Sziasztok!
Ma reggel baromi erős menzeszszerű görcsölésre ébredtem! De tudom, hogy mitől volt. Sajnos vagy nem megtréfált(?) az elmém. Olyan 'fergeteges" szexuális élményem volt, hogy ilyen mellékhatása lett.
Jó, nem?
Amúgy csak néha görcsölgetek és általában, akkor is tompán érzem.
Képzeljétek mindkét ismerősöm (akiket az inszemek alatt ismertem meg) várandós.!
Sajnos az amelyiknek PCOja van lehet, hogy nem marad meg, mert azt mondta neki a doki, hogy nagyon alacsony a progeszteron szintje.(Asszem 150 az érték amit mondott.) majd meglátjuk, hogy mi lesz.
Lucia!
Sajnos néhány ember 'tuskó" és még finomak voltunk.
Van aki még akkor is ha benne van nyakig, akkor sem tapintatos vagy éppen, hogy túlérzékeny és azt hiszi, hogy CSAk Õ VELE fordul ez elő és hiába próbálsz neki segíteni. Szinte olyan mintha mindenkinek az ő kegyét kellene lesni és nem számít, hogy netán a másik éppen valmilyen komoly betegségben szenved és a segítségére szorul.
Sajnos
az(akiről a fenti levélben említést tettem) a közvetlen kolléganőm pont ez a fajta. Azt nem tudta, hogy a barátnője a gyomorfekély határán egyensúlyozik 26 évesen!!
Sajnos arra jutott a lány, hogy nem fogja elviselni, hogy a 'barátnője" milyen módon viselkedik ha holnap visszamegy dolgozni. Közel egy hónap 'betegállomány" után.(és persze ebben benne van az önsajnálati időszak is )
/Senki ne értsen félre, de én amint lehet, ha nem sikerülne - mennék vissza dolgozni, hogy minnél elöbb kiheverjem a fájdalmat és erőt merítsek./ Az ilyen emberrel fölényesen kell viselkedni és, ha lehet frappánsan visszavágni.!
Sajnos én is kénytelen voltam ezt bevetni. Ezzel a kolléganőmmel - sajnos - ez volt a taktikám és nekem is jót tett, hogy ha volt olyan helyzet, akkor pozitívan és érdeklődően beszélgettem a másikkal/ másokkal elötte. Sok olyan helyzet volt!!! Lehet, hogy egy kicsit pofátlan a dolog, de ....
... Nekem bevált.
Tudom, hogy nehéz az amin keresztül megyünk és néha túlontúl optimistának tűnök, de én másképp nem tudnám túlélni a dolgot. Csak így tudok hozzáállni a helyzethez.
Hisz a saját helyzetemet miért nehezíteném mégjobban?!!
De nagyon elkanyarodtam az eredeti témától.
Szerintem valahogy próbáld 'felülmúlni és lerázni" azt az illetőt aki így viselkedik veled. Az ilyen társaságra nincs szükséged mégha közeli ismerősöd is az illető.
A barátnőm amikor közölte a 'barátnőjével"(aki szintén benne van a lombikos buliban), hogy terhes - hisz addig úgy tudtuk, hogy egyáltalán nem lehet babája - azt kérdezte tőle, hogy "És megtartod?". Csak pislogott szegény.
Hát ilyenek az emberek. (Ha nekem nem lehet, akkor neki se!)