Sziasztok!
Áron-Andi!
Örülök, hogy újra itt vagy
Én is így vagyok, hogy jó lenne, ha lánykát növesztenék, de persze, ha ismét egy kis kukacos érkezik, akkor is nagyon örülünk Neki
Ja és tök jó, hogy más is osztja a véleményemet a rooming-innel kapcsolatban
Bea!
Üdv itt és nagy-nagy gratula a babához!
A feketetea nem javasolt, de szerintem abból napi egy csésze még nem a világ vége. Ha teafüggő vagy, akkor inkább kifejezetten gyümölcsteák a jók. Én is azokat iszom.
Csengő!
Így már értem a terhelésest!
Gratulálok a mozgolódáshoz odabenn! TEgnap én is határozottan éreztem Ketteskét, de ma még semmi. De még nincs vége a napnak!
Iza!
Jó, hogy nincs harag
Itt minden módosulhat, bármikor...
Kata!
Álmod
Érdekes, hogy már az ikrekkel álmodsz és nem "csak" egy babáról.
Jelentem, fülem egész jó már, a doki óta nem fájt, csak ha zuhanyzok, mert a pára, víz nem tesz jót neki. Még be van dugulva, ami elég zavaró, de a szörnyű fájdalomhoz képest leányálom
Köszönöm az érdeklődést!
Nekem is a gen. uh. után kell menni a védőnőcihez. Ugye nem volt gond vele?!
Én Marcinál megkérdeztem a dokimat a festéssel kapcsolatban és szerinte nyugodtan lehet. Egyedül arra kell figyelni, hogy jól szellőző helyen fess. (Most nézem, hogy Zsuzsa is teljesen ezt írta
) Végül én nem festettem, de ismerős kismamák egész terhességük alatt rendszeresen tették és makkegészséges babáik születtek. Szerintem nyugodtan, vagy kérdezz rá a dokidnál is, hogy teljesen megnyugodj.
Anett!
Téged is üdvözöllek köztünk és Neked is gratula a babához, esetleg babákhoz
Judit!
Nem baj, ha Juditnak szólítalak?
Nekem az sokkal személyesebb, meg hogy már személyesen is ismerlek... De ha gond, nyugodtan szólj!
Köszönöm a jótanácsot a fülemre, nagyon jól esett, hogy hívtál
Apropó, a tündéri
Marci ma az egyik hatalmas banánodat falatozta meg uzsira. Köszöni szépen, ezúton is
Vágd a madzagot az uh-ig
Én is azt csinálom, csak nekem többet kell
Zsuzsa!
Úgysem mentél volna síelni, hogy csak a pálya mellől figyelsz, pihensz? Biztos kikapcsolt volna. De biztos jó lesz a romantikázás a kisfiaddal
Krisszi!
Hajam sajna nem javult, még mindig zsírosodásra hajlamos. Viszont az arcom tisztább, Marcinál is így volt. Sajna valakinél rosszabb lesz a helyzet a pocakosodás alatt, valakinél viszont jobb.
Rejo!
Nekem az uh beigazolta, hogy a peteérés időszakában sikeredett Ketteske. De elméletileg először az ucsó mensi első napjától adják meg az időpontot, majd korrigálnak/hatnak az uh. alapján megállapított korra.
Piró!
De jó, hogy itt vagy újra!
Én nem tartalak felelőtlennek, hisz Te érzed, hogy valamennyivel talán jobban vagy és hízol is. Meg természetes, hogy valaki, akkor Te biztos csak a jót akarod Magatoknak
Szorítok, hogy most már tényleg eltűnjön ez a szörnyű rosszullét, hányás és tovább gyarapodj!
Pisilés: én terhesség előtt is sokat jártam, de most hihetetlen méreteket öltött. Néha negyedóránként megyek, de semmi gond, mert mennyiség is van. Egyébként én annyit iszom, mint egy kacsa
Táblázat: már az én fejemben is megfordult, hogy "frissítek" egy picit rajta, mert iszonyú hosszú és sajna egy jó páran nem írnak. Ígérem, ha időm engedi ritkítok a sorokon...
Mindenkinek pusz: Melinda (16+0)
ui: bocsi, nem akartam sokat írni, de annyian és annyit írtatok, hogy ilyet hosszúra sikeredett...