Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmó!

Tökéletesen egyetértek veled! Nem cukkolom magam, annyira nem érdekel. Nem politizálni akarok én sem, de december 5-e után hazaárulónak éreztem ezt az egész rohadt országot. Rájöttem, hogy ez nem nemzet, csak lakosság. Ez nem politika, ez csak kéznyújtás lett volna. És ennek felül kellett volna emelkednie minden pártérdeken. Sokáig szégyelltem magam miatta.

Kép
lucia1

Na mindegy, ez van. Szerencsére bennük több tartás szorult, mint bennünk. Bár tulajdonképpen nem értettem az egészet. Annak idején sokat beszélgettünk erről különböző politikai elkötelezettségű barátaikkal, és ebben mindenkinek ugyanaz volt a véleménye. Hogy ez így kell és kész, ők is magyarok. Aztán valahogy mégis máshogy alakult.

Na ennyit erről. Most fontosabb dolgunk van!!! Kép Kép Kép

Kép
lucia1

Lucia1!

Én is így voltam ezzel, főleg hogy van jópár erdélyi és szlovák magyar ismerősöm és némelyikükbe több magyarságtudat szorult, mint jópár magát magyarnak mondó "honfitársunkba". Az sem mellékes, hogy milyen megaláztatásokat kell elszenvedniük pl. szlovák-magyar diákoknak, ha magyar felsőoktatásba jelentkeznek. Lepravizsgálatra küldik őket és ez csak 1 a sok közül.Szégyen. Na most jól felhúztam magamKép Ne is beszéljünk róla, jó?

Kép
Kép
zuzmó

Lányok!

Szent Sz..r! Én nem gondoltam, hogy ezzel a megjegyzésemml ilyen sz..rt kavarok.
Nem állt szándékomban.
Zuzmó,
Persze ugyanazon megy keresztül mint mi, nem ezzel van a gondom, hanem azzal hogy otthon menjen keresztül és b..sza meg,örüljön neki legalább, ha már sikerült. Sosem fogok addig eljutni, hogy ne legyek irígy és ne utáljak mindenkit akinek nő a hasa és még élvezte is, hogy idáig jutott.
No, ennyi.
Szép napot Mindenkinek! Itt a tavasz! KépKépKép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

ZuzmóKép
Már csak arra nem válaszoltam hirtelen felindulásból, amit kérdeztél.Kép
Szóval, most várom "pirit" jövőhét végefelé, aztán ha elment "piri" megyek rákszűrésre és ha jól számoltam kb. Ápr. 1-én kellene kezdenem a decapeptylt. Ha megint long protokoll lesz, akkor éljen május elseje!, mert lehet, hogy akkor lesz a transzfer.
De hát ezt csak én úgy kikalkuláltam, majd a doki megmondja.
Hali Kép
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki!

Jó, jó téged is értelek. Ezen szerintem mindenki keresztülmegy, de hidd el egyszer elmúlik és te is jobban fogod magad érezni.Egyébként nem kavartál semmit, csak elmondtuk a véleményünket. Na de ne offoljuk tovább a topikot. Tényleg gyönyörűen süt a nap, élvezzük hogy eljött a mi időnk. Elvégre a tavasz a szaporodásé!!! Remélem nem voltam vulgáris.
Pussz nektek, most mennem kell kicsit rendbeszedni a lakást, anyósomék nálunk ebédelnek vasárnap úgyhogy ki kell tennem magamért, de majd még jövök. Teszek majd fel képet a kisautómról.

Kép
Kép
zuzmó

Lányok, mikor lesz már tavasz? Olyan igazi, amikor meleg van és ne mfagy be az ember feneke? Nekem már nagyon elegem van a hidegből.

