Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Junko
Szegény tesód!KépBele sem merek gondolni,én a helyében mit csinálnék.Szerintem felrobbannék!Kép

Ildi
Ne képzelödj már mindenfélét.Nem is úgy nézel ki,mint akinek alulmüködik a pajzsmirigye.Angyal jól írta a hízás fö tünet,mert lassú az anyagcsere.Az étvágy nulla,és folyton fázol!!!!!
Jobban vagy már????
Vmi vírus lehetett???

Angyal
Egy szoláriumra én is beneveznék!KépKép

Csakegy
Két pohár töményet igyál este,tök jó kedvet csinál!Kép

Regina,Sosi
Bíztatóak a görbéitek!Hajrá a zebráért!

Monyoka
Nem tudom mi lehet veled,elöfordulhat a babánál is ilyesmi.Kép

Rólam:Tegnapi vacsi várakozáson felül sikeredett.A kaja nagyon finom volt,a társaság pedig jó.KépSokkal rosszabbra számítottam.
Sajnos mire hazaértünk Adának magas láza volt.Pontosan meg sem mértem,mert 3 perc után 38,8C mutatott a higanyos hömérö.Egész éjszaka ébren voltunk,igaz most 1/2 10 -kor keltünk csak föl.Még éjszaka a férjem elszaladt a gyógyszertárba antibiotikumot,és lázgörcs elleni kúpot venni.Utóbbi szerencsére nem kellett,mert a hütöfürdö;,lázcsil. hatátosnak bizonyult.
Szegénykém most is pihizik
(ami nem jellemzö rá)
Bünöztem is megint!7-kor felébredtem,és gyorsan magamnak is mértem egy höt:37C
Íme a görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szasztok! Angel: az alaphőm igen 36,1- és 36,2 között van! És mikor lekezdtem szedni a tbl-t (szerintem nem a tbl.-től volt) kb 10 kilót híztam nagyon gyorsan. Azóta tartom a súlyom, de ugyanat eszem mint előtte. De majd meglátjuk. Mindenestre én örülnék, ha találnánk egy okot, h miért ilyen alacsony a hőm, mert annak ellenére,h a termékenybarát tele van 37 alatti + görbékkel, nekem ezt a valós élet még nem mutatta be,és itt a b.neten sem láttam még olyat,h v. ki babás lett volna 37 alatt! Persze biztos van, de nagyon ritka. Ezért kéne megtalálni az okot, h miért ilyen alacsony és erre szedni v.mit. Egyébként orvos mondta a hőmre, h pajzsmirigyet kell nézni, nem én találtam ki.

Sosi! szombat még olyan messze van!!

Junkó! Hanyadik cn.?

Csakegy! ha gondolod nézesd meg te is!

Én a mai laborról is lemaradtam, mert hajnalban 3 körül nagyon sz@arul voltam. Kínlódtam az ágyban, hoztam is magam mellé a lavórt. Azátn ment a hasi, aztán kidobtam a taccsot! Tegnap azt hittem lement a láz már jobban vagyok és kajáltam össze-vissza, csak az volt gyanús,h a csokit nem tudtam megenni, amit pedig imádok. Szóval ez hajnali 6-ig eltartott, és még utána is olyan rosszul voltam, nem tudtam volna közl. eszk. szállni. Bár már addigra már minden kijött, de rossz volt a gyomorom. Úgyhogy marad a jövő hónapra a labor. Hihetetlen nem??!!
Vendég

Okr: ez a görbe több, mint bíztatóKép))))))

(azt ugye tudod, hogy metformin mellett tilos az alkohol?Kép )
csakegysokadnick

Monyó
Mindezek a jelek azért naon biztatóak. Én várnék, még 2-3 napot, és újra tesztelnék, persze a hő függvényében.

Sosi!
Hát nálam a menzi tuti jele egy héttel jelentkezik a menzi elött (kb. 20. c.n.Kép )
Totál idegfeszültség, és depresszió. Nos én ezen már túl vagyok, úgyhogy nincs remény.
De neked is ígéretesek a jeleid...kiváncsian várom a holnapot.

