Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

RinyusKép
Nagyon édes vagy, de nincs Olikámnak névnapja!!!Kép Vagy én maradtam le valamirőlKépKépKép
A tesó fellépő szerintem bármilyen babakocsihoz jó. És az ára sem lehet nagyon borsós. Szerintem Marci is élvezné, hogy nagyfiúsan kapaszkodhatKép
A pöttyök elöszőr a felsőtestén jelentek meg. A pocakja és háta nagyon gáz volt. A derekánál egy nagyobb folt is volt, azt talán ki is lehetett tapintani. Másnapra már a nyaka is olyan volt és lement a lábaira. Úgyhogy fokoztosan jön ki. A dokinő írt fel nekünk Fenistil cseppet. AZt mondta, hogy ez a későbbiekben is jó lesz, pl szúnyogcsípésre stbb. De csak receptre lehet kapni. Nálunk már volt tavaly is ilyen akkor is vírus okozta. Most ez kb a harmadik nap, de már láthatóan halványodik neki. Ha nem múlik neki, azér szerintem hívd ki a dokinőt. Mert itt Harasztin bárányhimlő járvány van. Nehogy........
Meg is beszéltem a dokinénivel, hogy nyáron beoltja a himlő ellen, mert van olyan gyerek akinél tüdőgyulladás lép fel szövődményként. És mégegyszer ezt nem csináljuk végig. Sokan ágálnak az oltás ellen, mert hát mi is átestünk ezeken a betegségeken és nem okozott semmi galibát. De nem lehet előre tudni, hogy nála mit vált ki. Inkább megelözzük a bajt.
Húúú megint sok voltam, de már kész az ebéd és Olikám alszik úgyhogy ezért jártattam a számat.

Puszi

KépKép
gigi28

Szió!

Én tényleg nem vagyok hülye, mert az én naptáramban szerepel az Olivér és én totál meg voltam győződve, hogy valamikor most ünnepeltek, a másik novemberi helyett. Áruld el, hogy mikor van ennek a Nagylegénynek a nevenapja? Köszönöm Kép
Ja, de azért puszilgasd meg helyettem is, ha már én ünnepelni szerettem volna ma Kép
Köszönöm a pötyi infot. A fene se tudja, mert tegnap a pofiján jött, meg a mellén, hasán, hátán. A lába még nem volt vészes, viszont most lefekvéskor a combi hátsó része is pöttyös volt. Azt hiszem, hogy addig is adok Neki kálciumot (az ártani nem árt), és ha holnapig nem múlik, visszük délután a dokkernénihez. Pedig csütörtökön szeretnénk oltatni...

Nálunk már bokáig ér a hó és továbbra is szakad... Hülyét kapok!!!!!!!!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

RinyusKép

Oli névnap: július 01. Az elöbb megnéztem a neten és tényleg van ma is Olivér nap. Én csak kettőről tudtam.
Nálunk minimum 15 centi hó esett. Felváltva lapátoltunk. Legalább mozogtam egy picit. De most is szakadKép Persze karácsonykor nem tudott esni! Most már legyen tavasz!!!
Olivérnek már a negyedik időpontja van a 15 hós oltásra. Lassan már a 18. havit kéne megkapnia.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigikém!
Most ezt úgy felírom, mármint Oli névnapját, hogy csak na!!! Még szerencse, hogy nincs több névnapja, mert én biztos felfedezném és mindig megköszönteném Kép Kép Kép
Nálunk is közel 15 centis a hó, de mi nem lapátoltunk, illetve Gábor egy picit a céges kocsit lepuccantotta, hogy reggel kevesebbet kelljen melóznia vele. Nálunk mostanra elállt. Itt az a nehéz, vizes hó esett, ami akár pár nap alatt el is olvadhat, ha nem jön utánpótlás. Utána meg lehet dagonyázni a sárban Kép
Remélem Oli a köv. időpontban már megkaphatja az oltását. Kép

Pöttyök jelentem még mindig itt vannak, semmit nem csillapodtak és fura, mert a pöttyök helyén melegebb Marci bőre. Egyébként totál jó kedve van Marcinak, így remélem semmi komoly. Egy kicsit betojtam a bárányhimlőtől, meg egyéb fertőző pöttyös betegségektől, de utána néztem, egyik sem passzol a mieinkre. Illetve baromira remélem, most igazán Ketteske miatt. Marci előbb-utóbb úgy is átesik ezeken...
Megnéztem a fellépőt, tényleg klassz, Gábornak is tetszik. Majd körülnézünk, hogy mennyibe is kerül, és rápasszol-e mi gépezetünkre. Mégegyszer köszi!

Fogjelentés: Marci jelenleg 17 fogacskával rendelkezik. Előbb fedeztük fel neki a bal alsó szemfogát és a jobb felső második rágóját! Már csak 3 rágó van hátra Kép

Mindenkinek szép estét + sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Hát jó sokáig tartott míg végigolvastam ezt a pár napi termést míg nem voltam!
Előszőr írok élménybeszámolót, aztán írok mindenkinek!

Szóval minden nagyon szupi volt, csak iszonyú hamar eltelt ez a két nap! Norbi nagyon élvezte, teljesen fel volt pörögve, annyira hogy alig evett, folyamatosan csak ment volna, játszott volna! Az étterembe nagyon rosszalkodott, semmit nem akart enni, már tele volt az egész asztal tányérokkal, mert hát anya próbálkozott, de Õ folyton kiköpdösött mindent, vagy ledobálta a földre és közben hangosan kacagott, úgyhogy volt nézőközönség rendesen!Kép Apjáig odáig volt, ha csak feláll az apja az asztaltol addig apázott, míg vissza nem ért. Ha kiléptünk a szoba ajtaján már meg is fogta az apja kezét és el nem engedte!
Volt egy ovi a szállodába, tele nagyon jó játékokkal, csúszdával, kismedencével! Itt vállaltak gyermekfelügyeletet is, de mi ezt még nem akartun igénybevenni, inkább csak bejártunk játszani, pancsolni! NOrbi imádta a pancsolást, voltunk vele a nagyvízben is és folyton dobálni kellett. Egyszer kicsit alámerült, de nem sírt, nem ijedt meg! Egy kicsit az rossz volt, hogy ha valamit igénybe akartunk venni (pl. szauna), akkor azt felváltva tudtuk megtenni, de nem baj, így legalább apa is sokat foglalkozott a fiával!
Képeket majd teszek fel, de csak kb. egy hét mulva tudok! Amúgy mindenkinek ajánlani tudom ezt a helyet, mert nagyon jó volt! Kicsit húzósak az árak, de mi apa üdülési csekjéből voltunk!Kép
Ja az éjszakák a vártnál jobban alakultak! Az első este nehéz volt Norbit elaltatni, viszont szinte reggelig aludt, a második este könnyen elaludt, viszont nagyon nyugtalanul aludt, gondolom a sok élmény miatt!
Hát ennyi!Kép

Ez most elküldöm, aztán még jövök!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Elmondásod alapján, nagyon szuper lehetett. Addig oké, hogy ajánlod, na de mégis hol voltatok???Kép Írnál valami netes címet ahol meg lehet nézni. Mi is szeretnénk menni egy hosszúhétvégére.

MelindaKép
Nekünk muszály az utcán lapátolni mert ha valaki kitöri a nyakát akkor mi fizethetünk. Az udvaron meg azért lapátolunk mert Viktornak az a mániája, hogy megsűlyed a hótól a viacolor. Itt is az a bazi nehéz vízes hó van. Majd be tojtam míg dobáltam, de kikapcsolódásnak tök jó volt.

Puszi

KépKép
gigi28

Na itt vagyok újra!

Szilvi!
Gergőnek nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök!!!! Remélem hamar meggyógyul!!!!!

Saxi!
Szerintem jól döntöttetek a férjeddel! MInden rendben lesz!!!!
Bogi doki!Kép

Melinda!
Marcinak tüdnéri pofija van! Anyunak is megmutattam, hogy nézze milyen cuki ez a gyerkőc!Kép
Örülök, hogy Ketteske jelzett Neked! Már én is nagyon kiváncsian várom az uh-ot!!!! Én inkább nem jósolok, ha nem baj!Kép
Én nekem előfordul, hogy ha főzök, vagy anyu főz, akkor marad holnapra is és ha izlett Norbinak, akkor Õ szívesen megeszi mégegyszer ugyanazt!
Gratulálok a 16. héthet!!!!!!Kép
Norbi is tele van pöttyökkel! Szerintem Õt vagy az ottani víz, vagy valami kaja csapta ki, én is Fenistil cseppet adtam Neki!
Norbi is szokott feleselni! Õ ilyenkor felemeli a kezét, a mutatóújját és úgy kiabálja, hogy "nem nem nem"
Norbi tiszta Marci, Õ is imád teregetni, ha csak megemlítem, hogy megyünk teregetni, már rohan a mosógéphez és alig várja, hogy kiszedjem a ruhákat, elkezdi veszettűl rázni őket és adja nekem, aztán amit én kiterítek, Õ leszediKép

Dia!
Nagyon kíváncsi leszek a szauna övre, mert én hiába fogyok, a hasam még mindig elég nagy!
Nyugi, én is csaptam már rá Norbi kezére, de semmit nem ért, úgyhogy én mostanába inkább erősebben, nyomatékosabban próbálok rászolni, persze sokszor ez sem ér semmit, néha úgy érzem, hogy szétdurran az agyam, amikor már századszorra szólok rá ugyanaz miatt! Én nem hiszem, hogy van olyan gyerek aki ebben a korban annyira szófogadó!

