Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Régóta olvaslak benneteket, gondoltam lehet, hogy Ti is lesztek ilyen helyzetben, mint én vagyok.
Esküvőm lesz márciusban, és még semmit sem intéztem el. Csak kapkodok össze-vissza. Azért ilyen gyorsan, mert jön a picúr-Marci-manó, és addigra össze kéne házasodnunk.
Amim nincs:
Jó fodrász, ügyes sminkes, (aki házhoz jön), és zenész.

Tudtok ajánlani olyanokat, akiket kipróbáltatok már? (Elérhető áron)

Köszi!

Németh Zsuzsi
Zsuzsi
 


Hahóóóó!

Nekem nem segít senki????

Zsuzsi
Németh Zsuzsi
 


Szia Zsuzsi!

Nekünk a párommal is márciusban lesz az esküvőnk! Nektek hanyadikán lesz? Nekünk 17.-én.
Fodrász: nekem egy barátnőm csinálja a hajam, több kontyot kipróbáltunk már mire olyan lett ami jól áll és tetszik. Virágok lesznek a hajamban és egy kis fátyol a konty alá tűzve. Ajánlom Neked is, hogy próbát tegyél előtte.
Kozmetika: mivel nem túl szép a bőröm (régi kis hegek - serdülőkorból) járok egy 3 hetes oxigénes kezelésre, nagyon jó. Halványít és szép lesz tőle a bőr. Akihez járok, ő fog kifesteni is, persze a sminket is ki kell próbálni előtte.
Ti hogy álltok a meghívókkal? A mienk készen lesz a jövő héten ha minden igaz.
És a ruha? Gömbölyödsz már addigra?

Írjál!

Puszi
Mamacica
Mamacica
 

 
 

Sziasztok!
Nekünk most csak egy kéttanú+mi típusú esküvonk lesz, több okból is így alakult, de mi ezt is nagyon romantikusnak tartjuk. Aztán ha majd megszületett Bogyóka és kicsit belerázódunk az életbe lesz nagy buli.
Én igazából azt szeteném tudni, mert majd csak hétfon megyünk bejelntkezni, hogy mennyit kell várni, van-e ez a három hónap "próbaido". Ha van, kérésre tesznek-e kivételt a babát várókkal kapcsolatban.
Jó készülodést nektek!
Zsuzsi, én tudok egy jó fodrászt, a Bach-csomópont közelében. Érdekel?
Üdv.: Kata
kata (kata)
 


Szia Kata!

Úgy tudom, hogy 30 nap a várakozási idö az anyakönyvvezetönél való bejelentkezéstöl számítva, az esküvö idöpontját csak minimum 30 nappal késöbbre lehet kitüzni.
Viszont babát várók - ha jól tudom - kivételt képeznek ez alól a szabály alól, tehát eltekintenek a 30 naptól!
Amikor mi a férjemmel tavaly októberben összeházasodtunk, mi is csak két tanuval mentünk el négyesben, a szülök számára is meglepetés volt, utólag tudták meg, mikor a házasságlevelet megmutattuk másnap.
Az esküvö mégis csodálatos volt és a világ legboldogabb menyasszonya voltam! Kép
Utána 2 héttel tudtuk meg, hogy a mi kis bogyókánk már a pocimban van (már 6 hetes volt), de ezt már meséltem... (az esküvö napján nem mutatta ki a teszt) Kép
Most a 18. hétben vagyok, és már nagyon várom, hogy határozottabban érezzem a mozgását, tudom hogy csak napok kérdése (eddig csak apró buboréksimogatás-szerű érzések vannak).

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!!!

Katus
Katus
 


Sziasztok!

Nekem nem igazán tetszene a csak két tanús dolog. Számomra (és a párom számára is) fontos, hogy ott legyenek a szülők, a családtagok és a barátok, azok, akiknek jelentünk valamit és fordítva. Mi egyébként is nagyon családcentrikusak vagyunk, életünk minden örömét-bánatát megosztjuk a családdal. Szerencsére csodálatosak a szüleink, imádjuk őket, el sem tudnánk képzelni, hogy ne legyenek ott az esküvőn, ne lássanak bennünket szép ruhában amikor kimondjuk az igent.
Ne haragudjatok meg, de nekem az sem tetszik, hogy ha valaki már az esküvő előtt teherbe esik. Jó, tudom és megértem, hogy a véletlen csodákra képes.. De mégis azt hiszem, felelősségteljes felnőtt emberek vagyunk és tudunk vigyázni ha kell. Mi semmiképpen nem akarjuk, hogy teherbe essek az esküvő előtt. Nekünk nem elsősorban a gyerek miatt jutott eszünkbe a házasság, hanem azért, mert imádjuk egymást, mindketten megtaláltuk az igazit és együtt akarjuk leélni az életünket. A gyermek az érett kapcsolat, a házasság gyümölcse. Persze az esküvő után azonnal szeretnénk gyermeket is. :-)
Lehet, hogy maradi vagyok (vagyunk) de számunkra valahogy ez a dolgok rendje.
Na, lehet , hogy kipattan egy vita, de ez nem baj. :-)
Hajrá lányok!

