Sziasztok!
Vagyunk mi is,csak kicsit lefaáradtam
.
Bárányokon túl,Bulcsú is,Villő is.Villőt kicsit jobban megviselte,mert többet volt lázas,de pöttye nem volt olyan sok
.Ami volt,az viszont főleg a fején,arcán,így kaptunk Telvirant(vírus ellen),hogy szépen gyógyuljon.Vakarni ugyan nem tudta,de dörzsölte az arcát az ágyba
.Pár napig se éjjelünk,se nappalunk nem volt,Éjjel sokszor megébredt,nappal morgott,mint egy bolhás kutya(gondolom,úgy is érezte magát
).De aztán elkezdett javulgatni
.
Nap közben szuperül elvan,újabban a járókában is
,egyébként próbálkozik a mászással,csak hát ülésből elég nehéz,így popsin csúszva araszolgat előre
,bár még nincs cél
.A babakocsiban minap felállt,volt jó kapaszkodó és persze a talpa altt támasz
.Rengeteget dumál,de már nem csecsemő,hanem babanyelven
.Nagyon bújós,imád szeretgetni,simogatni
(ezt imádom benne
)...
És foga még mindig nincs
!
Voltunk a hétévégn cirkuszban,ami egy kicsit lehangoló volt,mert az volt az érzésem,hogy a Fővárosi cirkusz kivénhedt(már elnézést) művészei próbálnak még utolsókat rúgni
...Azért elég jó kis műsor volt,bár Bulcsú a felénél már mondta,hogy menjünk haza
.Szegény állatokat sajnáltam,egyszerűen zsörnyű volt közelről látni,lehet,többet nem megyünk...
Aztán voltunk usziba,ahol is kicsi fiam annyira elmélázott,hogy puki helyett kakát rittyentett a bugyogóba,szerencsére a medence szélén.De izgalmas volt a víztől szétfolyó kakát kilapátolni a bugyiból,majd a gyereken szétfolyt mennyiséget átvarázsolni az én lában szárára és persze mindent összetakarítani
!Élmény volt...
Szegényem,azt sem tudta,mi van...
Aztán boboztunk egyet,az is pont ott van az uszi mellett,hát irtóra élvezte,csak mivel egyedül voltam vele,elég furi képet tudtam csinálni a hátsó ülésből
!
És hogy jól kezdődjön a hét,ma reggel befulladt(még nem szabadultunk meg a krpuutól
),aztán most 38 fokos láz/hőmérsékletemelkedés váltakozva,piros arc stb,én meg homeózom ezerrel...Ovi megint kilőve...
Áfonya
Máté és a kukázás
...Én a múltkor majdnem az összes születési anyakönyvi kivonatunkat,házasságit,útlevelet dobtam ki...
még jó,hogy feltűnt a boríték a kukában...
Alig látom:ezzel én is így vagyok.Azért is sietnék érte az oviba,mert alig van itthon,de ugye igazodnom kell Villőhöz is...És ha így megy,akkor pedig fél5-nél előbb nem fogok tudni érte menni,mert csúszik Villő alvása,babakocsiban viszont alig alszik,illetve mire indulnánk legkorábban,addig nem bírja ki...
Kelés:hát a fél7-nek én is örülök,bár ma nem szólok,5.20 óta fent vagyok
...Szl Villő többször jelez éjjel,bár sokszor fent sincs,csak épp megfordul 180 fokban az ágyban,vagy rajta a takaró a derekán,aztán hajnal fél 6-tól már többször jelez és fél 7 körül végleges a dolog,bár amíg csak dumál,hagyom az ágyikóban
!
Jó tudni,hogy van ennél rosszabb is,de amikor álmos vagyok,nem vígasztal semmi
!
Zsuzsa
No,érdekes a történet,hát nem volt egyszerű menet akkor...Jó,hogy a doki rajta van a dolgon
...
Mit jelent az,hogy volt egy vetélésed a véga felé?
Jól megbolygattak akkor téged odabenn,tényleg csoda,hogy így is ment a két gyerkőc
.
Apa:hát nem fog mindig hajózni,de amíg egzisztenciálisan(huuuuuuu) el nem érjük,amit akarunk,addig valszeg nem jön haza.Ez tk egy házat,normális kocsit és a hitelek nagy részének visszafizetését jelenti,plussz némi tartalékot...Addig felesleges lenne itthon lennie,mert egyrészt nem keresne ennyit,vagy ha igen,reggeltől estig robotolhatna vkinek,így még mindig többet látjuk összességében
.
Munka:igen,sajnos amikor begetgesek a gyerkőcök,elég nehéz megoldani,de szt előbb-utóbb túl lesznek rajta,megedződnek és nem lesznek ilyen problémák talán.Nálunk is anyum az ügyeletes,de én is néha félek,hogy sokat akasztok a nyakába,bár ő vállalja mindig
...
Játszótársak:szuper,azért az nagyon juó,hogy kedzik felfedezni a társaságot
...Fűdobálás,fetrengés
...Azért nem irigyellek
!
Jamina
No igen,én is ezért örültem a barinak,hogy egy gonddal letudtuk,bár azon a néhány éjszakán elgondolkoztam a dolgon...
Korkülönbség.én kicsit vhogy nem szerettem volna sose.Lehet,hogy jól összenőnek,de vhogy legbelül azt érzem,hogy nem szeretném,ha a gyerekeim egymás barátai lennének,hanem inkább külön barátaik legyenek.No nem úgy értem,hogy egymást ne szeresség,ne legyen bizalmas a viszony,csak ...nem tudom elmyagarázni,nem tudom,érthető-e.....Mi is jóban voltunk tesómmal,bár nagy volt a korkülönbség(6 év),mások voltak a barátok,talán ezért gondolom így...
Egy csoport
..szupi,nálunk is így lesz,pont 1 évet fognak együtt járni...márha Villő járni fog vmikor
!
Tali:nekem is jó nagyjából bhol,de azért még 1-2 hónapot várnék Villő miatt
!Az ő napirendje,alvási szokásai még képlékenyek....
Mondjuk nyár közepe?
Addig gondolkozhatunk,hol lenne jó
.
Pusza,bocs a hosszúért
...