Zuzmó, Nviki, akkor téli babáitok lesznek. Az azért jó, mert nem kell a nyarat nagy pocakkal végigcsinálni, viszont tutira új nagykabátot kell venni!!! Kép Kép Kép

Kép
lucia1

Csajok csajok Kép
Hűűűűűű hát én hozzá sem szólok tényleg hagyjuk ezt a témát, mert nekem most nyugi kell, no idegeskedés Kép
A szaporodásra visszatérve Zuzmó Kép
Lányok én nem akarok szégyentelen lenni de van egy kis gondom Kép Szerintetek mikor lehetek együtt megint a férjemmel? mert lassan már a doki többet látott....sőőőőőőőt tutitra Kép
Szóval már nagyon hiányzik a simi meg bőr meg gyengédség meg minden Kép de nem merek.......és ez már igy megy hűűűűűűűűű hát 5 hete... már nem is emlékszem rá Kép szerintetek?
Bocs ha valakit ezzel megbotránkoztattam Kép

chesti

Chesti, én is hasonló cipőben járok. Nekem az előző terhességre tekintettel lehet hogy meg kell barátkoznom a 8 hónappal.. Az első 12 hét mindenesetre biztos. Hát nem tudom, már most erotikus álmaim vannak. Mindegy, valahogy kibírjuk.

Kép
lucia1

Ugyan Chesti!

Ez tök természetes, de én úgy tudom, hogy még sokáig nem, mert ugye az orgazmus méhösszehúzódást okoz, ami vetéléshez vezethet és erre nekünk jobban oda kell figyelni, mint a spontánosoknak.Ráadásul a sperma olyan hormont tartalmaz, ami szintén ehhez vezethet.Sajnos ez van. Hallottam olyat, hogy végig cölibátus volt, ilyenkor apunak marad az ötcombú asszony, anyu meg bírja ki.Azért ha legközelebb mész szerintem kérdezz rá, nem ciki, inkább a doki mondja meg, minthogy a saját vagy a mi fejünk után menj.A szexnek ugye nálunk(régóta együtt lévő pároknál)nem csak az élvezet a jelentősége, hanem az összetartozás a gyengédség is. El tudom képzelni mit érzel. Tavaly nekünk a művi befejezés után sem lehetett még 3 hétig, de a végén már másra sem tudtam gondolni, úgyhogy a nyaralás első du-ját a szobánkban töltöttük. Persze ennek oka volt az is, hogy már nagyon kellett a lelkemnek is.
Úgyhogy ne szégyelld magad, de készülj fel arra is, hogy esetleg végig nem lehet. Asszem ennyi áldozat még belefér a babóért, ha meg lehet hát annál jobb.De szerintem kérdezd meg a megint megjöttös babás topikosokat is. Õk már ezen túl vannak, valaki biztos tud segíteni.Kép

Kép
Kép
zuzmó

Lucia hajjaaj az erotikus álmokról ne beszéljünk.... Kép Kép Kép
Zuzmó probálok másra gondolni,de már az összes idegszálam rátapadt a férjemre Kép,de én is úgy gondolom megéri ezt az áldozatot. Valószinűnek tartom, hogy 2 hét múlva megkérdem a dokit.
Olyan fura mert "közel" vagyok a férjemhez... itt nővekszik egy kis élet bennem Kép ez valami új ami kettőnkkel történik a kapcsolatunkban, a férjem olyan változásokon megy át, hogy néha csak nézek (jó értelembenKép ),de közben mégis távolodunk egy picit mert hiányzik a testemnek a lelkemnek az "összetartozásunk"...........

chesti

Sziasztok Kép
Én még új vagyok itt, szeretném kérdezni, hogy amikor az összes vizsgalat megvan, akkor is csak mindig ciklus elejen kezdik a hormoninjekciozást, vagy azt más napon is kezdhetik.??
( dr konc betege vagyok )
Előre is köszönöm a választ és jó hétvégét.

Pippa
pippa

Szia Chesti ,

Ez nem úgy van, hogy "csak" az elso 3 hónapban kell vigyázni?
Én valami ilyet hallottam...
Kitartás !

P.
pippa

Pippa
Üdv. itt!

