Új privát üzeneted érkezett!

Amneris, boldog szülinapot!

Gilice, gyönyörűek a lánykáidKépKépKép

Köszi mindenkinek a szép verseket!

Boszi
szuperboszi

Pirinyocska Hogy vagytok?Nem hulyeseg a vasarlas mi is megvettunk mar mindent4Mi meg ertunk masra meg ...!Nem tudtam ide irni azert irtam privit.
Gilice a lanyok tunderiek!Madri neked es mindenkinek szoritok!!!!!
Marci-anyu irtam kedd reggel de elszallt.
Nikekenek Boldog Szulinapot!!
Tegnap bent voltunk a gyam ugyeseknel a hosszabitasert minden rendben volt 6.-an jonnek a TEGYESZtol, mar 3x neztem meg a furdoszobat.(lehet hogy panikolok?)
Puszi mindenkinek,megyek dolgozni.Moncsi3
móncsi3

Kelimoni!
Én is nagyon jól éreztem magam nálad. Gergő mosolya bearanyozta a napomat.
Remélem legközelebb többet beszélgethetünk.
Amneris!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Ha már a finisben vagy nagyon szorítok neked, remélem mihamarabb otthon lesz a kislányod és megtudod mi az az igazi boldogság.
Marci-anyu!
Ilyen napok nagyon jól esnek az embernek, használd ki minden percét. És szép legyél!
Ildi-kó!
Te nagyon ügyes vagy úgyhogy nem kell izgulnod a vizsga miatt!
simineni

Jó reggelt, látom vannak nálam sokkal fürgébbek is!! Kép (Bár, Balázs tegnap 9,30-ig, igen! jól látjátok, fél tízig aludt!!)

Marci_anyu! Itt vagyok, csak tegnap nem volt időn jönni, mert Balázzsal az IKEA-ban jártunk. Kell új szobaberendezés (íróasztal és játékospolc) a nagyfiúnak, aki iskolás lesz, így a babás dolgok már elavultak... Ma , ha lesz időm emil megy. Szépüljél és jó családos napot...ezek annyira klassz pillanatok!

Amneris, én tudom ám, hogy a sor elején vagy, mert szoktam tanulmányozni a táblázatot, s Ti DITI után vagytok egy kicsivel. Nem akartam rákérdezni, mert féltem, hogy azt válaszolod :Nem, és akkor elszomorítalak. Tudsz valami konkrét dolgot is már?
Remélem, kedves Topicteremtő, megosztod velünk ezeket az izgalmas dolgokat! Kép
Boldog szülinapot!
((Akkor lehet, nem is kell 2 évet várni, talán pár hónapot le lehet faragni belőle...csak morfondirozok!! Kép))

Gilice, a lányok nagyon helyesek. Törékeny, formás kisbabák, igazi csajszik!! Gratulálok.
Ki vagy az iwiwen, gondolom nem Gilice? Nem vagy benne a táblázatba, így nem tudom.. Kép

Vicki, jó pihenést! Húzzatok bele, mert nemsokára vége a nyugis pillanatoknak! Kép

Ildikó, nagyon drukkolok, és hiányzol, ám! Ne izgulj, biztosan sikerülni fog, meglátod!

Szuperboszi, megnéztem a házépítő céget, de így első blikkre kicsit drágának találom. Most kezdtem el nézelődni, de vannak sokkal olcsóbbak is..., bár összehasonlításra vár, melyik ár, milyen szolgáltatást takar, és mi van benne.

Simineni, tegnap jártam feléd, de látom vendégségbe voltál! Irigykedem Gergő mosolyáért!!

Kelimoni,Tölti klasszak a versek, bár mindkettő más. Kelimoni, köszi a röhögős fejet: jelentem, sikerült!!!

Amneris!!!!! Furdal a kiváncsiság......

Kép
Kép
ggabszi

Simineni, egyszerre irtunk! Szia!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Nikinozso!
Az áprilisi Gólyahíres találkozóval kapcsolatban, itt is visszajelezhetek, hogy MEGYÜNK?
Balázst is vihetem, vagy célszerűbb , ha otthon marad?
12 órakor lesz a "babázás" Kép, 14-15 h-ig filmvetítés és közte mi szokott lenni?
Sütit viszek!!!!

