Druszám!
Szívből gratulálok! Csodás pocakosodást kívánok nektek! Hip-hip hurrá!
Verona
még simán hányhatsz, ha nagyon vágysz rá,
én is a 8-9. héten kezdtem el
. ÉS még a 16-on is hánytam
. Mindjárt 8. hét? Szuper! Meglátod, a 12. hét után már úgy röpködnek a hetek, mint addig a napok!
Kisegér
ÉRZEM!!!!! Már egy hete! Olyan hihetetlen! Nagyon apró mocorgások, sokáig azt hittem, hogy bélmozgás, úgyhogy már régebb óta érezhetem, de nem törődtem vele. Az afp-m is jó lett, holnap megyünk 18 hetes UH-ra! A pocim egyre nagyobb, szerencsére nagyon jól állok súllyal, eddig 2 kg. De elkezdtem most nagyon enni, folyton éhes vagyok, és kívánom az édességeket is, úgyhogy vissza kell magam fogni, mert csúnya vége lesz
. Fehérjét viszont még mindig alig eszem, remélem nem lesz baj belőle. Egyszerűen nem megy. Ritkán joghurt, de ez a max, hús naggyon ritkán.
Te hogy vagy? Illetve ti hogy vagytok? Milyen lett a cukorterhelésed most? Nem is emlékszem, hogy írtam-e, a 16. heti cukorterhelésem 5,0 lett, ez nagyon jó állítólag.
Aludni hogy bírsz? Én mostanában kezdek egyre kényelmetlenebbül aludni. El se bírom képzelni, hogy mi lesz később.
Megfáztam most egy kicsit, de szedek homeós bogyókat, meg infralámpázok. Kis hőemelkedésem is van, de remélem nemsokára elmúlik.
Norkáról van valami hír? Remélem jól vannak!
Mindenkinek sok-sok puszi és drukk hegyek!
Noémi és Dani baba
18+4