Eva, én nem istudtam, hogy van ilyen topik, bár tök logikus...
Su, spektrumon láttam, hogy ez a szülés utáni depi sokmindenkinél előjön, ettől nem rossz anya, csak a hormonok miatt van. De tényleg szakemberhez kell fordulni vele, a műsorban is ezt tették. Nem érdemes várni vele, mert minél később kezdi a terápiát, annálnehezebb lesz a babával a mély kapcsolatot megteremteni. Lehet, hogy a scaládsegítő szolg.nál tudnak segíteni, ha ez gyakori probléma akkor biztos fizeti a TB...
Én 46kg-ról kezdtem, az első 3 hónapban híztam 3 kilót, aztán a 6. hónapig semmit. Dec. óta jött fel még 9-10 kiló. szóval kb 12-13 kg plusz van rajtam, amiből 3.24 a baba. azt mondják az okosok, hogy 10-13 kg az normális, de pl. aki túlsúlyos az alig hízik néhány kilót, sőt van aki fogy.
Múltkor megnéztem a testtömeg-indexem, és még így is nromális... Szóval a mi magasságunkhoz a terhesség végén a 60 kiló az nem sok, nem volt tolakodó a kérdés
Asszem ősszel szülsz, vagy nyár végén?
Mert van a gyermekek/magzatok kor szerint topicon belül olyan topic, hogy 2006 nyári, meg olyan is, hogy 2006 őszi babák. Nem vagy tag valamelyikben?
Én a tavasziban vagyk, és nekünk van táblázatunk arról, ki mennyiről indult és hol tart súlyban meg haskörfogatban, meg az aktuális vizsgálatokról, kinek milyen lett stb. Gondolom a nyáriaknál, őszikenél is van ilyen, és az tök jó, ha össze tudod hasonlítani.
Zsuzsi babái meg 1 naposak