Sziasztok!!!!
Remélem még emlékeztek rám olyan régen jártam erre.......
Volt most mit olvasnom...
Itt volt a hugom 3 hétig és szinte be se kapcsoltuk a gépet.....NAGGGYON jó volt!!!El se hiszitek milyen jó érzés volt sokat beszélgetni, játszani a Tamással és egész nap csak virulni...Régen voltunk már ilyen sokat együtt a hugommal és ez most jót tett e lelkemnek!Férjem is nagyon örült!Esténként nagyokat társasoztunk
Orsi: Remélem már teljesen rendben vagytok, nem jöttetek ma zenebölcsibe és gondoltam, hogy biztos betegek vagytok
Ez a vírus elég keményen megkínozza az embereket! Engem a terhesség 35hetében támadott meg és annyira kiment belőlem minden víz, hogy majdnem infúziót kellet bekössenek, de szerencsére fél nap alatt átment rajtam.
Szerdán jöttök, ha rendben lesztek???
Örülök, ha a nyeremény már kézben van, itt a tavasz és gondolom várjátok már, hogy elköltsétek
Mondtad, hogy kerítést is csináltok, vagy nem jól emlékszem???Kertet mondtál vagy kerítést??Székelyföldön a kettő ugyanaz
Milyet szeretnétek??
Zita: Nem jösztök le szerdán baba klubba??Már nagyon kiváncsi vagyok rátok...És meg kéne beszélnünk, hogy néha vigyázzak a fiadra...amit beszéltünk korábban!Meg a SUTTOGÓ c. könyvet is szívesen kölcsön adom!!!Szülés előtt megigértem ezt is!Lassan lehet sétálni is
Zsuzsa: jó építkezést nektek....
Biztos nagy öröm lehet alkotni!!!!
Csilla: A lányodat mikor látjuk??? Bevállalod majd, hogy együtt elhozod a két manót??Imre és Adrienn??Most jól emlékszem?
Ha nem, akkor soha nem tanulom meg
GYES.....
Cili: Nagyon jók ezek a zenebölcsik!!! De az elején a Tamás mindkét alkalommal nagyon megszeppent!!Szinte pityergett..Olyan furcsának találom, mert ő egy olyan típus, akit ott lehet hagyni a barátainkkal, jól elvan a kicsikkel, nem keres állandóan engem...Most meg az első 5 perce olyan "félénk vagyok" hatást keltette nekem...És nem tudom mi lehet az oka???
Kutatom a választ
De nagyon jól csinálod a "bulit"!!!!!Látszik, hogy neked mélyről fakad a picikkel való foglalkozás....
Még ha olykor a fiadnak szigorúan kijelented is, hogy "nem játszhatsz!!!"
Nagyon aranyos voltál!!!
Na puszi nektek és szép hetet, tavaszt
Brigi