<font color="ff6000">Sziasztok!!
Hasratétel: Kende is utálja, de egyre többször próbálgatom. Sőt van néha olyan, hogy éjszaka csak így tud nyugodtan elaludni. Néha. Pl. ma is. Visított, mint egy kismalac, hiába sétáltam, agamhoz fogtam. Evett rendesen, pelus tiszta, hasa nem fáj, legalábbis nem feszítgeti. Tettem egy próbát. A combomon hasra fodítottam. Abban a pillanatban elhallgatott, becsukta a szemét, és 3 perc múlva lerakhattam hasra az ágyra. Azóta is alszik. Kb 1 órája. Ki érti ezt???? Ébren meg soxor visít, ha hasra fordítom.
Zkatica!
Nem merek leülni beszélni vele, mert elájulnék a választól úgy érzem.
9 év után is szerelmes vagyok belé, és sajna minden hülyeségét meg tudnám bocsájtani, csak velem legyen. Igaz, a tüskét érzem mindig, de nem merem emlegetni, nehogy odébb álljon
Már tiszta ideg vagyok magamra. Ha nincs velem, mindig elhatározom, hogy na most megmondom a magamét, de amint meglátom, nem megy.
Hát igen, én is inkább szívesen mosok. Úgy tűnik, ráállunk a nai egy kakira. Ma is csak egyszer volt, fürdés után.
De az jó nagy adag volt. Most szerencsére bent maradt a pelusban.
A fogadat sajnálom, remélem, hamar meggyógyul.
Viki pedig remélem hamar enni fog rendesen, és elkezd hízni. Én is azt hallottam, hogy ha elkezdenek mozogni, akkor megáll a hízás. Szerintem még ne aggódj!
Odex!
Megpróbállak tédeg is bejelenteni Gizikéhez, mert lehet, hogy egy nap nem lehet sokan menni, és akor inkább úgy kérem a napot, amikor kettőnknek is van hely. Oké?
Jó, akkor viszem Kendét is.
Nagyon hiányzik mellőlem apa. Főleg amikor már napok óta nem jut egy fél órám magamra, és egész nap sír, pedig elvileg minden rendben van vele, csak hisztis, vagy fáj a hasa, akkor éjjelre teljesen kikészülök, és az éjszaka közepén ringatás közben szoktam én is bőgni, hogy miért nincs itt velem, meg miért nem segít. igaz, hogy "csak" lelkileg tudna ilyenkor, de az lenne a legnagyobb segítség!!! Ilyenkor hiányzik a legjobban. Bár egész nap rá gondolok.
Zseppy!
De igen, én voltam aki beszállt az opelbe a doki néninél. Csak nem te voltál, aki annyira nézett??? Kezedben egy babahordozó, mögötted meg lemaradva apa??
Mi aSchulteisz dr. nénihez járunk. Nekem is ő volt a gyerekdokim kiskoromban
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Így alszok anyán, ha máshol nem vagyok hajlandó elaludni:
Szilpa & Kende
5+5</font>