Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
a vadmalacot Kép én nem csinálom meg, majd anyu. Én meg sem eszem. Nem szeretem. Ilyenkor, ha azt esznek, nekem külön mindig van valami más.. Kép Ma azt hiszem pörköltet ettek a többiek, szerintem az az volt, mert nekem volt külön sajtos-tejszínes pipihusi. Na jó, persze ebből is ehetnek a fiúk, de természetesen mindenki a pörköltre cuppant rá egyből.. Kép
Én semmilyen vadat nem eszek meg, nem tudom pontosan, hogy miért. Egyszerűen nem kell. Guszta, meg jó az illata is, de nem kell.
Jó étvágyat a palacsintához! Kép No, az jöhetne minden mennyiségben, főleg a lekváros! Kép

Eszti,
olyan nagy lett a seb, hogy gondolod, hogy meg is fog maradni a helye? Kép

Megvan a nutellás süti receptje, íme:

Nutellás süti/szelet (mindegy Kép)

6 tojás
6 kanál víz
30 dkg cukor
15 dkg liszt
2 ek. kakaó
fél csom. sütőpor
1 l tejszín
5 db habfixáló
4 ek. nutella

Kakaós piskótát készítünk. Ezzel kész a tészta! Kép A tejszínt felverjük a cukorral és a habfixálókkal. Kétfelé vesszük, és az egyikbe belekeverjük a nutellát. Ez a krém jön a piskótára, felülre pedig a sima fehér. A tetejét kakaóporral megszórjuk.

Na, elvileg ennyi. Nem tűnik bonyolultnak. Bár nekem lehet, hogy az lesz. A piskótatészta készítését nem írtam le, én sem kaptam meg, mert az megy.. Kép Gondolom nektek is. Ha nem, kérdezzetek. Nem tudom miért fontos, hogy "Vizes" piskóta legyen, én így még nem is hallottam és nem is készítettem. Lehet, hogy így ez ki is marad. majd meglátom. Ma már nem állok neki, majd valamikor a héten. Kép

nadine81

És egy hatalmas hülye kérdés! Kép

A kocsiba rögzíthető hordozóba hogy fekszik az a baba? Van benne ugyen egy "gödör" rész, vagy mittomén minek nevezzem.. Szóval, ott legyen a feneke? Vagy ott végződjön már a lába? Én az első verzióra saccolok, de majd ti segítetek, ugye? Már ha jól le tudtam írni, hogy mi is a nyűgöm! Kép
Köszönöm! Kép

nadine81

Viol!Ismét küldtem a képeket.Remélem jó lesz.Kép
A seb kicsi de nagyon mély.Kép
Én kb 8 éves voltam amikor elestem és a térdemen a mai napig megvan a heg.Az is pici volt de mély.
Az ujjamon pedig egy kés okozta seb nyoma maradt meg örökre.
Tele vagyok szexepillel!Kép
Én imádom a vadhúst de csak a nem öreget,az rágós.Tűzdelt őzhúst szoktam enni áfogyával és burgonyakrokettel ha elmegyünk kajálni.Nyam-nyam.Kép

KépKép
eszti76

A hordozóban úgy helyezkedik el a baba mintha ülne,tehát a te általad elképzelt variáció a jó.Kép

KépKép
eszti76

Viol!Hány adag süti jön ki e mennyiségű alapanyagból?Lehet felezni is ugye?Kép
Jól hangzik a dolog.Lehet,hogy meg is csinálom.

KépKép
eszti76

Eszti,
nem jó... Kép Most is úgy jött el, hogy csak egy-egy piros iksz van ott, és azt nem tudom, nem lehet megnyitni. Ugyanúgy küldted, mint máskor?

Húú, akkor te össze vagy vagdosva! Kép Gondolom ezzel fogtad meg a párodat is, ugye? Kép Kép Kép

A sütiből fogalmam sincs mennyi jön ki, az az igazság, hogy még életemben nem vertem fel egy egész liter tejszínt!! Kép
De a 6 tojásos piskóta nem lehet olyan óriási, mert ha itthon csináltunk, mi is 6-ból szoktunk.

nadine81

Mielőtt csatolni szoktad a képet, meg is szoktad nyitni? Vagy csak a kép nevét látod? Nem tudom ám miért kérdezem mert nem értek hozzá, hogy van e valami különbség. Mert szerintem így is úgy is el kellene jönnie. Esetleg próbáld meg elküldeni a ggviol@freemail.hu-ra, talán ott jó lesz. Nem tudom mi lehet a baj. Párod otthon van? Õ nem tud segíteni?

nadine81

"A fájlok az üzenethez lettek csatolva, és készen állnak az elküldésre."