Anygyal!
Akkor ma a szűkítsük a témát a mellbimbóra? Kép

j.
Vendég

Kriszti!
Szegény Ada, akkor kb. olyan rossz éjszakája lehetett, mint nekem.
Tényleg jónak tűnik a görbéd! Csak maradjon is fenn.
Vendég

HihiKép Új témaKép)))) Mellbimbó: az előző ciklusban azt hittem, behalok, olyan érzékeny volt a PÉ után (még a pólót is nehezen viselte)... (a férjem persze végig vigyorgott, mert tetszett neki, hogy állandóan ácsorogKép )
csakegysokadnick

kriszti.

sajnalom AdatKépvalahogy en a kicsiket sokkal jobban sajnalom mikor betegek mint a felnoteket.Szegenykeim nekik sokkal nehezebb.Kuldok neki gyogyito puszit:-*

ildi.Sajnalom hogy rosszul vagyKépez a laboros dolog most eleg rosszul jott ki.lehetetlen hogy mastol vagy rosszul?

Kép
monyoka

Na mármost!

Kriszta
Jobbulást a kislánynak. Nekem is mindig a hűtőfürdő vitte le a lázam gyerekkoromban.
Ééés a görbét igen jó. Nem azért (jaj én senkit nem szeretek hiú ábrándokba kergetni) de ebből még bármi lehet. Kép

Ildi!
Fejmosás következik.
Szerintem túl sokat töröd a buksid. Orvos látogatást meg egy kicsit hanyagolod. Tudom az elmult napokban nem jött össze, de azért én a helyedben nem agyalnék, hanem amit a doki előír bevenném, meg amikor mondja hogy menjek mennék, és nem filózgatnék rajta.
Most úgy látom beteg vagy, de ez egyébként még babára utaló magatartás is lehet ám. Kép Kérdés, hogy lázas vagy-e. És mennyi a hőd?
Ha pedig beteg vagy, akkor meg ezért kéne mihamarabb dokihoz menni.
Ez persze csak jótanács, és az is lehet, hogy rosszul látom.

Én a 23. cn-en vagyok azt hiszem legalább is. De nem jött össze, ez tuti.

j.
Vendég

Persze részben igazad van. Dehát múlt hét csütörtökön voltam orosnál! Az a baj, h csak magán és kb. két hétre előre van időpont, úgyhogy max kéthetetnte tudok menni. ezért lehet keresnek kéne egy másikat aki, sztk-ban is rendel. Úgyhogy amilyen gyakran lehet, járok én orvoshoz, kaptam is szurit múlt héten.(ami persze nem hatott) Tudom lehet kétkedő vagyok az orvosokban. Egyébként is bizalmatlan típus vagyok. Dehát most is bebizonyosodott, h rossz szurit kaptam, úgyhogy van némi igazság abban amit mondok. A másik meg laborra azért nem mentem mert ilyen hülyeséget mondani, h pé után 4 és 7. nap menjek. Namost nagyon szívesen elmentem volna (csak kidobtam volna a tacccsot a buszon, nemtudom te hánytál-e mostanában? de iszonyat, vagy csak én vagyok gyenge nem tudom, utána suvickolhatod a fogad órákig akkor is szar a leheleted, így utazzak másfél órát?) Visszatérve a pé utáni napokhoz, egyszerűen nem tudtam megállapítani, h pé.volt-e vagy sem!!! Mert bekavart a láz! És bocsi, ha fárasztó vagyok! Magamban kéne tartanom a szoc. problemáimat és csak a jóhíreket mondani!
Vendég

Mindenkinek a köszi,ada nevében is!

Ildi
Remélem mihamarabb meggyógyulsz!
Ez most vmi hülye vírus.Igyál sokat!!!!!!!
Nem baj,ha elmaradt a labor,lehet már nem is kell többé menned,csak a babás rutinokraKép
A tabi elhagyása után sztem mindenki hízik.olyan,mint mikor a cigit leteszed!

Monyoka
Köszike!KépElaludt most szerencsére!

Csakegy
Tul. képp minden gyógyszer mellett tilos az alkohol.Pl. a bromora is rá van írva,szilveszterkor mégis lecsúszott egy kis pezsgő,kutya bajom volt tőle.Kép
Kizárólag a KLion tabletta mellett kell betartani a szigorú alkolholtilalmat.Kép
Az egyetlen szer,amire,ha iszol a rókázás,remegés mindenféle rosszullét fog elKépHasználják az elvonón is!

Junko
Miből gondolod,hogy nem jött össze?Megérzés?

