Új privát üzeneted érkezett!

Regina, szerintem tesztelj!

Kép
Kép
sosi

Kriszti! Ezek jó hírek! Dehát akkor azért hosszabb a ciklusod, mert a sárgatest fázis hosszabb, az nem baj! Csak a pé-t kéne még egy picit előre hoznotok a dokival, ha most nem jött össze.

Monyó! Tegnap este,nem dulakodtatok az ágyban! Nekem volt olyan, h foltos volt a cicim körül, mert kiszívta a párom. EGyébként babás tünet szerintem.

Nálam! Áh, semmi! Nem hiszem, h összejött volna! Szerintem még előbb is fog megjönni mint 30 nap. Ha ilyen magasan van a hőm a luth. fázisban (37 körül és nem 36.8-on akkor 7-10nap között van a luth fázisom.
Vendég

Bali! Olyan jókat írsz, egyre jobban reménykedem tőleKép
És tud valaki valami konkrétumot erről a beáygazódási leesésről,hol nézzek utána?

Kép
Kép
sosi

Ildi
Végül is örülök,hogy hosszabb a luth. fázis.Sztem nem normális az a 7-10 nap,ami nekem szokott lenni.
Hátha neked is pont 14 nap DPO-d lesz!Én még a babát sem írnám le,hiszen olyan szép nagy tüszőt volt!!!KépKépKép

Sosi
A fertyn írja ezt vhol.Sajna angolul van.Magyar oldalt erről még nem láttamKép

KépKép

KépKép
okr

Köszi Kriszti!

Sosi!
A gogli-be írd be, hogy "beágyazódási leesés" dob ki egy-két oldalt tuti. Az a legjobb kereső szerintem (www.gogle.com)
Vendég

SZiasztok! Jesszusom ennyi agyalás szombat délelőtt! Kép

Csajok, még senkinek nem jött meg, igaz? Addig kötelező reménykedni!!! Kép DRUKK MINDENKINEK!

És mit is véstünk kőbe??? Kép

A luth. fázis min. 12 nap kell, hogy legyen, ezt olvastam vhol. 14 nap az "ideális" de 12-16 is belefér! (Nekem 15.)

angel37

Regina!

Áruld már el kérlek, hogy mire várunk? Kép

Sosi!

Remélem, nem keltek hiú reményeket, de én tényleg nagyon bízom!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Csajok!

Én most hétvégén nem tesztelek, mert nincs itthon tesztem és most nem megyek el venni. De rögtön beszámolok mindenről, bármi is történik majd a következő napokban. Egyébként nem értem, mitől vagyok ilyen nagyon higgadt és kiegyensúlyozott teszt ügyben, máskor volt, hogy a 27 cn-n teszteltem a heves tüneteim miatt...

Remélem nem untat titeket, ha leírom az események előzményét és egyben lelki hátterét. Szóval pont 2 éve rámtört a babát szeretnék dolog. Korábban is szó volt már arról, hogy esetleg-talán-hátha lehetne egy harmadik. De két éve jött hevesen az érzés, a vágy. Pár hónappal később megbeszéltem a párommal, aki nem volt olyan lelkes mint én. Aztán eldöntöttem, hogy babavárás előtt legalább rendbeteszem magam egy kicsit. Így 2004 őszétől volt a felkészülési fázis: fél év alatt lefaragtam 12 kilót, csináltam egy méregtelenítő kúrát, elkezdtem jófajta vitaminokat és gyógynövénybogyókat szedni, csináltattam vérképet a háziorvossal, voltam rákszűrésen. Minden rendben volt és gondoltam, hogy ezután lazán, spontán milyen klassz lesz. Az előzmények ismeretében (két gyerek rögtön fogant) marhára elbíztam magam.(egyébként nem jellemző rám!) Tuti biztos voltam benne, hogy ha én úgy akarom, akkor márciusi lesz, vagy legfeljebb áprilisi, ez egyértelmű. Aztán jöttek a pofonok, és rádöbbentem, hogy igenis velem is megtörténhet, hogy nem úgy alakul valami, ahogy elterveztem. Ráadásul visszahíztam 10 kilót és most azt mondom, hogy ugyanott vagyok, ahol 2004 őszén, tehát jobb lett volna akkor belevágni és most tutira előbbre lennék. Amit nyertem, hogy sokkal együttérzőbb tudok lenni azokkal, akiknek nem sikerül rögtön. A baba pedig úgyis akkor jön, amikor ő akar, biztos oka volt, hogy nem jött rögtön.