Nekem ez van a mailben... csak ez. Kép

nadine81

Viol!Mindíg így szoktam elküldeni.Még egyszer megpróbáltam.Hátha most jó.Nem tudom mit sz...kodik a gépem.Kép
A páromat a nagy hátsóm fogta meg(meg a beszélőkém,amit most már annyira nem díjaz) ugyanis ő azt szereti.Persze csak finoman!KépÕ a nagydarab nőket szereti.Mint pl a ValóVilág Anikója.Kép

KépKép
eszti76

Megjöttek! Mindjárt kicsinyítem és teszem fel! Kép

nadine81

Nicika!

Nem a teat adom be kiskanallal, hanem a D-vitamint amire egy kis tejcit nyomok.
A teat cumisüvegböl issza!

Te adsz Szintinek teat a szoptatas mellett?

Majd kesöbb jövök, de latogatoim jönnek!
Puszi

Kép
Kép
reni76

Viol!Hurrá!Kép

KépKép
eszti76

Szonja a motoron Kép
Kép

Szonja a bilin Kép
Kép

nadine81

Nem biztos, hogy a te géped szarakodott ám, lehet, hogy az easymaillel volt gond, mert ezeket most a freemailből tettem fel. Ott érdekes módon jó volt. Csak azért szoktam írni, hogy az easymailre küldjétek, mert ha több kép jön és nagyon nagyok, akkor nem bizti, hogy felfér a freemailre. de most akkor jó volt, végre! Kép

nadine81

Reni!

A Lackónak is ilyen a haja, egyszer szőke (nyáron főleg) de ha mondjuk bezselézi akár sötétbarna is lehet egy képen! Szép család vagytok!
Gratula!

Nici!
Nagyon édes a Szinti! Nem akarlak csesztetni, de tudnál valamit mondani a Tenáról, mert ha nem jó nem veszek! Kép

Én sem szeretem a vadat, de főleg azért mert sajnálom főleg az őzit! Persze, ez álszentség mert a csirkét meg diszit megeszem, de nem tehetek róla!

Eszti!
Azért a nagydarab kicsit erős!

Én ma lángost csináltam, méghozzá betettem a kenyérsütőbe dagasztásra, hát hihetetlen finom lett! Ennyire soha nem lett még könnyű!
Vendég

Na de hol van neked az a nagy hátsód?? Én is csak a vasalós képet tudom rólad, de ott valahogy nem tűnik fel! Jéé, hogy lehet ez? Kép talán mert nem nagy? Kép
nekem is van beszélőkém! Kép Meg nagy hátsóm! Kép De nekem tényleg! Kép

És ebbe a motorba ütötte meg magát? Kép Mondjuk elég keménynek látszik...

nadine81

Vero,
anyu ma a Family Frost-nál vett lángost... Kép
Kíváncsi vagyok.. Kép
Áronnak végülis van olyan osztálytársa, hogy Ádám? Azt hiszem a felső sorban áll.

Most megyek én is, befejezünk egy filmet. Lehet, hogy jövök még, nem biztos.

Helloka! Kép

nadine81

Viol!Köszi,puszi!Kép

Az első képen a motor látható ami Szonja bibijét okozta.KépA bibi is látszik az ajka alatt.)Az a h...e plexi!Kép
A 2. képen olyan édi volt,hogy le kellett fényképeznem.
Elöszeretettel hordja az én cuccaimat.A cipők és a napszemcsi a kedvence.Kép

KépKép
eszti76

Viol,Vero!Mától csak nektek hiszek!KépMert nektek akarok hinni!

Viol!Mit néztek?Én a Minimaxot mert Szonja azt szereti.A többi meseadó olyan brutális!Kép
Este nem lesz semmi jó a TV-ben.Már most el vagyok keseredve miatta.Kép

KépKép
eszti76

Magyar 1-en megy a Szívek szállodája.Iszonyúan jó és vicces film.KépMost nézhetem mert Szonját sikerült betessékelnem a szobájába ahol 1820 játék várja.Holnap selejtezni fogok a játékai között mert már nem férünk el a sok feleslegtől.Most,miközben írok egy pónilovat próbál az asztalomra rakni a fejemet félretolva.KépNem vagyok ideges..............!Kép

KépKép
eszti76

Katus!Merre jársz?Írtam emailt.Kép

Nicika!Patrik aktív apuka?Fürdeti,pelenkázza Szinti bébit?

Reni!Vannak No.ban barátnőid?Ott tanultad meg a nyelvet v már jól beszéltél németül mielött kikerültél?Miként ismerkedtetek meg Dieterrel?

Gabóca!Jól van Levi?Helyzetjelentést kérek!Kép

Amica!Ma beszéltem Csilláékkal.Még pakolnak.Ti,hogy vagytok?Szeptemberben Szecső megy iskolába.Kép

Nercsi!Nem nagyon írsz.Biztosan sok a dolgod.Jól vagytok?