Gigi!
Oli nagyon édes a képen!!!!!!
Vezető Oli!Kép Norbi apja is biztos büszkélkedne vele! Norbinak meg azt tanítottam meg, hogy ha kérdezem, hogy hogy vezet apa az autót, akkor előre tartja a kezét mintha kormányt fogna és tekeri is és közben adja hozzá a hangot!

Mica!
Nagyon tetszenek Gyuszkó mostani beszólásai!Kép
Zolcsi elalvása!Kép Bárcsak egyszer Norbi aludna így el!
Három fiú!!!!!!! Hát az nem semmi! De én megértelek, vannak tipikus fiús anyukák! Bár nekem egy fiam van, de egy barátnőm szerint én tipikus fiús anyuka vagyok, már amikor a hasamba volt Norbi és nem tudtuk, hogy mi lesz, akkor azt mondta, hogy csak egy fiút tud mellém elképzelni! HÁt én azért szeretnék egyszer egy puncist is!Kép

Évi!
Nagyon tetszett a felmosós sztori!!!!! Norbi is imád takarítani! Ma is felmosott!Kép
Biztos lehet valami a heverőbe, hogy Rolcsi átaludta az éjszakát! Gondolom mennyire boldog voltál! Norbi sokszor arra kel fel, hogy feltapad a rácsra, beüti a fejét, beakad a lába, stb., lehet, hogy egy heverő nálunk is megoldaná a dolgot!

Kata!
Mi van Veletek????

Előbb jutott az eszembe, hogy most hogy elvoltunk, amikor Apa elment fürdeni és vetkőzött le Norbi meglátta Apa himbilimbijét (eddig még nem volt ebben része) és tátott szájjal vizsgálgatta és ahogy apja ment, Õ követte és le nem vette róla szemétt, hát én úgy röhögtem!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Gigi!
www.hunguesthotels.hu Itt az összes Hunguest Hotelt megnézheted, ezek mindegyik nagyon színvonalas, Mi a Pelionba voltunk, Tapolcán!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Lányok!
Tudom, hogy többen is szoktátok olvasgatni az őszi topikot! Én is olvasgatom és nyomonkövettem Lau betegségét és az utolsó írása valami borzalom! Itt ülök és bőgök és hálát adok az Istennek, hogy egészségesek vagyunk! Szegénynek megmondta az orvos, hogy készüljön fel a legrosszabbra, mikor ott van két kisgyermeke! Annyira drukkolok Neki, hogy megnyerje ezt a hatalmas harcot ezzel a szörnyű, alattomos betegséggel szemben!!!!!
Ne haragudjatok, hogy szomorúságot hoztam a topikunkba, de annyira a hatása alá kerültem ennek az egésznek, hogy muszáj volt leírnom!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én mióta megszületett Norbi sokkal jobban féltem magamat mint azelőtt, de csak miatta! Ha elmegyek valahova nélküle mindig van bennem egy kis félsz, hogy nehogy bajom essen, mert akkor mi lesz az én kisfiammal anya nélkül!
Bocsi, mostmár abbahagyom!
Vigyázzatok Magatokra!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Köszi aranyos vagy.KépAnnnnyira örülök,hogy jól sikerült a hétvégétek!KépNagyon várom a képeket.Lau.KépNagyon sajnálom,néha kegyetlen a sors sajnos.

Melinda!
Nekem is van ám már Picassom.Kép
KépKép
Éééértem,köszi!KépMi is szoktunk teregetni ami úgy zajlik,hogy a kezembe adja a ruhát és amíg én kiterítem ő egy másikat lehúz a szárítóról.KépÍgy kicsit soká tart a művelet.Aztán persze együtt főzünk,minden mozzanatot figyel türelmesen és mindig mondani kell,hogy mit csinálok.KépAztán olyan is volt,hogy porszívózás után 2 perccel már össze is morzsázta a szőnyeget és amikor ezt szóvátettem kiszaladt a konyhába és hozta a söprűt.KépImádom, annnnyira okos!!KépKépGratula a 17 fogacskához,nálunk 16 van.KépA szavunk tovább bővült az ALMA szóval.KépBocsi,hogy ennyit áradoztam.KépDe azért még teszek fel két képet a királyfimról.Jaaaaaaa!Gyönyörű Marcika olyan sokat változott!Olyan nagyfiús lett!KépJó éjt!Puszi
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Megvagyok,csak elhavazva.Kép
Fiúk kikészítenek estére,már írni sincs kedvem.
Most is csak gyorsan,mert már igen korán van.Kép

Dia!
Kis Picasso-d nagyon aranyos!A farmer-szerelésben pedig irtó vagány!!Kép
Ez a kap-e a fenekére kérdés még nehezebb,mikor nagyobb a gyerek.Mikor szándékosan tesz olyat,amit nem szabad.Raul rendszeresen próbára teszi a türelmemet mostanában.Van,hogy kap a fenekére,mert egyszerűen nem lehet bírni Vele.Tudom,tudom,Te lezártad a témát,de gondoltam ezt leírom.Kép

Györesz!
Nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült az utazás!!!KépKépKép
Jót nevettem Norbi himbi-limbi reakcióján!Kép
Olvastam Laut,nagyon megrázott,nagyjából egy idősek a fiaink.El sem tudom képzelni,a nagyfiút hogy lehet felkészíteni a legrosszabbra.Annyira sajnálom Õket és nagyon drukkolok Launak!

Évi!
Hogy sikerült a mai éjszaka az új ágyban?Ha alszik benne Rolcsi,akkor mi is veszünk ugyan olyat Patriknak!!!

Most ennyi,mert nagyon álmos vagyok.
Gólyamese c.dok.filmet látta ma este valaki a Hír TV-n?

Nagy puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Dia!
Kicsit hülyén fogalmaztam:szóval most is tudnak a manók szándékosan olyat tenni,amit nem szabad.Hááát még később!Kép

Pusz.

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok Lányok!

Most csak gyors helyzetjelentést adok magunkról. Hát sajna a fiúkat ma reggelre ledöntötte valami nyavalya. Párom és Lackó is tiszta nátha, láz, és hasi-masi. Úgyhogy felváltva ápolom őket (bevallom, a párommal nehezebb Kép).

Dia!
Tudom, hogy téma lezárva, de azért elárulom, hogy Lackó is kapott már a kicsi kezecskéjére. Domi nagyon édes a képeken. Kép

Melinda!
Remélem Marci pöttyei múlófélbe. Lackó a 10 fognál tart (és már látom, hogy rágófoga helye is eléggé duzzadt, úgyhogy szerintem az is napokon belül kint lesz.)

A többiektől bocsi,hogy nem írok. Majd próbálok jönni.

Puszi!

Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Kép Megjöttünk a síelésből és valami szuper volt, teljesen fől lettem töltődve. Kép És még anyuval sem vesztem össze, ami csodának mondható, úgy, hogy egy fedél alatt laktunk. Kép Minden nagyon klassz volt, jó nagy volt a hó (majd, ha feltöltöttük a képeket, teszek föl párat). A Tátra csodálatos (bár én már egészen kicsi korom óta szerelmes vagyok bele), csak sajnos elég szomorú látvány az a rengeteg kidőlt fa. Bence nagyon élvezte, állandóan nyakig havas volt. Sokat szánkóztunk, sőt még párszor le is síeltem vele egy lankásabb pályán. Akkorákat kacagott, főleg akkor, amikor megcsúsztunk egy jég folton. Kép Azt hiszem semmi gond nem lesz a síelésre tanításnál.

Gigi
Olvastam mi történt Olival. Ez nagyon borzasztó. Annak viszont örülök, hogy már jól van! Kép Azt az ominózus kórházat én már nagyon rég leírtam. Asszem egy kismama újságban olvastam egy csajszit, aki leírta, hogy egy alig pár hónapos babával bementek, hogy valami nincs rendben vele, a doki szinte alig vizsgálta meg, mondván, hogy az anyuka túlaggódja a dolgot, és majd, ha még pár nap múlva is ilyen a gyerek, akkor menjen vissza. A csaj nem nyugodott bele...szerencsére. Elmentek a Madarász utcai kórházba és kiderült, hogy agyhártya gyulladása volt a babának, és a reggelt már meg sem élte volna. Szerencsére meggyógyult, de én már akkor eldöntöttem, hogy oda nem. Kép És ti is jól tettétek, hogy eljöttetek, ezt a fenyegetőzést meg nem is értem. Menjenek a francba.

Dia
Nagyon aranyos Domi a képen, a Napocskát ő rajzolta, vagy az anyukája? Kép
Cica Kép Nálunk a szókincs további evéssel kapcsolatos szavakkal bővült Kép Kép ba, baá = banán, böe =bögre Kép

Melinda
Nagyon szupik a ti képeitek is! Aranyos lehet, ahogy tereget a kicsi fiad! Gratula a fogacskákhoz! Bence a Tátrában kinövesztett két alsó rágót, és fent is kint vannak a csücskei két rágónak. Szerencsére nem látszik rajta, hogy megérezné. Talán fogat nem szeret mostanság annyira mosni, de ennyi.