Boldogságot mindenkinek!

Mamacica
Mamacica
 


Kedves Mamacica! teljesen egyetértek veled, a sorrendet illetően: megismerkedés, szerelem, együttélés, eljegyzés, együttélés, esküvö, családtervezés, gyermekek.
Mi már 4 éve együtt éltünk, 3 éve jegyesek voltunk, és az esküvöt a pénzhiány miatt halogattuk. A család számunkra is nagyon-nagyon fontos, de biztosak voltunk benne, hogy megértik, és nagyon fognak örülni a hírnek, hogy nélkülük esküdtünk örök hüséget egymásnak. A babát én is az esküvö után szerettem volna igazán, de mivel az esküvöt állandóan halogatni kellet , és a gyermek iránti vágyunk már nagyon erös volt, így korábban elkezdtünk kísérletezni... De mikor összeházasodtunk még nem tudtam róla, hogy már bennem van a pici csíra, nem is tudom mennyire vegyes boldogság-érzések kavarogtak volna bennem még ezen felül is, ha tudom! Kép)))
Az élet nem mindig úgy alakítja az utunkat, ahogy mi azt szabályosnak és egyenesnek, szépnek látjuk, de ettöl még lehetünk nagyon-nagyon elégedettek és boldogok ezen az úton.

Puszi: Katus
Katus
 


Kedves Katus!

Megértelek, Neked is igazad van. Sok boldogságot kívánok és gyönyörű, egészséges kisbabát!

Mamacica
M
 


Sziasztok!
Mamacica, én azt gondolom, hogy ez mindenkinek a személyes döntése, hogy mi jön elobb. Elfogadom az álláspontodat, devha ismernéd a mi hosszú történetünket biztosan nem a "maradiságod" -bocs, te írtad- gyozne.
Mi egyébként 4 éve élünk együtt, hatalmas szerelemben, nagyon családcentrikusak vagyunk, minden örömünket és bánatunkat megosztjuk egymással és a szereteinkkel és tudatosan döntöttünk úgy, hogy elobb baba, aztán esküvo. És nagyon örülünk már elore is, a mi kis családalapító bulinknak, ahol már Bogyóka is velünk lesz és persze a kis négyszemélyes esküvonknek is, ami olyan lesz, amilyennek mi szeretnénk, mindenféle általunk feleslegesnek tartott külsoség nélküli, csendes, szerény és nagyon szép.
Szóval sok boldogságot a ti döntésetekhez is, mert az a lényeg, hogy ti úgy érezzétek, azt tettétek, amit jónak tartotok!

Katus, köszönöm az infókat, majd hétfon beszámolok a nagy eseményrol!

Üdvözlettel: Kata
kata (kata)
 


Kedves Mamacica!
Pedig hidd el, vannak veletlenek is... Erre elo pelda vagyok en, vagyis inkabb harom eves fiam. Mi is egyutt eltunk eskuvo elott is, ami nalunk tenyleg csak mero formalitas volt, valoszinuleg a mai napig nem lennenk hazasok, ha nem akarjak annyira a szuleink. Mondjuk nem bantam meg a dolgot gyonyoru volt az eskuvonk. De az is biztos, hogy nalunk annak idejen az volt, hogy bejelentkeztunk januar kozepen a hazassagkoto teremben, majd aprilis elejen kiderult, hogy jon a baba. Es az is tuti, hogy nagyon kevesen hittek el, hogy nem a baba miatt hazasodtunk ossze...
Szoval, en megertem azt, hogy te csak az eskuvo utan akarsz teherbe esni, de van olyan, hogy az elet mast produkal.
Egyebkent bocsi, hogy eltertem a tematol.
UDv
Eva
Eva
 


Szia Niki!

Azt írtad már megszerveztél mindent. Ezt úgy értettem, hogy Te szervezted az egészet. Nálatok is így van? Nálunk így. A párom iméd, de ha nem szervezem meg az egészet akkor kétlem, hogy elvett volna. Kép
Melyik városban laksz?