KépKép

KépKép
okr

Ildi
Ne beszélj már zöldségeket!Miért kéne csak a pozitív dolgokat mondani???
Itt azért vagyunk,hogy kiöntsük a szívünket egymásnak,akár jó ,akár negatív a dolog!

KépKép

KépKép
okr

Ildi!

Jajaj ne butáskodj.Dehogy vagy fárasztó, itt senki nem az. Különben nem nézegetném 10 percenként kivánsian, kivel mi van. Kép
Ne sértődj meg kérlek, nem azért írtam. Lehet nem voltam annyira képben mikor voltál dokinál, mert nem mindig tudom követni mikor ki hogy áll.
Persze hogy most összejöttek a dologok azért nem mentél ez érthető is.
Egyébként is a legjobban te tudod és te érzed mikor mit kell tenned, mi meg csak itt irogatunk, meg véleményezünk dolgokat. Aztán azt a másik vagy meghallgatja, vagy nem.

Az is biztos, hogy a dokikban nem kell és nem is szabad 100 %-ban megbízni. Én tudod, most úgy állok hozzá, miután már vagy 10 nődokinál voltam, és jó ideje nem sikerül a bébi, hogy a mostaniban megbízom, mert már nincs jobb ötletem, aztán majd lesz valahogy.

Szóval NE HARAGUDJ.

j.
Vendég

Nem haragszom, csak rosszul esett! Oda is írtam,h "hihetetlen nem?". Ez most így jött össze. lázas már nem vagyok! Ez biztos, hogy fránya vírus szerintem! Amikor az ember lavorral a kezében ül a budin( nem tudja,h melyiket kell?).
Vendég

Tlidi,
szegénykém... jobbulást neked! Kép
lehet, hogy meglenne vele az alacsony hő oka, de azért én remélem, hogy nincs pajzsmirigy alulműködésed!

Valóban fura, hogy pé után xy napra hív be... azért ezt nem egyszerű belőni (esetleg egy ideális ciklusban)

Vagy 3 hete volt egy gyomrrontásos éjszakám... hááát másnap nem mertem munkába indulni! Elhiszem, hogy nem akartál buszozni!

Junko,
téma szűkítési javaslat elfogadva! Kép

angel37

Hát a Sotén is aPÉ-hez nézik a labort... pontosabban ott az van, hogy LH teszt (szerintem az országban kapható legdrágábbat vetetik meg az áldozatokkal... majdnem 5000 Ft 5 db.) aztán ha az pozitív, akkro rá talán 5-7 meg 9 meg nem tudom, hány napra kellene menni. Ha nem jelez a teszt, akkor a 19. 21. és 23. napon. (na meg persze a 3. napon) (de ezzel a szerencsétlenek csak azt nézik, hogy volt-e egyáltalán PÉ)
csakegysokadnick

Ildi!

Egyébként nem is arra gondoltam hogy most azonnal betegen menjél laborba. Csak ezt amit írtam, már rég akartam neked írni, és most beteg is vagy érzékeny is és rosszul jött ki. Egyébként meg bagoly mondja bögölynek, mert én is állandoan kutatom keresem magamban mi bajom lehet. Teház egy szavam nem lehetne.CSak a másikon ezt az ember könnyebben észreveszi mint magán.

Azonban még most is azt gondolom - magammal az élen,- hogy rettentő sokat figyeljük magunkat. De hát ezt már nem igen lehet abbahagyni azt hiszem.

Szóval száz szónak is egy a vége... már túlmagyaráztam magam szerintem.

Szóval mellbimbó.
Én ott se nem se érzek semmit. Kép

j.
Vendég

Most én se! Kép
Amúgy meg ciklusonként változó! Hol tök érzékeny, hol csak egy kicsit, hol egyáltalán nem!

Igazad van!
Én már nem tudom nem ennyire figyelni magam, csak most éppen megpróbálok nem következtetni belőlük semmire! Szép feladat! Kép

angel37

Lányok!
Igen, így van! Szerintem uh-val kéne követni és ha látja,h megvolt a pé. akkor kéne mondania hogy "na akkor szerdán menjen laborra". Csakhát sajna ennyi idejük nincs az orvosoknak, hogy mondjuk a 10. nap után 2 vagy legalább 3 naponta uh. Én ezt az orvost szeretném megtalálni aki ilyen alapossággal foglalkozik velem, de nem lesz egyszerű.