Vero!Akkor ma már nem jöttök.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Nagyon jok a kepek! Ez a napszemüveges tuti! Kép
A varosban lakik egy nagyon jo baratnöm, öt a gimi ota ismerem.Együtt jartunk a Szechenyibe utanna az optikus suliba es együtt dolgoztunk a Fotexnel es az Alex optikaban is. Es öt jöttem ki meglatogatni 2003. nov-ben es akkor ismertem meg Dietert! Aztan van meg egy magyar lany is, aki nem messze lakik tölünk. Es egyebkent sok ismerösöm van itt, de nem olyan igazi baratnök. A nemetet meg termeszetesen a gimiben tanultam meg hasznaltam minden nap az optikaban, de az edes keves volt az elsö honapokban minden nap tanultam . Most meg mar elvagyok vele persze a nyelvtanon lenne mit csiszolni. Olyan erdekes mert mar szaz fele nemzetiseginek gondoltak, de meg magyar sose voltam. A legtöbbek szerint angolos kiejtesem van. Mert az mar az elsö mondatnal kiderül , hogy nem idevalosi vagyok. Kép

Gabo!

Remelem mar jobbam van Levi.

Kép
Kép
reni76

Reni!Az Alex optika tulajának nővére nálunk(Korona Fogászati Klinika)dolgozott pár hónapot.Kedves nőci.Ikrei vannak No.ban akik most kb 17 évesek.
Milyenek a véletlenek.Ha nem mész ki látogatóba nem ismered mag Dietert és nem születik meg a gyönyörűséges kislányotok.
Nem féltél attól,hogy a más nyelv miatt nem tudsz érvényesülni.Most már perfekt vagy?
Én azért nem mertem osztrák palival járni mert én nagy dumás vagyok de nem tudok annyira németül,hogy minden érzelmemet meg tudjam osztani a labanc barátommal.Pedig tanultam 12 évig németül.
Larával te magyarul Dieter németül beszél?Dieter tud magyarul?

KépKép
eszti76

Eszti!

Igen, ismerem Evat. Mi ujsag vele? Otthon van meg Mo-on? Es a gyerekei? Hol dolgozik most?
Perfekt nem vagyok es biztos, hogy nem is tudok mindent ugy kifejezni mint a magyarban, de azert elmegy. Majd igykszem meg.
En magyarul beszelek Larahoz, csak akkor nemetül ha Dieter vagy valaki itt van. De erröl le kellene szoknom, mert a kesöbbiekben lehet gond lesz belöle. Dieter kicsit beszel magyarul, amikor megismerkedtünk egy csomo magyar könyvet vett, hogy majd tanul belöle, de miutan elkezdtünk epitkezni teljesen vege lett a magyar tanulasanak. Mar nem volt semmi ideje ra. De remelem majd Laraval ö is tanul egy kicsit magyarul.

Nercsi!

Mi ujsag veletek? Hogy vagytok?

Holnap csak delutan jövök, mert 10 orara megyek tornara. A kicsikemre meg anyosom vigyaz.

Jo ejszakat mindenkinek!

Kép
Kép
reni76

Eszti,
akkor még ez a "veszély" is fenyegeti a lányos anyukákat! Kép Hogy a kislány elhordja a ruháit! Kép
Abban kicsit elvesztettem a fonalat, hogy milyen ügyben hiszel Veroban és bennem? Kép
Dvd-n néztünk egy filmet, 7 másodperc a címe. Akció, Wesley Snipes-sal. De még nem folytattuk, mert közben kezdődött az RTL-en a Tru Calling, azt néha nézzük. Az, amelyikben a hullaházi dolgozó csajnak különleges képessége van, és néhány hulla "megkéri" Kép, hogy segítsen neki. És így visszamegy egy napot az időben és próbálja megakadályozni a gyilkosságot. Persze mindig sikerül. .) Szóval ezt néztük, utána Napló és Tények felváltva Kép, aztán Cobra11, és majd most fejezzük be a filmet, mert a ma estiek, amik lesznek, nem kellenek, mert az egyiket láttuk, a másik meg nem érdekel.
Igen a Minimax még jó, mert vannak rajt normális mesék. Régi jó kis magyar mesék, amin még mi nőttünk fel, és nem azok, amikben nem tudod megállapítani, hogy a "főszereplő" az valami állat vagy esetleg valamilyen űrlény, stb. Csak lőnek, vinnyognak, átváltoznak. Minimaxon van Mézga, Kukori, Frakk, magyar népmesék, nagy Ho-ho-ho, Vizipók, stb. Legalábbis ezeket már ott is láttam. Na meg még talán ami az m1-en, vagy m2-n megy. Még az is jó. Ott gondolom normálisak vannak.

Reni,
kellemes tornát, jó neked! Kép

Jóccakát Mindenkinek, ma már nem jövök!