Zuzmo
Biztos nagyon szép kisautod van. Nem csodálom, hogy hiányzik a vezetés! Kép Bocsi, lemaradtam akkor Te már boldog kismami vagy??? Kép

Chesti
Én megértelek!! De kitartás, biztos nem kell sokat nélkülöznöd!! Meg szex nélkül is lehet simizni, kedveskedni, szeretgetni egymást. Amúgy érdekes, mert nekem meg mióta megvolt a hsg valahogy egyátalán nem kívánom. Kép Szóval belőlem ezt hozta ki. Kép De remélem azért ez az érzés is elfog múlni.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Pippa üdv nálunk Kép mesélj magatokról, hol tartotok?
Én is gondolom amúgy hogy talán a 12.hétig kell vigyázni....de az még 8 hét atyúristen Kép
Kitartok Kép
Ha jól tudom de ebben Zuzmó majd kijavit ha nem, Kép akkor a ciklus 21.napján kezdik a hormon injekciókat.

Kiscsillag persze hogy lehet szex nélkül is gyengédség meg simi csak tudod...amikor már nagyon hiányozik és kívános az ember akkor az a simi csak szenvedés egy idő után...felhúznak és parlagon hagynak huhhh Kép

chesti

Üdv Pippa!

Én is Konchoz járok, kicsit néha morózus, meg tud nagyon nyers is lenni, de alapjában véve szeretem! És szerintem a BMC-ben a legjobb a biológusnéni. Hol tartotok?

Chesti, hát egy cipőben járunk! Az vigasztaljon, hogy idővel az igény csökken. Meg persze lehet hogy nálatok csak 12 hét cölibátus lesz.

Ha három hónappal ezelőtt, vagy akárcsak 1 hónappal ezelőtt is megkérdezték volna tőlem, hogy szex vagy terhesség, hát ugye meg se kell mondanom a választ. Meg persze tudtuk előre, hogy nehéz lesz. A simi nekem se megy, már attól is közel lennék hozzá... Sőt még az álmom is veszélyes. Egyszer sajnos... meg is ijedtem utána. De hát mindegy, továbbra is ugyanazok a tüneteim, csaknem történt semmi.

Kép
lucia1

Kép
Köszönöm az üdvözlést,
Már volt egy műtétem és pár inszemem (nyírőben)
rengeteg leletem van, csak a lényeget nem kérdeztem meg (az első konzultációnál) hogy amikor a spermát is leadja a férjem, utána mi a követvező lépés?
A többi vizsgálatot nekünk nem kell már megtennünk.
Vagy hívjam föl a dokit ? Vagy a K.Kati biológust ?

Lucia : gratulálok ! Hányadik sikrült nektek ?
Kiscsillag : Te is terhes vagy már ?
Én már 32 éves vagyok és ti ?
pippa

Chesti Kép
Tudom, hogy rossz Kép, de ez legyen a legnagyobb gondod!!! Kép Kép

Pippa Kép
Sajnos én még nincs pocaklakóm. Kép De remélem hamarosan meglátogat a gólya engem is!! Kép Amúgy van egy táblázat és abból kiderül, hogy ki hány éves és hogy hol tart. Kép Nekem ha minden jól megy márciusban inszemináció.

Mindenkinek kellmes hétvégét kívánok!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Pippa igy egy kicsit megismersz minket ha gondolod az ad adataid és te is nyomon leszel követve Kép

Lucia egyértelmű hogy baba mellett döntenék Kép de azért hiányozhat nem ? Kép Kép Kép

Kép

chesti

Sziasztok!
Üdv. az újaknak.
Sajnálom hogy nem lesz SZ. ügynök, már én is vártam a márciusi kezdést, erre nem elmegy síelni. Hát szép, mondhatom! Ki tudja ki mindenki fog "nézegetni". Õt már megszoktam. Kép
esperanza

Esperanza hát nekik is jár ám a pihenés, amúgy meg minden doki nagyon érti ott a dolgát. Sose azzal foglalkozz ki csinálja hanem hogy miért csinálja Kép
Mi hétvégére Szegedre utazunk Kép röhej hogy még sosem jártunk ott, kiváncsi vagyok rá nagyon.
Puszi nektek és mindenkinek jó hétvégét Kép

chesti

Sziasztok!

