Helló!!!! Végre itt!
Párom és a nagyfiú Pólusba el, én meg megkaparintani computer
A hajamra visszatérve én úgy értettem, ha nem lesz jó a hajam akkor fogom Sinead'O Connort bevetni, magyarul nekimegyek a párom hajnyírójával
De úgy látom nincs rá szükség, annyira dícsértétek. Ezt hangosan kellett volna mert párom Peti szerint öreges. De hát én sem vagyok fiatal
Annak azért nem örülök annyira, hogy a hasonlóságot a muterommal ennyien észrevettétek, ugyanis csak kb. 30 éves korom óta mondják,hogy hasonlítunk. Addig senki nem látott semmit
Novum:
köszi a kérdést, a nagyszülők, főleg ugye az anyám agyondédelgették a kölyköt. Õ ugye ezt ritkán teheti 1000 km-ről. egyébként a képen igen bömbölt a kisded, egy hajnalban készült, miután bemászott a pelenkázó alá, onnan visított, hogy éhes
Mancs:
nagyon cuki voltál kiskorodban, nagykorodban meg nagyon szép
majd hasonlítgatunk a bébivel
Vuka:
úgy mentem fodrászhoz, hogy anyósomék háza alatt van egy kis fodrászda, ők bejelentettek, após pajti eljött értem kocsival elhozott hozzájuk, gyerek addig fenn aludt 10.emeleten, miközben engem a földszinten nyírtak. Hát ilyen egyszerűen oldottuk meg a hajnyírást. Ja és utána a párom meg jött értünk.
Bubek:
jók a bútorok
a lakásotokban mindent ő csinált? milyen jó is egy ilyen hasznos szakma.
hordozókendő: nekünk is van, de Gergő úgy utálja. El kéne adnom. Bár a párom már szemet vetett rá, szerelőrongynak
Kengurunk is van kettő, egy kölcsön meg egy németből. Ezeket sem szereti
Ilba:
annnnyira jó a fürdőmaci. és ez a Beni a csodamosolyával
majd egész nap pancsikolni akar
Gabuska:
milyen lett anyud haja?
Novum-Tibi:
üdv újra közöttünk
hiányzik a nyomozás ugye?
legalább áruld el, melyik topic, hagy olvassam már én is léci,léci...
Lldicsi:
bizony nekem sincsenek már nagyszüleim
az apai oldalt nem is ismertem, egy nagymamim volt, de ő meghalt amikor 17 (!) éves voltam. 61 éves volt. én meg egy hülye kamasz. Jó lett volna még egy kicsit vele.
Coolasa!
történet
azért szerintem készülj fel hasonlókra, mert érhetnek még meglepik. Tudom, hogy itt a nagy többségnek nagyjából jó tapasztalata van a csecsemősökkel, de nekem kb. a tiedhez hasonló. Én a 3 nap alatt kb. 3-4x kértem segítséget a köldökcsonk ápoláshoz + szoptatáshoz és egyszer sem kaptam. Utána meg jól lecseszett az egyik kb. 7-8 ember előtt, hogy miért nem etetem a gyereket, miért nem szólok ha nem sikerül. Én meg nem voltam abban a helyzetben, hogy visszaszóljak. (elég ramatyul voltam) És mivel csak császáros mamákkal voltam egy szobában, és láttam mennyire kiszolgáltatottak, és szenvednek + hogy mennyire nem kapnak segítséget én azt ajánlom legyen melletted valaki egész nap, mondjuk a párod. Hogy segítsen vc-re menni, enni, inni stb. + ugye még ott lesz a babó. Nem elrettenteni akarlak, de inkább a rosszabbra készülj szerintem.
Natasa:
Annyira szép a babócád, hogy csak na!
Az én gyerekemnek a mai kedvenc elfoglaltsága az alváson kívül a hányás
kb 10 pelenkánk meg előkénk odavan
Mi lesz, ha majd forgolódik?
Rá sem merek gondolni. A lakás már így is ragad, ahová csak lépünk mindenhol bukásnyomok