A másik pofára esés rögtön az első ciklus után történt. Még nem maradt ki, de annyira babás tüneteim voltak és elmondtam a férjemnek is. Õ teljesen belelkesedett (megy-ez-nekünk alapon) és egy kerti bulin odasúgta nekem a kérdést: nem ülsz le kismama? Ezt persze meghallotta egy nem-kedves ismerősöm és a hátam mögött kérdezősködni kezdett, végül több-kézen átment az információ és egy hét múlva valaki megkérdezte szemtől szembe, hogy én babát várok-e. Addigra viszont pont megjött, és a kérdés, na meg az alaptalan felhajtás nagyon-nagyon nem esett jól. Ezen a ponton döntöttem el, hogy csak akkor fogok majd szólni az ismerősöknek, ha már a dokibácsi is azt mondja, hogy igen. És persze a férjemet is nyomatékosan megkértem, hogy fogja vissza magát. De szerinten neki is tanulságos volt ez az eset.

Hát ennyit erről.

Kép
regina3

Regina! Mennyi idősek a gyerekeid?

Kép
Kép
sosi

Regina!

Nagyon sokat ígérő a görbéd!Kép
Drukk neked!

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!!!! Téged is látni erre???!!! És veled mi van? 28.cn. körül jársz? Nem ? És neked elég rövidek??? Teszt? Ne titkolózz!!(vagy én nem vagyok elég figyelmes )

Angel! Igazad van!
Vendég

Lányok!
MegjöttKép Ennyit az elméleteimről. A hőgörbe soha nem téved. Ezt ideje lesz megtanulnom. Ez van. Ez van. Szomorú vagyok nagyon. Ja és egyből piros jött, nem volt barna. Ez akkor jó, nem?

Kép
Kép
sosi

Jajj Sosi!
Inkább nekem jött volna meg!Úgy sajnálom!KépKépKépKép

Zsóka
Olvastam,hogy neked is kitolta a ciklusta closty.Remélem a hosszabbítás nem áll arányban a ciklus hosszával,mert akkor én még várhatok egy hetet is akárKép

Ildi
Meggyógyultál már?

Angyal
Akkor az enyém eddig nem volt a norm kategória!már a luth. fázisom.

Regina
Hát igen,a gyerek az mindig akkor jön,amikor ő akar.Nem nagyon tudjuk befolyásolni a dolgot!Kép

Bali
Hogy viseled a várandósságot?Rókacsalád kopogtat néha?
Raksz egy táblát?

KépKép

KépKép
okr

Aranyos vagy Okr! Már akkor tudtam, hogy meg fog jönni, mikor tegnap reggel leesett a hőm, de hajlamos vagyok az elméletgyártásra. Az meg csak fokozta, hogy viszonylag sok időre rá jött meg, miután leesett a hő. Az előző ciklusban pár óra múlva meg is jött.

Regina! Zsazsóka! Hátha nektek sikerülKép

Kép
Kép
sosi

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Nagyon sajnálom, Sosi, nem akartam hiú reményeket ébreszteni, de én is eittem volna benne.....

Ha jól látom, Zsazsókával valami nem stimmelKép Hajrá!!!!!

Kriszta!

Köszönöm, semmi bajom, csak elvesztettem a munkám és a párom kicsit aggódik, hogy éhen halunk..., főleg, hogy annyit eszem, mint egy állatKép

Livi

bali78

Bali
Köszike a táblát!
Hogyhogy elvesztetted a munkád?A terhes anyukákat védi a törvény.Nem küldhetnek el!

KépKép

KépKép
okr

Sosi!

Óóóóóóóóóóóó! A fenébe....
Lehet, hogy most kéne egy kis lazaság, semmi hőgörbe, meg pé. Csak úgy tét nélkül.
Én a legutóbbi mensikor elhatároztam, hogy most már elég az önmegfigyelésből, de aztán nem ment.
Sőt, a hőmérőzés nagyon megtetszett és sokat sajnálkoztam azon, hogy miért nem kezdtem hamarabb.
A gyerekeim egyébként 12 és 6 évesek.