Tudnátok nekem info-t adni arról, hogy az antagonista protokollnál a Puregon mennyibe kerül?És meddig kell szurizni magunkat? W. doktor kérdezte tőlem, hogy az olcsóbbik gyógyszert vagy a drágábbikat választom. Én nem tudom, hogy döntsem ezt el. Azt sem tudom melyik kettő közül kell választani és mennyi az árkülönbség. Nekünk az a legfontosabb, hogy a hatékonyabb legyen, de ő azt mondta, egyforma. De ha egyformán hatékony, akkor miért nem az olcsóbbikat írják föl mindenkinek? Nem értem. Valami különbségnek csak kell lenni a kettő között! Ti mit tudtok erről?
Most kezdenénk, de sajnos van egy ciszta a petefészkemen, így még hétfőn vissza kell mennem, mert ha még akkor is ott lesz, akkor nem lehet elkezdeni a stimulációt. Úgy akkor a long protokoll marad. De én szeretném minél előbb, remélem hétfőre eltűnik a ciszta.

Köszi a választ!
Kitartást mindannyiunknak!

Nika
nika31

Szia Nika!

Annyit tudok segíteni, hogy a Puregonból nekem 3 ampullát írt fel és az volt 46E forint és long protokollon vagyok. A másik ilyen gyógyit nem ismerem, én eddig is ezt használtam.Az antagonistát meg egyáltalán nem vágom, hogy az milyen. Bocsi

Kép
Kép
zuzmó

Szia Kiscsillag : Biztos fog sikerülni az inszemináció ! Kép

Látom a táblázatot, mindenki olyan fiatal, csak a Manda velem egy idős, Szia Manda ! Kép De azt hiszem, hogy mi sem vagyunk igazán idősek, ugye ?

Szia Minyu: Ti Győrből jártok fel Pestre ? Vagy Győrben is van egy hasonló központ ?

Pippa
pippa

Chesti!

Nem maradt véletlenül Puregonod?
Szerintem nem lesz elég amit W. felírt, de nem biztos, hogy kell mégegyszer ugyanannyi. Természetesen kifizetném.
Remélem tetszik Szeged, szerintem nagyon szép város én nagyon szeretem, laknak ott rokonaim.
Vasárnap este jöttök meg, ugye? Addig akkor nem is várom, hogy visszaírj!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!
Árulja már el valaki, hogy meddig lehet tárolni a Puregon-ampullát a hűtőben ha már fel lett bontva? Megoszlanak a vélemények, mindenki másképp tudja.
Köszönettel:
Esperanza
esperanza

Esperanza!
A betegtájékoztatón rajta van, hogy ha már egyszer átszúrta egy tű a patron gumibetétjét, akkor max. 28 napig tárolható.
tüssike

Sziasztok Csajok Kép

Pippa: igen Győrből járunk fel, Győrben Kaáli van, de nekünk nem jött be.....ez egy hosszú story. Kép
A Bmc meg nagyon jó hely, Dr Zeke a dokim, szerintem tiszta Szerednyey BélaKép Kép

üdv. minyuu
minyuu

Minnyu
Most hogy mondod,tényleg hasonlít rá!
ria75

Szia Zuzmó!

Nekem megmaradt 1 egész bontatlan puregonom és Merionalt is tudok adni 2 porampullát + 1 oldószert. A puregont 15.000 Ft-ért vettem Januárban, de nem nyúltam hozzá. A Merionalt csak úgy nekedadom. III. kerületben vagyok ha gondolod találkozhatunk.
március4

Szia Március4!

De fura neved van!KépKöszi, az ajánlatot, még meg kell várnom a szerdát, hogy mit mond W., mennyi kell még, de valszeg élni fogok a lehetőséggel.Merionalra nem lesz szükségem az van elég. Légyszi írj majd egy elérhetőséget nekem, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket:marketfood@freemail.hu. Addig is köszi, mindenképp értekezünk.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok Csajszik! Kép

látom, nagyjából mindeki megvan, rendben van.

Pippa, Március4
üdv itt Kép

Nika,
nagyon szorítok, hogy hétfőre eltűnjön az a csúnya ciszta!!!

