Kedves Hagnosz!
Jajj de jó,hogy írtál!Már az is megnyugtat,hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben!
Bizony,ciszta okozhatja a vérzés elmaradását.Az egyik koleganőm azt hitte talán baba miatt nem jött meg neki,de sajna a doki több cisztát is talált nála.Azért ne ijedj meg,reméljük a legjobbat.
Koleganőm egyébként másjellegű fizikai problémákkal is kűzd,rendszeresen gyógyszereket szed.Lehet,hogy vmi mellékhatás miatt van.Egyébként ő még nem szült,és azért egy szülés után való nőnek több indoka lehet a kimaradásra,mint aki nem szült még sztem.Na jó,most nyugtatgatom magam,magunkat,de hát mégiscsak ott a szopi,a hormonok,meg miegymás...pl.baba.
Egy nő aki szült már,vszínűleg nem meddő.
Sajnos ismerősömnek hátrahajló méhe van,így vszínű,hogy nehezebben esik teherbe-a doki szerint.
Szóval arra akarok kilyukadni,hogy nagyobb a százalékos esélyünk,hogy nincs baj.
Remélem nem túl zavaros?
Amit a vmire való dokiról írtál igaz lehet,de én a körzetihez megyek,és-hogy őszinte legyek,csalódtam benne.
Sokszor elég hanyag volt...Csak addig volt kedves amíg pénzt remélt..
Az első babánál 9hetes voltam mikor megvizsgált,így nem volt gond.
Egyébként az én tesztemen is halvány volt a második csík!!Most a kis "gyümölcske" 71/2 hónapos1
Nagyon drukkolok neked,hogy minden OK legyen!!!!!Feltétlenül írd meg mi a helyzet!
Bye!Edit