Mka,
Édennek továbbra is mennek a drukkok holnap-holnaputánra ++++++++++++++++++++++++++
Fanni,
Köszönöm jól vagyok, csak kicsit kezd dagadni kezem lábam, vannak jobb napok, vannak rosszabbak, ma éjjel éppen nem aludtam túl jól, de sebaj...Máté továbbra is óriásbébi, most 2600 gr-nál járunk, pedig még több mint 6 hét van hátra...persze tudom hogy úgyis korábban fog jönni hogy kímélje anyucit
Nagyon drukkolok neked a stimuhoz
Azt meg meg ne halljam hogy nem hiszed hogy van a sikerre befolyásod. Igen is van, még akkor is amikor az ember azt mondja mindent megtett, biztos van valami a tudat alatt, ami még nem áll készen...ok, lehet lazán venni, mint Orsi mondja, de egy pillanatra sem szabad elveszteni a reményt és a bizalmat. A lazaság arra vonatkozik, hogy nem a fekvés, a husi meg ilyenek a legfontosabbak, hanem a lélekben való koncentrálás...szerintem....
Wish,
Látom azért te próbálod nem elveszteni a reményt, ennek örülök
A következő muszáj hogy sikerüljön. A te eseted számomra elég rejtélyes...nem görcsölsz a dolgon, mindig jól alakul az eleje és mégsem....nem tudom hol lehet a gond...de egyszer ki kell derülnie....sokat gondolok rád... van valami ötleted mit szeretnél másképp csinálni a következő előtt ??
Mindenkinek drukkolok aki esemény előtt áll hamarosan
Kriszta