Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta,
van ahol altatásban csinálják! Kép

Beszti,
sajnos tényleg nem garancia, ha már van gyerkőcöd...Kép
mennyi ideje próbljátok? mennyi az a nem régóta? a dokinak lehet füllenteni...Kép

angel37

csakegy.na en is felnyultam.
van egy kicsit kenmenyebb dudor de nem kokemeny csk kemeny,meg elotte van egy puha reteg.Tehat olyan mint egy kis domb.

lanyok ez mit jelent?mi az a dudor?

Kép
monyoka

Hát én a dudorra tippeltem, hogy azt kell figyelni Kép egyszer már volt puhább is... de most szerintem kemény volt... gondolom majd akkor lesz összehasonlítási alapom, ha egyszer majd lesz PÉ-m...
csakegysokadnick

(amit viszont nem tudok, milyen lehet, ha nyitva van... nekem ez olyan gázul hangzik...)
csakegysokadnick

Csakegy
Van a dudor közepén egy luk!Kép

KépKép

KépKép
okr

csakegyKépakkor alapitsunk egy "dudorosok"klubjatKéphm..mit szolsz hozza.
kozponti tema:A DUDORKép

Kép
monyoka

Kép Na de ha nyitva van, akkor tök egyértelmű? Mert egy csík vagy mi az van rajta mindigKép

(skacok... egyre jobbak a témák... érdekelne, mit gondolnának a ffiak, ah ezt olvasnákKép)
csakegysokadnick

Hát, lehet, hogy hülyén hagzik, én azt olvastam, hogy a nem termékeny méhszáj olyasmi tapintású, mint az orr hegye!

Sztem az a nyitva van dolog nem úgy működik, hogy akkor nyilvánvalóan a szélesebb a luk, és mondjuk belefér az ujjad... hanem a körülötte lévő részekből érezhető a változás...

De csak pofázok, mert nálam ez úgyse így van! Kép

angel37

. Méhnyak vizsgálati módszer
Ezt érdemes kombinálni a hüvelyváladék vizsgálatával. Napi egyszer vizsgáljuk meg a méhnyakat, a nap második felében. A két módszer együttes alkalmazása szinte 100%-os biztonságot ad a termékenység avagy terméketlenség megállapítására.
A méhnyak könnyen elérhető, tapintása szilárd, az orrhoz hasonló és a méhszáj csukott a terméketlen fázisban.
A méhnyak nehezen elérhető, tapintása lágyabb, az ajkakhoz hasonló és a méhszáj 1-2 ujjnyira nyitott a termékeny fázisban.
Csak ezt a módszert alkalmazva is nagyon jó eredményeket értek el a világban, pl. Ausztráliában 122 párnál 1 év alatt 4 foganás történt, Indiában 813 párnál több év alatt 3 foganás stb.

Kép
monyoka

122 párnál 4 foganás? Hát az nem sok Kép Ha meg mindegyiknél négy, az kicsit sok! Kép
Ja vagy ha védekezés volt a cél, akkor az más!

angel37

igen itt a vedekezes a lenyeg.

Kép
monyoka

Akkor jó! Kép

Olyan fura, hogy vki hiába védekezik és mégis... vagyishát jó, merthogy az élet utat tör magának, bármilyen kis résen!
Csak akkor valakinek (konkrétan nekünk várakozóknak) miért kell ennyit taktikázni meg szívni??? Kép

angel37

Kép

Akkor úgy kell mérni hogy egyik kezeddel a dudort keresed a nunában a másik kezeddel meg az orrod hegyét fogod. Ha a kettő tapintásra ugyanolyan, ráérsz még a szexel.

Egyszerű ez. Kép

j.
Vendég

...úgy kell vizsgálni. Azért ez még nem egy kalibrált mérési módszer persze.

j.
Vendég

Kép

Vagy oda kéne dugni az orrodat: ha vonzza, akkor termékeny, ha nem, akkor nem...

angel37

Vagy más orrát.

angel37

Kép Kép

Hüle.
Vendég

egyre jobb Kép (egyébként csak egyszer kell kitapintani PÉ közben és akkor már megvan a viszonyítási alap... nem?) (de akkor mi a fenének LH tesztelünk? Kép ) (egyébként én a multkor pont azért LH teszteltem, mert puhának és nyitottnak tűnt.. és az akkor enyhén pozitív is lett... csak a hőmérsékletem xart rá, hogy beigazolja ezt az elméletet Kép )
csakegysokadnick

...úgy látom elfajultak itt a dolgokKépKép
Ez még mindig a hőmérőzős topic?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sosi!