Viol és Dorka 33+3 Kép

Jaj, Eszti tán popó ügyben hiszel nekünk?? Kép Most ez jutott eszembe! Kép

nadine81

Viol!Igen,popó ügyben hiszek nektek.Kép

Reni!Éva itthon van elvállt a férjétől és a lánya aug.-ban jön utána MO-ra a fia otthon marad és az apját támogatja.
Éva nagyon aranyos nő én nagyon megszerettem 3 hónap alatt.Most a Várkerre megy dolgozni a Kelemen Mártához.Lehet,hogy ismered is.A kolléganődet akihez kimentél,hogy hívják ?

KépKép
eszti76

Eszti!

Már nem megyünk, valóban majd mesélek...
Érdekes hogy amit írtam még a szonja képek előtt volt és most utána van!
Szóval nagyon édes, megint "nagylányabb" lett! Motorra visszaült bibisen?

Nadine,
van Ádám, a Bánszki Ádám felső sorban áll!

Reni,
Érdekes dolog hogy kit minek hisznek, engem Kanadában mindig portugálnak v olasznak néztek.
A Lackónak meséltem ezt, aztán mikor Párizsban voltunk megkérdezte a bagettes csávó: Maga portugál???
Úgy nevettünk ezen! Kép
Később szintén Párizsban még az olaszra egyszer rákérdeztek... Kép
Ezek szerint mindkét nyelvet portugál-szerű akcentussal beszélem!!!! Kép

Megyek én is alunnyi, holnap dumcsizunk! Jó éjt!!!
Vendég

Szonja véletlenül kisbetű lett! Bocs! Kép
Vendég

Vero,
akkor ő az, kollégám fia, Ádám.
Kicsi a világ. Kép
Itt, ebben a topikban már annyi mindenkiről kiderült, hogy van közös ismerőse, szinte mindenki ismeri a másik ismerősét, rokonát, vagy éppen rokon! Pl. ti, Esztivel! Kép

nadine81

Sziasztok!
Katusnak elromlott a gépe azért nem tud itt lenni.KépReméli és én is,hogy minél hamarabb megjavítják.

Vero!Küldtem emailt.A holnappal kapcsolatos.Kép
Szonja a jövő héten kezdi az ovibeszokást.Úgy elment ez a 3 év!Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok Lányok!
Nahát itt tényleg mindenkinek valakije a valakinek az ismerőse!! Kép Rengeteget írtatok,nagyjából visszaolvastam. A képek édesek!! Eszti, Szonjáról az a bilis kép..... micsoda nő lesz belőle! Kergethetitek majd a pasikat!!
Nicika! Szinti is mekkorát nőtt. Nagyon aranyos baba!! Olvastam a szüléstörténetedet: Nem semmi. De már azért kezd elmúlni a rossz emlék??
Nagyon jó a 3 hetes összefoglaló. Én is elkezdtem még a terhességem elején írni mi mikor történt de nem lett belőle semmi. Naplót sem írtam sose, nem tudok ilyeneket gondosan vezetni. Kép Pedig tök jó lenne most olvasgatni.
Csak Alíz babanaplóját vezetem.

Reni! Milyen teát adsz Larának??
Miről kéne leszoknod? Hogy magyarul beszélj Larához??

Gabó, Levi meggyógyult?? Jobbulást neki!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Képzeljétek, Alíz szombaton nevetett először ránk. Pont a szülinapomon. Kedves ajándék tőle!! Eddig is mosolygott álmában, de most úgy igaziból csinálta! olyan édi. És már annyit mond, úgy gagyog.. aranyom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hú de sokat írtatok!
Levi köszönöm már jól van rosszalkodik úgy néz ki csak megfázott.

Eszti!Én Germicidet adok neki nekünk nagyon bevállt.Ha csak hőemelkedése van akkor v. Panadol v. Nurofen.Édes Szonja a képeken.Hát mit ne mondjak el is hiszem,hogy megvágta szegénykém magát azzal a szarral.Szép kis sebe van.Én is szeretem a vadhúst itt Kanizsán ettem először Õzpörköltet.Isteni finom egy étel.Nyuszi pörköltet is itt ettem először és az is nagyon fincsi.De csak az ami még omlós és nem rágós és nem zsíros.Én ha valamit csinálok az utolsó kis zsírdarabkát is leszedem róla.Ha véletlenül máshol a számba kerül és ráharapok a hányinger kerülget.A Szívek szállodáját én is nagyon imádom rajongok értük.Asszem meg is fogom venni DV-én.

Nadine!Milyen lett a süti?Légyszi teleportálj belőle egy kicsit!

Reni!De jó,hogy azért vannak magyar lányok nem?Szoktatok összejárni nosztalgiázni?Majd meséld el milyen volt a torna kíváncsi vagyok rá.