Györesz
Ez a ledobálósdi nekem is ismerős. Most ez a sláger. És hihetetlenül tud ezen kis csínytevéseinek örülni. Kép Kép Szupi lehetett a két nap, örülök, hogy apával ennyire rendben van minden. Csak megjött az esze ennek a fiúnak! Kép Kép

Puszi, most megyek!
nmzsx

SziasztokKép

ZsófiKép
Szuper lehetett a síelés. ANyósról nem is írtálKépKépKép Vagy annyira jó volt vele, hogy már szavaid sincsenek rá?????KépKép KÉpet,képet.

GyöreszKép
Megnéztem a szállodát. Nagyon szép. Majd egyik este részletesen átnézem.
Lauról én is olvastamKép Annyira szörnyűKép Tegnap olvastam. És nagyon elszégyeltem magam amikor felmérgesített Olivér. Hogy nekem csak ennyi bajom van, ő meg életéért küzd. Nagyon-nagyon szurkolok nekik. Nem lehet ennyire igazságtalan az élet.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én is elolvastam Kép, tényleg borzasztó és szívből remélem, hogy meggyógyul!
Tibimnek van egy régi iskolatársa, aki csontvelő rákban szenvedett középiskolásként. Nagynehezen találtak donort, volt hónapokig tartó oxigénsátor és hasonlók...
...azóta sok-sok év telt el és Tinti egészséges, életerős boldog nőci, most lesz neki egy zongoraestje.Kép Mióta őt ismerem én újra hiszek a CSODÁKban! Most is nagyon-nagyon drukkolok érte!!!!

Gigi,
a kocsi tényleg szuper, köszi a képet Kép Tényleg húzós ára van, de sok mindent is tud ennyiért, látom dönthető a támlája, ez nagyon fontos, ha elalszik útközben Olika, nem kell görnyednie! Remélem már újra hófehér a bőre, teljesen meggyógyult! Kép

Melinda! Gratulálok Marcikának a sok-sok fogacskához! Remélem jól van, ketteskével és anyával egyetemben! Kép A képen tündéri a kislegény, tényleg olyan arca van, mint a régi mesekönyvekben az angyalkáknak! Kép

Zsófi! Fantasztikus lehetett a hegyekben, nem semmi lehettél "tandemsíelve" fiacskáddal!Kép Én is nagyon várom a képeket!

folyt.köv.

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Marcival voltunk dokinéninél, mert a karjai és a vádlija is totál pötty lett mára. Elkezdtem agyalni a rubeolán, meg minden fittyfenén és elkezdtem izgulni, igazán nem is Marci miatt, mert a kedve jó, nem veszi észre a pötyiket (meg valamikor át kell rajta esnie), hanem a múlt héten itt járt két kismama barátnőm miatt. Szerencsére "csak" valami vírusfertőzés miatt kialakuló pötyik, azt kaptuk, amit Ti is írtatok: Fenistil csepp, Calcimusc, Cebion csepp.
Viszont a dokinéni is észrevette, hogy Marci kilégzése kicsit karcos, ami már lehet egy később kialakuló asztma előjele Kép Sajna Gábor is az volt kiskorában Kép

Dia!
Édes a kis Picasso Kép De ahogy olvasom Picasso néha átmegy takarítőnénibe Kép
Alma Kép Marci hallgat lelkesen Kép

Kata!
Ha tudsz havazódj ki Kép Várunk ám!!! A Fiúk remélem makkegészségesek! Kép

Györesz!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek hármasban Kép Irigykedve olvastam, hogy milyen jól kikapcsolódtatok, de ennyi bizony mindenkinek kijár!
Himbilimbi Kép Olyan jót nevettem rajta, édes lehetett Norbika, ahogy lesett Kép
Örülök, hogy ennyire tetszett Marci Kép

Judit!
A Fiaidnak jobbulást kívánok! Neked kitartást a nagyobbikhoz Kép
A fogacskákhoz szorítok, hogy ne szenvedjetek velük sokat. Maxi olyan legyen, mint a mi szenvedésünk, észre sem vettük Kép

Zsófi!
Örülök, hogy jól sikerült a síelés. Bencét megnézném, ahogy sielgetett Veled Kép Azt hiszem, nálam is csoda lenne, ha nem kapnék össze Anyuval. Sajna, amikor itt van pár napig, akkor is összezörrenünk, de általában az én hülyeségem miatt, mert Anyu hátán fát lehetne hasogatni... Tényleg anyóspajtival mi volt??? Kép
Nektek is hajrá a fogacskákhoz! Klassz, hogy Bence sem szenved velük különösebben Kép

Gigi!
Nekünk ezért jó, hogy nincs járdánk Kép Na félre a tréfát, inkább lapátolnék...

Évi!
Köszönjük a fogacska gratut, most már tényleg itt van az alagút vége és meg van a teljes fogsorunk Kép
Angyalka lenne a Fiacskám? Inkább csak pofira Kép De köszi a bókot, mert tényleg tüneményesen szép Kép

Lauról én is olvastam, és szörnyen sajnálom Szegényt, de tényleg hinni kell a csodákban, mert lehet, hogy néha csak az segít. Bízzunk benne, hogy ha ennyien szorítunk Neki, csak segíthet Nekik.

Millió puszit Nektek: Melinda (16+3)

KépKép

KépKép
bujka

Györesz,
nagyon örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás!Kép Annak pedig még jobban, hogy apa ilyen jól el volt kicsifiával KépKép Remélem otthon újra jól eszik a nagyfiú és kitombolta magát a szállodábanKép

Judit,
a "fiaidnak" Kép jobbulást, neked pedig sok erőt és kitartást!!!!

Kata!
Nem csodálom, hogy estére elfáradsz! Én is mindig így járok! Nekünk is jót tenne egy kis utazás!
Rolcsi azóta is szépen alszik az ágyában, hanem most meg az elalvással vannak gondok! Idáig már egészen jól bevált, hogy szopi, kicsi ringatás, betettem a kiságyba és elaludt. Mióta viszont az új ágya van hiába teszem bele úgy, hogy akár alszik is, ahogy kiteszem a lábam a szobából fiacskám boldogan skerázik ki az ágyából Kép Most azt próbáltam, hogy az ágyában szoptattam meg és utána is odabújtam hozzá, dúdoltam és elaludt. Éjszaka viszont továbbra is jól alszik! Ma olyan édes volt forgolódott, mozgolódott, féltem, hogy felébred, erre ő odabújt egészen szorossan mellém (merthogy rátoltuk az ő ágyát a miénkre) úgy, hogy a kis fejét belerakta a tenyerembe!Kép Olyan, de olyan jó volt!Kép

Dia, nem tudtam nem észrevenni, hogy nem válaszoltál! Sajnálom.Kép
Én leírtam, amit gondoltam, próbáltam jóvátenni, ha esetleg akaratomon kívül megbántottalak. Pedig nem tettem mást mint elmondtam a saját véleményemet, ahogy te is! Sajnálom, ha úgy tűnt, hogy okoskodom, vagy többre tartom magam, amiért nekem 3 gyermekem, ezért több tapasztalatom van. Ezidáig mindig az őszinte jószándék vezetett, valahányszor valakinek tanácsot próbáltam adni, arról nem is beszélve, hogy bizony én is jöttem ide párszor tanácsért.
Most úgy gondoltam, inkább nem jövök egy ideig, hogy megnyugodjanak a kedélyek- vagyis kedélyed!

Mindenkinek sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Zsófi!
Nagyon örülök,hogy végre megjöttél!KépBár én tudom ám,hogy már előbb itthon voltatok.Kép
Képeket kérek!Mikor jöttök hozzánk?A napocskát a nagypapi készítette.Kép

Kata!
Itt is felteszem a kérdést.Mikor jöttök hozzánk??KépA farmer szerkót örökölte.Húsvétkor ebben lesz a kis krapek,most csak megnéztem,hogy áll rajta.KépMi volt a Gólyamesében?Nem láttam.Jól vagytok?hiányzol ám!Kép

Judit!
Fiúknak jobbulást kivánok!Köszi.KépHajrá fogacskák!Kép

Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!
Nagyon sajnálom Marcikát,remélem nem komolya dolog.KépAnnyira szörny,hogy mindig jön valami amikor az előző még alig távozott.KépJöjjön már a nyár,meleg,ki a szabadba stb...Talán jobb lesz a helyzet.De az a lényeg,hogy a kedve jó!!!!!KépKitartás!

Évi!
Azért nem válaszoltam mert nem akarok erről többet beszélni!!!!!!!!!!Nyilvánvaló,hogy nem egyezik a véleményünk.Akkor miért beszéljünk erről a témáról többet?Nem értem.Nem gondoltam soha,hogy többretartod magad tőlünk,amúgy tisztában vagyok azzal,hogy 3 gyermek édesanyja vagy!Ezért tisztellek,becsüllek is!Miért is kéne elmenned a topikból?Ezt se értem.KépTudod mit?Írok egy emailt!Jó?????Puszi

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nagyon csini Domi a farmer szerkójába!!!!
Gratulálok az újabb szóhoz, már egész szép palettával rendelkezik a fiúcska!Kép

Kata!
Most hogy írtál a fiaidról, az jutott az eszembe, hogy Tőled még nem is kérdeztük, hogy nem akartok harmadik gyerkőcöt????

Judit!
Jobbulást a fiúknak, Neked pedig kitartás az ápoláshoz!!!!

Zsófi!
Hát ez a síelés tényleg nagyon klassz lehetett! Biztos Bence is hamarosan síelni fog!

