Új privát üzeneted érkezett!

Lillaadri, Andry, milyen tesófellépőtök van? És honnan lehet tudni, hogy kompatibilis-e a babakocsival? Nekünk is lehet, hogy szükségünk lesz rá.
ljucus

Sziasztok!
Javítsatok ki, ha nem jól tudom: a kórházban a CTG-t a szülőszobás részlegen csinálják, nem? Vagy a rendelőintézetben is? Holnap megyek elsőre a kórházba és a dokit elfelejtettem megkérdezni, hogy hova is...
Köszi!!!!
Réka (36+1)
sampa

Sziasztok!

Húúú milyen forgalom lett itt! Kép Kicsit ugyan késve, de köszönöm a névnapikat!

Bence már fennt is van, majd legközelebb írok többet!

Szép napot mindenkinek

Anide

Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!

A CTG-t a szülőszobás részlegen a szülésznők végzik!

Ildi (Márton, 4 hónap)
Vendég

Sziasztok,
Ljucus, nekünk Litaf fellépőnk van, amit megnézhetsz a www. litaf.com címen.Ez azt hiszem, hogy jó mindegyik kocsihoz.
andry

Szia Ljucus!
Nekünk Babyboard fellépőnk van!A Megatoys-ban vettük,most akciós 16e. helyett 10e. volt!
Szerintem ez is jó a legtöbb kocsihoz!:-)
Litaf is nagyon szuper,az annyiból jobb,h. lehet rajta ültetni is a gyerköcöt!:-)

puszi Mindenkinek!
adriék
lillaadri

A vizesedéshez szeretnék néhány szót szólni: Nagyon jó a csalántea és a zsurlótea, mézzel, citrommal ízesítve. A petrezsemmel csak csínján, mert sokak szerint bőséges fogyasztása esetén kontrakciókat is csinálhat. Azok lesznek gyakrabban ödémások, aki a menstruációt megelőző napokban a hormonális változásokra vízvisszatartással reagálnak. Ha az ödéma nem jár magas vérnyomással, fehérjevizeléssel, akkor azért nem akkora a baj :-)
Még egy módszert ír a Bába válaszol, és a napokban próbálta ki egy bába ezt a módszert: sikálj meg egy adag krumplit, hajában főzd meg és héjastul edd meg.
Valóban jó a friss ananász is. Érdemes megpróbálni, nem annyira rémes és egyáltalán nem káros. A téli "friss" zöldségek valóban tele vannak mindenféle ezekkel-azokkal, azonkívül a mi vidékünkön ezek télen nem teremnek meg és úgy vagyunk kitalálva, hogy ezekj nélkül szoktuk túlélni a hideg időszakot:-))
Jó pocakosodást kívánok: Rita
nováky_rita

Andry!

Egy kéréds:
Hol vettétek a Litaf fellépőt?

Köszi
Andrea

KépKép
Áron

S Ildikó, Andry Kép
Ebben a hónapban, ciklusban lesz az inszem. Kép Most vasárnap megjött a miku, holnaptól kell egy gyógyszert szednem 5 napon át és 13-án megnézik UH-val a tüszöcskéket, ha minden jól megy még azon a héten meglesz a dolog! Kép Juuuj, nagyon izgulok!!! Kép

Ljucus Kép
Köszi!

Bdina Kép
Ez szuper!! Nagyon bízunk mi is a sikerben!! Kép

Murphy Kép
Ez csodás!! Nagy nagy gratula neked! Remélem azért nálunk az első már sikerrel jár!! Kép Képzeld én is október 5-én születtem. Kép Az nagyon jó dátum! Kép Együtt ünnepelünk akkor mindig!! Kép

Alíz Kép
A Gozár doki miért nem csinál UH-t? Ezt én még mindig nem értem!! Kép

Anide Kép
Gyönyörű a kisfiad és milyen nagyfiú! És a Bence nagyon szép név! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,
Kiscsillag, szorítok nagyon.

Áron, a fellépőt mi úgy kaptik ajándékba, Londonból, de a Corában láttam, 20 ezer felett van az ára.
Üdv
Andi
andry

Sziasztok!!!!