A pajzsmirigy dologt azért írtam le, mert lehet, hogy másnak is hasznos lehet, és mint Tücsi mondta, nincs benne a teljes laborban. Tehát érdemes külön kérni, ha már úgyis csapolnak. Hiszen azért vagyunk itt,hogy a tudásainkat összeadjuk és segítsünk egymásnak, ezért gondoltam,h hátha valakinek segítek.
Tücsinek is alíg voltak tünetei és mégis túlműködése van. Ez nem úgy működik(sztm), hogy az összes tünek ráhúzható az emberre, a kezdeti stádiumnál egy-két tünet van. (nekem egyébként ősszel nagyon hullott a hajam (mint Tücsinek) nagyon meg is ilyedtem, mert marokszámra jött ki fésülködés után, a párnám is tiszta haj volt reggelente, azátn elsiklottam felette, azt bebeszélve magamnak, hogy ilyen hosszú még sosem volt a hajam és biztos ezért van, meg töredezett is és azrét. Mostmár nem olyan vészes, de azért még mindíg nem a régi.

Cici: nekem mint írtam dettó azok a tünetek voltak mint Anel-nak. Bimbóérzékenységre nem nagyon emlékszem. Talán pé. körül. De a luth. fázisra ne volt jellemző, akkor inkább a telt érzés. Szerintem a bimbóérzékenység babás tünet lehet.

Junkó! Remélem most meg én nem sértettelek meg! Különbözőek vagyunk és különbözőek a nézeteink! De ez talán így a jó!
Vendég

Ildi
Kell a dokim címe?Egy kicsit messze van,de én 2 naponta UH-zok p.é. körülKép
Legközelebb akkor nézess T3 T4 Ths -t is.

KépKép

KépKép
okr

Junkó! Igen ebben igazad van, h túlzottan figyelem magamat. De abba fogom tudni hagyni, ha babás leszek Kép.
Dehát mit csináljon az ember, ha az orvos nem figyeli kénytelen ő magát figyelni.
Mint mondtam bizalmatlan vagyok! És sztm az ilyen apróságok is számítanak! Lehet, h v.ki, akinek a második lombik sem jött össze, annak csak egy ilyen kis dolog miatt nem jön össze. Csak nem veszik észere! Na ez már túlzott bizalmatlanág. De sajna sokminden előfordul.
Vendég

O. Kriszti!
Igen az írásaidból ítélve én is jó orosnak tartom a te dokidat. Csak sajna messze van!
Vendég

Ildi!
Dehogy. Nem tudtok ám engem olyan könnyen megsérteni. Na ha ezt a férjem vagy a családom hallaná... (kivéve 20. c.n.Kép) Meg hát nincs is min.
Nagyon helyes hogy leírsz mindent legyen az fehér vagy fekete, legyen az boldogság, vagy félelem dícséret vagy néha bántónak tűnő jószándék, kijózanító őszinteség, vicc, vagy testtünet (pl. mellbimbó), tapasztalatok, élmények, vagyakár az hogy 2 hete lejárt tejfölt találtál a hűtőben. Erre van a fórum.

Ja és remélem is hogy nem olyanok vagytok mint én különben tuti nem járnék ide. Simán megőrülnék. Kép

Kriszta!
Azért gondolom, hogy "üres" vagyok, mert nem érzek semmit.

j.
Vendég

Junko
Dehogyis!Csak gondoltam erre alapozod a ciklus leírását!

Ildi
Egyébiránt sztem ez p.é.-UH dolog nem a doki leterheltségétől függ,hanem az osztály protokolljától.Az nlc-re is írogatok,ott is mindenkinek 1X UH,majd labor ciklus végén.Ami azért is érdelkes,mert pl. az UH olcsóbb(papírvatta,gél,áram),és hatékonyabb is.Míg a vérvétel buktatóit ismerjük.
Ja,és nem a doki nézi ált.-ban,hanem egy szonográfus.Persze van,amikor látni akarja,akkor bejön arra az 5 percre.
Szóval,nem a dokitól függ,hanem a főnöktől,de ez a magánvéleményem.Rákérdezek legközelebb.