Melinda!
Tudod tegnap írtam, hogy Norbi is pöttyös, de én a szállodai vízre, kajára, törölközőre gyanakodtam, viszont mára Õ is egyre pöttyösebb lett, viszont az ég világon semmi baja. Azt hiszem még nem viszem dokihoz, hisz Õ is csak Fenistilt adna! Szerinted? Norbi pöttyei olyan apró piros, kézzel érezhető! Marcié?

Évi!
Ezzel az alvással mindig van valami gubanc! Ha alszik éjjel akkor az elalvás a nehéz, de ügyesen megoldottad! Gyűjtöm az ötleteket, mert hát Norbi továbbra is cicinelalvós, de egyszer Õ is váltani fog!

Gigi!
Olika hogy van? Õ pöttyös még?
Még tudok Neked ajánlani: www.karos-spa.com, www.kolping.hotel.hu itt a barátnőmék voltak a kisfiukkal és nagyon dicsérték, www.hasik.hu itt meg mi voltunk két éve, ez is bababarát

Azt hiszem Norbin most jön ki a fáradtság, mert az éjszakán nyikkanás nélkül végigaludta és ma délután is három órát lehúzott!
Norbi ma végre ráérzett, hogy hogy tud egyedül föl-le szállni a motorjára, meg péntek óta egykerekezik vele, felemeli az elejét és vigyorog. Ma ezt be akarta mutatni a mamának is, de sikerült elborulnia!
A másik, hogy pénteken fedeztem fel, hogy ahogy lapozgatja a könyveit minden lapozás előtt megnyalja a kezét, mint ahogy néha mi is szoktuk (biztos elleste), de olyan édes, hogy néha eltéveszti és pl. a jobbat nyalja, de a ballal lapoz!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia, erre a hsz-emre sem válaszoltál:

Dia
Remélem ti is jól vagytok, Domikával és apával együtt!! Fantasztikus menüt soroltál fel, hallod! Én mindig gondba vagyok, hogy mit főzzek gyorsan-gyorsan, amíg Rolcsi nyugiban van.

Ebben szó sincs a véleménykülönbségünkről, barátságos voltam úgy érzem.

Azért megyek, mert úgy tűnik másként nem lehet túllépni ezen a butaságon és ezzel tényleg befejeztem.
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Visszanéztem egy picit és egész sokat írtatok Kép

Évi!
Nehogy eltűnj itt nekünk!!! Látod Dia nem akar többet beszélni a témáról, ennyi a hallgatása oka! Még egyszer: nem eltűnni! Kép
Örülök, hogy az éjszakai alvás oké Nálatok Kép Az elalvás is így lesz majd hamarosan!

Dia!
Tényleg semmi komoly Kép Nem is izgat, most hogy tudom, hogy nem rubeola. Kedve, étvágya a régi, nem viszketnek a pötyik. Dokinénit majd hívni kell, hogy állunk, de 1 hét és vége! Kép

Györesz!
Marci pöttyei is hasonlóak Norbikáéhoz. Kézzel érezni a felszínét, és valahol olyan sok van, hogy teljesen összeértek és a teljes bőrfelülete piros (pl. popsija). Én azért vittem le, hogy kizárjam a rubeolát és hogy tudjam, hogy mi a fene is ez, mert így ha máskor is előjön, akkor nem parázok és tudom a megoldást. Egyébként én már de. is beszéltem a dokinéninkkel és a telcsiben látatlanban is ugyanezeket mondta, meg annyit, ha 2 nap múlva sem múlnak, akkor vigyük le. Szerintem nézd meg reggel és ha tovább terjedt (ha még tud hová), akkor mutasd meg, azzal nem vesztetek semmit, és legalább Te is megnyugszol. Jobbulást Norbikának!
Egykerekezés Kép Kép Kép Könyvlapozgatás is édes lehet! Hihetetlen, hogy miket kiszúrnak és megtanulnak ezek a kiskrapekok. Marci megkaparintja a papírzsepit és úgy csinál, mintha fújná az orrát, vagy köhögcsél bele Kép Meg kell zabálni ilyenkor (is)!

Gigi!
Én is akartam írni Neked egy szállodát, ahová mi megyünk majd 4 napra Egerbe. Én még nem tudom milyen a kiszolgálás, de egri barátnőm már dicsérte, hogy Eger egyik legjobb szállodáját sikerült kinéznem. Aki tud, az tud!!! Kép
www.hotelszentistvan.hu

Na most már tényleg eldugulok mára!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

GyöreszKép

Nagyon rendes vagy, hogy néztél még szállodát. A KOlpingot ismerem, a barátnőm már volt ott és mennek május elején is. Nagyon kacérkodom vele. Csak egy hátránya van, hogy a medence külön épületben van, így nagyon alaposan meg kell szárítkoznunk, hogy ne legyen baj ha caplatunk a két épület között. A másik két szálloda is nagyon szuper.
Olivér is imád motorozni. EZt az egykerekezést ő is csinálja. Sőt, íly módón próbált már a kanapéra is felmenni motorral, aminek az lett a vége, hogy dobott egy hátastKép De szerencsére nem ütötte meg a fejét. Kedvence még a kormány vad rángatása és közben brummog.Kép Himbilimbis történet nekem is tetszettKép Asszem Olikám nem is látott a sajátján kívűl még ilyetKép

Puszi

KépKép
gigi28

Zsófi!
Köööööööööööööösssssssszzzzzzzzzzzi!!!Nagyon jól esett minden szavad.KépKépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Nagyfiam keresere rakok fel par kepet a farsangjarol:
PokmanusomKép
Kép

Tanc-parja Hofeherke, a jovendobeli menyemKép
Kép

Zolcsi is a tancparkettre kerultKép
Kép

Kata,
Nem valaszoltal, Te elhavazott No! Vagy neked nem jo mostanaban Diaekhoz menni?

Tobbieknek puszi, este talan eljutok a bovebb irasigKép

Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Nagyon helyesek a Srácok! Hol sikerült végül Gyuszkónak pókember jelmezt találnod? Hófehérke szép mosolygós menyed lesz Kép
Várjuk a bővebb beszámolót!

Tegnap elfelejtettem írni, hogy a dokkernénit megkérdeztem a rotáról. Õ is egyértelműen azt mondta, hogy nem jelent - sajnos Kép - védettséget, ha egyszer elkapta a gyerkőc. Úgyhogy bármikor újra beköszönthet bárkinél, akinél már járt Kép

Még annyi, hogy Marci ma beágyazott Kép Figyelem, hogy elkapja Apája pizsi felsőjét és cipeli, majd kihúzza az ágy alatti ágyneműtartót és amennyire tudta belegyömöszölte. Eddig is segített, de magától még nem csinálta Kép

No megyek is, pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gyorsan írok,mert Patrik itt piszkál.Kép

Melinda!
Mi is megyünk Egerbe jövő héten!Már nagyon várom!Kép
Pöttyök.KépRemélem hamar elmúlnak!Bízom benne,hogy nem asztma kezdődik!
Pocibaba?Kép

Györesz!
Nagyon édes lehet Norbi,ahogy lapoz!Mikor olvastalak,beugrott,hogy egy ideig Raul is ezt csinálta.Kép
Szerintem is mutasd meg a dokinak a pöttyöket.Majd írj,mit mondott!
A thermálvíztől Ruszlán is pöttyös szokott lenni.
Nagyon nem tervezünk harmadik babót!

Dia!
Domi is megy már locsolni idén?Kép
Tali?A héten Raul szülinapjára készülünk,eddig még semmit nem intéztünk,jövő héten pedig utazunk!
Neked utána mikor lenne jó?Nagyon meg tudnám már dögönyözni Domit!Kép
Gólyamese egy nyílt örökbefogadást mutat be.

Évi!
Kérlek,ne tűnj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval az átalvás jobb,de az elalvás rosszabb lett.Akkor még várunk azzal az ággyal!KépAranyos lehetett Rolcsi,ahogy odabújcsizott!Kép

Judit!
Fiúk gyógyulnak?

Mica!
Aranyos a Pókembered!KépÉs a tesója is!!Kép

Gigi!
Puszi Nektek is!Kép

Számíthattok a tavasz beköszöntére,Raulék ma űzik el az ovival a telet és elégetik a Kisze bábot!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Nah, Zolcsi alszik, igy inkabb most irok, mert az este nekunk nagyon suru szokott lenni, ma meg plane, mert 2 napos tavollet utan hazajon Apjuk is, gondolom a lurkok ravetik magukatKép

Melinda,
Pokmanus jelmezt Anyosom talalt Szolnokon egy jatekboltban, pedig en mar lassan Pestre keszultem, hogy vegyek (talaltam egy jelmezkeszitot, ahol volt). Gyuszko imadta, bar a musor alatt, mint lathato, a maszkot nem tette fel a fejere, de utana, amikor mar tomboltak, rajta voltKép
Rota tenyleg ujrafertozhet, sot, azt is olvastam, hogy a betegseg utan meg 30 napig fertozonek szamit a lurko.
Marci edes, segitokesz manocskaKép Mondjuk en se panaszkodhatok, mert egyszeruen mindent megert, (es ha kedve vanKép) megcsinal Zolcsi is.
Pociklakod?Kép Tornazgat mar? En Zolcsit nagyon hamar megereztem, 14 het kornyeken mar kaparaszott a dragamKép Kerunk UH kepet, amint leszKép Tippeljek? Szerintem csajszikaKép

Gyoresz,
Jajj, ilyen pihenes mar ranki is rankferneKép De most marad a kerites-keszites, nyaralasi penzrol ennyitKép HimbilimbiKépKép Lehet, hogy nalunk azert nem foglalkozik vele Zolcsi, mert csak azt lat maga korul, tesojet minden furdesnel..Kép
Pottyokkel szerintem is irany dokineni, azt a kis idot ne sajnald, hogy megnyugodjatok.