Nagyon sajnálom én is, hogy így lement a hőd. Egészen megdöbbentem rajta. Olyan szép volt eddig a görbéd!
Arra gondoltál már, hogy valószínüleg megfogant, de aztán meggondolta magát és mégsem maradt. A méhnyálkahártyával minden rendben nálad? Vagy ez csak az én rögeszmém, hogy sokunknál ilyen is lehet: megtermékenyül, de nem tud beágyazódni és lehet, hogy csak valami banális oka van.

Az egyik barátnőmnek is hónapokig voltak olyan babás tünetei, de aztán mindig hervasztóan ért véget a ciklusa. Az orvos azzal vígasztalta, hogy minden hónapban egyre erősebbek lesznek az ivarszervek. És végül kb. 7 hónap próbálkozás után sikerült neki.

Kép
regina3

Regina,
én is tartok tőle, hogy a méhnyálkahártyámmal valami nem 100-as! Épp ilyen rögeszméim vannak, mint neked! A múltkor írtam is, hogy számolgatunk itt összevissza, közben meg lehet, hogy az időzítés mindig jó, a találkozás is megvan, csak épp onnan valami nem tökéletes...

angel37

Lányok!
Még nem jött meg.Szerinetetk most mi van? Vettem egy tesztet, ha reggelig nem jön meg, akkor lehet, hogy reggel rápisilek.
szerintetek eshet ennyit attól, hogy most nem a megszokott reggel 6:20 h-kor, hanem 5:55 h, mert dolgom volt? Én még reménykedem.

Kép
Kép
sosi

Sosi: szurkolokKép Egyébként a stressz is okozhatja (ld. ha egész éjjel azon pörög az agyad, hogy milyen lesz a hőmérsékleted - ahelyet, hogy nyugodtan pihenne és regenerálódna)
csakegysokadnick

Sosi!

Megnéztem megint az ábrát, hát elég csúnya dolog, hogy ma reggel lement a hőd. Nem hiszem, hogy fél óra különbség miatt ennyi tized legyen az eltérés... De hátha ez a szabályt erősítő kivétel.

Elővettem a Természetes fogamzásszabályozás c. könyvemet, ebből leírok ide két dolgot, bár szerintem nem lesz új senki számára sem és sajna neked sem nyújt vigaszt.

1. Közvetlenül a menstruáció előtt csökkenni kezd a hőmérséklet. Ha azonban több, mint húsz(!) napig magas marad, nagy a valószínűsége a terhességnek.

2.Ha nem következett be megtermékenyülés, az érett petesejt kb. 24 órával a tüszőrepedés után életképtelenné válik és felszívódik, vagy pedig a méhnyaki váladékkal elkeveredve még a havi vérzés előtt észrevétlenül elhagyja a testet. A sárgatest élettartama azonban ez esetben is kb. két hét (ezért adott a tüszőrepedéstől a következő menstrációig terjedő szakasz hossza kb.14 nap) A szervezet csak ennek az időnek az elteltével "veszi észre", hogy nem következett be terhesség. Ekkor a sárgatest elkezd elsorvadni, az ennek révén leeső progeszteron,- illetve ösztrogénszint pedig kiváltja a szükségtelenné vált méhnyálkahártya véres lelökődését és a hőmérséklet csökkenését.

De gondolom ez már a kisujjatokban van.

Kép
regina3

Jó reggelt!
Ilyen a hőm és negatív a tesztem. Még nem jött meg.Kép

Kép
Kép
sosi

Regina!
A kisfiadnál már késett, amikor negatív lett a teszt? És nem emlékszel, hogy utána mikor lett poz.?
Sosi

Kép
Kép
sosi

Sosi
Sorstársak vaygunk!Én is teszteltem ma egy negatívat.
Mondjuk másra nem nagyon számítottam,de ma kellett megkezdeni az új doboz Agnucastont,és rá van írva,terhesség esetén ellenjavalt.Nos én bátran szedhetem.Úgy látszik a closty belezavart a ciklushosszbaKép
A te eredményedet viszont abszolút nem értem,hiszen a hőd fenntebb ment.Sztem ha pár nap múlva nem jön meg,csinálj másik tesztet!Kép

Regina
Nekem nagyon rafinált szervezetem lehet,mert a sárgatestfázis a 10 napot sem szokta elérniKép