Nercsi!Akkor ez volt talán a legszebb szülinapi ajándékod.Boldog szülinapot!Kép

Tegnap csináltam palacsinta tésztát,de kifogyott a palckunk és a rezsón nem tudom megcsinálni.Kiburítani nem akarom van valakinek valami ötlete mit tudnék csinálni belőle?
Vendég

Nercsi!Boldog szülinapot!Ennél egy anya nem is kaphat szebb ajándékot mint a kisbabája mosolyát.
Majd az lesz még nagyon jó amikor kitárja feléd a karjait,hogy megöleljen.Kép

Gabóca!FÚÚÚJ mócsing!Utálom ha egy hús mocsingos,zsíros.Rögtön kiköpöm ha véletlenül nem veszem észre és a számba kerül.Kép
Sajna nem tudok ötletet adni palacsintatészta módosítás ügyében.Kép
Klassz,hogy Levi jól van!Kép

KépKép
eszti76

Vero! Nekem maradtak Tena betéteim! Ha gondolod szívesen neked adom őket! Nekem egyébként nagyon bevált, de a 24 darab ami egy csomagban van az iszonyú sok! Annyi nekem abszolút nem kellett!

Eszti! Sajnos Patrik nem túl aktív Apuka! Még bele kell szoknia a szerepébe!

Reni! Én nem mernék cumisüveget adni Szintinek! Hátha utána nem fogadja el a cicit! Vettem édeskömény teát, de maximum kiskanállal fogom neki adni! Mennyit kell belőle itatni vele?

Nadin! Igen már igényeltük a családi pótlékot és az anyaságit is! A GYED-et majd csak akkor kell, ha lejár a TGYÁS, ami ha jól emlékszem 180 nap! Az önkormányzattól 15000ft-ot kaptunk! Valóban kipróbáltam a buszvégi pelust, de hogy őszinte legyek nekem nem jött be! Sajnos nem elég jó a nedvszívó képessége és ezért kifolyik oldalt a pisi! Amúgy minit vettünk belőle! Ami nekem eddig bevált az a Pampers és a Libero, no meg a Babylove is jó! A Huggiessel az a bajom, hogy túl erős a gumírozása, volt hogy megszorította Szinti combiját!

Ja és hogyha esetleg van kedvetek akkor meglátogathattok minket! Kép Vero neked ugyis vissza kell adnom a könyvet, meg odaadnám a betétet is! Nadin te pedig biztos szivesen babáznál egy picit! Kép És a többieket is szivesen látjuk! Kép

KépKép
nicika

Nercsi! Boldog születésnapot! És tök jó hogy rád mosolygott Alíz! Ezt a pillanatot már én is nagyon várom, de egyenlőre még csak álmában mosolyog!

KépKép
nicika

Katus! Te pedig még nem küldtél képeket a rajzhoz! Kép

KépKép
nicika

Eszti,
ott Kópházán van ovi, igaz? Hány éves pontosan Szonja? Vagyis mennyit fog oviba járni?

Erika,
így utólag én is nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép Olyan ajándékom nincs, mint amilyet a lányodtól kaptál, de olyat nem is lehet mástól! Gondolom ez volt a nap meglepije és fénypontja. Kép Ez olyan ajándék, amit nem kell/lehet a nagy nap előtt eldugni és attól sem kell félni, hogy valaki elszólja magát! Kép

Gabi,
ó a sütit még nem csináltam ám meg, csak most kaptam meg a receptet. Kép Majd valamikor hétvége környékén. De ha megvan, és még ki is néz valahogyan, akkor lefényképezem nektek! Kép

Nici,
és te melyik Tena méretet vetted? Valóban olyan mennyiségű vér lesz, hogy egy sima éjszakai óriás betét nem lesz elég még sűrű cserével sem? csak mert abban nem 24 van, henem kevesebb.
Akkor ezennel lemondok a buszvégi olcsó pelusról! Kép Amúgy azóta sem jött papír arról, hogy ne lett volna jó az utalvány a pelenkára a gyógyszertárban, szóval valószínű ezután is ott fogom venni. Igaz, valamivel drágábbra jön ki darabja, mintha a buszvégen venném, de elvégre valamire el kell használni. Vagy lehet, hogy amikor már kellenek a teák és/vagy tápszerek, akkor arra fogynak majd el, pelus meg lesz abból a boltól. Nemtom. Alakul. Kép

Köszönjük a meghívást! Kép Bár nem tudom mennyire tudunk neki eleget tenni még baba előtt, mert mostanában alig van itthon az autó (Gábor egyedül jár dolgozni, nincs akivel felváltva autóznak), ha meg itthon van, edzésre megy, meg ide-oda. Igyekszem megoldani, de nem ígérek semmit.
Ha nem jön össze, akkor meg úgyis lesz nyáron az a főzős tali! Kép

nadine81

Viol!Április 3-án megy először hivatalosan oviba.Ez lesz a kiscsoport.Aztán,hogy hogyan tovább az majd az óvónénik véleményétől függ.Holnap már részletesebben is tudok erről a dologról írni.
Igen,itt van ovi meg suli.Asszem suliba is ide fog járni mert nagyon körülményes lenne a soproni iskola mivel mi nem tudnánk érte menni és nincs ki hazahozza.Én 17.00-ig fogok dolgozni.Szóval marad Kópháza city.Kép