KépKép

KépKép
okr

Junkó!
O.K. !
Akkor szent a béke!!!!?
Vendég

én behalnék, ha állandóan UH-val figyelgetnék a peteérésem... akkor már inkább magamat figyelgetem... Kép(ld. lombiknál, inszemnél OK... na de egyébként???)
csakegysokadnick

Ildi!

Hát ha te nem haragszol, nekem igazán nincs miért. Kép

Kriszta!
Mire írtad, hogy dehogyis? Ezt most nem értem.

Tényleg betörtek tesómhoz-közbe kiderült. Ékszereket vittek el, pénzt nem találtak. Nagyon-nagyon kivagyok. Mert egyedül él, most ezután hogy lesz otthon. ÉS mi lett volna ha éjjel meggondolja magát és hazamegy. Honnan tudták, hogy nem fog? Mert szokott ám éjjel haza mászkálni...
Szörnyűbbnél szörnyűbb dolgok jutnak eszembe. Annyira szeretnék most ott lenni vele, bár azt hiszem én csak picsognék, mint ahogy most is teszem.

Na de az biztos, hogy nem vizslánk lesz az új háznukba, hanem komondort veszünk, nincs mese.

Lányok én ma semmitt, nem dolgoztam, amit megcsináltam azt is szarul. Most próbálok függetlenedni tőletek egy kicsit...

j.
Vendég

Junko
"Kriszta!
Azért gondolom, hogy "üres" vagyok, mert nem érzek semmit. "

válasz:
Dehogyis!Csak gondoltam erre alapozod a ciklus leírását!

Szegény tesód,még jó,hogy nem volt otthon!!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!

Sosi
Ha jól látom nagyon hasonlóak a görbéink.
Nekem ma van a 32 cn és ma még feljebb ment a hőm: 37-re.

A teszteléssel az a helyzet, hogy most nincs itthon teszt és így könnyebb megállni. Egyébként pedig rendkívüli módon utálom a bizonytalanságot, most mégis egész jól viselem. Azt hiszen kivárom a jövő hét elejét a teszttel. Pár éve volt egyszer egy 38 napos ciklusom, tehát sajnos megeshet, hogy csak úgy késik...

A tünetekről
A cicim kb. a 20. naptól nagyon feszül és egyik éjjel még fel is ébredtem arra, hogy fáj! Ez egy új fejlemény ilyen még nem volt. Egyébként pedig az elmúlt 8 sikertelen hónapban mindig feszült. Bizakodtam, hogy ez jót jelent, de végül lehet, hogy csak a PMS része volt.

A kisfiamnál egyébként egyfolytában azt éreztem a ciklus vége felé, hogy mindjárt megjön. Ez több mint 10 napig tartott, persze csináltam tesztet pár nap késés után, ami határozottan negatív lett, úgyhogy esténként ittam egy kis konyakot(!) majd elmentem minden nap biciklizni és beleadtam apait-anyait, hogy rásegítsen. És nem feltételeztem, hogy terhes vagyok, hiszen védekeztünk. És különben is: ott volt az a biztos érzés, hogy mindjárt megjön...

A kislányt terveztük és rögtön az első ciklusban a 20. naptól kezdve minden nap éreztem a mellfeszülést és egy kis szédülést. Aztán még ki sem maradt, amikor pozitívat teszteltem.

Most pedig majd meglátjuk...

Kép
regina3

Anettgy!
judger@freemail.hu
nem küldi a kódot!
a how did you hear about this service -nél mindegy mit választok?
köszi
judger

Judger,
ugyan nem tőlem kérdezted, de sztem mindegy, ez csak vmi felméréshez kellhet...

angel37

Regina!
A lányom születése előtt a ciklusok 90%-ban feszült a cicim mensi előtt kb 1 hétig, de mióta szültem még sohaKép Én úgy tudom a cicifeszkó a progeszterontól van,a mi csak pé után lehetséges. Aggódom is emiatt, hogy nincs cicifeszkó, de LH csúcs, kétfázisú hőgörbe, tojásfehérje meg van, az meg csak pé-re utal, nem? Biztos ami biztos a 21.napon levetettm a progiszintemet, de még nincs eredményKép A FÉRJEM SZERINT HOLNAP LESZ! Szóval a holnapi nap sok mindent eldönt.Kép
Egyébként a lányom esetében én pont így csináltam, mint te a teszteléssel, kivártam az addigi leghosszabb ciklusnapot és akkor teszteltem pozitívatKép De szép is voltKép

Kép
Kép
sosi

Sosi!