Gabi

Kép
Kép
ggabszi

Ja, és akkor megtudjuk az "új " sorszámunkat is?
Csak félve kérdezem (bár a türelemtablettát rendszeresen szedem ám): halad azért a sor? Kép

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Móncsi3: igyekszem mailt írni és szorítok neked, de ez a hetem valami katasztrófa, nagyon sokat dolgozom, délután meg mindig jön valaki hozzánk. Így marad a 7vége a levelezésekre!
Szorítok nektek!
Pusza
pirinyocska

Ggabszi! Mi majd 8 éve építkeztünk, ez akkor egy közepes áron dolgozó cég volt.
Volt olcsóbb is, csak csődbe ment, megléptek a befizetett pénzekkel.
Ha faház, nézzétek meg a technológiát is. Pl. Béla bármilyenre meg tudja csinálni a házat, mert a helyszínen rakják össze, nem előregyártott. Tud mutatni bárkinek "többszáz" megépített házat, amiben már 8-10 éve laknak. Szinte az elsők között volt ÉMI engedélye a technológiára.
Apróságok: Mikor épül egy ház, és a függőleges faoszlopok közé beteszik az ablakkeretet, akkor belülről további fával alátámasztják-e? Vagy csak egy keresztfa tartja az egészet? Vagy van itt olyan faházas cég, ahol a falon kívül mennek a fűtésvezetékek, és surrog.
Mi pl. ott faragtunk az árból, hogy az egész festést mi csináltuk (sima glettelt felületen 2 nap volt az egész ház), férjem padlózott, csempézett, rakta be a szerelvényeket, készítette a konyhabútort...
Így is lehet rendelni. Szóval nézzetek meg sokat, sokféle technológiát...(nézzétek meg a fa és a szigetelés vastagságát is...) és nem árt jó orral kiszűrni a csalókat, mert vannak cégek, akik 1-2 éve nőttek a semmiből, és dobálják össze a "putrikat". ÉpítőiparKép
Na ennyit offtopic.
Mindenkinek jó építkezést, nem bánom, hogy ezen már túlvagyunkKép
Boszi
szuperboszi

Ggabszi!
Mikor voltál? 2-től dolgoztam, azért nem maradt sok időm Mónira és Gergőre, de tüneményes kikpocak.
Mi van a kicsi fiaddal?
Szandi már megint köhög éjszaka, már unom, hogy december óta folyamatosan van valami baja. Eddigi 8 éve alatt összesen nem volt ennyit beteg.Pedig adom neki az aktivált, meg c vitamint.
Hallott már valaki az aloe verás termékek közül a gyerek vitaminról. én kicsit félek az olyan termékektől amit nem a patikában veszek.
Moncsi!
Neked is drukkolunk ám.
simineni

Gilice!
Megtaláltalak az iwiw-en!!! Küldtem üzit! Puszi

Amneris! Boldog szülinapot!

Ildikó! Köszi, hogy megírtad a címeket Gilicének!!!Kép

Ggabszi!
Keresés-emali szerint, ami itt van Gilice profiljában:nkemenyes@freemail.hu és már meg is van!!!KépKépKép Ügyesen!!!

Sajna ennyi voltam, mert Regi betegecske, tegnap hányt és most folyton figyelem, meg jön a doktornéni is! Puszi mindenkinek

Kép
rayo

Kedves várakozók!
A "Gólyahíres várakozós" találkozó menete a következő: 10-12 óráig
Hogy működik a Gólyahír Egyesület?
Mit jelent a NYÍLT örökbefogadás?
Hogy kerülnek sorra a jelentkezők?
Milyen papírokat kell beszerezni?
12-re jönnek az előző félévben örökbefogadott családok, és bemutatkoznak, illetve mesélnek.(ez eltart kb.14 óráig 20 család maximum)
A terv az, hogy akit érdekel megnézheti a filmet 14-15 óra között.
Meghívót minden regisztrált kap, és a boritékon lesz egy szám, az az új sorszám.

A GÓLYAMESE című film megnézhető helyesen: 2006.03.05-én vasárnap 21.30-kor a HÍR TV-ben.(55 perc)
nikinozso

Köszönöm az infot Nikinozso.
Továbbra is kérdésem : Balázst, aki 6 éves múlt célszerű-e vinnem, ha figyelni is szeretnék? Kép

Simineni, Balázs még mindig köhög, egyszerűen nem tudom, miért nem múlik. Ma is fél tízig aludt, lehet, hogy valami tavaszi fáradtság miatt nem tud kikecmeregni...Kép
Mi kb. kettő körül mentünk el, de péntek délután megyek újból (egyedül), mert láttam egy-két apróságot, amit feltétlenül be kell szereznem! Kép

Boszi, kösz az infót!!