Kép
regina3

Regina
Akkor itt az idő a kicsi babához.KépHa jól látom 6 év van a gyerekek között,s most újra a 6. év.Reményteljes a dolog!

KépKép

KépKép
okr

Okr

Mostmár inkább 7 év lesz a korkülönbség, de eredetileg úgy terveztem, hogy 6 legyen, csak húzódik a dolog.

Kép
regina3

Regina! Én is elhatároztam, de aztán mikor közeledett a középidő szépen megvettem az LH tesztet újra. Nekem ez volt a második hőmérős hónapom és nekem is nagyon megtetszett és lám lám megbízható is. Ja és olcsóbb mint, az LH teszt. Nem is veszek ebben a ciklusban.Kép
Csak azt sajnálom, hogy nem lesz progiszintem. A férjem kapott egy levelet a laborból, hogy új rendelet értelmében háziorvosok csak prolaktin és TSH szintet kérhetnek , a többi hormonmeghatározást csak szakrendelő kérheti. A fene egye meg.
Tényleg Zsazsóka nagyon sunnyogKép

Kép
Kép
sosi

Regina
Akkor növekvő tendencia lesz benne!KépSebaj!
Gyerekek vágynak egy kistesóra?

KépKép

KépKép
okr

Sosi! Sajnálom Kép. Egyébként én nem emlékszem olyan görbére, ami a 10. dpo. után lement volna utána meg fel (és előtte ilyen szépen fent volt)(csak inkább tartottam a szám). Bocsi

Bali köszi a táblit. Majdcsak meglesztek valahogy! Nem az anyagi értékek a fonotsak igazán.

O. Kriszti! Köszi a kérdésed jobban vagyok.Ez csak ilyen 1-2 napos kórság. (B6vit. szedtem)Olyannyira jól voltam már tegnap is, hogy kimentem és kertészkedtem (meg az idő is szupi volt)majd egész nap (metszettem, meg ilyenek amik az ősszel elmaradtak)no meg a párom is megbetegedett és őt ápoltam. De mára már ő is jól van. Végigsöpör az egész famílián a vírus. Most az én rokonágomban tombol.
Vendég

Tildi! Igen, igen ilyenkor az ember lánya csak a pozitív hozzászólásokat szereti olvasni. Olyan ez, mint amikor tudja az ember, hogy duci, de ha más mondja, akkor megsértődik rajtaKép

Kép
Kép
sosi

Mindegy! Új ciklus, új tervek, új lehetőségek!
Ebben a ciklusban hüvelyben szeretném mérni a hőmet, mert ott mindig sokkal magasabb, mint szájban, ott tuti 37 fölött lenne pé után. Csak azt nem tudom, hogy oldom meg a mensi idején?

Kép
Kép
sosi

Sosi! Jaj, de örülök,hogy ezt írtad, már attól tartottam, hogy így utólag is rosszul esik! Bosszankodtam, hogy oda kellett volna írni, hogy kivételek azért vannak. Én mindíg odalenn mérek. Szerintem is ott magasabb! Én mensi alatt nem mérek. Így a wunsch. a mesi előtti napot összeköti a mensi utáni első méréssel (ami már piroska utáni) és így kapok egy átlagot. Szerintem nem olyan nagy gond, ha akkor nem mérünk, hisz úgyse történik akkor semmi lényeges.
Vendég

Sosi!

Sajnálom.Kép
Ugyanúgy jártunk, nekem is elég soká (bár nem több, mint egy nappal) a leesés után jött meg...
Én nem mérem menzesz idején, így is lesz elég adat, ráadásul nekem úgyis csak 16-20 napon van pé, nem maradok le róla.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Okr!

Azt hiszem várják a gyerekeim a kistesót, bár a fiam már nagyobbacska, de olyan csupaszív, családcentrikus emberke (mint az apja) és látom, ahogy a rokonságban a kicsikkel bánik. Ez szavakkal nem leírható, ezt látni kell.(Persze a hugicát azért muszáj néha nyúvasztani, bár enélkül nem is lennének igazi tesók!) A kislány pedig nagyon anyáskodó típus és korban is sokkal közelebb van az esetleges kistesóhoz.

Kép
regina3

Ildi
A gyerkőcöt is ez a fránya vírus kínozza,már 3.napja.Remlem mielőbb elmúlik nála is.