Nálam pont az az érdekes, hogy csak azóta van cickófeszkó mensi előtt, amióta nem védekezünk + a két terhesség idején. Egyébként sosem volt. De nem gondolnám hogy huszonévekig nem volt PÉ-m. Főleg hogy csak rövid ideig szedtem fogigátlón sokéve. Hát valószínüleg bizonyos tünetek utalhatnak mindkét dologra: terhesség, mensi.

A férjem jópofa volt, megkérdezte, hogy mikor csinálok tesztet. Mondtam neki, hogy jövő héten, vagy nem is tudom... Erre azt válaszolta, hogy végül is nem lényeg, 9 hónap multán úgyis kiderül, hogy pozitiv lett volna a teszt.

Kép
regina3

Kép
Kép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sosi,Zsóka,Anett --teszközeleben!
Mikor drukkoljunk?????????????????

KépKép

KépKép
okr

Lányok! A ma reggeli hőm:36,49, leesettKép
Itt a görbe.Tuti, hogy nem kell tesztet vennem. Az előző ciklusban is hajszálpontosan ennyire esett le. Én ezt nem értem, mert akkor pé-kor volt az akció és mégse.KépKép

Kép
Kép
sosi

Ja, volt már valakinek esetleg olyan, hogy leesett és aztán újra felment és babás volt?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!Kép

Monyóka drukk neked!Kép
És mindenkinek, akinek kell!KépKép

Kriszti!Kép
Adának jobbulást kívánok!

Junko!
Szörnyű az ilyen! Együttérzek veled.

Magamról csak annyit, hogy elkaptam ezt a fránya vírust ( torokfájás, köhögés, hasmenés...)
28.napon vagyok....
Úgy tapasztalom (a 2.doboz után), hogy a Closty kicsit megynyújtotta a ciklust (néhány nappal).
Hasonlót tapasztalt valaki?
Így bizakodni nem merek egyelőre.

Mindenkinek szép napot!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sosi!

Én is így jártam, visszaesett alaphő közelire, meg is jött. Pedig mi is elkaptuk az ov. időt.
Szóval én is reménykedtem, hogy hátha visszamegy az egyszeri esés után, de ezek szerint nálam nem jöttbe. Hátha nálad!Kép

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok.
Sajnos ha leesik, meg is fog jönni, legalább is nálam úgy van.
Vendég

Sziasztok!

Beszti
ÁÁ,de kár,hogy megjöttKépKépKép

Sosi
Képhőesés okán!Kép
A holnapi nap döntő lesz!!Drukk!!!!!!!!!!!!!!!

Junko
Nálam is ez a jellemző.

Zsóka
Gyógyulj meg mielőbb!Ada sajna újra lázas.Sztem nála is olyasmi vírus a bűnös,mint ami téged,és Ildit is megbetegítette.Kép

Mai hőm 36.9 C Azt hiszem legkésőbb vasárnap megjön.Már most is mensisen fáj a hasamKép
De,legalább a closty kitolta a DPO-t,ma 12,és 7-10 szokott lenni.Kép
Én már ennek is tudok örülniKép

KépKép

KépKép
okr

Junko!

Persze, én is tudom, de ugye amíg meg nem jön.Kép És most ráadásul a reggeli alacsony hő mellett is csak este 8 körül jött meg.

Kriszti!

Én is ilyenekkel vigasztalom magamat, hogy a 10-11 napos DPO után most 13 napos lett, legalább ezzel nincs gond.
Bár a hőm azért alacsony.
Valószínű ebben a hónapban elmegyek dokihoz...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hát nekem meg várakozásaimnak megfelelően felment 36,4-re (36,1-ről...) Szóval a D vitamin nálam úgy hat, hogy a bevétele után 3 nappal emeli a hőt. Most nem lepődnék meg, ha elindulna felfelé... aztán néhány napon belül újra leesne. Az előző 2 adagnál így volt. (Ami viszont érdekes, hogy minden bevett adag D vitamin után másnapra tojásfehérjézek... tegnap is... de most direkt csekkoltam a méhszájat, ami alacsonyan volt és kemény volt... tehát tutira nem PÉ)