KépKép
eszti76

Nadin! A Tena normált vettem! Az én vérzésem nem volt olyan erős, de úgy gondolom hogy nem ez az általános! A szobatársam például sokkal jobban vérzett mint én! Õ Always betétet használt, abból is az éjszakait és azt mondta hogy neki az simán bevált! De mikor adtam neki egy Tenát kipróbálni, azt mondta hogy a Tena még kényelmesebb volt, mert puhább!
A látogatás pedig nem kötelező! Simán megértem hogy már nem olyan egyszerű kimozdulni otthonról! Pihenj is sokat, mert a szülés után már nem igazán lesz rá lehetőséged! Kép

KépKép
nicika

Eszti,
akkor várjuk a holnapi beszámolót. Kép Azt mondtad már neki, hogy hova mentek? Tudja, hogy kb. mi lehet az? Várja már? Volt már olyan környezetben, hogy egyszerre több gyerek is volt ott? Vannak az utcátokban hasonló korú gyerekek?

Nici,
nekem van egy Tena Minim. Ez után van még a Mini Plus és utána jön a Normal. Engem mondjuk az lepett meg, hogy nincsenek szárnyai. És ahogy látom a csomagolás képein, a nagyobbaknak sincs. Akkor vastagságban és így nedvszívóképességben különbözhetnek?
Mert akkor valószínű az lesz, hogy veszek egy vagy két csomag sima éjszakait az első napokra, ezeket meg használom későbbiekben.
Ha bármelyikből megmarad pár darab, mindegyiket fel lehet használni előbb vagy utóbb. Pár évig elállnak.

Azt el is hiszem, hogy mindenkinél változó lehet a vérzés mennyisége, hisz különbözőek vagyunk.
Viszont van különbség aközött, hogy valaki császáros vagy sem?

nadine81

Sziasztok!

Nercsi!

Elöször is, en is boldog szülinapot kivanok neked!!! Lara pont egy hete kezdte el, hogy tudatosan mosolygott ram. Ha azt mondom neki, hogy " Pfuj, de büdös a bugyid!" arra hihetetlenül tud mosolyogni. Es ami meg nagyon bejön neki a csillagja a bölcsöben, ha lökködöm neha sikogatva vigyorog neki. Kép A mami meg persze olvad a gyönyörüsegtöl! Kép
Edeskömenyteat adok neki hasfajasra!
Nem a magyarrol kell leszoknom, hanem a nemetröl ha Laraval beszelek. Mert ugy biztosan könnyebben tanul meg magyarul ha tölem csak azt hallja.

Nikica !

En olyan speci cumisüveget vettem ami mellbimbo formajura van kialakitva, en is csak ritkan itatom belöle. De ma pl. lefejtem a delelöttre 130ml-et, hogy tornara mentem es mikor hazajöttem azzal itattam meg persze ez a mennyiseg nem volt eleg Kép utanna egyböl mellre kellettem meg tenni es utanna normalisan szopizott. Egyebkent neha megivott a teabol 20-30 ml-et is!

Eszti!

A baratnömet Horvath Andreanak (becenev :HORO) hivjak.
Na örülök, hogy Evanak sikerült elvalni a ferjetöl, szegenyek szenvedtek eleget. Ha talalkozol vele, mondd meg neki feltetlenül, hogy üdvözlöm. Szerintem is egy nagyon kedves nö!

Na most meselek a tornarol!
Szoval összesen 10 alakalom lesz 1ora 15 percig tart, es ma meg a következö alkalommal meg semmi hasizomgyakorlatot nem csinalunk, csak medencegyakorlatokat! Különbözö formaban es meg punci gyakorlatokat Kép, erösiteni az ottani izmokat. Szoval olyan intim torna feleseg! Nagyon erdekes volt. 10-en voltunk anyukak es negyen hoztak a picikeket is!
Most szült anyukak!
Van nektek is a köldökötök felett egy lyuk? En siman be tudom dugni az egyik ujamat. Probaljatok meg, feküdjetej le es ugy könnyü kitapintani. Na ez is a terhesseg miatt van es allitolag majd ezzekkel a gyakorlatokkal eltünik. Kivancsi vagyok!

VIOL!

En az elsö nap a szüles utan nagyon vereztem, akkor a korhazban kaptam eldobhato bugyit meg valami oriasi betetet egyszerre kettöt tettek be. Hat kellett is! De a 2. nap mar egy ejszakai betet teljesen okes volt. Egy jo tanacs, ha van bide a korhazban hasznald vagy gyakran zuhanyozd mert ugy gyorsabban gyogyulnak a dolgok. Es pisilesnel is ha nagyon csip, allj be a zuhany ala, vagy ülj ra forditva a Wc-re es valamiböl boritsd pisiles közben a vizet ugy sokkal elviselhetöbb. De gondolom ezt majd ugyis elmondjak a korhazban.