Sosi,Regina
Én pl. hónaljban mérekKép

Regina
A gyerekek már biztosan sokat pátyolgatnák a tesót.A kislányod főleg.Ada is olyan anyáskodó,folyton babázik,pedig még csak másfél éves.Kép
Már attól sem kell félned,hogy bajt okoznak a babának ,hiszen nagyok már megértik mit lehet ,és mit nem!

KépKép

KépKép
okr

Lányok!

Nagyon akítvak vagytok. Kép

Sosi! Kép

Hol mérjük téma:
Én nuniban mérem. ÉS sajnos így is a max hőm, 37. De szerintem így megbízhatóbb. Menzi idején, mondjuk nincs rá ingerenciám...

Ildi!
Nagyon jó a hőgörbéd. Ha most nem is jön össze, (pedig sztem simán lehet bébi Kép ) ahhoz képest hogy eleinte milyen görbéid voltak, ez nagyon-nagyon-nagyon jó.
Te hogy érzed?

Kriszta!
Neked is Kép, de lehet korai volt a teszt, nem? Mert még magas a hőd...

Ja mai hőm 37. Egyáltalán nem érzem, hogy meg akarna jönni, de mást sem. Na de nem agyalok ezen, már várom a clostyt.

Mi most bébi helyet teljes kutya őrületben vagyunk. Eldöntöttük hogy mudink lesz. Már nagyon várom. ÉS már a nevét is tudjuk.

Egyébként lányok nekem tök olyan a görbém mint Regináé.
Remélem Regina neked összejön, és hát egy kis reményt adsz azért... pedig.

Bali!
Mi van azzal a melóval?
ÉS a férjed most már teljes egészében örül a bébinek?

Zsazsó!
Akkor neked most lehet szurkolni!

j.
Vendég

Én meg itt csendben szurkolgatok mindenkinek... de úgy látszik, néha nem elég intenzívenKép (bár jó látni, hogy egyre több az esélyesKép )

(Nálam meg semmi... se PÉ se mensi... hát ez van... ez is egy szép, hosszú anovulációs ciklus... 44. nap... hát... nem örülök nekiKép ma már csak 36,2... most volt az eddigi D vitamin adagok utáni legkisebb emelkedés... remélem, ez jó jel és azt jelenti, hogy kezd helyreállni a D vitamin szintem... és ha végre megjön, akkor új ciklus, új esély...)

Addig meg legalább a többieknek szurkolhatok innen a kispadrólKép
csakegysokadnick

Sosi!

Ha jól látom a táblázatból, Ti még csak 5 hónapja próbálkoztok. Az még nem olyan gáz...
Ha jól emlékszem fél éven belül 70%, egy éven belül 90% az esélye a teherbeesésnek védekezés nélkül, aktív szex melett.

Okr
Jól látom, hogy Ti viszont nagyon hamar nekiláttatod a második babának. Jól számolom, hogy féléves volt a kislányod, amikor elkezdtétek. Volt rá valamilyen nyomós ok, vagy eleve nagyon kicsi korkülönbséget terveztetek?

Na, most megyek, ma már nem tudok benézni ide.

Kép
regina3

Szia Juno! Kép

Bizony, a B.neten mi vagyunk a hétvégi műszak!
Köszi a jókívánságot, én azért kétkedem a dologban, dehát én már csak ilyen vagyok! A görbém tényleg jól néz ki és legalább talán nem lesz maratoni a ciklusom. Ez már nagy eredmény ám! Tudod én azért nem hiszem, mert semmi rá utaló jelet nem érzek, sőt. Néha egyik-másik petefészkem olyan tompány nyom.
Jó a mai hőd, már el is kell kezdenünk szorítani Neked!

Kriszti! Szegény Ada! Õt jó sokáig kínozza ez a rondaság! Hasmensi meg hányika is van?
Vendég

Ildi
Hasmenés+láz.(leginkább a láz dominál)Ma kétszer kellett neki adni lázcsillapítót,aztán úgy rohangál,mintha kutya baja lenne.
Sztem foga is jön most,ezért ilyen elhúzódó a dolog.(két újabb cumit rágott szét megint)

Regina
Nagyon kicsi korkülönbséget akartunk,hogy "összenőjjenek" a gyerekek.Hát ez nem jött összeKép

Csakegy
Jó hosszú ciklusod van!Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr! Nekem is másfél éves lányom van!