Egyébként meg úgy tűnik, a férjemnél nem akar elmúlni ez a fránya nem tudommi úgyhogy akciózás bizonytalan időre beszüntetveKép (izé... már 3 napja)... megegyeztünk, hogy ha hétfőig nem tűnik el, nincs mese, doki... (szegény.. nem elég neki a hétfői CT). Nála valszeg az lehet a gond, hogy a gyógyszere gyengíti az immunrendszerét és azért kínlódik ennyire. De még egy rohadt gyógyszert se vehet be, talán az aszpirinen kívül minden le van nála tiltvaKép Ja... és ffi lévén iszonyat nehéz rávenni, hogy elmenjen a dokihoz... szerintem hétfőn is lesz valami kifogás...
csakegysokadnick

Beszti
Még nem voltál dokinál?Bocsi,de erre nem emlékszem!

Csakegy
Hát tudod,én sem szívesen megyek dokihoz,ha tudom lent fog nézelődni.Főleg a rákszűrést utálom,mert egy nagyítóval kukucskálnak az ember cunájábaKép
Szóval együttérzek férjuraddal!
A hőd tényleg fura!

KépKép

KépKép
okr

Üdv!

M. előtti hőleeséshez: nekem nem szokott előtte leesni, csak aznap v. másnap...
ezért sem hőmérőzök Kép

Csakegy,
szegény férjed! Kép tényleg a legjobbakat neki! (nehogy ne menjen el CT-re!)

Kriszta,
én má megszoktam! Kép
nézelődjön csak nyugodtan, de csak szépet lásson! Kép
régebben nagyon utáltam, mert némelyik doki igencsak ügyetlenül tette be azt a műszert Kép meg a hurkapálcáit is!
a mostani szerencsére nagyon ügyes, nem is érzem! Kép

angel37

Angyal
Végül is a fogorvoshoz járást is meg lehet szokni,akkor a kukucsot is.KépMert a fogorvoshoz jobban utálok ám menni,mint a nőgyógyászhozKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Nem.
Eddig nem volt rá igazán okom, hisz nem próbálkozunk olyan régóta és az előzmények (gyerkőcKép) sem teszik indokoltá.
Most is csak azért akarok menni, hogy lássam mennyire megbízható a hőmérőzés és az LH teszt.
Mert eddig az utóbbi 3 hónapban jeleztek peteérést, de nem vagyok benne biztos, hogy ez igaz.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kriszta,
na most rátapintottál! ideje lenne mennem fogdokihoz is (már több, mint egy éve voltam utoljára)! a múltkor találkoztam vele a boltban, de nem pirított rám! Kép
azzal is úgy vagyok, hogy csak ne fájjon!ha fúrni akar adjon szurit! Kép

Én vagyok a nő, akinek többet néznek a nunájába, mint a szájába! Kép

angel37

sziasztok.

sosiKéppedig anyira drukkoltam.Meg lefekves elott is rad gondoltam.

zsazso koszi a drukot.Viszont drukkolokKép

kriszti.Szerintem korai feladnod.36,9 az jooooo hoooKép

csakegy.Mar regota meg akartam kerdezni valakitolKéphogy nezed meg a mehszajadat.?en nem tudom hogy kell vagy mit kell ereznem.(

ja lanyok nekem ujabb leesesKép36,7 most a reggeli hom.Napkozben 37.cicifajas van,de csak akkor ha valami(valaki)hozzaer.

Kép
monyoka

Angyal
A fogdoki nekem altatásban lenne jó,és úgy ,hogy egyszerre csináljon meg minden szükséges dolgot.KépSajnos,akhez el merek menni,az csak délelőtt dolgozik,mikor a férjem is.Így nem tudok elmenni,a gyerektől(oda nem akarom vinni,ne lássa anya meggyötört ábrázatátKép )
Pedig lassan égető kérdéssé válik a dolog!Kép

Beszti
Akkor sztem mielőbb menj dokihoz.A gyerek/gyerekek ,látod több példából nem garanciák a jó hormonmúködésre ,,és átjárható petevezetőkre.A ffi oldalát a dolognak,meg ne is említsükKép

KépKép

KépKép
okr

Monyoka: hát én az FF-et követem ebbenKép Igazából nem tudom, milyen, ha puha és ha magasan van, de szerintem ez kemény volt és alacsonyanKép (izé... hát simán felnyúlok és vaktában tapogatózok Kép )
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?