Reggel fél nyolc óta olvaslak vissza Benneteket...nem semmi micsoda élet van itt....TAVASZI ZSONGÁS!!!Kép
Nem voltam két hétig, egyrészt pihentünk a Mátrában egy kicsit, másrészt meg gyakoroltamKép múlt héten két hat hónapos ikercsajszit pesztráltam. Hatalmas élmény volt!!!
Üdv, az új Pocakosoknak, és a régieknek, meg a babásoknak is, Kiscsillag szorítok Neked!!!

19+3!!! Nem hiszem el, hogy lassan a felénél tartunk! Szerda óta nincs rosszullétKépKépKép
és amire annyira vártam....érzem a Manót! Szombat óta egyértelműenKépKépKépKépKépKépKépKép

Igaz, hogy hó alatt van minden, de hétágra süt a nap...nemsokára itt a TAVASZ!!!!

zsu

Kép
zsu11

Kiscsillag!!

Az a lényeg, hogy minden napra egy doki van beosztva az ultrahangra. A Gozár doki azért csinál ritkán uh- ot, mert ő inkább műt. Sokszor egész nap ott van. Aki meg uh- os, az nem műt. Érted?????? Persze ő is ért hozzá, csak gondolom ilyen a rendszer ott a kórházban.

Mindenkinek üdv: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Miért nem jön már a tavasz. Végre elszáradt a latyak a játszótéren, most jöhet az újabb.
Ma megyünk megin túszni, és merülni is fogunk!!!
T (Bene, 6 hó)

mtunde

Kiscsillag!

Tudtam én, hogy jó dátum az október 5.
Remélem sikerrel jártok mindjárt az elsőnél, de ne keseredj el, ha nem. Gozár dokiban pedig megbízhatsz, ezt tapasztalatból mondom.

S ildikó!

Martinik kimerítő választ adott az oltási rendszerrel kapcsolatban, köszönjük.
murphy

Murphy!

Valóban kimerítő választ kaptunk az oltással kapcsolatbanKép
Szerencsére az eddigi oltásokat jól viseltük, a 3 hónapos után kicsit begyulladt a szúrás helye, de szorgalmasan borogattam. Holnap megyünk a 4 hónapos oltásra, remélem most sem lesz gond.
Hogy boldogulsz az ikrekkel. A Spektrumon van ill. inkább volt egy sorozat, azt hiszem a címe: Ikrek - öröm és küzdelem. Mindig nagy csodálattal néztem, hogy boldogulnak két ill. három aprósággal. Gondolom Neked sem volt egyszerű az elején!

Kiscsillag! Szerintem itt mindenki egy emberként izgul veled azért, hogy sikeres legyen az inszemináció!

Ildikó (Márton, 4 hónap)
Vendég

Kiscsillag! Hajrá!!
Ikres film.. hát számomra azért horror. A párom már nem engedi nézni, mert utána kisebb pánikroham tör ki rajtam, pedig elég optimistán szoktam figyelni a világotKép
Ja, és remélem mindenki örül neki, megkaptam a szopipárnát..Kép Gondolom mindekit lázba hozott az infómKép
Homokozós-kacsásKép
Szép napsütéses napot!
Satuk
(29 pontosan ma!- szopipárnával..Kép)

satuk

Satuk!!

Na, milyen a szopipárna??
Lemaradtam valamiről?? Milyen infód hozott lázba minket???

Tényleg jöhetne már a jóidő. Ebbe a locs- pocs időbe az utcára sincs kedvem kimenni (ki sem mentem! :-) )

Remélem, mindenki jól van!?

Dóri(24+4)

Kép
nagydora

Az infó?!Hát a szopipárna..Kép Kicsit elszegényedtek a hétköznapjaim.. Bárcsak tavasz lenneKép

satuk

Sziasztok!

Satuk: már én is a tavaszt várom Kép Ha így megy tovább, még hóban fog a baba megszületni ;) Szopipárnához gratula, megvan a zsákmány Kép.

Kiscsillag, mennek a drukkok!!!!!!!!!!

Finiselők?

Réka (36+2)
sampa

Sziasztok!

S ildikó, Satuk!

Még tavaly nyáron néztem végig az ikres film minden részét a Spektrumon és nem kaptam röhögőgörcsöt....
Aztán elolvastam dr. Métneki Júlia: Ikrek könyve című könyvét és úrrá lett rajtam a kétségbeesés.
Ezek után megszülettek a fiúk és ahogyan teltek-múltak a napok a kétségbeesést felváltotta a bizakodás, a napi rutin kialakulása. Röhögőgörcsöt azért még mindig nem kapok, de most már sokkal könnyebb.