Kép
Kép
reni76

Hűha!

Van termés! A Gabóca most van Sopronban? Csak mert nem beszéltünk meg semmilyen időpontot a talira! Kép

Nercsi!
Gratulálok a szülinapi ajándékhoz és persze boldog szülinapot!
Kép

Nici!
Nagyon édes vagy hogy meghívtál minket, de én sem ígérem mert képzeljétek elkezdtem figyelmetlen lenni a kocsiban úgyhogy legtöbbször kerülöm a vezetést. Sőt, ha tolatni kell azt külön utálom mert a hasam úgy húzódik ahogy kicsavaridok és nem is tudok olyan gyorsan visszafordulni ahogy kéne. Már óriási a pocakom nagyjából Nercsi-pocak méretű lesz mire a végére érünk! Kép
Kép
A könyv pedig ráér én már kiolvastam, legfeljebb visszaadod ha hozzám jössz majd a kórházba! Remélem hozzám is bejöttök, én vagyok a második a sorban Viol után!! Kép
A TGYÁST mikor kell kérvényezni (aki táppénzen van) utolsó hónapban, vagy szülés után?

Reni!
A HORO nem Bánfalva felé lakik és szőke hajú? Mert akkor ismerem!
Én is mindig zuhanyoztam szülés után (van zuhanyzó minden szobában a gyermekágyas osztályon) de neked mi csípett, úgy emlékszem nem volt gátsebed!
Milyen cumisüveg AVENT, vagy MAM?

Eszti!
Mikortól fogsz 5ig dolgozni?

Nadine!
Én egy darab olcsó pelust kaptam próbába, úgyhogy azért majd azt feladom rá. Áronnál is úgy emlékszem, hogy amíg nagyon kicsi volt csak a drágább pelus volt jó (Pampers) később mikor nem pisilt percenként akkor lehetett olcsóbbat adni rá, de csak otthon. Amikor pl. elmentünk nagyobb sétára főként ha hideg volt nem reszkíroztam meg az olcsóval az átázást. Ma megvettem a pelust is!
(Pampers 2-5)

Cumisüveget én simán adtam (köményteának), nem keverte össze a cicivel! 1 hónapos kora után szerintem már nem szokik le a ciciről, de azért mindeki ahogy érzi, nehogy ez okozzon bajt!
Vendég

Reni!Ha az a Horo(hosszú szőke haj és a Fenyő téri suliba járt) akit a Vero is említett akkor én is ismerem.A báttya meghalt motorbalesetben ugye?Kép
Õ is No-ba ment férjhez?Van gyereke?

Vero!Április 4-től már 5-ig leszek.Ez jó kis mondat.KépElvileg csak 3-ig lennék de asszisztenshiány van és maradnom kell 5-ig.Nem vagyok boldog tőle.Kép

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Reni,
hűű, ez a torna jól hangzik. Kép
De ugyen jól értelmezem, hogy az a lyuk a köldököd felett nem szó szerint van ott, hanem csak úgy, ha fekszel és odateszed az ujjad, akkor érezni valami gödörszerűséget?
Hát itt bidé nincs! Kép Óóó, az már luxus lenne! Örülünk, ha tiszta a WC. Bár nekem erre még ebben a kórházban nem volt panaszom.

Vero,
te nekem nem ám megelőzöl pocakügyben! Kép Nekem holnap telik le az újabb 2 hét, és jön a fényképezés napja! Este fotózunk, majd teszek fel képet. Te még nem is nagyon fényképezted, nem? Nem akarod? Kép Esetleg? Kép Holnap? Kép Te is? Kép
Nekem még nem gond a vezetés, már ha odajutok a volánhoz! Kép
Én azt hiszem szülés után fogom kérvényezni a TGYÁST, mert akkor tuti a dátum, hogy mitől van. Tudom, hogy előbb is lehet már, de én úgy fogom. Mivel a táppénz is mindig késik, mire abból megjön az uccsó, utána lassan megjön az első TGYÁS is. Szerintem. De lehet ám, hogy totál másképp lesz Kép, majd megkérdezem a védőnőt, mert nekem azt is ő ajánlotta, hogy szerinte az a legjobb (nem indokolta), ha szülés napjáig táppénz, utána TGYÁS. És ebből magától értetődik, hogy szülés után lesz az igénybeadás is. Jaj, nem tudom! Kép Majd lesz valahogy. Az biztos, hogy állambácsi nem fog igyekezni, hogy nagyon hamar odaadhassa a pénzünket...
Hol vetted végül a pelust? Buszvég? Hány db/csomag? És mennyi volt?
Ha csak egy-két itatás erejéig kap cumisüveget, az nem lehet akkora gáz, nem?