Rayo, megpróbálok ügyeskedni... menni fog... menni fog...(Segít, ha ezt hajtogatom?) Kép

Kép
Kép
ggabszi

Hát akkor megint nem látlak, mert én ma 4-től, meg hétvégén dolgozom.
simineni

Sziasztok!

Hosszú idő óta végre megint itt!
Sok minden történt velem az elmúlt hetekben. A legjelentősebb, hogy saját vállalkozásba kezdtem egy kolléganőmmel, aki két hét után közölte-miután megcsináltuk a közös céget-hogy mivel én gyereket akarok ezért ő nem tud így velem együtt dolgozni, és hogy mondjam meg hogy nekem csak két év múlva adjanak gyereket. Na mondanom se kell hogy kiborultam ezen. Hozzáteszem végig tudott mindenről még a lombikról is... Úgyhogy mondtam neki hogy akkor fel is út meg le is út, csak így minden az én nyakamba szakadt. Kép
De mostmár talpra álltam, és végre megint boldogan tudjuk várni a mi babánkat!

Amneris! Boldog szülinapot!

Gilice! Gyönyörűek a lányok!

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Én is találtam egy verset, nem tudom mennyire fog nektek tetszeni, de azért leírom.

Azért van síró, hogy vigasztald,
és éhező, hogy teríts asztalt.
Azért van seb, hogy bekösse kezed.
Vak, elhagyott azért van, hogy vezesd.
Azért van annyi árva, üldözött,
hogy oltalmat leljen karod között.
Azért roskadnak más vállai,
hogy terhüket te segítsd hordani.
Az irgalmat kinek fakasztják,
a mélység felett van csak magasság.
Ha más gyötrődik, vérzik, szenved,
azért van, hogy megmutathasd,
mennyi szeretet van benned.
...
Ki vagy? Vigasznak, írnak szántak,
menedéknek, oszlopnak, szárnynak.
Ki van jelölve a helyed,
ne nyugodj, míg meg nem leled.
(Bóka László)

KépKép
jiny

Sziasztok

Kelimoni, már korán reggel megríkatod az embert.Kép Nagyon szép a versKép

Amneris, nagyon boldog szülinapot kívánok.Kép
Kép

Marci_anyu, ez az "Anyanap", nagyon jó dolog, biztos jól esik egy kis kényeztetés.Kép

Vicki, kellemes pihenést nektek a hétvégére.Kép

Kép
Kép
atan

Kedves Ggabszi!
Minket a gyerekek soha nem zavarnak!
Te tudod, hogy nektek, mi a megfelelő.
Jelentkezni meg itt is lehet.
nikinozso

Drága Lányok!

Fantasztikus érzés, hogy így gondoltok rám a szülinapomon!
Köszönöm a sok jókívánságot és kedves köszöntést!
Nagy ölelés jár érte Mindenkinek!

Kép

Bár az új sorszámunkat még mi sem ismerjük, de tény, hogy már valahol a sor eleje környékén toporgunk. Kép
Ez már önmagában is reménytkeltő, úgy meg aztán végképp, hogy az októberi találkozón elhangzott: már azok is bármiokor számíthatnak telefonhívásra, akik az első 50-be tartoznak.

Ez most már jelentheti, hogy bármikor Kép - de azt is, hogy 1-2 hónap múlva... Ennyit már "féllábon" is, nem igaz Lányok?
Persze ha történik valami, azt azonnal megosztom Veletek!
Különleges érzés lesz biztosan: eddig én szoríthattam a topicos mamákért, most majd értem szorít a topic. Kép Bár itt lenne már!

Szép napot mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok Mindenki!!!