Jó pihenést mindenkinek!
murphy

Sziasztok!

Anyukák, van tuti listátok, hogy mit érdemes vinni a kórházba? Már nagyjából összepakoltam, de hátha lenne valami ötletetek, ami nekem nem jut eszembe.

Nem tudom ti hogy voltatok a mai nappal (a frontra gondolok), nem viselt meg benneteket?
Nekem eléggé szúrkált a hasam, eddig csak menstruációhoz hasonlítható volt, de ma inkább kötőtűs Kép (Ezért volt most este a gyors pakolás, hátha előbb szülünk)

Remélem a kislánykám kicsit még kibírja, fejlődgessen csak a pocakban...

Jó éjt mindenkinek!

Dina (37.hét)

bdina

Kedves Lányok! Kép
Olyan aranyosak vagytok!! Kép Köszönöm szépen mindenkinek!! Tényleg nagyon, de nagyon sokat segít ha drukkoltok!!
Képzeljétek ma hivatalosan is elindult az inszem. Ma kezdtem el a gyógyszer szedését. Kép Inenntől felgyorsulnak az események! Kép

Satuk Kép
Gratula a szopipárnához! Kép Ez szuper, hogy végre sikerült. És tetszik?

Dóri Kép
Értem most már nagyából. Ott az a sok kismama az UH elött és mind arra vár, hogy megcsinálják nekik az UH-t, de mindenkinek ugye nem tudja a saját orvosa csinálni, hanem az csinálja aki éppen ott van. És Gozár doki meg nem nagyon szokott oda beosztva lenni. Most már így értem. Remélem jól. Kép

Sampa Kép
Köszönöm! Kép Kisfiú vagy kislány lakik a pocakodban?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!!!

Ma 17.30- tól van szülőszobalátogatás!!!!!!!!!!

Dóri

Kép
nagydora

Kép

Sziasztok,

ime Panni egy hetes sztárfotója. 2szer is ásitott a viszgálat közben, nagyon helyes volt. Kép

még csak a 24+4ben járunk, de már nagyon erősen rugdos. A doki szerint nagyon aktív baba lesz.

Dóra, mi majdnem egyformán vagyunk, mikor mész vércukor-tesztre? Nekem a héten lesz valamikor.

üdv,
Jube

Kép

Kép
jube

Satuk,

hogy a kisfiad 4Ds "egyértelműen-kisfiú-képének" ellensúlyt adjunk, ime a kislányunk, amint büszkén mutogatja, hogy neki nincsen... Kép Kép

Kép

Kép

Kép
jube

Jube!
Jaj,nagyon aranyos a csajszitok!
Remélem,az enyém is ilyen helyes! Körülbelül egy idős terhesek vagyunk,én is a 24+4 -ben járok,és nekem is nagyon aktívan mocorog.Egyre erősödnek a mozdulatai.
Nekm 24.-én lesz a vércukor vérvétel,úgy tűnik Te előbb túl leszel rajta.
Dóri!
Te jól vagy? Mostanában kicsit eltűntél.

Adri! Küldtem mailt!

Mindenkinek szép napot!
Hideg van ugyan,de legalább süt a nap!
Eszti(24+4)

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Eszti,

köszi-köszi a bókokat! Kép jó esélyünk van akkor, hogy összefussunk a kórházban június végén.

csütörtökön megyek vércukrot nézni, sajnos és nem a zsömle tej kombinációt kapom, hanem valami cukros löttyöt... nagy kár... lesz egy ÉS két órával később is vérvétel, ott töltöm a délelőttöt...

elszámoltam, nekem nem 24+4, csak 24+3.

megnéztem az angel care légzésfigyelőket, nagyon sokba kerülnek. Kép van valakinek tippje, hol a legolcsóbb?

köszi,
Jube 24+3! Kép

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Jube gratula a képekhez. nagyon aranyosKép és itt is egyértelmű a helyzetKép Egyre biztosabb vagyok benne, hogy mi is el fogunk menni 4D-re. Mikor érdemes? Nekünk ez a 20.hetünk. Én valamikor 25 és 30 között gondoltam.