Apropó! Kép
Még egy lüke kérdés Violtól. Kép
Én még életemben nem láttam és nem is fogtam a kezemben semmilyen fajta (kézi vagy elektromos) és márkájú mellszívót. Kapni fogok valakitől. Hogy milyet, fogalmam sincs, nem kérdeztem.
No, szóval létezik ez a Medela tejtároló zacskó. Az tök mindegy, hogy milyen mellszívóm van? Hogy teszi át az ember lánya higiénikusan a tejet a zacsiba? kell, hogy egyforma márkájú legyen a mellszívó és a zacsi? Vagy ezek a zacsik kompatibilisek minden mellszívóhoz és fordítva is? Kép Kép
Jókat tudok kérdezni, mi? Mentségemre, még nem volt gyerekem! Kép

nadine81

sziasztok!zsanett vagyok ,soproni.a kislányom 3éves lesz májusban.Mar regota olvasgatom ezt a forumot de csak most regiztem be.

KépKép
kola2

Tegnap este nekialltam irni, es mar a vegen jartam az uzenetnek amikor ez a szar megint atugrott az elozoleg nezett oldalra (freemail) es lottek a levelemnek. Olyan pipa lettem, hogy nem voltam hajlando ujra irni. Pedig jo kis termest produkaltatok a hetvegen!

Zsanett!
Udv a topicban. Meselj meg magadrol.

Erika!
Boldog szulinapot igy utolag is!!

Vero!
Megneztem a Hunyadi honlapjat, es tok jo, hogy meg a futo (nincs vesszos betum es igy felreertheto az elozo szo. Szoval a kazan kezelo akirol irok Kép) kepe is fennt van az ott dolgozok listajan! Kép
Ez a TET-es osztaly megmagyarazza a multkori vizbe esos tortenetet!! Kép
Az en akcentusomat uj-zelandinak szoktak gondolni!!

Eszti!
A napszemuveges kep tok jo! Mint valami titkosugynok ul ott a bilin! Kép

Nadine!
Itt ugy van a betet, hogy a korhazban a szules utan egy eldobhato necc bugyit adnak, es hoznak egy fagyasztott betetet. Ez egy sima nagy meretu betet amit – gondolom – bevizeznek, aztan U alakura hajlitva megfagyasztanak. Ezt teszed a bugyiba (van szarnya) es arra egy masik szarazat. Nagyon jol husitit a gatsebet igy. Ezt csak 1 napig kapja az ember, mert masnap jon haza ugye… Viszont ahogy olvad, mindig lehet ujat kerni. Ezenkivul adnak egy muanyag uveget, aminek a vege olyan mint a sport uvegeknek. (errol jut eszembe, gondolom egy sport uveg is jo erre a celra) es ebbe langyos vizet kell ereszteni, es pisi utan ezzel obliteni ugy, hogy elorol, felulrol folyatod a vizet magadra, es az akkor szepen hatra csurog es leoblit mindent, igy a torles mar inkabb csak itatas. En hasznaltam az uveget kb. 2-3 hetig es nagyon jo, es kisebb a fertozes veszely is.
Milyen "fozos" nyari buli? Az Esztinel lesz fozes? Vagy masrol van szo? Kép

Ma voltunk a Balinttal az egy eves doki viziten. 10.1 kg es 82 cm. Jovo heten meg megyunk oltasra. Kivancsi vagyok mit szol majd hozza, mert az elozoek meg sem kottyantak neki.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Nadin, van bideKép, legalábbis az egyik szobában volt ahol már voltam...

Szia Zsanett, nekem is 3 éves lesz a lányom a nyáron és Esztinek isKép

Nadin, ha a sima betét alá csak úgy beraksz egy szárnyas vékonyat akkor minden gondod kiküszöbölveKép Nekem bizony elfogyott a 20db vastag nagy betét a kórházban, ebből arra követekeztetek, hogy volt mireKép Nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy steril vattát gézzel tekerjek be. Jó volt, mert puha, de drága cucc, ezt a tenát meggondolom, már kedvem sincs gyártogatniKép

Eszti, már most pocsékul érzem magam, hogy elmentek Csilláék, nekem csak ők voltak az ismerőseim, a régiek munka mellett már ritkán érnek rá, senkim se maradt... Pedig három gyerekkel belehet fordulni igazán...

Kép
Kép
Kép
amica

Helloka-helloka! Kép

Zsanett,
üdv itt nálunk, én is azt kérem, írj még magatokról! Kép

Ági,
ez az üveges hűsítés jól hangzik, még otthon is tudom használni... Ha már nincs bidé! Kép
A főzős buli Esztinél lesz, igen. Ha még áll az ajánlat!! Kép Kép (Eszti! Kép)
Az a 10,1 kg és 82 cm Bálint korának megfelelő méretek, ugye? Még ebben sem vagyok valami jártas...

Amica,
jujj, akkor lehet, hogy megmenekültünk? Kép Van bidé? Ez gondolom nem a sima nőgyógyászati osztályon volt, hanem a gyermekágyason. Vagy? Volt már, hogy befektettek téged más ügyben, mint szülés?

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?