalmazta meg)
Ildikó fogadd jókívánságainkat közelgő névnapod alkalmából. Isten éltessen nagyon sokáig.
Kriszta és Dorka