Chesti drága,
remélem jól telik az utazással a hétvége, de természetesen, a babanövesztők mennek ám: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Lucia,
neked is mennek! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Manda,
mi van veled? Remélem minden rendben nálatok! Jelentkezz, hogy miként alakul az életed.
Sikerült konkrét utat találni?

Csajok,
már kérdeztem ugyan, de mivel bővült a csapat, ismét visszatérnék erre a kérdésre:
Norcolutot szedett már valaki?
Az utolsó gyógyi után kb. mikor kellene megjönnie?
Mert én csütin vettem be az utolsót, de még mindig semmi - bár a jobb petefészkem néha annyira fáj már... meg ingerületebb is vagyok a kelleténél, és lehet, hogy már ma este megjön... de ha nem, akkor a 03.10-re kapott HSG-időpontom lehet, hogy csúszni fog, mert egyre kisebb az esélye, hogy addig el is múljon Kép
Ha tud valaki valamit ezzel kapcsolatosan, légyszi írjátok meg, mert aggódom...
Köszi!

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét,
pusza!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Tüssike!
Köszi az infót, olvastam én is a betegtájékoztatót, de több nővér meg a gyógyszertárosok is azt mondták 3 hónap.
Szóval csak ezért kérdeztem. Reménykedtem hátha nem kell újat vennem. De sajnos kell. 3 x 50 egység hiányzik az ampullából, ez most kuka. Ez dühítő nagyon, mert ez pénzkidobás nekünk. De gondolom más is járt már így.
Most már több embert ismerek, és remélem, hogy ha legközelebb lesz ilyen tudok valakivel üzletelni.
esperanza

Sziasztok!

1.cn. végre. De rettentően fájok Kép De így azért van esélye a pénteki HSG-nek, úgyhogy azért persze örülök is Kép
Amúgy 57 nap! után jött piri...

Puszka.

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci!

Örülök neki, hogy megoldódott. Nekem is volt hsg, eléggé kellemetlen, de ki lehet bírni. És péntekig biztosan elmúlik, addig még van 5 nap. Hány napos szokott lenni neked?

Lányok én ezt nem nagyon bíom, megint szakad a hó. Hol a fenében van a tavasz?

Kép
lucia1

Szia Lucia!

Hát hogy hány napos szokott lenni? Volt már 3-4, de 14 napos is, persze utóbbi esetében sok-sok barnázgatás volt inkább, mint konkrét piri...
Most tényleges piri van, úgyhogy nagyon bízom az 5 napban Kép, ha nem ,akkor pénteken kérek időpontot, és a BMC-be megyek HSG-re, az sem katasztrófa végülis, csak jobb lett volna, innen nem messze menni csak...

Amúgy én is úgy érzem, hogy sosem lesz már tavasz. Pedig minden porcikám nagyon várja már. Utálom, hogy márciusban havazik... bezzeg karácsonykor nem volt hó! Kép

Puszka.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci HSG-re fel Kép örülök, hogy közeledsz már felé.
Zuzmó drága látom közben megoldódik a puregonod, nekem pöcre pontosan volt adagom, menopurból is csak 1 maradt.
Viszont velem megint történik valami...mint mindig. 3-4 napja éreztem jobb oldalamon vesetájékán valami nem stimm.,de ma reggelre olyan szúrásokat érzek de csak mikor levegőket veszek, hogy nagyon megijedtem. Én ilyet még sose azelőtt. Most vagy megfáztam, vagy vesekövem van, vagy becsípődött egy ideg, vagy a sok folyadékkal kiütöttem a vesém, vagy nemtom.
Mindenesetre holnap felkerekedem és irány BMC mondjanak valamit az okosak.
Valakinek volt hasonló érzése?

Hó......a puttonyom tele vele már!!!!!!!!
Meleget akarok madárcsiripeléssel Kép

Lucia hogy vagy amúgy? Kép

chesti

Chesti!

Sugárzik vhova a fájás? Nagyajkak, ilyenek? És a pisilés nem fáj? Véres pisi, csípő pisi? Én rendszeres vesekő ürítő vagyok, az fáj vesetájékon. De lehet, hogy felfáztál?