Én úgy tudom a hónalji hőmérés nem megbízható, mindenképpen testüregi kell (száj, hüvely, végbél).

Regina!
Igen október óta, de az első hónap nem is számít, mert akkor még szoptattam. A lányom 10 hónap alatt jött össze. A végén már nagyon izgultam, ha egy év alatt nem jött volna össze, mentem volna kivizsgálásra. Azt hittem a második sokkal könnyebb lesz, mondván, van már egy gyerekem, de ez úgy látom minden gyermek esetében ugyanolyan izgalmas. Ráadásul én nem is vagyok már valami fiatal.

Kép
Kép
sosi

Okr! Neked mikor született a lányod?

Kép
Kép
sosi

Sosi
Én augusztusig szoptattam ,sokan lesznek ám terhesek szopi alattKép
Melyik hóban született a lányod?Ada aug 9-én.Mondd,alszik éjszaka?

Lányok,már barnázomKépAzt hiszem holnapra megjön.

KépKép

KépKép
okr

Lujza július 29-én született, pont amikorra ki voltam írva.
Eddig nagyon jó alvó volt. Este 9-kor lefektettem a külön szoba ágyába és aludt, délután is 3 h-t. Kb 2 hete minden este csinálja a cirkuszt. Mintha félne egyedül maradni, azt kiabálja, hogy Anya, be, be (be akar jönni a nappaliba játszani). Kb 11 h körül ordítva alszik el, asztán reggel 9h-kor kel a kis drága. Nagyon szeretném , ha visszaállna a régi rend. Úgy a kistesógyártás is egyszerűbb lenne.Kép

Kép
Kép
sosi

Adával először júli 12-re voltam kiírva,csakhát mivel késői p.é. eredménye aug 8-ra módosult az időpont.KépSosem volt jó alvó,és mai napig közöttünk alszik.Kép

KépKép

KépKép
okr

Akkor Ada és Lujza is "oroszlánkölyök"Kép

BarnázásKép

Ada hamar összejött?

Kép
Kép
sosi

igen,kis oroszlánok!Ada olyan is pont,mint egy cica!Kép

Ada 4 hónap alatt összejött.Simán,minden segítség nélkül.Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr: tényleg hosszúKép Azt hittem, a Metformin és a D vitamin mellett végre lesz egy ha nem is teljesen normális, de egy mondjuk max. 40-45 napos ciklusom (még egy anovulációsnak is örültem volna) ... hát nem lettKép Ilyenkor jön az, hogy tényleg használ-e a sok gyógyszer... (ld. eddig csak a mellékhatásait éreztem)... na majd kiderül... (de ezen kívül még min. 2 ciklust végigvárok legalább, és csak utána hagyom majd a Clostylt...)
csakegysokadnick

Okr! És nem macerás a kistesógyártás úgy, hogy ott fekszik Ada köztetek????KépKépKép

Kép
Kép
sosi

Csekegy
Csak hatnak már ezek a gyógyszerekKép
Sosi
Átmegyünk a szomszéd szobábaKépNem problémaKépA fáradság sokkal nagyobb rizikó e téren

KépKép

KépKép
okr

Rakok egy képet Lujziról.Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi
Nagyon édi kiscsaj!KépKépKép
Majd én is rakok egyett Adáról,de most mennem kell.

KépKép

KépKép
okr

Nagyon aranyosak vagytok lányok!Kép
Kevesebbet jöttem kicsit, mert ez a fránya vírus nagyon elkapott.
Nem sok reményt fűzök a ciklus eredményességéhez, mert Kedves Párom félidőben elutazott néhány napra.
De még semmi jele a mensinek.
Félek, hogy csak a Closty tolta ki kissé a cilust.
Azért drukkoljatok!Kép
És viszont drukk mindenkinek, akinek kell!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Drukkolok a pozitív teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem sajnos megjöttKépKáááárrrr volt reggel tesztelniKép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!!!Kép
Mi ma utazunk,legközelebb szerdán leszek.Addig is írjatok sokat,és teszteljetek pozitívat!!!!!

Bali
Majd légyszi a táblában írj át 2 cn-re.Köszike!Kép

Puszóka mindenkinek:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
Kép
ÉS jó utat!

Ildi!
Én is kétkedő típus vagyok. Szerintem is érezni kell ha van valami.

Zsazsóka!
Drukk!

Regina!
Nálad mi újság?

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?