Sziasztok !
Végre-végre le tudok ülni egy kicsit. Komolyan már levélírási -elvonási tüneteim voltak...
Azért egyszer-kétszer lehuppantam olvasni mi van Veletek, mert hiányoztatok
Amúgy hétfőn írtam egyet, de elszállt és mivel nagyon késő volt, már nem próbáltam újra. Adri írt egy SMS-t, olyan jól esett
Nna szóval:
Zsuzsa
Már megkaptad a válaszokat a többiektől, szerintem se aggódj, szopi mehet ezerrel fő kajaként, a többit meg csak fokozatosan, ahogy elfogadja a pici. Főleg gyümikkel próbálkozz ( banán, alma és jó a Fruttapura család is !) Befőttet ne ! De ezt Te is tudod, a dokinak biztos konzerviparban van családi érdekeltsége
Ditta
Nem depizünk, mert már itt a tavasz lehellete ! ( csak még olyan gyengén, hogy nem érezzük
)
Móni
Ügyi és bátor vagy , minden gratulációm a tied !
Adri
Gondolkozom a témán. Nagyon szép kis család vagytok ! Majd én is rendbeteszem az albumunkat lassanként.Naggyon jók voltak az e-mailek ( azért nagy siettembe megkuksiztam ám !)
Dorka
Pont javasoltam volna depi ellen a sütést, de látom már kisült azóta a muffin
Kinga
Jó, hogy lelkesítetted a többieket, mert úgy látom mindenkin rajta van a tél végi "unomateletjöjjönmáratavasz!!!!"
A feltett képeken gyönyörűek a gyerkőcök egyik szebb mint a másik !!!
Én meg azért nem tudtam jönni, mert most úgy összesűrűsödött nálunk minden, hogy nna ! Szombaton a két nagyot indítottam fellépésre Romániába Nagyváradra, közben a harmadik számú gyereknek jött a kis barátja és itt is aludt nálunk ( egy gyerekkel több, vagy kevesebb nálunk már nem is számít
) Közben sütés-főzés stb. este vendégek
Vasárnap mi mentünk férjem anyukájához, mert a sógoromék is jöttek Gyuláról ( Õk Bencém és Zitusom keresztszülei is ) este estünk haza. Hétfőn pedig kezdődött a nagyüzem: háromféle saláta- készítés, sütik sütése, vásárlás a szomszédos városban, szervezés stb. Kedden kalácssütés, fodrászhoz beesés,szervezés befejezése / terítés, teremrendezés/ Este pedig
a program: politikai naggyűlés Dr. Kövér Lászlóval. Eddig és ezután sem akarok politizálni itt a topicban, mert nem ez a témánk és mert politikai nézettől függetlenül is alakulhatnak jó barátságok és remélem ez így is lesz e helyen,. Csak most a távollétem indokán vallom meg, hogy a városunkban FIDESZ elnök vagyok és amúgy nagyon szeretem csinálni ( még négy gyerek mellett is ! Persze a férjem a fő segítőm
) Nna OFF téma befejezve, remélem azért az esetlegesen más politikai nézetet vallók is szóba állnak ezután is velem
Jó hosszúra sikeredtem, puszi Nektek:
Gotti