Sziasztok!
Melcsi
Köszönöm, hogy benéztél ide, nagyon jólesik, hogy nem felejtettelek el.
Ígérem, nemsokára én is "ellátogatok" Hozzátok.
A kicsi Emeséhez szívből gratulálok,nagyon jó olvasni, hogy milyen boldog vagy
júniusi projekthez nagyon szorítok, és én is bízom benne, hogy talán egyszerre leszünk kismamik
Második!
Köszi a drukkot, szinte érzem, hogy ennyi ember jókívánságának misztikus ereje kell, hogy legyen
Örülök, hogy megosztottad velünk a gyermekorvosi élményt, jó érzés, hogy bátran vihetjük a Picurkáinkat is.
Erzsi!
Kitartás, vigyázz nagyon Magatokra!
Nekem is volt 7,6 vércukor eredményem Melissával, a védőnő jól rám is ijesztett, én meg zokogtam, hogy 12 hétig "éheznem" kell
( imádtam az édességeket sajnos, és a szénhidrátokat sem vetettem meg, meg is lett az eredménye
aztán végül nem kellett diétáznom, mert a dokim csináltatott VC profilt, ami teljesen normális értéket adott, pedig az utolsó méréseknél úgy felbátorodtam, hogy "becsokiztam" előtte
Jankica!
EZ AZ, bravó, így tovább!
Ugye megmondtam, hogy menni fog, klassz csaj vagy!
Amiről nem írtál: Janka mit szól a kishúgához?
Lilus hányszor ébred éjszaka?
Felépültél már, nincsenek fájdalmaid?
Köszönöm kérdésedet, és büszkén jelentem:
tornaprojekt dübörög ezerrel!
Nem járok sehova ( annyi időm nincs ),itthon edzek a fitness DVD-videokazetta arzenálomra,
(szenvedélyes gyűjtő vagyok, nincs olyan a magyar piacon, ami nekem ne lenne meg) ezért mindig az aktuális hangulatom alapján választok.
Béres Alexandra a kedvencem, Õ emberileg is szimpatikus, de Rubint Réka gyakorlatai is nagyon jót tesznek nekem.
ezenkívül van egy ellipszis gépünk, ezt nyúzzuk a párommal minden másnap, és nagyon vágyom egy futógépre is...
az edzéseimet infraszaunával kombinálom, ez utóbbit a párom a vetélés után szereltette be, hogy a kedvemben járjon, mert nagyon magam alatt voltam, és elég fázós is vagyok, télen nagyon jólesett melegedni benne, ha átfagytam...és a hangulatomon is sokat javított, hajlamos vagyok téli depire
hát így állunk...eljutottam arra a szintre, hogy ha kihagyok egy napot torna nélkül, iszonyú lelkiismeret furdalásom van
és az is hajtóerő, hogy feszesebbek az idomaim, a csípőm is keskenyebb lett...de még kell az a három hónap, hogy igazán jól érezzem magam.
egyébként az egyik szomszéd néni jegyezte meg a múltkor, hogy nagyon kisimult vagyok, tele energiával.
Mikor tavaly azt a szegény kisbabát vártam, nagyon ki voltak apadva az energiaraktáraim, rossz passzban voltam testileg-lelkileg...
talán az is hozzájárult a tragédiához, ki tudja...
Gina!
Kérlek, írj pár sort, NAGYON hiányzol!
Sheila