Úgy tudom légzésfigyelőt kölcsönözni is lehet, nem?

Gyönyörűen süt a NAP!!!!!!!!!!!Kép))))))))

Zsu (19+4)

Kép
zsu11

Jube!
Te mikorra vagy kiírva? Én júni.23.-ra.
Hát van rá némi esély,hogy összefussunk!
Miért cukros lötyit kapsz? Én ugyan utálom a tejet,de talán még mindíg jobb mint a cukros víz.
Illetve,én úgy tudtam csak 1 órát kell várni a két vérvétel között.
Így tényleg rámegy az egész délelőtt.
Kitartás!
Eszti

Kép
Kép
mano4

légzésfigyelő:
Mi a neten vettünk használtat. Érdemes, mert féláron is megkaphatod.
babaapro, babaszoba, ilyen helyeken
amúgy nagyon drága

kórházas cucc:
háló3ing (de a kórházast használdd inkább, minden napra van új)
zokni
tena hálós bugyik betét (de ez is van kórházi, az jobb, mert szellőzik is)
hazajövős ruha (még terhes méret Kép
Esetleg haskötő, de ezért sokan megvetnek...
zsebkendő, wc papír
kés, villa, kanál, bögre
mellszívó, melltartó, betét melltartóba csöpögés ellen
babának hazajövő ruha (ezt apa is behozhatja később, ha rá mered bízni Kép)
sok ásványvíz, fényképezőgép
papucs
törlököző
tisztálkodócsomag
olvasnivaló esetleg... bár nem lesz rá erőd

Kihagytam valamit?
Te úgyis ott leszel, az a lényeg, a többit megbeviszik utánad Kép
T (bene 6 hó és itt visít Kép)
És nem tetszett neki a víz alá menetel az úszáson. Nagyon nem... Kép

mtunde

Sziasztok!!
Itt vagyok, megvagyok!
Képzeljétek, Apuci tegnap érezte először, hogy megrugta a gyermeke! Máskor is rugta már, csak nem érezte! :-)
Én 3 hét múlva megyek csak cukor izére a tejes- zsömlés variációra!

Hál' Istennek, nálunk minden a legnagyobb renben van! Csak már úúúúúúúúúúgy unom a telet!!

Jön ma veleki szülőszoba látogatásra?? Még mi sem biztos, h megyünk, rá kell beszélnem a férjemet! :-)

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Zsu,

en azt hallottam, a 20-25. hét közt a legjobb a 4D, mert még nem túl nagy, de már mindene megvan, ugyhogy a fotókon akkor a legjobban látható.

Lehet kölcsönözni légzésfigyelőt, de kérdés, hogy meddig van rá szükség. az havonta kb. 3000 forint, és ha kell egy évig, (kismamák, kell?) akkor az már drágább, mintha megvennéd. És esetlega többi tesó is használhatja, plusz unokatesók.

A neten a használtaktól meg azért félek, mert ha elromlik, nincsen ki garanciát vállaljon érte... de lehet, hogy az lesz, majd meglátom.

Nem tudom, miért nem tejet zsömlét kapok, azt még szeretem is. Kép

Eszti,
én júni 24re. Kép egy nap a difi.

Nagy élmény,amikor az Apukák érzik, hogy rugdal a gyerkőc. Kép Az én párom mindig buzdítja, hogy minél nagyobbat rugjon... annyira nem örülök neki.. Kép

mi az áprilisi sorozatra megyünk a kórházba, hatha akkor már nem sötétedik hamar, no meg nincs is hideg...

Kép

Kép
jube

Lányok!
én is voltam cukros vizes terhelésesen. Kép Szörnyű volt az lötty. Ráadásul nekem nincs vénám és a terheléses elött két negatív (sima) cukor kellett. Szóval a karom a végér nem tudtam kinyujtani. Kép Ráadásul nekem nem lett jó az eredmény. 1 órával lötyi ivás után 12 és két órával meg 9 (pedig ekkor már 6 alá kellett volna mennie.) Szóval magas. Kép A doki mondta nem jó. Kaptam is gyógyszer a neve Adimet, most ezt kell szednem 3x1 tablettát a terhesség 7-8. hetéig minimum. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, neked nem mondták, miért kapnak a szerencsések zsömlét és tejet, mi meg ezt a cukros löttyöt?

engem is 2szer szúrnak a lötyi után, vagyis összesen 3szor. Kép

Kép

Kép
jube

Jude Kép
Nem, nem tudom. Én akkor még nem is hallottam a zsömlésről. Kép De vigyél egy fél citromot IGAZIT, azt bele lehet csavarni és akkor olyan, mint a limonádé. Na, nem teljesen, de jobb szerintem. Kép Mikor mész??