Nekem is a tököm tele van a hideggel és ezzel a remek tavasszal. Kép A kedvesem éppen havat lapátol. De jó, hogy ki sem kell dugnom az orromat.

Velem semmi különös, átalszom a napokat és az éjszakákat egyaránt, és leginkább a National Geographicot nézem, amikor éppen ébren vagyok. Most volt az előbb egy nagyon édes film a rókamangusztákról. Tüneményesek! Õk azok a csöpp állatkák, akik a a föld alatt járatokban laknak, és amikor veszélyt éreznek, csapatosan a hátsó lábaikra állnak, és a mellső lábaikat a mellükhöz teszik. Kép Kép
Pénteken megyünk UH-ra, addig biztosan halálra fogom izgulni magam, mert ugye eddig csak egy teszt volt. Chesti, neked mennyi volt a hcg-d?

Kép
lucia1

Nem sugárzik sehova, néha úgy érzem mintha megakarna jönni, de ez már a kezdet-kezdetétől igy van.
Egyszerűen jobb oldalon hátul vesetájékon úgy tompán fájogat, de ha nagyobb levegőt veszek akkor szúrófájdalom...igy a jó kis ásításokról le is mondhatok, akkor bazira szúr.
Pisilés nem fáj, nem véres.
Most mennek a nagy alvások mi? Kép Tegnap 7kor nekem megint sikerült elaludnom, férjem csak mosolyog ezen Kép
Nationalt én is szoktam nézni csak annyi ismétlés van rajta, a mangusztákat én is nagyon bírom Kép
Viszont spektrumon pénteken asszem, ment egy nagyon érdekes műsor a terhességről és fázisairól. Mutatták a kis magzatot hogy fejlődik, és képzeljétek mutatták hogy a mama bekapcsolt egy turmixgépet a kis magzat meg nagyon megijedt és átkaroló mozdulatokat tett ott az anyaméhben....nagyon meglepődtem. Olyanokat mutattak be, hogy van hatással rá a zene, a zajok, ha az anya felidegesíti magát vagy megijed meg ilyenek. Remélem adják majd még mert én is csak a közepe felé kapcsolódtam be.

chesti

Sziasztok!

Chesti drága,
a tüneteid olyanok, mint amikor beszorul a levegő, vagy becsípődik az ideg... szerintem nyugi, nincs babókádhoz köze... a hasfájás pedig minden kismamának van, hiszen növöget a méhed, alakulnak át a dolgok, és a hormonok is változnak. Szerintem most minden fájdalom-ingert duplán-triplán érzékelsz, mert figyeled, hogy minden rendben van-e, de szerintem megnyugodhatsz, no para, az végképp nem tesz jót, ha folyamatosan aggodalmaskodsz. De biztos, ami biztos, nézesd meg magad, addig én sem lennék 100%-ig nyugodt! Kép
Mennek ám a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Lucia,
pihizzél csak, és te is növeszd a babókádat Kép
Neked is mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

További jó pihit a mai "tavaszi" napra...

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága Kép Tény és való, hogy minden kis izére ami történik bent aggodalommal figyelek...és szerintem ha természetes úton jött volna fele ennyit nem izgatna be tudnék mindent annak, hogy növöget. Kép
Én is amúgy először arra gondoltam hogy beszorilt a levegő, de ez erősödik...3-4 napja kezdődött és erősödik a szúró érzés levegővételkor. Azért megyek fel hogy ne hogy az legyen betudom ennek, és lehet késő lesz amikor kiderül lehet mégis a vesémmel van valami. Arra is gondoltam, hogy a sok folyadék miatt van..nemtom, majd holnap okosabb leszek.
Azért kérdeztem csak hátha érzett e valaki már ilyet,és akkor tudnám mi van.

Puszi mindenki Kép

chesti

Chesti drága Kép

Jaj, nehogy félre érts, nem becsülöm le a fájdalmadat, remélem nem értettél félre!!
Ha igen, ezer bocsi!!!

És nagyon bízom benne, hogy minden oké!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Chesti, igen, az a legjobb, ha bemész. Legalább megnéznek.

Én nem bírom a babás műsorokat nézni, valahogy egyelőre félek attól, hogy a tudatomba beépüljön a bébi. Eléggé nehéz.