Ím a görbém:Az ovuláció előbb volt,annak időpontjában téved a program.(UH-n már 20-án nem volt tüsző)
Lehet mégiscsak felszívódott,és nem megrepedt?!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Tudjátok most milyen elméletet gyártottam? Azt olvastam az előbb, hogy kimutatták, hogy a beágyazódástól kezdve a leánymagzatot hordó anyák HCG szintje 20%-al magasabb, mint a fiús anyáké. Ha elolvassátok, amit Regina írt korábban, az is ezt támasztja alá. Amikor a fiával volt terhes, akkor a mensi elmaradása után pár nappal még negatívat tesztelt, a lányával meg még a mensi elmaradása előtt pozitívat. Most megnéztem, hogy a lányommal mikor csináltam tesztet : 36. napon, a 37. napi vérvételen 1356 mlU/ml volt az eredmény. Most abban reménykedem, hogy fiú és még korai volt tesztelni. NEM VAGYOK NORMÁLIS!Kép

Kép
Kép
sosi

Okr!
De elég fent van a hőd, nem? Ja, vagy Te szeded a D-vitamint? Lehet, hogy keverek valamit.

Kép
Kép
sosi

Sosi
A D vitamint Csakegy szedi!Kép

Most ellentmondok lány-fiú dologban.A lányomat 3-4 heti késés után a 3.teszt mutatta ki.KépDe tudod,kivétel erősíti a szabályt.Én egyébként is tejbetök vagyok sokmindenben,miért ez lenne kivétel?Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr! Bocs a a kavarásért. De ha már korábban is volt olyan, hogy később lett poz. a teszted, akkor, most van esély rá megint, nem? És hogyhogy csak olyan soká lettél poz., volt rá valami magyarázat?

Kép
Kép
sosi

Sosi!

Az én barátnőm mindkét lánya kb. 4-5 nappal a mesu elmaradása után voltak kimutathatók, a fiam pedig a 11. dpo-on, most meg a fene tudja, de szerintem fiú...KépKép Én is reménykednék még a helyedben.... Hajrá!!! Nekem úgy tűnik, inkább mi vagyunk ilyen vagy olyan típusok......

Livi

bali78

Bali! És a barátnőd csinált korábban is tesztet ami neg. volt és aztán lett poz?

Okr! Ez még nem zárja ki amit írtam a fiú -lány dologról. Mert egyéni eltérések vannak és lehet, ha fiad lett volna azt még egy héttel később mutatta volna csak ki a tesztKép

Kép
Kép
sosi

Sosi
Nagyon későn volt p.é.-m.KépMost viszont UH-n nézték a p.é-t,bár mint már korábban írtam sztem az a 13 mm-es tüsző feszívódott.Nem is lepett meg a negatív teszt.Ja,és a férjem is azt mondta egész hónapban,nincs baba!
Azt hiszem ők sokszor jobbak,mint a tesztek!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sosi
Fiú-lány dologhoz.Biztosan így van,ahogy írod!Kép

Bali
Az anyai megérzés sosem csal!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sosi!

Látom épp itt vagy.

A fiammal legalább 5 nappal a kimaradás után teszteltem negatívat.

Jópofa a meglátásod, erre sosem gondoltam, de nálam valóban nehezebben lett pozitív a fiúcskával. Viszont nem biztos, hogy a neme miatt. Szerintem később volt pé-m, ezért később fogant. Utólag rájöttem, hogy életem legstresszesebb hónapja volt az és a stressz állítólag kitolja a pé-t és akkor már pont nem védekeztünk kb. 21. cn-n. Ezért csúszott a pozitív teszt. A kislánynál viszont tudtam nagyjából, hogy mikor van pé-m és utána jöttek is a tünetek és valahogy éreztem is lelkileg, hogy kismama lettem.

Az viszont jó, hogy felment a hőd. Lehet beágyazódással kapcsolatos? Irtatok már erről, de én csak innen tudom, hogy létezik.

Kép
regina3

Sziasztok!

Sosi, Regina nagyon megy a drukk!

A témához nem tudok hozzászólni, sajnos még nem volt részem benne.

Kép
Vendég

Regina!

És hány naposak a ciklusaid?

Kép
Kép
sosi

sziasztok.

sosi azert en meg srukkolok nekedKép

kriszti,szerintem, ha igy marad a hod akkor par nap mulva ujra tesztelhetszKép

lanyok nagyon faj a melbimbom.A ferjem megis nezte es kivan dudorodva voros es erintesre faj.
Szegeny megkerdezte nagy bociszemekkel hogy ez mit jelent.
en meg leuvoltotem a fejet hogy ,nemtudom.
most sajnalom szegenyt ugy eldunyogott ki a konyhaba.

Kép
monyoka

Sosi!

Amit az előbb írtam, elszállt. A fene...

A kisfiammal kb. 5 nap késés után teszteltem negatívat és 15 nap után pozitívat, a közbeeső időben persze vártam, hogy megjön.