Csak egy kis gyors helyzetjelentés: mindannyian nagyon-nagyon jól vagyunk. Sőt!!! Bori-baba egy tündér!!! Biztos sokan azt gondoljátok, hogy sok veszélyt hordozhat magában az, ha a baba már ennyi idősen kerül be egy családba, de -bár Õ 9 és fél hónaposan jött haza-nem adnám oda semmiért és senkiért!!!!
Mindig újszülött babában gondolkoztunk(Bori előtt), most meg már el sem tudnám képzelni, hogy ne Õ legyen itt.
Szóval, minden a legnagyobb rendben.
Gilicééknek nagyon sok boldogságot a két kicsikéhez!!!Füge-kutyi hogy van? Mit szól az új családtagokhoz? A mi Rudi-kutyánk kicsit nehezen dolgozza fel, hogy már nem ő az egyetlen "gyerekünk". Bár nagyon gyakran emlékeztetjük rá, hogy még mindig nagyon szeretjük őt is.
Fényképet küldtem mindenkinek, ugye? Ide még nem lehet, sajna.
Amneris! Boldog szülinapot!!!
cirbi
cirbi

Szia Cirbi!
Nagyon jó olvasni, hogy Borika a Ti babátok. Nagyon édes kismanó, szerencsések vagytok, hogy hozzátok talált. Hogy 9 hónaposan jött el ez a pillanat, miért lenne veszélyes? Szerintem szuper, hogy Õ lett a babátok!! Újszülött meg, ha szeretnétek, lehet még a tesója is, nem?
Sok sok puszi:
Gabszi

Nikinozso, akkor jelentkezünk és visszük Balázst is! Kép

Kép
Kép
ggabszi

Jiny!
Privi ment! Nagyon szép vers!!!

Cirbi!
Örülök, hogy ilyen boldogok vagytok! Nagyon gyönyörű a kislányotok!

Ggabszi!
Hajrá!!!!KépKépKép

Lányok!
Már kérdeztem, de nem válaszoltatok! Ki jön az áprilisi Gólyahíre talira????Kép
Puszi

Kép
rayo

Sziasztok,

Amneris boldog szülinapot!Kép Szoritok, hogy minél hamarabb jöjjön a babaKépKép

Örömmel látom, hogy a tegnapi kevés forgalomhoz képest, ma beindult mindenki! Jó olvasni benneteket!Kép

Cirbi kérhetek én is képet?

Kép
madri

Cirbi! Hozzám nem érkezett fénykép tőled... Kép
Esetleg megpróbálod még egyszer?

Pusza! (Vár az ünnepi ebééééd!! Kép)

KépKép
amneris

Amneris!
Boldog szülinapot és mielőbbi babásodást kívánok!

Cirbi! Nagyon jó olvasni a soraidat, hogy ilyen boldogok vagytok. Én nem kaptam még képet, küldenél nekem?

Rayo! Mi megyünk az áprilisi talira.

Kép
rvan

Cirbi, én nem gondolom, hogy veszélyes ha nem újszölöttként kerül a családba.Kép A mi fiunk 16 hónapos volt amikor megismertük, és 18 hónapos volt amikor hazajött, és ez így jó, én sem adnám semmiért.Kép

Rayo, jobbulást Reginek.Kép

KépKép

Kép
Kép
atan

Drága Lányok!
Bocs, de megint csak egy pillanatra kukkantotam be, hogy velünk minden a legnagyobb rendben van! Holnap jönnek környezni hozzánk, ezért gyorsan most összekapom a lakást, amíg a trónörökös alszik! Kép
Úgy rohan az idő........Máté tegnap volt 2 hetes, és ennek örömére már 100ml-ket eszik és angyalian alszik! Ma éjjel az 1órás etetés után már csak 4.45-kor ébresztett minket, szóval nagyon rendes pasi!Kép

Kedves Amneris! Megkésve bár, de én is szeretnék neked szívből sok boldog szülinapot kívánni!

Cirbi!Úgy örülök a boldogságotoknak!

Gilice! Ez az Apás kép nekem annyira tetszik!!! Édesek a lányok!

Lányok! A talis táblázatot megkaptam, de nekünk nagyon sok családi ünneplés van május-júniusban, amiket általában hétvégéken tartunk, ezért még nem tudok erről biztosat nyilatkozni!

Nikinozsó! Az áprilisi talin, már mi is mesélhetünk?! Kép

A Hírtévéből mi biztosan felvesszük a filmet DVD-re, szóval ha később valakinek kell, tudjuk másolni!

Millió puszi minden kicsinek és nagynak!
Di_ti
di_ti

Madri! Sajnos nem tudom az e-mail címedet. Szívesen küldök képet, ha megadod.
Amneris! Neked küldtem képet, de visszajött, hogy nem talál. Nekem egy freemailos címed van megadva. Talán... Ha nincs új címed, akkor megpróbálom újra.
Rvan! Ne haragudj, nem értem, hogy te hogy maradhattál ki. Küldöm.
cirbi

Amneris, boldog szülinapot! (utolsó szülinap gyerek nélkülKép
mera

Sziasztok!
Bocsi, megint kicsit elvesztünk, de a héten minden délelőtt dolgoznom kellett (beugrottam egy kolléganőmet helyettesíteni s.o.s.)és délután csak a tündéremmel törődtem, este meg fáradtan zuhantam ágyba.
Drága topikanyó Amneris! Szívből kívánok boldog születésnapot! És olyan nagyszerű arra gondolni, hogy jövő ilyenkor már a babád is ott lesz veled ezen a szép napon.
Szia Jiny! De jó, hogy vagy megint! "kedves" kolléganőd van neked is. Én is megkaptam ezt anno. Büszke vagyok Rád, hogy ilyen ügyesen megoldottad!
Cirbi: Szerintem sincs abban semmi veszélyes, hogy Boribaba ennyi idősen került hozzátok. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy neki lett egy boldog családja, nektek pedig egy csupahaj csodátok.
Ha veszélyről beszélünk: megint kaptunk e-mailt az életetadótól. 2 héttel korábbra "vártam", mert akkor volt a kicsilánynak az a névnapja, ami a második neve, és amely nevet tőle kapott. Címet kér, hogy ajándékot küldhessen, akár más címét is elfogadja tette hozzá a levélben. Elég tanácstalan vagyok, mert szívem szerint nem adnék semmilyen címet, másrészt meg azon jár az agyam, hogy megtehetem-e ezt a kislányommal. Ha egyszer majd megkérdezi, hogy akarta-e tudni a néni, hogy mi van vele, akkor mit mondok, hogy igen, de mi nem engedtük? Próbálok előre gondolkozni, de nagyon nehéz. Estére hívom Zitát, hogy segítsen megoldani ezt az ügyet. Egyébként negyadannyira sem zaklatott fel az e-mail, mint a karácsonyi. Ez gondolom jó.
Di-ti: Gratulálok! Máté igazi nagyfiú, ha már ilyen ügyesen eszik és hagy benneteket pihenni is éjjel!
Gilice: A csajok csodásak!
Rayo: Sajnálom, hogy Regi beteg!!! Gyógypuszikat küld Hanna és én is.
És akkor még egy gondolat a végére, lánykám tud "köszönni". Megtanulta, hogy a pá-pá-ra integetni kell, de anélkül is csinálja. Gondol egyet és pá-pá-t integet. Ma vendégünk volt délután és Hanna nagyon fáradt volt már, mert aludnia kellett volna, erre fogta magát és elkezdett a vendégnek pá-pá-t integetni. Azt hittem megzabálom! A vendég el is ment.
Én is megyek, mert mindjárt ébred!
Hildus
Vendég

Rvan, Amneris! Megnéztem az elküldött leveleim között, hogy nektek miért nem ment kép és az van, hogy mindkettőtöktől visszajött a levél, amit a többiek megkaptak. Most még egyszer elküldtem, de megint hibát jelez. Van esetleg egy másik e-mail címetek? A többiek megkapták és a tiéteket is azokkal együtt küldtem. Nem értem...
Madri! A te címed nincs meg, de szívesen küldök neked is képet.
Ildikó! Ugye a táblázatot te szerkeszted? Neked küldjem az adatokat? Kép
cirbi

Szia Lányok!

Ma csavarogni voltunk a kis barátnőnkkel, az Árkádban. Ez volt az első buszos-babakocsis utunk, hát nem kívánom senkinek.Naggyon csúnyán néztek ránk, hogy két babakocsival felszálltunk a buszra.

Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, sőt nem fogjátok elhinni, teljesen beleszerettem egy adidas tutyiba, ami nem is volt olyan elérhetetlen árú. Muszáj visszamenni érte!Kép

Tehát Emma, a kis barátnő és Gergő:
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi Cirbi!

Megkaptam a képet - sőt: képeket! Kép
Gyönyörűszép kislányod van, igazán gyönyörű! Mindene formás, és szépséges szemei vannak!
Lagyetek nagyon boldogok együtt! (Bár gondolom, már azok vagytok egy ideje...Kép)

Hildus!

Nem közvetíthetne a szülőmama és köztetek az alapítvány?
Hozzájuk érkezhetnének a kis küldemények, Ti meg érte mentek... Hülyeség?

Pusza!

- Amneris -

KépKép
amneris

Hildus, szerintem Hanna érdeke az, hogy ne adj címet! Amnerissel értek egyet, az Alapítvány (Zita) nem tudja felvállalni a közvetítő szerepet? Szerintem az életetadónak meg kell értenie, hogy ezzel (bár kedves gesztus, s megtiltani sem lehet) a későbbiekben csak rosszat tesz és összezavarja Hannát.Sajnos, nem ez Hanna érdeke!!!

Di_Ti, de jó lenne, ha áprilisban élőben is látnánk Mátét!!

Marci_anyu! Hogy esett a szépülés?

Rayo! Mi megyünk a Gólyahír-talira. Kép

Kép
Kép
ggabszi

Most olvastam vissza.Kép

Hildus: tudod, bennem is felötlik, hogy mi lesz, ha az életet adó ismét meglátogat minket. Bár a szájába rágtam, hogy a mi kettőnk kommunikációja csakis Gabikán keresztül történhet. Úgy tűnt, megértette. Az én véleményem az, hogy Te pedig ragaszkodj Zitához.De ha úgy érzed, hogy nem akarod az ajándékát, akkor mondj nemet. És ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Amikor örökbe adta azt, akit megszült, döntött. Te vagy a kislányod anyja és ha ő nagyobb lesz, talán őt is felzaklatja az ajándék. Most még pici és gátat szabhatsz neki.

Sokmindent másképpen látok, amióta eljött az életet adó hozzánk. Szeretném, ha Gergő miatt lenne valamiféle kapcsolat, ami kb egy évben egyszeri alkalom. Ám csak akkor, ha úgy állnak a dologhoz, hogy az ne zavarja meg a családi életünket, a kisfiam lelki fejlődését.

Lehet, ha most engedsz, mindig többet akar a lányodból.Inkább a legrosszabbra készüljön az ember és kellemeset csalódik.

KépKép
KépKép
kelimoni

Hali! Ma annyit írtatok, hogy remélem csak, hogy mindenre tudok reagálni!

Gabszi! Isteni volt a szépülés, bár csodák nem történtek.. Kép Várom a leveled!!

Móncsi3! Nagyon kiváncsivá tettél!! Várom a leveled! Kép
Egyébként én is pánikoltam. Alapból is fürdőszobatakarításmániás vagyok, de jól is tettem, mert még a fürdőszobaszekrénybe is benézett a hölgy. Szerintetek az számít, hogy valaki milyen arckrémet használ?

Hildus! Teljesen egyetértek Gabszival! Szerintem is a Gólyahír legyen a közvetítő! Én egyszer csináltam egy hülyeséget. Megadtam a telefonszámom egy örökbaadó anyukának. Ne kérdezzétek, hogy miért, olyan magányosnak, tanácstalannak tűnt.. Aztán egyszer felhívott, hogy adjak neki kölcsön. Azt sem tudtam, hogy vegyek levegőt.Gabi tanácsára javasoltam neki, hogy keresse meg az Egyesületet és ők segítenek. Ez egyébként meg is történt, és a lány azóta nem jelentkezett.
Hátha a Ti nénitek is elfogadja ezt a javaslatot. Szerintem ez mindenkinek megfelelő lenne.

Simineni! Az IKEA-ban dolgozol? Vagy teljesen eltévedtem? Kép Nekünk a Béres Csepp jött be, az egész család kidőlt kb. két hete, csak Marci nem. Férjem szerint nekünk is el kellene kezdeni szedni. Attól lehet hízni? Mert akkor inkább legyek taknyos! Kép

Kelimoni! Annyira édes a fiad? Ez volt az első randi? Az Árkádba néha mi is elmegyünk, de az úgy néz ki, hogy két félholt (ezek lennénk mi a férjemmel) lohol egy kisördög után üzletről üzletre.. Nem annyira tudok nézelődni..

Süni! Meggyógyultál már?

KépKép
KépKép
marci_anyu

Gilice! Megtaláltalak az iwiw-en! Kép

Lányok! Van még valaki, aki regisztrálva van és én nem lelem? Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!
Cirbi, előre is köszi a képet az e-mail címem a következő mihalyiadrienn@t-online.hu Várom a kicsiről a képetKép

Hildus: csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni, vedd fel a kapcsolatot a Gólyahírrel, ők segítenek megoldani a problémát. Az Ágacska tanfolyamon is szóba került ez a téma és ott is mondta a Kriszta, hogy mindenképpen kell közvetítő, mert úgy sokkal könnyebb. Több mint valószínű, hogy így az életetadó békén fog hagyni benneteket.

Kelimóni: Gergő nagyon aranyos, vigyáz!nehogy korán kezdje a csajozástKép

Kép
madri

Amneris
Nagyon boldog születésnapot Neked!!!!
Kép

Kelimoni
Köszönöm ezt a képet.KépOlyan jól esett megmutatom a többieknek is:
Kép

Simineni
Sajnos nem látszik a kép a mail-benKép (Isten szeme)

Gilice
Mi mint ikrekre vágyók csak néztük a gyönyörű kislányaitokat és néztük és néztük.....
Köszönöm, hogy a sünipárnás képpel rám gondoltálKép Rögtön láttam én, hogy az süniKép
Amikor a ti városotokon megyünk keresztül mindig eszembe jut: Mit csinálhatnak most az ikrek?
Köszönjük a képeket Nektek és Mindenkinek és ha lehet majd még kérünkKép, mert nagyon sokat segít nekünk a várakozásban.

Jiny
Üdv újra itt. Vártunk ám!!!!
Jó, hogy jöttél. Sajnálom, de amint olvasom talpraesett kismami vagy teKép

Hildus
Jó, hogy jöttél.
Nehéz most a döntés Nektek. Bízzatok Magatokban és próbáljatok az eszetek és a szívetek között utat találni. Jól fogtok dönteni.
Címet én sem adnék, de tanácsot sem NekedKép. Nem tudom mit tennék.

Di-ti
Máté már két hetes!!!! Húúúú! De jó, hogy így szalad az időKép

Cirbi
Képet én kaptamKép Csodaszép Bori-baba.
Mi két éves korig jelentkeztünkKép

Marci anyu
Sajnos még nemKép
Képzeljétek (bár ez már lassan múlik). 3 napja rettenetesen ég az arcom és vörös, fáj. Olyan, mint mikor leég az ember a strandon. Az egyik anyuka szintén hasonló ábrázatú lett és ő végigjárta a dokikat. Ez a fránya vírus ráhúzódik a gyomorra és az emésztőrendszerre és attól ilyen szuper tüneteket produkál. Kenőcs nincs, gyógyszer nincs. Jobb lesz ha kiürül a szervezetből. Bíztató.

FOKHAGYMA BEVÁLT!!!!!! Köszönöm! Van hangom!!!
Csak kicsit több fogkrém fogyKép

Akinek nem írtam nagy-nagy ölelést küldök!
Süni

Reményik Sándor

Ne várd, hogy a föld meghasadjon
És tűz nyelje el Sodomát.
A mindennap kicsiny csodái
Nagyobb és titkosabb csodák.

Tedd a kezedet a szívedre,
Hallgasd, figyeld, hogy mit dobog,
Ez a finom kis kalapálás
Nem a legcsodásabb dolog?

Nézz a sötétkék végtelenbe,
Nézd a kis ezüstpontokat:
Nem csoda-e, hogy árva lelked
Feléjük szárnyat bontogat?

Nézd, árnyékod hogy fut előled,
Hogy nő, hogy törpül el veled.
Nem csoda ez? - s hogy tükröződni
Látod a vízben az eget?

Ne várj nagy dolgot életedbe,
Kis hópelyhek az örömök,
Szitáló, halk szirom-csodák.
Rajtuk át Isten szól: jövök.
süni_renóca

Majd meghívtok az iwiw-re?
Már olyan kíváncsi vagyok.
Kép
süni_renóca

Süni!
Nagyon szép verset találtál, teljesen megrikkattál!
Jobbulást neked és kitartást, 4 nap alatt átment rajtam (a gyomromon), de szigorú diétával, utána felső légutat támadta meg. Kitartó voltKép

Kép
madri

"Most még pici és gátat szabhatsz neki. "

Hildus: Ezt a félreérthető mondatot arra értem, hogy még a lányod pici és nem érzi, ha az életet adónak gátat szabsz. Nem arra, hogy esetleg gátat szabsz a lányodnak.Kép

Visszaolvastam és kijavítottam magamKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

sziasztok!

Hildus én sem tudnám mit csináljak. Beszéltél már Zitával? Mit mondott? Én arra gondoltam még, hogy esetleg ha más megoldás nem marad, akkor lehetne esetleg egy postafiókot bérelnetek. És oda küldhetné a néni amit adni akar.

Én most kerültem bele a "már nagyon türelmetlen vagyok" történetbe. Kép Ha lehet küldjetek ill. tegyetek fel minél több képet, legalább gyönyörködhessek kicsit. Kép

KépKép
jiny

Kép
Kingus így játszik számítógépen.
nikinozso

Amneris!

Csak neked szülinapod alkalmából!!!! Nagy-nagy ölelés neked!!! Kép

Kép
Kép

kizsó

Sziasztok!
Pár napja próbáltam már írni, meg képet felrakni, de mivel többszörre sem sikerült, bosszúból inkább elmentem aludni.
Tehát itt van pár kép a gyerekszobánkról, ide várjuk a picilányt (igaz ugyan, hogy van már egy kis lakó).Eredetileg a mi hálónk volt, de mindent a cél érdekében ugye...
Az iwiw-re majd esetleg kérhetek én is meghívót?
Kép
Kép
Kép
Kép
steiff

Szuper ez a sok fotó! Annyi erőt ad!! Kép Köszi mindenkinek!

Drága Kizsó! Neked külön köszi értük! A lányok ezekkel a fánkokkal - zabálni valók! (És nem csak a fánkok...Kép)

Ilyen különleges szülinapom se volt még: ennyien gondoltatok rám!
KÖSZÖNÖK MINDNET!

Jó éjt! - Amneris -

KépKép
amneris

Steiff!
Mesélj van esetleg már valami fejlemény amiről lemaradtam? Ugyan amikor ott voltatok mondtad, hogy lehet, hogy lesz negyedik, de már ennyire a finisbe vagytok?
Roli aranyos a tállal a fején.
Kizso!
Nagyon aranyosak a gyerekek. Az én lányom is ilyen komolyan ül a fülhalllgatóval a számítógép előtt.
Ggabszi!
Igen ott dolgozom, miért? Csütörtökön 10-ig vagyunk nyitva. Sajnos.
Sünikém!
Gyógyulj meg minél előbb.
Kelimoni!
A buszra tényleg elég macerás felszállni, főleg, ha tömve van.
Mindenkinek szép napot kívánok!
simineni

Simineni, Marci_anyu kérdezte a munkahelyedet. Én tudom, ám!! KépKép

Marci_anyu, írok ma, ígérem...

A gyerekek nagyon édesek!
Kizsó, a fánk is istenien néz ki! Kérek szépen...

Jiny! Tudjuk milyen türelmetlennek lenni..., de túl lehet lenni rajta! Kép

Kép
Kép
ggabszi

Jó reggelt mindenkinek!

Végre süt a nap Kép, nagyon jó nézni a gyerekek képeit, így jól kezdődik a nap Kép Remélem nektek isKép

Kép
madri

Sziasztok!

Na, még egy hét, aztán leszek rendesen Kép Már úgy hiányoztok!! Igaz, gyorsan átfutom minden nap a hozzászólásokat és a tündéri képeket, de reagálni nem nagyon tudok. Bocsiiiii!!!

Cirbi: Igen, az adatokat nekem küldd légyszi! Di_ti, te is elküldöd Máté adatait? És egy képet (vagy hármat Kép) amit betehetek a táblázatba. Köszi Kép

Betegecskéinknek jobbulást kívánok és sok-sok gyógypuszit küldök! Bár egy kicsit visszatartok magunknak is, mert tegnapra belázasodott Bálint Kép Szegénykém olyan típus, ha valami betegség környékezi, rögtön belázasodik és elég magasra felszökik a láza. Ma el is visszük orvoshoz, hogy hétvégére nehogy rosszabbul legyen.

Rayo: Mi is megyünk a gólyahíres talira!!! Lányok, mikor is lesz?

Puszi!
ildi_ko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?