Kép
lucia1

Chesti, akartam kérdezni, neked mennyi volt a hcg-d?

Kép
lucia1

Szia Lányok!

Már régen jártam itt, most is csak azért jövök, hogy megosszak veletek egy információt.Kép

Nem rábeszélni akarlak titeket az örökbefogadásra, de ki tudja, hogy a baba iránti küzdelem mit hoz.

Ma este a HÍR tv-n 21.30-kor lesz a Gólyamese, egy dokumentumfilm a nyílt örökbefogadásról.
Nézzétek meg, hátha segít a lelketeket abban, hogy mindig lesz egy lehetőségetek arra, hogy anyucik lehessetek.Kép

Az én kis örökbebaba fiam ma esti, hajmosi utáni fotója.Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Jó reggelt Kép
Zsókuci drága dehogy értettem félre Kép csak ahogy írtam fele ennyit nem aggódnék ha természetesen jött volna ez a babuka.
Ma nem tudok felmenni BMC-be mert defektet kapott a kisautóm. Ma hoz kereket az uram, szóval holnap megyek,de nem is bánom mert ma tömegnyomor van úgyis Kép

Lucia nekem 91 volt a hcg szintem, neked?

Kelimoni nagyon szép a kisfiad Kép

chesti

Sziasztok Lányok,

Én is tegnap egész nap havat hánytam, úgyhogy már rosszul vagyok tőle.
Jöjjön má' a tavasz!!!!!!!

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jobb reggelt...

képzeljétek, ma reggel arra ébredtem, hogy fekvő helyzetben is úgy van meg, mintha pisilnék...KépKép
Alig tudtam kimenni rötyóra, nagyon-nagyon durva volt...és nagyon fáj a pocóm is...KépKépKép

Persze elkapott a bőgés is, hogy úristen, ebből biztos kórház lesz, szóval kicsit kivoltam/vagyok...
Aztán ledőltem, alukáltam még keveset, de amikor felébredtem, megint hasonló "élményben" volt részem..Kép Felhívtam a dokit, és mondta, hogy ez a Norcoluttól van, kitartás... de belátta ő is, hogy a pénteki hsg-nek nem sok esélye van...

Hú csajok, mintha valaki tekergetné a méhemet..Kép
Ez iszonyat.
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Chesti, érdekes, az elsőnél nekem is pont 91 volt, ez alapján azt mondták, hogy 1 baba, az 5 és fél hetes UH-n azonban két folt látszott, a 6 és fél hetesen pedig már 1 baba.

Most a 10. napon volt a vérvétel, 1 nappal korábban, és 67,7 volt. Azért a Konc hogy tutira menjen a 3x3 Utro mellé Progeszteron injekciót is adott, már kék-zöld vagyok. A múltkor is baj, volt, hogy nálam sem az Utro, sem pedig a méregdrága Crinone gél nem szívódott fel rendesen. Pénteken lesz UH, addig be leszek tojva.

Lányok, egyszerűen sztrájkol a tavasz! A hétre még javában mínuszokat mondanak, hétvégére enyhülést és MEGINT HÓESÉST!!! A fene vinné már el a telet!

Zuzmó, látom megoldódott a Puregon probléma, nálunk sajna csak nyitott maradt, azt meg ugye nem nagyon jó felhasználni.

Kelimoni, nagyon édes a kisfiad. Kép Lenne egy kérdésem, ha bántalak vele, ne válaszolj: megmondjátok majd neki?

Kép
lucia1

Sziasztok
Chesti,
probáltad már a méhpempőt? Nekem eddig bevált, méhpempős akácméz Kép egy hónapja nyalogatom. Alapvetően a torkom miatt vettem, mert december óta dió méretű volt az egyik mandulám és eddig használt. Tömény méhpempőt akartam venni, de aztán a mézes változatnál maradtam.

Nika31
én is kiváncsi lennék, arra hogy a dokik mi alapján adják a szurikat, találtam egy táblázatot az árakról, nem tudom, hogy mennyire tükrözi a jelenlegi árakat:

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=25
monyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?