Zsofi,
Orulok, hogy jol ereztetek magatokatKép Az meg plane nagyon jo dolog, hogy Bence imadta a havat. Zolcsi kisse tavolsagtarto a nagy es hideg "vmivel"Kép

Evi,
En is gondolkodtam a kisagy lecserelesen, de en is attol tartok, hogy megszokik belole elalvas helyettKép Mondjuk en alvo helyzetben rakom le az agyba, igy talan nem lenne baj, de olyan koborlo almaban, hogy meg nem kockaztatokKép Az odabujast enis imadom, nekem altalaban a kezemet fogja alvas kozbenKép

Dia,
Csini a legenyked!Kép
Lezart temahoz: mindenki ugy neveli a gyermeket, ahogy akarja!Kép En bevallom, neha nalunk is van kez-pacsi, mert mar a 20. raszolas es elpakolas utan, hogy ne nyulkalj a gaztuzhely csapjahoz, stb. nekem ez jott be. Nem kek-zold a gyerek, es erdekes modon azota nem nyulkal, eleg, ha szolok. Ennyi.
Hmm, tali ismet csuszik.. vagy masnem, ha jarok Pesten, akkor egyedul is beszaladunk hozzatok, oke?Kép

Gigi,
Puszi a vadmotorosnakKép Jol van mar teljesen? Es Te? Viktor?
Holapatolas.. en megusztam, meg parom vasarnap este 2x is eltakaritotta, igy hetfon reggel nekem nem volt melom veleKép

Judit,
Jobbulast nektek, gyogypuszik postazva!Kép

Reggel a ket kispacakommal ebredtem, mert Gyuszko ott aludt az Apja helyen, hajnali 5kor odakoltoztettem Zolcsit is (nyugosebb a foga miatt olyankor, de mellettem meg jot alszik 7ig). Nala is jonnek a ragofogak, fent mar 1 teljesen kint van, a masik is lassan atszakad kozepen, tegnap pedig eszrevettem, hogy az egyik alsonak is kint van a 4 csucskeKép Viszont elol, az also jobb kettes foga meg mindig pihenKép

Nah, esti mese ennyi volt, bocsi, ha kihagytam valakit, neki duplapuszi!

Saxi,
Nektek millio puszi, mert ha jol emlekszem most vagytok benne a surujeben!

Mica
mica

SziasztokKép

MicaKép
Nagyfiú nagyon komoly. Akkor most már Cegléd és környékén két szuperhős is vanKép Legalább nyugodtan alhattokKép Olivérnek a kilencedik fogcsücsök már kint van és a tizedik most töri át az inyét. Szerencsére ő sem szenved, bár párszor felsír éjszaka de nem ébred fel rá.
Mindig kérdezni akartam, hogy mi van a tavi halakkal?? Remélem nem úgy jártak mint nálunk az elődeik, ők hibernálva lettekKép

MelindaKép
Marci hozzánk is jöhetne beágyazniKép Épp ma gondoltam rád, hogy ki bírod még kihalászni a husikát az ágyból???
Én is csak abban bízom, hogy a rota nem fog minket többet megtalálni.
Mindjárt megnézem a szállodát, köszi szépen.

GyöreszKép
Én is állandóan nyálazom az ujjam amikor lapozok, Viktor cikiz is miatta rendesenKép Ilyen korban olyanok mint a szivacs, minden tudást magukba szívnak. Nagyon fogékonyak és hihetetlen iramban fejlődnek. Most lehet őket csak igazán csak tanítani.

KataKép
Puszi nektek is. Tornázni nem voltál??? Mennyi időre mentek pihenni????

SaxiKép
Sokat gondolok rátok és szorítok nagyon!!

Hihetetlen, hogy még mindig havazást mondanakKép Fújjjjj

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok,hogy gondoltok ránk.
Jólesik ám nagyon.Kép
Tényleg most vagyunk a sűrüjében,már pakolok.
Holnap hajnali 1/2 6-kor kell elindulnunk,hogy 7-re odaérjünk.
Biztos ami biztos bepakolom a cuccost,ha ott kell maradni akkor kéznél legyen.
Bogikám már ma este a mamánál alszik,és reggel viszi a mama az oviba.
Tündéri volt ahogy elköszönt reggel Lilikétől.
Mondanom sem kell,hogy én bőgtem mint a záporeső,kis drágám még engem is vígasztalt.
Szóval be vagyok tojva rendesen,már tegnap óta rohangálok a wc.-re,az idegességtől.Kép
Istikém is csak lődörög,alig szólal meg,és csak turkál az ételben.
Remélem hamar túl leszünk ezen,mert már nagyon nagy a feszültség,itthon.
Vasárnap,anyósom hívott ebédre,és én otthon maradtam egy kicsit feltöltődni.
De most még ez sem segít igazán,érzem ,hogy nem tudom magam elengedni.
Az időjárás is kikészít,akkora a hó,hogy alig tudunk közlekedni,közben olvad ezerrel,mert hétágra süt a nap.
Ahol meg elolvadt az a nyamvadt hó ott akkora a sár,hogy elmerülünk benne.
És csütörtöktől megint lehülés,havazás.
Sosem lesz már tavasz?
Most megyek mert apát ébresztenem kell,megy dolgozni.
Ahogy tudok jelentezem.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Tegnap még akartam jönni, de nem jelent meg nekem ez a topic cím....még sok más sem. Kép

Gigi
Igen, anyósra szavaim sincsenek Kép Kép. De képzeld, István mesélte, hogy megmondta anyjának, hogyha nem engedik Bencét normálisan játszani (mert jaj havas lesz, vigyázz ott sár van stb.), akkor nem fogjuk őket megkérni, hogy vigyázzanak rá. Ott volt István unokaöccse is és szegényt össze-vissza terrorizálták. Bementek a házba, és mondták Dávidnak (11 éves), hogy kint maradhat, de egyedül nem szánkózhat. Kép Normálisak ezek. Szegény meg olyan szófogadó, hogy már vagy 3/4 órája ott ült és nem csúszott le. Istvánnal próbáltuk rávenni, hogy nem lesz semmi baja, de nem. Végül anyuék is jöttek oda síelni, és megkértük őket beszéljék már rá Dávidot, hogy ne bénázzon ott a szánkójával, hanem csússzon már le. Meg csóri gyerek nem mehetett a hóba, mert havas lesz...szóval elég gáz Géza banda. Kép Ja, de képzeld, voltunk gumicsónakos szánkózáson. Motoros szánnal húztak minket, tök jó gyorsan mentünk, a hó az csak vágott az arcunkba, de eszméletlen jó volt. Először ide sem akart jönni Dávid, de aztán rádumáltuk, hogy ne legyen már béna. Egyébként beszéltük Istvánnal, hogy annyira nem gyerekes, olyan kimért, szerintem nagyon gáz. Állandóan mindenért bocsánatot kér. De szülei nevelték így, ők is ilyenek (István nővéréék)...ezért csomószor direkt szivatom őket, hogy próbáljanak már néha lazábbak lenni. Ez nekem nagyon szokatlan.

Mica
Igen, Bence imádja a havat...olyan, mint én! Kép Kép Bár, amikor apu véletlenül fölborította a szánkóval, és arccal beleesett a hóba azért attól nem volt boldog. Kép De erre azt mondta apu, hogy azt is meg kell tanulni, hogy a szánkózás nem csak abból áll, hogy ülünk a szánkóban és jót szórakozunk, hanem vannak kisebb balesetek is. Kép Kép Na, csak ekkora különbség van a két nagyszülő között. Anyósék már szörnyet haltak volna. Kép

Melinda (16+4) Kép
Anyósékról már írtam Kép, de anyuval meglepően jól elvoltunk. Kép Biztos azért számított, hogy ott van Bence, így nem egymással voltunk elfoglalva. Kép
Pöttyök: Bencének voltak pöttyei, vírustól származóak és kb. 3 hónap volt, mire elmúltak. Mi nem kaptunk rá krémet, ill. csak olyat, ami a szárazságot enyhíti, mert azt mondta a doki, hogy ez majd magától elmúlik. Így is lett. Most is tök jó krémet kaptunk tőle az ekcémájára, szinte már alig látszanak. Jó fej a dokink, már egész megkedveltem. Csak eleinte furcsa volt, mert nem ajnározza soha Bencét (mint egy női doki), de rájöttem, hogy a tudás az fontosabb. Szóval marad ő! Kép
Asztma Kép Nekem is van, és máig attól parázok, hogy ne jöjjön ki Bencén, pedig szegénynek megvan rá az sansza. Kép Na, de a remény hal meg utoljára. Kép Kép

Évi
Tényleg szupi volt a síelés, sajna az együtt síelésről nem készült kép.