Tetszett a meglátásod a nemekkel kapcsolatban, de nálam szerintem az volt, hogy életem legstresszesebb hónapját éltem, de azért nagyon aktívak voltunk és a stressz miatt állítólag kitolódhat a pé, hát nálam nyilván ez történt, mert a 21. cn-n már nem védekeztünk, tehát később fogant, ezért később is lett pozitív a teszt.

Nálad viszont nem lehet, hogy beágyazódási hőesés? Persze erről nem tudok semmit, csak itt nálatok olvastam ilyet.

Valamelyik topicban írtak arról, hogy valaki terhesség mellett mensizett. Ráadásul nekem két ilyen ismerősöm is van (élő példa). Az egyik csak egyszer, a másik legalább 3szor menstruált, miközben a baba ott volt a pocijában. Sőt ez utóbbi ismerősöm úgy ment el a nődokihoz, hogy neki rángatózik a hasa, valami nincs rendben vele, pedig csak megmozdult a kicsi... Ez lehetett derült égből villámcsapás. És náluk vajon mit mutatott volna a hőgörbe???

Kép
regina3

Ildi
Nagyon jó a hőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jól ,látom,egy hét,és kiderül mi lett a tüszőből?????

Monyoka
A mellbimbó érzékenysége bizony babás tünet zokott lenni!KépA hőd mennyi?

Regina
Tudsz egy görbét tenni?

KépKép

KépKép
okr

Bocsi! Meghülyült itt valami, de másodszorra többet írtam legalább.

Sosi

Nekem általában 30-31 napos ciklusaim voltak, elég megbízhatóan, néha 1, max 2 nap késés még előfordult, de nagyon ritkán. Viszont amióta próbálkozunk (tavaly május) azóta érdekes módon 26-28 naposak lettek a ciklusaim.... Bár tény, hogy először gyógynövénybogyót szedtem, aztán homeopátiás cseppeket, végül cickafark-palástfű teát iszogattam. Ezek mind beszabályozzás a ciklust.

Kép
regina3

Regina , de nem szállt elKép

Kép
Kép
sosi

Szóval akkor a 35.napon volt anno negatív a teszted? Nekem 29-30 naposak a ciklusaim, a tesztet a 31. napon (ma) csináltam. Reménykedem.

Kép
Kép
sosi

Kriszti! Köszi!
Szerintem a te görbédid is alakulnak! Egyre szebb formákat öltenek. Azért én is szorítok neked.
Szerintem van v.mi abban amit Regi ír, vagyis, h az ember megérzi, hogy babás, még a teszt előtt, akár ciciből, akár pattanásból, akár idegzsábából,akár hasszurkálásból,akár hangulatból, akár női megérzésből, de tudja, hogy változás történt a testében. Bizony!
Vendég

Ja igen, felteszem a görbémet is. Bár tesztet még nem vettem, kivárom azt a 38 napot, ami az elmult néhány év leghosszabb ciklusa volt. Ráadásul most semmit nem érzek, sem fizikai tünet nincs, sem lelkileg semmi-semmi....

Ja, most látom, megint nem engedi a gépem a melléklet feltöltését...

Krisz! Megint e-mailben küldöm!!

Kép
regina3

Ildi
Érdekes,de semmi megérzésem nincs most ezzel kapcsolatban.Sőtt olyan semilyen hangulatom is van hozzá.Mondjuk,mikor a tesztet kibontottam,tudtam,hogy negatív lesz,de csak megcsináltam.Kép
A hasam tegnap nagyon görcsölt,és napok óta mensisen fáj.Ami fura,a cicim is fájdogál.Sztem ez a closty hatása lehet.Meg az is,hogy a sárgatestfázis megnyúlt.Egyszer Laránál is így volt.
Magaddal kapcsolatban mit érzel?Sikerült?

Sosi
Sztem még van okod reménykedni!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Regina
Küld!
Olvastam a szerkeztő topikban,hogy van egy bizonyos tűzfal beállítás,ami nem enged sem mellékletet,sem képet feltölteni az albumba.Nézz be oda sztem.Egyébként meg negyon szívesen felrakom,csak küldd bármikor!Kép

KépKép

KépKép
okr

Regina görbéje:

Kép
Te,sztem tuti babás vagy!Ezt a görbét nézve annyira egyértelmű.Süt róla!!!KépKépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sosi!

Ahogy mondod, csinált tesztet, hisz már alig várta, és semmi sőt a másodikkal, még vérzett is egy keveset..., de aztán szörnyen nehéz volt kihúzni a tampont...KépKép Akkkkkora kék szeme van.....Kép

Livi

bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?