Sziasztok!!!
Itt vagyok megint! Már nem is tudom mikor jártam erre, de azóta sajnos történtek dolgok!
Voltunk szerdán csípőficamszűrésen, és Enéh kapott pavlik kengyelt. Én rosszabbul viseltem mint Enéh, de ő is nyügi volt 1-2 napig, utána meg lementünk Veszprémbe. A napsütésből a szakadó hóba!
Mondanom sem kell hogy az időváltozás meg a számára idegen hely, kicsit megviselte. Annyit sírt, hogy berekedt! Szegény! Olyan rossz hallgatni!
De vannak jó híreim is!!! Egyre jobban nyílik ki Enéh tudata! Már visszamosolyog(persze nem mindig). És van egy forgó-zenélő akármi a kiságy felett, azt nézegeti, és rájött hogy ő is tudja mozgatni. Persze az se jön össze mindig, és akkor kicsit sírdogál, de akkor anya megmozgatja, és elhallgat.
Andiamo!
Említetted a játszóteret!
Ligeten a zrínyi utcában az ovi felett is van 1 játszótér. Azt nem tudom hogy hinták vannak-e, szerintem igen, csak télen leszedik. Mi is most fedeztük fel, majd megnézzük tavasszal közelebbről is!
Hajni!
Szerintem ne izgulj a plusz kilók miatt!!! Majd ha Aisa elkezd járni, és mindenhova kell menj velem, mert még kell neki a segítséged, leadod azt a pluszt!
Nem is tudom rajtam mennyi van még, de már rámjön a régi ruhám, igaz kicsit még feszül. Bár én könnyen beszélek, szülés után csak muszájból ettem, most meg Enéh segít fogyózni. Ha nagyon nyűgös, sétálnom kell vele, úgy hogy a karjaimban van.
Ha viszont annyira zavar, akkor én a south-beach diétát javasolnám.
Gabi!
Én egyelőre nem tervezek Enéhnek kistestvért. Később sem, de ez még változhat. Párom még 2 gyereket szeretne.
Andi! Örülök hogy jobban van Miron. Mi szerdán megyünk csecsemőgondozásra a ligába, utána meg vissza kontrollra a Budai gyermekkórházba! Remélem Enéh nem kap el semmit.
Nah! Megyek, mert lassan fürcsizünk!
-cs-