Na és egy picit más. Szeretek én is észt osztani, és látom itt sok mindenről lemaradtam a gyerek verést illetőleg. Kép

Szóval...
Nekem erről az a véleményem, hogy mindenki azt csinál, amit akar. DE Évi, azért remélem azt nem gondolod komolyan, hogy azért mert valaki ráüt a gyereke kezére, vagy nagyobb korában kap egy taslit, akkor a gyerek félni fog az anyja kezétől?! Ekkora butaságot már bocs, de rég hallottam. Csak egy példa. Én életemben kétszer kaptam taslit aputól, de a mai napig állítom, hogy megérdemeltem, sőt. Nagyon gáz voltam, és szegény már nem tudta szavakba foglalni, olyan ideges volt. Ezzel együtt a mai napig tudom, hogy bármikor számíthatók szüleimre, és soha nem féltem a kezüktől.
Egyébként a másik meg az, hogy azzal, hogy te könyvből idéztél, igenis azt erősítetted meg (akár akaratlanul is), hogy aki nem úgy cselekszik, mint azt a könyv írójá leírja, az rossz szülő. Szerinem már bocs, de nem jelent semmit az, hogy három gyereked vagy. Ettől még lehet valaki úgyanúgy rossz és jó anya is. Nem a gyerekek száma határozza meg, hogy ki milyen. Anno nekem idéztél, hogy milyen rossz, hogy sírni hagyom Bencét, mert így azt hiszi, hogy nem számíthat rám. Hát nem tudom, szerintem Bence egy kiegyensúlyozott, boldog gyerek és imádjuk egymást. De nem hagyom, hogy a fejemre nőjjön. Ezért én már 3 hetes kora óta remekül alszom éjszaka, mert nincs enni, inni, anya mellé bújás. Talán ez szigorúnak tűnik, de én nem bánom. Mikor még terhes voltam elhatároztam, hogy mihez akarom tartani magam és eddig szinte minden úgy is történik. És nem bántam meg. A másik pedig, hogy én nem olvasok könyveket, csak a jó érzésemre hagyatkozom...és szerintem ez sokkal fontosabb. Mert ahány könyv, annyi vélemény. És én nem könyvből akarom nevelni a gyerekemet. Ezzel együtt elfogadom, hogy te nem akarod megütni őket, és, ha te ezt így gondolod, akkor jól teszed, de azért ha valaki nem kér, ne adj tanácsot, mert ezzel akarva, akaratlanul is megbánthatsz másokat.
Na, hát ennyi. Be is fejezem, és továbbra is biztosítalak szeretetem felől benneteket. Kép Kép

Puszi
nmzsx

Saxi

Annyira az eszembe voltál, csak miközben osztottam az észt, teljesen megfeledtkeztem rólatok. Kép
CSak annyit akarok mondani, hogy nagyon-nagyon szorítok, biztos minden rendben lesz! Azért folyamatosan gondolok rátok!!! Adj egy puszit a pici lánynak a nevemben is! És írj, ha tudsz!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Ez nem igaz! Írtam előbb neked Saxi, és most nézem, hogy nem is jelent meg. Pedig úgy csinált, mint ami elment. Kép Na mindegy!

Szóval csak azt írtam, hogy nagyon-nagyon szorítok nektek,biztos,minden rendben lesz, és remélem hamar elfelejtitek ezt a rossz élményt!
Pici lánynak adj egy puszit a nevembe is!
MAjd írj, ha tudsz!

Puszi
Zsófi
nmzsx

saxi!
Nagyon sokat gondolok rátok és drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi kedves, elárulnád, hogy hol olvastad azt, hogy én könyvből idéztem és könyvből nevelek gyereket?????? Vagy azt, hogy azért mert valaki ráüt a gyereke kezére, vagy nagyobb korában kap egy taslit, akkor a gyerek félni fog az anyja kezétől?!
Légyszíves mielőtt állástfoglalsz valami, vagy valaki mellett, vedd a fáradtságot és nézz utána, a hozzászólásaimnak hogy pontosan mit írtam!

Még valami Én sem kértem TÕLED tanácsot!

Most búcsúzom: Nagyon jó egészséget kívánok minden kedves mamának és babának szeretettel, örülök, hogy megismerhettelek benneteket: Évi és Rolcsi baba.

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Azt még szeretném elmondani, hogy nagyon bánt ez az egész. Én úgy érzem soha senki fölött nem itélkeztem, soha nem kérkedtem azzal, hogy én 3 gyerekes anyaként mindenttudó lennék. Nyilván van némi tapasztalatom, amit szívesen megosztok másokkal, de ez nem szentírás, egyszerűen csak az én véleményem, akinek tetszik megfogadja, aki nem ért vele egyet, nem.
Valahányszor segíteni próbáltam mindig a jószándék vezérelt, soha nem akartam senkit megbántani!

Sajnálom, hogy mégis ilyen vádak értek és rendkívül igázságtalannak is tartom. Egyébként, ha valakit érdekel olvassa el az egész sztorit összességében kb. 3 hózzászólás.

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ZsófiKép
Ha visszaolvastál volna akkor világosan kiderült volna számodra, hogy ÉN KÉRTEM TANÁCSOT!!!!!!!!! Mert az egész babanet erről szól. HOgy elmondjuk a véleményünket. Csak sajnos egyesek azt nagyon nehezen viselik el ha nem bólogatnak neki. Bárki elolvashatja, abszolut normális hangnemben beszélgettünk erről a témáról. Amit a Dia hozott fel. Mivel leírta, hogy nevelni kell a gyereket, esetenként úgy, hogy oda kell ütni. Én ezzel nem értettem egyet, de rögtön ki is fejtettem, hogy emiatt senkit nem tartok rossz anyának. Évi bűne az volt, hogy velem értett egyet. Eközben senki senkit nem szólított meg, nem mondtunk véleményt senki nevelési módszeréről. És ebből csinált ekkora cirkuszt a Dia. Mert ő mindent magára vett. Érdekes, hogy rajta kívűl miért nem gondolta senki magáról, hogy rossz anya??? Pedig mindenki leírta a véleményét és furcsa, de senki nem sértődött meg azon, hogy nekünk más a véleményünk.
Különben, Te ismered az Évit??? Találkoztál egyáltalán vele valaha?? Mert én már vele és a gyerekivel is többször találkoztam személyesen. És árad belőle a szeretet és nyugodtság. Ahogy szerintem ezen a topikon is ő volt az aki mindig csak kedvesen, türelmesen szólt hozzánk. Soha, egyetlen egyszer sem kérkedett azzal, hogy három gyereke van. Soha nem osztotta emiatt az észt. Ha megkérdeztem akkor leírta a véleményét. És ebből ilyen műsort kell csinálni???? Lehet, hogy valakinek nehéz elviselnie, de felnött emberek vagyunk, saját elképzeléssel. Eddig úgy ismertelek téged, hogy elfogadod mások álláspontját. Mi változott most meg? Miért baj az, hogy mások olvasnak??? Én is sok könyvet olvastam már a gyereklélekről. Mert hiába nem veszünk tudomást arról, hogy a gyerekeinknek lelke van, attól még érző lények. És igenis le kell küzdenünk a saját önzésünket és lustaságunkat és át kell éreznünk a helyzetüket. Mit szólnál ahhoz ha Te sírnál az egyik szobába és az István meg a másik szobában tök jól ellenne, azzal a felkiáltással, hogy szokjad, nehogy a fejére nőlj??? Szerintem fel lennél háborodva. Jogosan.
Ha emlékszel arra, hogy kaptál otthon pár atyait akkor már biztosan, hogy nem egy éves voltál. Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Mert egy pici baba még nem tudja megmondani, hogy mi a baja és azért csinál butaságokat. Egyszer az ő szemükkel kéne nézni a világot.

Teljesen egyet értek az Évivel. És én is eljutottam odáig, hogy köszönöm szépen, elég volt ebből a topikból. Mert nem vagyok hajlandó minden egyes szavamat hússzor megrágni mielött leírom, nehogy valaki vérig sértődjön az amúgy teljesen átlagos véleményemen. Nem fogok mindig bocsánatot kérni, ha saját véleményem van. Már így is megkaptam, hogy cinikus vagyok. Természetesen a hátam mögött. Nem vagyok cinikus csak másokkal ellentétben soha nem szerettem a kétszínűséget és a képmutatást. Megismertem sok értékes embert közületek, akikkel eddig is és ezek után is tartani fogoma a kapcsolatot.
Ja és még csak annyi, lehet, hogy nem csak nekem tünt fel, hogy bizonyos időközönként Dia sértődötten elvolnúl aztán megvárja, hogy visszahívják és győzedelmesen visszatér. Ehhez a játékokhoz én a továbbikban nem szeretnék asszisztálni. És mielött bárkiben megfogalmazódni: TUDOM, HOGY NEM VAGYOK TÖKÉLETES. De legalább egyenes.

Saxi!!! Továbbra is szorítok értetek!

Puszi

KépKép
gigi28

Megfogadtam nem jövök többet,de ezt nem hagyhattam ki!
Évi!
Nem tudom mire volt jó ezt a feszkót csinálni!Én is úgy ismertelek,hogy egy jó ember vagy.Bár még most is úgy gondolom és annak tulajdonítom ezt a dolgot,hogy talán rossz paszban vagy.Én anno elkönyveltem,hogy "rossz anya "vagyok és oda írtam azt is,hogy részemről téma lezárva.Azt hiszem nem is lovagoltam ezen a témán azóta sem!A másik.Ha valakinek valami gondja volt mindig megtudtuk beszélni emailben.Miért kell tönkretenni egy jó kis csapatot?Aminek Te is tagja vagy.Mert a tagja vagy azt ugye tudod?És szerintem mindenki szeret itt és ha konfliktus van akkor nem az a megoldás,hogy lelépek.

