Sziasztok!
Hát hazajöttünk végre.
Nyomok egy kis születés-történetet elsőre, holnap visszaolvasok, most baromi fáradt vagyok, és Eszterke végre beájult
Eszterke 2006 Március 02-án 11:31-kor programozott császárral megszületett
Képeket láthattok a kep.tar.hu/kzsuzsa képtárban
A férjem benn volt a császárnál és ez hihetetlen sok erőt adott nekem, holott nem volt egy egyszerű menet a műtét..
Február 23.-án csütörtökön délelőtt felébredtem, és egész nap görcsöltem mint állat.
Nem sok rendszert találtam benne, tehát nem periodikusan jöttek, de egész nap folyamatosan görcsöltem.
Délután mentünk a klinikára előadásra, ami után volt szülőszoba-látogatás is. ha már ott voltam, mondtam, hogy valaki vizsgáljon már meg, mert ez van, ami.
Ennek az lett a vége, hogy 2 órát lógtam a CTG-n a szülőszobán. Középerős, folyamatos de tök rendszertelen fájásokat mutatott a gép. 2 óra után azt mondták, hogy háááát szerintük ebből nem lesz semmi, de tekintettel a myoma-műtétemre meg minden, felvesznek a terhesosztályra, majd holnap meglátjuk, mi lesz belőle. Majd még további 1 órára vissza szülőszoba, CTG. Közben egy másik kismama megszült a szomszéd szülőszobában (a klinikán 6 db 1 személyes szülőszoba van, minden 2 összenyitva egy közös fürdőszobán keresztül). Szóval végül abbamaradt a történet és felhajtottak a kórterembe, ez volt este 10 körül valamikor.
Hétvégére hazaengedtek, de vasárnap délután vissza kellett mennem, abban egyezett ki végül a dokim és az osztályvezető, aki nélkül levegőt sem lehet venni a klinikán, hogy ha csütörtökig megindul, akkor szülünk, ha nem, akkor csütörtökön 02-án programcsászár 39 hétre.
Hát Eszterkének esze ágában sem volt kimászni, az utolsó pillanatig bugizott mint állat és a jóslófájásaimnak nyoma sem volt a maradék pár napban, vígan elvoltunk odabenn.
Csütörtök hajnalban a szokásos beöntés, borotválás, infúzió bekötés, aztán nyomás szülőszobás császár-műtő. Ott betekerték a lábszáramat gumis fáslival trombózis elkerülése végett, beadták a spináris érzéstelenítést, 11.31 perckor pedig Eszterke már a szülésznő karjaiban szupermenezett hangosan reklamálva.
Tejem alakulgat, már egész sok van, viszont a kislányom egy beépített porszívóval ellátott zabagép, 2 nap alatt véresre szívta a mellemet, vmelyik nap fejés közben már felszakadt a seb is és ki kellett hajítanom amit lefejtem, mert vér folyt a tejbe..
Úgyhogy most Bepantenezzük a cicimet és szopi-szünet van. Most fejek és pótolok ha kell. Szerencsére tegnap óta kezd nagyon beindulni a tejem, úgyhogy ma már csak 1x kellett tápszert kapjon a pici
Puszi mindenkinek:
Zsuzsa és Eszterke