Jóestét!
Nálunk nincs TV-s rettegés, én inni sem iszok, sajna, csak apa fröccsözik!
SZóval mi egy DVD-t néztünk, mert az egyetlen magyar csatornán, a Duna TV-n szar focimeccs volt. Marci közben beájult, most pakolnom kéne holnapra, de már nincs erőm, majd inkább korán reggel!
Timka,
húúúúúú, ezért szeretnék én lányt következőnek, dögös cumók, pink, sárga, szoknya, ruha miegymás!!! Azért nem semmi mit kellett kiállnia a csajszinak!!!
Egyébként én sem szoktam próbálni MArcira, szemre veszek neki mindent, vagyis méretre, 86.
Jó bulizást holnapra, és főleg, még nagyon-nagoyn sok boldog szülinapot kívánunk a kisasszonynak!!!
Juc,
hajrá, tessék gyakorolni a kistesó előtt! Én rettegtem, hogy ne ikrek legyenek, de nálunk nincs senki iker, így nem számítottunk rá!
Apa meggyógyult már?
Timurr,
akkor mostanában Te sem untakozol, ennél szebb már csak akkor lesz, ha el is indul Maja hercegnőd!!!
Flames,
hahó, jelentkezz!!! HIányzol!!!
Májusi kolping hotelhez van valakinek kedve egy hétvégére? mi vsz. akkor tudunk elmenni, lassan szállást kellene foglalnunk!!!
Na megyek, foglalkozom a családfővel, mert magányában Chipset zabál szegényke, és utána én vagyok a hibás, ha hízik!!!!
Jaj, ma mi történt fürdés közben, kedvenc kisfiam belekakkantott a vízbe három szép kis hurkát, így a gyereket lezuhiztam, majd leengedtem a vizet és kisúroltam a kádat, hát szép történet, de velünk valahogy mindig történnek ilyenek, nem értem!
REggel megyünk a tengerhez, már nagoyn várom, ott 13 fokot mondanak, remélem lesz is annyi, majd fotózok, kellemes hétvégét Nektek!
tamesz