Gigi!
Örülök,hogy azt nem írtad nagybetűvel,hogy egyenes vagy és nem vagy kétszinű!Én nem csak a hátad mögött írtam le,hogy mi a véleményem de neked is egyenesen kifejtettem.Te persze nem vetted a fáradtságot,hogy elolvasd.Miattam szerintem eddig se kellett,hogy megrágd a szavaidat és ezek után se tartok rá igényt.Te kértél valaha valakitől bocsánatot?Nem tudom,hogy honnan gondolod,hogy én valaha is vártam vagy várom,ahogy fogalmaztad győzedelmesen várom,hogy visszahívjanak!És még Te nem vagy cinikus.....Írod,hogy cirkusz csináltam....Hát pont én nem szólok azóta egy szót sem,hogy azt a 2 mondatomat megírtam.De ahogy a kisasszonynak lehet véleménye úgy talán nekem is!!És ne Te mondd már meg,hogy én mire mit reagáljak!!Az,hogy én érzékenyebb vagyok mint más azt hiszem nem bűn.De nem csináltam ebből ügyet.Azóta is írogattam NORMÁLIS hangnemben és nem hoztam fel többet ezt a témát.Most mégis én vagyok mindennek az oka.Jó lenne ha már végre magadba szállnál és nem mindig másokat bántanál!Akik azt hiszem nem tettek semmi rosszat neked.Ja és ha már védelmedbe vetted Évit "amiből szerintem jobb lett volna ha kimaradsz"akkor én is megvédem annyival Zsófit"pedig tudom,hogy nem szorul a védelmemre",hogy Õ SE KÉRT TÕLED TANÁCSOT!!!Évinek írt,nem neked.

Kép
Kép
lldicsi

Hát idefigyeljetek lányok!!!!!!!!!!
Nehogy már meghaljon ez a topik!!!! Eddig sem volt nagy a létszám, akkor ezután meg mi lesz!
Én nagyon szeretem Évit is Gigit is és mindenkit akármilyen véleményen is vannak a gyereknevelésről! Szerintem mindenkinek a saját szíve joga, hogy hogyan neveli a gyerekét és attól, hogy kifejtjük a véleményünket még nem azt jelenti, hogy egymás torkának kell esni, ha valaki más véleményen van! Ez az egész babanet arról szól, hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat, tanácsokat kérjünk és adjunk egymásnak, úgyhogy nem értem, hogy most akkor mi a franc történt! Miért vannak egyesek akik mindenen besértődnek és letámadják a másikat akik esetleg puszta jószándékból adott tanácsot egy másik topiklakónak!!!!!! ÉN EZT NEM ÉRTEM!!!!! NE CSINÁLJÁTOK MÁR EZT! MINDENKI JÖJJÖN VISSZA!!!!! LÉGYSZI, LÉGYSZI, LÉGYSZI! Basszus én Ti miattatok fizettem elő újra a netre, hogy Veletek lehessek, eszméket cseréljünk, ne tünjetek el!!!!!!!!!!!!!!!!
GIGIIIIIIIIIIIIIIII, ÉVIIIIIIIIIIIIIII, DIAAAAAAAA, ZSÓFIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!

Saxi!
Nagyon drukkolok Nektek! Kitartás!!!!!!!

Mica!
Gondolom Gyuszkó milyen boldog volt a jelmezébe, na és a kis menyasszonyával!Kép
Zolcsi nagyon édes a képen!!!

Melinda!
A mi fiaink nagyon egy húron pendülnek! Norbi is imád ágyazni, sőt multkor a teli ágyneműtartót egyedül kihúzta, úgy nézett ki mint azok az erős emberek amikor a kamijont húzzák el!Kép

Kata!
Remélem ügyes volt Raul a télűzésben!!!!!

Nem vittem el Norbit dokinénihez, de beszéltem a védőnénivel és Õ is a Fenistil cseppet mondta, de ha két-három nap múlva nem enyhülnek a pöttyök akkor vigyem be a dokinéninek megmutatni!

Puszi MINDENKINEK
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Eddig nem akartam belefojni, de most már nálam is elszakadt a cérna.

Én eddig úgy éreztem, hogy a Babanet tökéletes fóruma annak, hogy kezdő vagy éppen haladó anyukák megbeszéljék egymással a gyereknevelés körüli nem könnyű dolgokat, problémákat, örömöket, bánatokat. Így tehát itt BESZÉLGETNI KELL és nem az első, az ember lányának nem tetsző véleményre, írásra megsértődni (itt nem Évire gondolok...).
Sajnos én is észrevettem, hogy egyesek, de lehet hogy nem is kell többes számot használnom, állandóan, rendre felkapja a vizet és megsértődik, mert képtelen érvelni, leírni a saját véleményét elejétől a végéig, ahogy mások teszik.
Emellett ha a konkrét problémára gondolok, akkor felmerült a gyerekneveléssel kapcsolatos könyvek olvasása/nem olvasása. Kérdem én, ha valaki elolvas egy könyvet, az nem jelenti azt, hogy aszerint kell viselkednie és Szentírásként kell kezelnie az abban foglaltakat. Ha nem érzed magadénak a benne lévő dolgokat, hát visszateszed a polcra porosodni, de ha akár 1, számodra hasznos információt, jótanácsot találtál benne, már megérte elolvasni. Én nem tudom kijelenteni, hogy NEM könyvekből akarom nevelni a gyermeke(i)met, mert igazán még nem olvastam ilyen jellegűt, de előfordulhat, hogy 10 könyv elolvasása után igenis a 11.-et jónak találom és hasznosíthatok belőle valamit.

Én csak ennyit szerettem volna írni.

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Hát azért ez már tényleg durva! Komolyan mondom úgy viselkedtem mint valami gyerekek!
Az tény, hogy Dia volt aki előszőr besértődött, pedig az egész úgy tünt, mintha csak Gigi és Évi cserélnének véleményt és szerintem senkit nem vádoltak meg semmivel, ami miatt meg kellett volna sértődni. Előszőr Évi azt írta, hogy nem jön egy darabig, mert mivel Dia nem válaszolt egy kedves írására, Õ úgy gondolhatta, hogy Dia annyira megsértődött rá és talán Évi is érzékenyebb. Még talán itt sem lett volna gond, mindenki aludt volna rá egy párat és kész. Úgyhogy igazán nem értettem, hogy Zsófi miért kuszálta össze a dolgokat és hogy most MIÉRT fajult el ennyire a dolog!
Én ennél többet nem tudok ehhez hozzászolni és nem is akarok, mert szerintem ez az egész NAGYON GYEREKES dolog!!!!!!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

És íme lőn a jókedvű levelem Kép

Kata!
Hová mentek Egerben? Szállodában lesztek vagy rokonoknál? Mindenesetre nagyon jó szórakozást, pihenést Nektek! Kép
Pöttyök múlóban, de azért még vannak rendesen. De Marci tényleg jól van, ilyenen is át kell esnünk.
Pocibaba jól van, köszönöm, részleteket majd a levelem végén írok. Oké? Kép
Raul nevét imába foglalom, ha használ a varázslat Kép

Mica!
Hú, akkor ez a jelmez örökre Gyuszkóé? Kár, hogy ki fogja nőni, de gondolom most ezzel még nem törődik Kép
Én is azt veszem észre Marcin, hogy mindent megért, Õ pedig elmutogatja a dolgokat, de beszélni nem nagyon akaródzik Neki. Lehet, hogy Õ is az a fajta lesz majd, hogy 2 évesen teljes mondatokkal fog kommunikálni Kép
Tippedet vettem Kép Csak 21-én megyek uh-ra, ha lesz kép, felrakom Nektek! A további Ketteske-híreket később...
Hajrá a fogacskákhoz!!!

Saxi!
Annyit gondoltam én is Rátok a napokban, mert bennem volt, hogy 8-án mentek az altatódokihoz. Szorítok, hogy minden rendben legyen. De úgyis minden rendben lesz!!! Az egész családnak milliónyi puszit, de úgy oszd, hogy Lilikének jusson a legtöbb Kép

Zsófi!
Te jó ég, 3 hónap alatt múltak el? Többször visszaolvastam a mondatod, de ezt vettem ki. A mieink szerintem gyorsabbak lesznek, meg a dokkernéni is 1 hetet adott nekik. Az ekcémafoltok azon persze (sajnos) folyamatosan ott vannak Marci combiján, de már nálunk ez sajna természetes.
A mi dokinénink sem az az "atyalapatyalázós", de nem is bánom, megfelelően kedves és nagyon hozzáértő. Most látjuk csak, hogy mennyire népszerű itt Érden, annyian járnak hozzá, hogy irtózatos sorokat kell kivárni hozzá. De valamit valamiért.
Figyeljetek (persze, hogy figyeltek, ez hülyeség) Bencére, mert sajnos nálunk is adva van Gábor asztmája, mindkettőnk szénanáthája, plusz Marci ekcémája, így sajnos nagy az esélye Marcinak az asztmára. Persze nem 100%, hogy Nálatok is ez van, de jobb félni, mint megijedni. Dokinéninek nem is említettem a heti sípolást, rögtön kiszúrta, hogy a kilégzés fura Marcinak Kép Szorítok, hogy Nálatok Bence megússza!

