Sziasztok!
Köszönöm a babamozgáshoz a gratukat és elhiszem, hogy irigykedtek, mert egy csoda dolog. DE nem sok idő és Ti is érzitek majd
Egyébként azért még elég ritkán van mozgolódás odabenn. Van úgy, hogy 1 napig semmi, ami ilyenkor még teljesen normális, mert a baba elég picuri. Van olyan nap is, hogy egy pillanatra érzem, pl. takarítás, hajolgatás közben és mire leülnék, hogy élvezzem is, alábbhagy. De ahogy nő a baba, egyre izgalmasabb lesz. Majd olyan formát vesz fel a pocakunk, hogy öröm lesz nézni!
A tesztet még szép, hogy mindenki megtartja, nem is gondoltam eddig, hogy valaki kidobná a pozitív tesztjeit. Én is őrizgetem Marci-féle 3-at (sajna azért halványodnak), és Ketteskés 1-et (Õ nagyon egyértelműen jelzett már azonnal
).
Érdekes, hogy valaki a császárért könyörög, én éppen ellene. Marcival majdnem megcsászároztak, de sírva könyörögtem a dokinak, hogy én szeretném normál úton megszülni, ha már 12 órát vajúdtam Vele, meg lelkileg abszolúte nem készültem fel a császárra. És szerencsére egy kis segítséggel kibújt, ahol szerettem volna
Jadey!
Kislányodnak jobbulást! A tüszős mandula rosszul hangzik, de küldök sok gyógypuszit! A nem puszilgatás szerintem lehetetlen, pláne egy beteg gyereknél.
Jadey, Rejo!
Menyasszonyos álmok
Én eldöntöttem, hogy ha ennyien hasonlót álmodunk, ez csak jót jelenthet!!!
Kriszti-Angel!
A terhességi korodat már nem nagyon tudom követni, de rá se ránts
A lényeg, hogy a dokid biztos tudja mit csinál, pláne ha ilyen elismert szakember
Titi!
Gratulálok a duplacsíkhoz
És befogadunk
Erika!
Sajnos tanácstalan vagyok kismamatorna ügyben. Én nem is nézek utána, mert Marci mellett semmi esélyem rá. Esetleg a Lakóhely szerint/Érdiek topikban érdeklődhetsz, hátha ők tájékozottabbak.
A gyenge, tompa alhasi fájdalom normális, a méhszalagok, izmok húzódnak, tágulnak. Ha egyre elviselhetetlenebb és vérzés is kíséri, az már probléma lenne.
Kata!
A mozgás most olyan, mintha kapirgálnának bentről, nagyon apró picuri mozgásokkal. Érdekes, mert Marcinál inkább pattogásnak éreztem, mintha kis buborékok pukkantak volna ki a hasamban. Te az ikrek miatt, biztos érezni fogod lassan és lepények is jó helyen vannak, ahhoz hogy minél előbb élvezd a dolgot
Az AFP tényleg magasabb ikerterhességnél, amit természetesen figyelembe vesznek. Ne izgulj!
A hótól kivagyok, nagyon szép minden kinn, de valahogy karácsonykor jobban örültem volna neki. Ma egy nagy sétát terveztünk a környéken, de a szakadó hó miatt, inkább csak a hóembert építettek a fiúk a kertben. Marci ezt is élvezte
Asszem mára eldugulok!
Mindenkinek jó éjszakát és sok puszit: Melinda (16+2)