Sziasztok!
Babus,
jobbulást, szomorú, hogy mindig visszatér valami, nem próbálod erősíteni az immunredszerét valamivel? Nem semmi súlya van már, én majd a jövő héten viszem mázsálásra, remélem hízott végre!!!!
Eveka,
hát igen, mi is gyalog sétálunk már, és tényleg nem vicces amikor ő mindig az ellenkező irányba akar menni, és minden sz@rt felszed a döldről és 10 méter fél óra alatt tudsz megtenni!
A másik szokása, hogy nem is akar beülni a kocsiba, feszít és kicsúszik, szóval utálja már, csak néha, ha nagyon fáradt vagy ha lekenyerezem egy kis keksszel akkor ül bele.
Hol vásároltál az Árkádban, én is megyek ha hazamegyünk, mert minden vékonyabb sapit kinőtt a nagyfejűnk!
MEg a cipőjébe is már csak a harisnya vagy a vékony zokni fér bele, szóval cipőt is venni kell neki. Tényleg, ki mekkorát hord már? Mi szerintem most 21-est fogunk már venni!
ANdi,
itt is szép idő van, gyorsan ágyneműt mostam és kint szárad minden, mert úgy más az illata! Gratula az új kocsihoz, használjátok sokat! A rezsi pedig mindenhol sok, mi meg most két helyen is lakunk, éa awhol sem lehet teljesen kikapcsolni a fűést, mert akkor elfagynak a vezetékek, na meg ha megyünk akkor napok alatt fűt vissza.
Képzeljétek, ma MArci vsz. túlette magát, (1 üveg kaja+2db csokipuding) mert ebéd után fél órával, miközben "kitrágyáztam" egyszercsak "visszaadta" az összes kaját, majd szólt hogy éhes, de most csak tápot adtam neki és bealudt, remélem nem lesz beteg, bár semmi nyoma.
Apánk ma 30 éves, így ma ünnepi vacsit csinálok neki, meg sütni is akarok valami fincsit, gyorsan neki is ülök a Váncza könyvnek, mert nem leszek kész! Tegnap titokban vettem neki 30 gyertyát, hát kíváncsi vagoyk mit fog hozzá szólni. Az ajándékot közösben kapja a szülőkkel, de nem írom ide, hátha beleolvas, majd szombaton kapja meg otthon!
Szép napot!
Már várom a keddet, akkor eddig, Juc, Fanka, Flames, Timka, meg mi? Többiek???
tamesz