Györesz!
Így is jó, ha csak akkor viszed le Norbit a dokinénihez, ha nem múlnak a pötyik. Végülis nekünk is ezt mondta, csak én paráztam a rubeola miatt. Szorítok, hogy Norbika 2 napon belül pöttymentes övezetté váljon Kép Puszi a "kamionhúzós erős" emberednek Kép
Ha valamennyire nyugtat, én biztos maradok itt a Bneten! Engem innen ki nem lehet robbantani Kép

Gigi!
Kérlek-kérlek írjál továbbra is!!! Annyira hiányoznál. De ha végképp úgy döntesz, hogy nem, akkor emilezünk.
Azért én írok ide Neked is! Olikának gratula a fogacskákhoz! Szerintem Nála is most fog beindulni a fogzás, mert Marci a 8-9. fogig stagnált, utána meg alig bírtam követni, hogy hány új foga is van már.
Még nem dobálom az ágyba Marcit 1 méterről Kép Hasamon csak az eddigi háj van, Ketteske épp hogy gömbölyödik lenn, még nincs útban.

Évi!
Neked is csak azt tudom írni, hogy sajnálnám, ha nem írnál ide többet, mert még nem ismertem hozzád hasonlóan kedves, empatikus embert. De azáltal, hogy itt szünetelteted magad, az érdemeidből semmit sem vesztesz. Email még mindig itt van nekünk Kép

KETTESKE HÍRADÓ: Drágaságom úgy, de úgy megnyugtatott ma, mert ma mozgott a legjobban eddigi pályafutása alatt. Délutáni csendespihenőm alatt feküdtem az ágyikómon és néztem a tévét, erre a Kisnagysága olyan mocorgásba kezdett, hogy csak lestem. Persze a méreteihez képest lájtos volt az ereje a mozgolódásnak, de én bokszmeccsnek éreztem.
Egyébként holnap megyek AFP-re, úgyhogy szorítsatok nekem. Köszönöm Kép

Remélem, ha mással nem is, de Ketteskével egy kis mosolyt vittem Mindenki arcára Kép

Millió puszi: Melinda (16+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm aki szorít nekünk.

Szerintem aludjatok egy jót és reggel tiszta fejjel gondoljátok át mégegyszer a dolgokat!

Én csak egyet tudok,nem akarom elveszíteni a barátaimat,és nagyon szomorú lennék ha ez megtörténne.
Tudom,hogy én személy szerint nem járok élen a jótanácsok osztogatásában,de ha nekem eddig bármi gondom volt ide mindíg leírhatttam,és mindíg kaptam egy két vígasztaló,együttérző szót,és ez nekem nagyon sokat jelent.
Szóval azt szeretném látni,mire kijövünk a kórházból,hogy hiánytalanul egyben van a csapat.
Mindenki idegesebb ,érzékenyebb,mert már nagyon unjuk a telet,és alig várjuk,hogy eljöjjön a jókedvű tavasz.

Mindenkinek,jó éjszakát,és sok puszit.
Saxi
saxi

Sziasztok!

Azt kell mondjam különösebben nem értem, hogy mi a gáz. Én elmondtam a véleményem, és ennyi, pont úgy, mint ti. Nem tudom ezen mit kell megsértődni. Egyébként Gigi, én most is elfogadom más véleményét, és asszem, ha ez nem is világosan benne volt a levelemben. Nekem nem az a bajom, hogy más a véleményetek, hanem, hogy kicsit úgy állítjátok be, mintha az lenne a jó, amit ti (de leginkább Évi mond -ja és egyáltalán nem ismerem Évit, de ő sem engem - de lehet, hogy tévedek. Én is kaptam már tőletek hideget, meleget és mégsem sértődtem meg. Most sem teszem, és szerintem ti se tegyétek. Még a házasságokat is a veszekedések viszik előre. Kép Kép És nem az a megoldás, hogy akkor én mentem. Itt vagyunk "akárhányan" több ember, több mentalitás. Ebből fakad valószínűleg, hogy nem értünk mindenben egyet, és ahogy ezt már Gigivel többször kitárgyaltuk, én sem vagyok az a mézes, mázas beszédű. Ezt gondoltam most, és kész. Ha ettől ti úgy gondoljátok, hogy most minden ellenetek irányul, hát legyen, de én ezt nem így gondoltam. Remélem, ha lemegy a lila köd, akkor visszajöttök. :-)

Melinda
Igen, három hónap volt. Valamikor november elején jöttek ki a pötyik és februárban múltak el. Először csak egy volt, aztán szép lassan beborította az egész testét, az arcát szerencsére nem, de a háta, a pocakja, karja és a lábai tele voltak. Szerencsére ez már a múlt. És szebb, mint új korában. Kép Kép Persze, figyelünk Bencére, a doki is azt mondta, hogy az ekcéma, az már vélhetőleg az öröklött allergia egyik jele. Azért én reménykedem, hogy nem örökölte tőlem.
Az AFP-re nagyon szorítok! Már kíváncsi vagyok nagyon, hogy fiú v. leányzó van a pocakodban.

Györesz
Én nem kuszáltam a dolgokat, egyszerűen fázis késéssel reagáltam valamire.

Na jó, most mentem, remélem mindenki lenyugszik és újra a régi társaság lesz!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Nnnna,most aztán tényleg őszinte volt mindenki!Én,személy szerint örülök,hogy leírtátok a véleményeteket.
Viszont nagyon sajnálnám:Évi,Dia,Gigi,ha nem írnátok ide!Hiszem,hogy felül tudtok ezen emelkedni,és tisztázni tudjátok egymás közt a helyzetet,ha akarjátok.
Várom Zsófi reakcióját is.

Saxi!
Nem tudom,hogy olvasol-e még,de gondolatban Veletek leszek holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amint tudsz,írj légyszives!

Melinda!
Neked is szorítok holnap!Kép
Olyan hihetetlen,még csak nemrég árultad el,hogy babát vársz,most pedig már bokszmeccs zajlik jól érezhetően odabent!Kép
Patrik a beszéddel és értéssel éppen úgy van,mint Marcid!Nekem kicsit furcsa,mert Raul nagyon hamar kezdett beszélni,viszont a mozgásban nem volt olyan ügyes.
Marcinál végül melyik tápszer jött be?Hányszor kap?Örülök,hogy pöttyök visszavonulóban!Kép
Jól jártam,mi dokinénink se nem kedves,se nem hozzáértő.Kép
Egerben szállodában leszünk,Ruszlánnak van Danubius kedvezménye.
Meséltem,az allergiám miatt végül nyáron elmentem dokihoz?Ugyanis finom kis asztmás roham lett az elhanyagolás vége.Kép

Mica!
Urad csoportépített?
Hólapátolást általában nem úszom meg,szerintem Ruszlán jót akar nekem,hogy meglegyen az edzés,ha már torna nyista.Kép
Hányfogú a kisebbed?

Gigi!
Tornázás azóta storno,egyenlőre a WC-re is díszkísérettel megyek.KépKép
Egerbe csak két éjszakára megyünk.Bízom benne,hogy jó lesz.Irtóra rá tudok görcsölni újabban mindenre.Nem vagyok hozzászokva a mászkáláshoz.
Gratula a 9.-hez és hajrá a 10.foghoz.KépValahogy így áll Patrik is.

Györesz!
Remélem Fenistil használ!
Raulnak mondtam,hogy itthon is beüzemelheti a télűző csörgőjét,bármennyire idegesít is a hangja!Kép

Puszi MINDENKINEK csajok!!!!!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Zsófi!
Most látom,hogy írtál!Kép
Nem szeretnék álást foglalni,és túlzottan belefolyni a vitába.Látom,Te is úgy gondolod,el lehet mondani az őszinte véleményünket és nem kell megsértődni.Nincs baj azzal,hogy nem vagy mézes-mázos,de kissé bántónak éreztem Évihez írt soraidat,annak ellenére,hogy gondolom nem állt szándékodban megbántani.
Sileés tök jó lehetett.Mikor teszel képet?
Húgom volt olyan jó ideig,hogy a fiának nem volt szabad a fűre leülni,homokban játszani.Ez hülyeség.De azt nem tartom gáznak,ha egy 11 éves gyerek olyan,mint Dávid,ha tud időnként lazulni is.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

álást=állástKép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!

Még olvstalak!Kép
Köszönöm neked is!

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!
Melinda Kép drukkolok, hogy minden rendben legyen az AFP-vel!!!
Saxi Kép sokat gondolok rátok és szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, köszönöm a kedves szavaitokat, a marasztalást! Nekem azonban ez most túl sok volt, nem hiszem tudnék itt írogatni ezek után, egy ideig biztos nem, azután majd kiderül!

Az lehet, hogy félreértettem Diát, lehet, hogy ő továbbra is kedves, rendes volt én fújtam fel...
Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy amit Zsófi írt, arra nem adtam okot, pláne nem neki. Valahol tiszteletre méltó volt számomra, hogy ő legalább őszintén leírta amit gondolt, de ez túl megy a jóizlés határain. Nem, nem kell mézes-mázosan fogalmazni, de ahogy én megadom neked Zsófi az alapvető tiszteletet, ugyanezt jogosan várom el Tőled is! A leveled pedig egy mocskolódó, sértő hozzászólás volt, amiben ráadásul olyan dolgokat hoztál fel, ami még csak nem is úgy volt!

Akinek hiányzok az ímél címem: BEETEkukacINTERWARE.HU (persze csupa kisbetűvel).

MInden jót kívánok nektek!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Mica!

Zolcsinak boldog névnapot kívánok.KépKépKépKépKépBár,nem tudom most tartjátok-e.

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?