Puszi,
Mamacica
Mamacica
 


Szia Mamacica!

Nem én szerveztem hanem a szüleink!
Én Ócsán lakom, és te?
Bocs, hogy ilyen késön irok csak chateltem.

Szia legyél jó! Kép
Niki
 


Szia Mamacica!

Aki az előbb válaszolt neked, az Nikol, megdumcsiztuk, hogy máshogy hívja magát, hogy ne keverjetek minket össze.

Szóval itt vagyok, kérdezz nyugodtan. Nálunk én szerveztem mindent, és nagyon olcsón. Ha ruha kell, tudok egy eszméletlen jó helyet. Nagyon olcsó, és a kiszolgálás olyan, hogy elállt a szavam. Amiben tudok, segítek, írjál nyugodtan. Írhatsz a saját emilemre is, ha van kedved. Vagy írd meg az emil címedet, és majd írok én.

Pusz,

Niki
Niki
 


Szia Niki!

Nem írtad meg hol lax.
A ruhám már megvan egyébként (nem lenne jó ha most kezdenék nézni, két héttel az esküvő előtt...) 50 ezerbe kerül a kölcsönzés. Neked mennyire olcsón sikerült szerezni? És milyen a ruha?
Milyen frizurád lesz?
Cipőd van már? Én most nagyon örülök, mert két heti utánajárás után végre sikerült szereznem egy nagyon kényelmes 2 cm-es sarkú cipőt. Szép is, bár teljesen egyszerű.

Írjál!

Puszi,
Mamacica
Mamacica
 


Szia Mamacica!

Most kitöl kérdeztél?A Nikitöl aki régebb van veletek vagy tölem?Én is Niki vagyok csak új!
Nekem is nemsokára (Május 19) lesz az esküvőm. Kép

Puszi!Nikol!
Nikol
 


Minden Niki és Nikol válaszolhat, szivesen olvasom! Kép

Sokakkal jó megosztani a tapasztalatokat.

Szóval, írjatok!

Mamacica
Mamacica
 


Szia Mamacica!

Most még Bp-en , de eladtuk a lakásomat, és lefoglaloztunk Érd-Parkvárosban egy házikot. Ha összejön, nyártol ott fogok lakni.

Persze, a ruhád már megvan, tiszta hülye vagyok, neked elöbb lesz, mint nekem. Csak annyira akartam segíteni, azért írtam. Nekem a ruha összesen 60 ezer volt, de ebben benne van a menyecske ruha is, (!) az összes kiegészítö (füllbevalo, fátyol, kiskalap, hajpántlika)
A ruhám különben egyszerü, de szép. Csipke az ujja, és horgolt a váll és nyak része. Álomszép, "A" vonalu szoknyával. Rajtam lesz elöször, most varrták.
A hajam kontyos lesz, de még nem tiprodtuk ki a fodrásszal, hogy milyen konty legyen. Nekem lesz kiskalap is, ami némileg nehezíti a frizurát.
Cipöm van, évek ota onnan veszek cipöt. Egy nagyon kedves Pesti néni, az olaszok közvetlenül neki hozzák a börcipöket. Direkt a kedvemért rendelt fehér börcipöt, és jo is lett a lábamra.
Ez is egyszerü, de szép.


Pusz,
Niki
Niki
 


Sziasztok! Szeptemberben lesz az esküvöm és a XVI. ker-ben keresek kozmetikust, aki szépen és "tartósan" tud sminkelni. Ha tudtok segítsetek! Köszi,b
b
 


Kedves b!

Nekem nagyon jó tapasztalatom van a BÁJ BOX-os lányokkal.A múlt évben volt az esküvőm és én még ilyen profi bandával nem találkoztam.Állítolag a Dévényi Kati vezényeli a munkát.(Azt hiszem ő szokott néha a TV-ben lenni!!?)Van web oldala is bajbox.hu címen Szerintem kukkold meg.Na szia! GIGI voltam
Névtelen
 


[url=http://www.bajbox.hu" TARGET="_top]http://www.bajbox.hu[/url]
Névtelen
 


Valaki irta a bajboxot.
Iszonyu draga. Nem gyeseknek valo!
2 eve volt egy teljes felkeszites 30 eFt. es ezzel indult.
az extrakkal meg dragabb .......
Névtelen
 


Hello!

