<font color="ff6000">Sziasztok!
Mucus!
Nem azzal van a gond, hogy nem lennénk rátok kíváncsiak, hanem ahogy írtátok is, hogy mind a kettő egy kis összeszokott társaság. Persze mindkettő szívesen fogadja az újakat, de nehezebb becsatlakozni valahova, ahol nem az elejétől kezdve vagy. És szerintem nekünk is jó nosztalgiázni, ha a kismamák írnak valami örömöt, érdekességet, meg a kismamáknak is jó, ha van olyan beszélgető társ, aki már átment ezen, és lehet tőlük mindenfélét kérdezni. Akár ha baj van, akár ha infó kell, mint pl. most a babakocsi vásárlás, meg a 4D Uh, meg akármi eü probléma. És ilyenkor mi babások szerintem még tudjuk is tartani a lelket a kismamákban, hogy kitartás, és ilyen szép babájuk lesz nekik is. Én a másik topikban az utolsó babázók között voltam, és jó volt ez az oldala is éppen ezért. Meg a babázók is örültek, ha nosztalgiázhattak.
Szerintem ez a 2-es topik felesleges. Vagy átmegyünk, vagy maradunk. Vagy mindkettő...
De a Margit honlapján levő topik is jó ötlet. Azt is megnézem, de ezt nem szeretném itt hagyni.
Cas!
Hát igen, egy ilyen mosolyért bármit..
Most éjjel csak másfél órát aludtam (Oscar-díj átadó
). És a bébim korán felkeltett, mert gyötörték a szelek. Nagy nehezen kinyitom a szeme, odahajolok Kende fölé, és kérdezem, hogy mi a baj? Jó reggelt! Erre a válasz, egy óriási vigyorgás.
Hát lehet ilyenkor haragudni? Ugye, hogy nem????
Odex!
Én sem akarok sokáig éhes lenni. Olyan sokat eszek mostanában. Kende leszív minden energiát belőlem.
Jó a 8 óra. Elküldöm mail-ben a címemet. Majd akkor megmondod meddig jössz elém??
El is küldtem.
Ja, csajok! Aki fent van a táblázaton, ami körbement. (Zseppy, Odex, Sancsi, Otyka, Zkatica, Eszti2, Oladanyi!) Ne bővítsük ki a táblázatot? Én pont mist dolgozok rajta, hogy kibővítsem. Mit szóltok hozzá?? Be volt írva, hogy mikorra várjuk a babát. Oda lehetne még írni, hogy ténylegesen mikor születtek, meg milyen szüléssel (természetes, császár), meg milyen súly, cm, meg bármi egyéb adat (pl: EDA).
Ha nekem elkülditek, szívesen beírom, és körbe küldöm.
Vagy ha van még más 5let, akkor szóljatok!
Amandi!
Látom, már megírták: XIII. Lehel út 1/b.
www.babadiszkont.hu . Előtte ingyenesen lehet parkolni autóval!! És nagyon sok minden van ott. Mi a babakocsin kívül ott vettük a kiságyat, meg a pelenkázó komódot is. Azt is ott láttam a legolcsóbban. Igaz, ezt nem néztem annyi helyen, mint a kocsit. De BKV-val is könnyen elérhető bárhonnan. Én szeretem ezt a boltot.
Telefon: 239-2883 Nyitva: Hétfő-Péntek 10-18 Szombat: 10-15.
Én 4D Uh-on a Kleopátra házban voltam, és nagyon meg voltam elégedve. Szerintem ezek nagyon egyformák, csak kinek melyik esik közelebb, vagy épp melyiket ajánlják jobban. Én eleve ide mentem volna, mert ez van nekem a legközelebb, de engem meglepiként vittek el. Unokatesóm névnapomra vitt oda. Nem is tudtam, hova megyünk, amíg ki nem szálltunk a kocsiból
. Életem egyik legszebb ajándéka volt
Sosem felejtem el!!!
Cím: 1133 Budapest, Kárpát u. 9. 5/6. (KLEOPÁTRA HÁZ)
(Kék metróval a lehel téri megállótól két sarokra a Duna felé)
Bejárat: Kárpát - Ipoly utca sarok
Kapukód: 5560 + kisharang (jobb felső sarokban)
E-mail:
info@4dultrahang.hu Hát, úgy tűnik, nekem tényleg szerencsém van a védőnőmmel! Itt volt minden héten, kivéve egy hetet, amikor beteg volt. Én nagyon kedves, aranyos, talpra esett. Látszik, hogy szereti, amit csinál, és ért is hozzá. És bármit meg lehet vele beszélni. Én még a lelki-magánügyi problémámat is meg tudtam vele beszélni, és amennyire tudott, megpróbált segíteni. Hálás vagyok neki, és tudom, hogy nála jó kezekben vagyunk.
Szilpa & Kende
6+2</font>