*

Kép
Kép
kiscsillag

csütörtökön fél8ra

köszi a tippet, viszek citromot!

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
A cukorlötyire tényleg vigyetek friss citromot, sokkal könnyebb meginni, és szerintem is egy édes limonádéra hasonlít az íze.

Tünde! Miért vetnek meg a haskötőért?

Kiscsillag! Kislányra tippelt a doki Kép

Lillaadri, Andry, miújság?

Szép napot!

Réka (36+3)
sampa

Sziasztok Lányok!

Én Szabó dokinál fogok szülni júl. 16. körül. Most találtam ezt a fórumot és próbálom visszaolvasni, de annyi a hozzászólás, hogy ez esélytelen. Van valaki, aki a SZabónál szül(t), vagy esetleg hasonló időpontra van kiírva.

Előre is köszi,
Ági (21+2)
agi_76

Szia Réka, köszi jól vagyok, és olvaslak benneteket, de most nem nagyon tudok hozzászólni, csak olvasom, hogy mi történik veletek.Kicsit eszembe jutnak a pocakos hónapjaim.Az első babamozgás, ultrahang...stb.

Anide,Adri, Tünde, Eszti hol vagytok?Teljesen kicserélődött a társaság.
Andi
andry

Sziasztok!
Először is: JUBE! Nagyon édes a kislányod.. mutattam a páromnak, hogy így néz ki egy kislány 4D, de mondta, hogy nem lát semmit- még szerencse, mert akkor kisfiú lenne, ugye. Nagyon aranyos az ásítás.. hihetetlen, hogy már ilyeneket is lehet látni.
Én egész nap nem voltam itthon, mert a szomszédban ütvefúróztak.Kép Elmenekültem, tanítványt lemondtam... holnap meg taníhatok ezerrel, remélem szomszéd befelyezte, mert ha nem.. akkor kemény leszekKép
A szopipárna naggyon jó, imádom, és édes a sárga színével, és a homokozós-kacsás figurákkalKép
Dóra! MI volt a szülőszobán? Nem tudom, hgoy valamikor el tudok-e menni, de érdekelne.. Elmeséled? Köszi!!
Remélem a holnapot túlélem, mindenkinek jó pocakosodást, és a manósoknak manózást!
Satuk(29+2)

satuk

Sziasztok!

Csatlakozom Andryhoz! Én is nosztalgiázok mostanság itt! Kép

Üdv mindenkinek

Anide és Bence aki holnap után lesz 4 hónapos!!!

Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok,
a kórházi csomagból ne felejtsétek ki a melltartót és a bele való batétet. A mérete a mell alatti méret, ami nemigen fog változni sztülés után sem jelentősen, de a kosara egy-két számmal nagyobb lesz. érdemes felkészülni. Amikor bejöttök, nem érdemes egy-max. két üveg ásványvizet hozni, mert a szekrényeink kicsik és alig fér bele a holmi. És a család úgyis gondoskodik utánpótlásról. Ne felejtsétek el lebeszélni a nagy családot a babalátogatásról. Ha mindenképpen jönni akarnak, egy nagy csapatban érkezzenek, beszéljék meg, mert amikor egész délután jön-m,egy a kismama a család különböző részeihez, az nagyon kimerítő lehet. Mindenki látni akarja a babát is, és őt is ki-be kell rodeózni a folyosón.
A légzésfigyelőről meg annyi hozzátenni valóm lenne, hogy aki légzésfigyelőt bérel, vesz, az mindenképpen menjen el /bár mindenkinek hasznos lehet/ a madarász u. kórházba egy tanfolyamra, hogy mit kell csinálni akkor, ha a figyelő bajt jelez. Mert nemigen ér semmit a dolog, ha nem tudod, mi a dolgod...
A vércukor vizsgálat orvosonként változik, ki erre esküszik, ki arra. Szerintem a zsömlés változat kismamakímélősebb.
Jó pocakosodást kívánok: Rita
nováky_rita