Nálam ismét aktuális e téma, második esküvõ elõtt állok:-)
Nekem ugyan van már 3 gyermekem, de Kedvesemtõl biztos nem szeretnék az esküvõ elõtt. Én huszonévesen sem kozmetikáztattam magam agyonra, akkor az nem is az én arcom, hanem egy bábué. Most az Esküvõ Magazin jóvoltából "kikészítenek", erre azért kíváncsi vagyok. Az õszi magazinban leszek benne, azokkal a problémákkal és fotókkal, amik egy középkorú újraházasodó nõt érdekelheti. Mert mi negyvenesek is szeretnénk szépek lenni az új esküvõnkön! Pénzszûkében vagyunk mi is, de azt pedig el nem tudom képzelni, hogy a legszûkebb családot ne lássam ott a legszebb napon:-)))

Ha valaki hozzá szól úgy is, ha szóra sem méltattok, az sem baj. Akkor bocs, hogy zavartam!

Evelyn
Névtelen
 


Evelyn

Gartulalok uj tarsadhz uj eskuvodhoz. Hogy vannak gyerekeid? Elmult napon vagy fanezet segitsegevel sok erdekes topicot talalsz es sokan vannak itt meg a regiek kozul akik emlekeznek rad is, felteve ha jol okoskodok es az vagy akire gondolok.

Napocska
Napocska
 


Sziasztok! Mi jövõ nyárra tehát 2003 nyarán tervezzük az esküvõnket. Szeretném, ha leírnátok a tapasztalataitokat, hogy mire érdemes odafigyelni, mennyivel elõtte kell elkezdeni a szervezkedést, bejelentkezni meg ilyenek. Hol lehet szép, de viszonylag olcsó ruhákat kölcsönözni. Körülbelül mennyibe került nektek az esküvõ és ebbe mi tartozott bele? Elõre is köszönöm. Kata
 
 


Sziasztok,
több, mint egy éve babanetes vagyok, a legkisebb lányom elmúl már egy éves, és újra munkába tudok állni alkalmanként. Sminkes vagyok, és szívesen segítek nektek, menyasszonyoknak ezen a jeles napon. Kép Ha érdekel titeket, írjatok a mélemre, cím a profilomban.

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Én is egy ideje babanetes vagyok, de csak most láttam ezt a topikot. Nekem már volt lagzim.
Én viszont esküvöszervezö vagyok.És ha valakinke gondja van, vagy az egészet szeretné megszerveztetni, akkor irjatok bátran a ide vagy a z emailemre (benne van a profilomba). Pár szo magunkrol, igazábol mi egy kis cég vagyunk és éppen azt szeretnénk hogy ne futoszallagon érezzétek magatokat esküvö ügyben hanem azt érezzétek hogy a tiétek a legfontosabb esküvö. És a rém hirekkel ellentétben nem horibilis összeg szervezövel bonyolitani az esküvöt. Szoval hivjatok bátran!
Egy plussz különlegeségünk az egyedi meghívok!!!
De mindenkinek ügyes szervezkedést egyedül is!

Sziasztok

Vékony Viktoria
 


Üdvözlet Mindenkinek!

Igaz, hogy már lassan másfél éve nem írt ide senki, de azért én mégis felteszem a kérdésemet:
a barátném június végén megy férjhez. Szeretnék neki valami kis klassz dologgal kedveskedni az újasszonytánc közben, de igazán jó dolog eddig nem jutott eszembe. (Régen az aprópénz-sepergetés, tojásguringálás, slicc-bevarrás stb. voltak a menő feladatok, de ezeket már nem szeretném.) Uncsik!Kép Kérlek benneteket, ha Titeket vagy ismerősötöket megtréfáltak valami eredetivel, írjatok! Még van egy hónapom..... Üdvözlettel: Tünde
 
 


Ugyan már nem aktuális, mert megvolt a barátnőd esküvője, de szerintem a bulizós-hepajos lagzikban még mindig ezek dívnak! Nálunk is én kezdeményeztem a barátnőmnél pl. a "tojásvezetést", és egy eszeveszett jó két sikeredett, mert annál a résznél, amikor a tojással az izgis területhez ért, többen kezdtek el fotózni, villogtak a vakuk, a vőlegény meg jókedvében is, meg kicsit rájátszva a vakuk pergőtüzének, valami esssszméletlenül jópofa arcot vágott (telepofával röhögés + muris fintor), amit viszont nekem sikerült lekapnom... hát nagy siker volt. Nem olyan rossz játékok ezek, de persze ha tud valaki valami újdonságot, szívesen vesszük. Bár már én is elég régen elkeltem! :-D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron