Sziaszatok Lányok!
A Kevin most hétvégén, nagyon beteg volt. Szombat éjjel 3-szor hányt,
/Úgyhogy éjjel pucolhattam az ágyakat, szönyeget meg az ágyneműt/ Még jó, hogy náthás vagyok és nem igazán érzem a szagokat.úgyhogy alig aludtam valamit. Aztán vasárnap egésznap lázas volt a Kevin, a legmagasabb volt neki 40,1 C°, ez után már hívtuk is az ügyeletes orvost, ráadásúl még képesek voltak megkérdezni, hogy nem-e tudjuk bevinni őt.
Most gondolhatjátok milyen ideges voltam. Én vigyem be a gyereket 40° lázzal, alig tudott mozogni, fájt szegénykémnek a hasa.
És mi van akkor, ha nem lenne kocsink, vagy nem lenne taxira pénzünk, mert sok ember van ilyen helyzetben,. Ilyenkor mehetne az ember busszal, vagy gyalog. Na, most erre mit lépjen az ember? Már lassan pénz nélkül meg sem nézik az orvsok az embert!
De azért jó is történt velem, a Laci /párom/ tegnap kitakaritotta nekem a lakást, de rendesen, "kimosott" meg a kajának az eggyik felét ő csinálta.
A Kevin azóta jobban van, szerencsére már nem lázas. Ma voltunk orvosnál, elkapott valami vírusos fertőzést, így nem is mehet a héten oviba. És kemény diétán van.
Tehát nem is tudtunk volna mi sem a babatalira menni. De szerintem a 16.-a nekünk is jó. Amúgy bárki jöhet? Mert a barátnőm is szívesen jönne, nekik sajna nincs internet, neki két lánya van Maya 2fél éves, a Ramóna 7 hónapos. Szoktatok vinni valamit a babatalira, Üdítőt, sütiket?
Na, egyenlőre ennyit. A betegeknek sobbulást kivánunk!!!