Sziasztok Lányok!:-)
Jól vagyunk,minden okszi mostanában!:-)
Gyerköcök már alszanak én meg egy kicsit gondoltam benézek Hozzátok!Próbálok visszaolvasni és nagyon jó,mert teljesen magam előtt látom a pár hónappal ezelőtti terhességem és úgy irigyellek Titeket!
Na,jó,azért nem szülnék még egy babát,akkor már 3 év alatt 3 lenne,igy is bőven elég 2 év alatt 2 Babuka!:-)
Puszi Tündi,Andi,Eszti!Jó azért hallani néha Rólatok is!
sziasztok
lillaadri

Sziasztok!!

Örülök, hogy mindenki ilyen jól van!!

Anide!!
Bence zabálni való! :-) Nagyon édes!!!!

Satuk!
Nem voltunk végül tegnap szülőszobalátogatáson. Szegény férjem nagyon utálja az ilyesmit, és nem tudta rászánni magát. De áprilisban lesz megint, úgyhogy arra már majd mindenképpen megyünk!!

Szép napot!
Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok Lányok!
Tudom,kicsit eltünedezek,de azért rendszeresen olvasgatom a topicok.
Örülök,hogy mindenki jól van.

Anide!
Nagyon cuki Bence.Olyan édes kis vigyori!
Jube!
Hát,tényleg nagyon közeli időpontban fogunk szülni(elvileg!!).Nagy az esély rá,hogy összefussunk.Persze ha a csasziaink is úgy akarják.
Ti hogy álltok baba bútorral? Vetettek már valamit?
Hozzám ma jön a védőnő,jó régen nem voltam nála.
Dóri!
Örülök,hogy Veletek is minden rendben van.

Olyan szépen süt a nap!!!
Sziasztok!
Eszti(24+5)
Lillaadri! Küldtem mailt,megkaptad?

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Satuk, köszi a bókokat!

Andie,
nagyon aranyos a kis törpi, látszik, hogy kerek neki a világ. Kép

Eszti,
mi nagyon előre koncentrálunk mindig, talán túlzás is ilyen korán, de már szinte kész a babaszoba. A kisruhák is megvannak, bár nem tudom, kb mennyire van szükség, nekünk 4-5 váltás van az 56osból. Vettünk kiságyat, babakocsit, kiskádat... pelenkázókomódot nem, mert a mosógépen tervezem az akciót, vettem rá szivacsot. Kicsit elhamarkodjuk talán, de mindig az jár a fejemben, mi van, ha megjön hamarabb, és még nem leszünk készen...

Amúgy a méhösszehúzódások sokkal ritkábbak lettek a napi 6 magneB6tól.

Dóri,
akkor áprilisban találkozunk a szülőszobalátogatáson!

szép napot mindenkinek,
Jube

Kép

Kép
jube

elfelejtettem odaírni, hogy 24+4

Kép

Kép
jube

Manó,írtam!Kép

Szép napot Mindenkinek!Kép
lillaadri

Szia Jube!
Ha minden jól megy,mi is megrendeljük a bútort pénteken.Én sem szeretném az utólsó pillantra hagyni.
Ruciból szerintem nem kell túl sok,ugyis hamar kinövik.És ráadásul nekem a leányzóm 4000g-al született,és már az első napokban majdnem kicsik voltak az 56-os rucik.
A magneB6 nekem is segített,azóta kvesebbet keményedik és én csak 2-szer 1-et szedek.
Dóri!
Ti rendezgetitek a baba szobát?
Vagy csak mi vagyunk ilyen előrelátók?
Eszti(24+5)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Tünde és Rita! Köszi a cuccok leírását! A mellszívót itthon hagytam volna Kép
Megmondom őszintén a haskötőre nem gondoltam. Érdemes venni/vinni? Miért cikis?

Voltunk a férjemmel mi is megnézni a szülőszobákat, nagyon hangulatosak... ha az ember lánya akkor egyáltalán figyel erre. Mindenesetre a kedvenc cd-imet már bekészítettem Kép

Anide! Nagyon aranyos Bence! És ez a mosoly?! Biztos mindenkit levesz a lábáról. Kép

Holnaptól megint rossz időt mondanak, a végén még tényleg hóban szülünk... Kép

Szép időt!

Dina (37+2)

bdina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?